• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
masallah canim ya, ne guzel, darisi basimiza insallah, amiiiiiiinnn:34:
ALLAH razı olsun tatlım amin inşallah sizlerinde güzel pıt-pıt haberleri gelsin :49::emir_bebek::nazar::38::38::38::38:

tşk ederim canım içimi rahatlattın :16: benim daha önce bir kimyasal gebeliğim oldu bu bebişimde tedavi sonucu aşılamayla oldu çok korkuyorum ters bişeyler olacak diye zaman geçsede gitsem de görsem bi an önce hayırlısıyla :17:
canım çok geçmiş olsun :5: bende 2. tüp bebek tedavimde müjdemi gördüm seni çok iyi anlıyorum :29::49::emir_bebek::nazar::38: ama lütfen sitres yapma Yüce Rabbim tekrar yüzünü güldürmüş inşallah kucağına sağlıklıca almak nsip olsun :54::49::emir_bebek::nazar::38:

o sesi duymak süperdir. ilk kızımınkini duyduğumda hisettiğim duyguyu halen ifade edemiyorum. bakalım, 2. bebişimin kalp atışını ne zaman duyacağım... tebrikler canım.. darısı bizim başımıza inşallah
ayy evet tatlım halaaa ayaklarım yere basmıyor yaaa :52::31::29: maşallah senin 2. gebeliğinmiş hepsi ayrı heyecan işte demi :38: inşallah sizlerinde güzel haberleri gelsin tatlım :49::emir_bebek::nazar::38:

oyy seni merak ediyordum.gözün aydın.rabbim sağlıkla kavuştursun.heyecanını ve mutluluğunu daim kılsın....
canım benim ALLAH razı olsun amin amin hepimizinki inşallah keyifle devam etsin sıkıntısızca sağlıklı-hayırlı evlatlarımızı kucaklarımıza almak nasip olsun inşallah :49::emir_bebek::nazar::38:

Hala beklemedeyim haftaya randevu alacam inşallah.benim bebekim küçük henüz.sağ kasık ağrım var tatlı yemem deli gibi iştah açıklığı ve baş ağrısı:(((yürümeyede başladım malesef:(((şükür sıkıntı yok bakalım şimdilik rabbime emanet ettim.şimdi evdeyim okullar açılınca nasıl olacak bilmiyorum...

şifa senin bebeğin erkek olacak ilk tahmin benden olsun.görürsün bak.hepinizi dikkatle okuyorum zamanla herkesinkini bileceğim...:))))iyi geceler kuzucuklar ve anneleri.
kızzz maşallah içine mi doğdu :52::52::52::52: ayy nasıl heyecan yaptım :52::52::52::52::16: bende leke var diye mi bu tahminin oldu :32::16::16::16:

canımmm nasılsın ne var yok....:6:
yukarıdaki mesajın uzun olunca bunu alıntı yapmak istedimmm
sana bi kaç şey sorcam,
hangi diyetisyene gidiyorsun?bana randevuyu yaklaşık 1 ay sonraya verdiler de,değiştirmek istiyorum:37:
bide kadın doğumcumuda değiştircem.farabide epidural yokmuş,ben yüksek risk grubunda olduğum için sezeryan görünüyor %90...ve genel anestezi uyguluyorlarmış.ama ben bebeğimin doğduğunu görmek ve hemen emzirmek istiyorum Allah ömür verdiyse inşallah:14:
sen hangi hastane hangi dr a gidiosun ?neye göre tercih yaptın-yapacaksın canım*

haaa bu arada o cinsiyet tahminlerinden bende istiyorum,resmen bi meraklı melahat var karşında ona göre :23: :9::9:
evet kim istemez ki tahmini cinsiyet haberlerini :13::52::29: hem bizene rus takvimiymiş :19: çin takvimiymiş :19: biizde türk malı kayra takvimi cinsiyet tahmini var naberrr kk :kkk::nazar::nazar::nazar::nazar::16:

canımmm nasıl sevindim nasıl duygulandım anlatamamm:5:
maşallah barekallah sübhanallah..
Rabbim nazarlardan korusun inşallahhh....:nazar::nazar::nazar:
bi iznillah bende duyarım o pıt pıt ları :5:
ALLAH razı olsun canımmm amin inşallah hepimizin en güzel en özel en heyecanlı haberleri olacak Rabbimin izniyle :49::38::emir_bebek::nazar::16::16::16:

Gökten ne yağdıda yer kabul etmedi...Toprağa ne ekildide bitmedi...Bu dünyaya kim geldide gitmedi...Hangi dert hangi sıkıntı bitmedi...Allahın mağfireti kime yetmedi...Kim allah dedi de o yetişmedi...Kim gizli gizli yalvardı da o işitmedi...Kim rabbim dedi de o buyur kulum demedi...rabbimizin buyur kulum hitabıyla müşerref olanlardan olmak duasıyla...HAYIRLI PAZARLAR...
ALLAH razı olsun ne kadar güzel bir paylaşımdı :29::16::16::16:

HOŞGELDIN şekerlik teker teker buraya gelıyoruz pembiş canmıza okuyacak:9:arada orayıda yokluyom valla sonra duramam trıplerinden:34:
çekirge bir sıçrar iki sıçrar üçüncüye mutlaka yakalanmaz mı ki :9::9::9::23::16:

günaydın arkadaşlar bende uyandım aslında uykuyu çok severim 10 11 uyurum ama artık uyuyamıyorum 8 dedimmi uyanıyorum bir daha uyku yok öğleden sonrada bir çöktürüyor sorma gitsin
ayy bende yaa eskiden geç yatıp geç kalkardım :45: şimdi senin gibiyim sabahın 7-8 arası bi saatte ayaktayım :37::16:

hoşgeldin canımj hayırlı olsun.sat kaç??ilk bebişmi???evet zamanla alışacaksın vazgeçilmezin yanındayken uyrken bile özlediğin olacak.yeryüzündeki en büyük aşk evlat....
canım sen topiğimizin Güzin ablasısın resmen tüm mesajların tabiki bana yazmıyorsun ama hepsi ayrı desteğin duan , moralin dolu dolu bir şekilde ALLAH razı olsun :29::29::29::29::16::16::16::16:

şifa aklımdaydın hatta b,ir ara bağırmayı düşündüm nerdesin diyee....yok canım lekelenmenle alakası yok tahminimin.ama yüzde yüz diyorum bak erkek.eğer yanılırsam asla tahminde bulunmayacağım.çok değil 12.haftalarda öğrenirsin zaten.2009 ağustos annelerindeyken 1 kişi hariç tutturmuştum:)))
destek ve duaya gelince rabbim yeri göğü duayla yaratmış ve babam hep der ki müslümanın m
üslümana yaptığı dua kadar kabul olan yoktur....zorlu korkulu ama bir o kadarda güzel bir yolda yürüyoruz.sonuçta anneyim yaşadım gördüm.ilk anne olacaklara ya da unutmuş olanlara bildiğim kadar destek olmak güzel.rabbim yanıltmasın inşallahhh...

dayan dayan.bende daha gitmedim haftayı bekliyorum.ama kese için bu hafta gidebilirim.hayırlı olsun rabbim güzelliklerele karşılaştyırsın bizleri inşallah....

Bir kac gun sonra kan testimi tekrar yaptiricam insallah degerim yukselir. Birde bende hic belirti olmadi adet sancisi gibi bel agrisi o kadar sanirim o yuzdende inanamiyorum hala.

3.bebek maşallah inşallah banada kısmet olur:16: gerçi önce hayırlısıyla bi doğurayımda :52::52::52: sonra diğerini düşüneyim kaça kadar doğurabilirsem :37:

tebrikler hayırlı olsun canım:16:
ben öğrendiğimde çok tuhaftım evlilik yıl dönümümüzde öğrenmiştim eşimi süpriz yemeğe çıkardım hediye olarakta patik aldım paketi açınca bana baktı şaşırdı gerçekmi dedi benimde gözlerim doldu yemek bitene kadarda öyleydim ama çok mutluydum :16::16::16::16:

benim kese göründü 17 temmuzda kalp atışı için gidicem henüz kimseye söylemedik bi bebişimin kalp atışlarını duyalımda öyle söyliyeceğiz :26:

Saol canim bencede muthis bir hediye gercekten Allah kucagimiza almayida nasip etsin. Bende henuz kimseye soylemedim bi kalp atisini duyalimda sonra herkese ilan edicem kismetse.

ÖZDECİK canım zaten hamilelik belirtileri adet belirtilerine benzer adet olacakmışsında olamıyormuşsun gibi olur.yakında bulantı yorgunluk aşermeler başlayınca anlarsın şekerim...tadını çıkar allaha emanet et...bebeğin seninle inşallahhh....

ÖZDECİK canım zaten hamilelik belirtileri adet belirtilerine benzer adet olacakmışsında olamıyormuşsun gibi olur.yakında bulantı yorgunluk aşermeler başlayınca anlarsın şekerim...tadını çıkar allaha emanet et...bebeğin seninle inşallahhh....

Haklisin aslinda bunlar iyi gunlerimiz desene. Sen tecrubelisin tabi ilerleyen zamanlarda senden cok yardim alicaz insallah.

iyiyim kuzum sen nasılsın???haydi sor sor:)))başkent hastanesinde atilla bey var.6 aydır onunla diyet yapıyoruz.allah razı olsun 14 ün üzerinde kilo verdim 2 aydır kilo sabitlemeye çalışıyorduk kısmet.şimdide bana en fazla 7 ile kapatacağız dedi ama bebek tombiş olacak dedi.:)))
canım bende riskli hamileyim tabi bilirim bilmemmi....belediye hastanesinde hikmet karabacak var rutin kontrollerde ona gideceğim.prof.dr mehmet çolakoğlu var risk içinde ona gideceğim harika biridir.
cinsiyet tahminine gelince yediğin yemediğin aşerdiğin şeyleri bilmem lazım şeker:)))şifadan eminim bakalım:)))
bak bak yine tekrarlamış :29::29::29::29::16:

günaydın kızlar..

:5: ben çok kötüyüm..
tühh canım yaa çok geçmiş olsun inşallah çabucak toparlanırsın :5::49::nazar::emir_bebek::38::38::38:

şifa aklımdaydın hatta b,ir ara bağırmayı düşündüm nerdesin diyee....yok canım lekelenmenle alakası yok tahminimin.ama yüzde yüz diyorum bak erkek.eğer yanılırsam asla tahminde bulunmayacağım.çok değil 12.haftalarda öğrenirsin zaten.2009 ağustos annelerindeyken 1 kişi hariç tutturmuştum:)))
destek ve duaya gelince rabbim yeri göğü duayla yaratmış ve babam hep der ki müslümanın m
üslümana yaptığı dua kadar kabul olan yoktur....zorlu korkulu ama bir o kadarda güzel bir yolda yürüyoruz.sonuçta anneyim yaşadım gördüm.ilk anne olacaklara ya da unutmuş olanlara bildiğim kadar destek olmak güzel.rabbim yanıltmasın inşallahhh...
canım yaa bugün mesajlarınızı okudum beğenerek alıntılayarak tam cevap yazacakken :36::36::36: elektrikler kesildi :19: kaldım bayağı bi :5: neyse sonra geldi tabi elektrik bir heves sizlere cevap yazayımm dedimmm yine elektrik gitti :47::47::47: nasıl gerildim sanki elektrik benle dalga geçti :30::47: bari cevaplasamda gitse neyse diycemm :36: sonra eşim pc ye oturdu onun kalkmasını bekledim işte bu yüzden ancak gelebildim :3: anladım canım bana kk dan bi arkadaş da dedi erkek olacak dedi :53: nasıl anladın dedim :53: leken olduğu için dedi :28: yani bende bu yüzden sordum sana :34::16::16::16: aynen baban çok haklı müminin mümine ettiği dua gibisi yok ALLAH razı olsun :29::nazar::38: evet ben burda özellikle benim gibi ilk bebek bekleyen arkadaşlar eminim siz tecrübeli annelerden yana çok şanslıyız :28::29::nazar::nazar::nazar: çok yardımınız desteğiniz oluyorda olacak da ALLAH razı olsun ve yine diğer topiklerde farketmedim bizim bu topikte dikkatimi çeken :3: 2012 mart annelerinin hepsi geldi tebrikler ettiler dualarda bulundular her zaman yanınızdayız bize ulaşın sorularınızı cevaplarız dediler çok ama çok memnun kaldım kendimi gerçekten özel ve şanslı hissettim 2013 mart annesi olmak ayrıcalık oldu gibi :49::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::38::38::38::28::16::16: tüm desteğini duasını esirgemeyen gönlü güzel dostlarım hepinize tekrar teşekkürler iyiki burada tanışmışız :42::38::38::38::38::38::nazar:

haklisin aslinda bunlar iyi gunlerimiz desene. Sen tecrubelisin tabi ilerleyen zamanlarda senden cok yardim alicaz insallah.

canımsın .elimden gelip dilimin döndüğünce destek olurum tabiii ne demek...:)))
bak bak yine tekrarlamış :29::29::29::29::16:

Tühh canım yaa çok geçmiş olsun inşallah çabucak toparlanırsın :5::49::nazar::emir_bebek::38::38::38:

Canım yaa bugün mesajlarınızı okudum beğenerek alıntılayarak tam cevap yazacakken :36::36::36: Elektrikler kesildi :19: Kaldım bayağı bi :5: Neyse sonra geldi tabi elektrik bir heves sizlere cevap yazayımm dedimmm yine elektrik gitti :47::47::47: Nasıl gerildim sanki elektrik benle dalga geçti :30::47: Bari cevaplasamda gitse neyse diycemm :36: Sonra eşim pc ye oturdu onun kalkmasını bekledim işte bu yüzden ancak gelebildim :3: Anladım canım bana kk dan bi arkadaş da dedi erkek olacak dedi :53: Nasıl anladın dedim :53: Leken olduğu için dedi :28: Yani bende bu yüzden sordum sana :34::16::16::16: Aynen baban çok haklı müminin mümine ettiği dua gibisi yok allah razı olsun :29::nazar::38: Evet ben burda özellikle benim gibi ilk bebek bekleyen arkadaşlar eminim siz tecrübeli annelerden yana çok şanslıyız :28::29::nazar::nazar::nazar: çok yardımınız desteğiniz oluyorda olacak da allah razı olsun ve yine diğer topiklerde farketmedim bizim bu topikte dikkatimi çeken :3: 2012 mart annelerinin hepsi geldi tebrikler ettiler dualarda bulundular her zaman yanınızdayız bize ulaşın sorularınızı cevaplarız dediler çok ama çok memnun kaldım kendimi gerçekten özel ve şanslı hissettim 2013 mart annesi olmak ayrıcalık oldu gibi :49::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::38::38::38::28::16::16: Tüm desteğini duasını esirgemeyen gönlü güzel dostlarım hepinize tekrar teşekkürler iyiki burada tanışmışız :42::38::38::38::38::38::nazar:

yok cnm lekelenmeyi hiç duymadım ben yani cinsiyet olayında.benimki tamamen histir.biliyor musun ben rüya görmektende çok korkarım benim rüyalarım ters değilde aynen çıkar.sen ve bikaç kişi daha var erkek diye düşündüğüm ama sende emin gibiyim.allahım inşallah herkese gönlündekini sağlıkla verir.gerisi boşşş....

Ben cikiyorum arkadaslar, hamile olarak gecirdigim bu ilk gecemde beni yanliz birakmadiginiz cok tesekkur ederim herkese iyi geceler. Rabbim gücünü, marhametini üzerimizden eksik etmesin insallah. Gorusmek uzere.

HOŞGELDIN şekerlik teker teker buraya gelıyoruz pembiş canmıza okuyacak:9:arada orayıda yokluyom valla sonra duramam trıplerinden:34:

hoşbulduk ecelimm :) yok duyurma pempeye boş bırakırmıyız hiç orayı tek tek haberlerini alalım onlarında inşallahhhh ....

vaaaay eceli ve opsesiff de buraya gelmiş hoş geldiniz hatunlar

hoşbulduk canımmmm.. nasılsın elifcim ?

maşşaallahhh :nazar: bizde görebilecekmiyiz acaba :ssz:

Merhaba Mart Anneleri,
Gebelik Nasıl Gidiyor ?

kayra42 Burda mısın ? :17:

Son düzenleme:
valla bende ilk duydum lekelenme genelde erkek bebişe hamile olanlarda oluyo diyen bikaç kişi oldu :44: anladım tatlım 6. hislere güvenirim ben :29::28::nazar::nazar::nazar::nazar::38: anladım bak anneminde rüyalar çıkar aynen hemde :3: kaldı 6 hafta sonra dr dan da dinleriz bakalım ne çıkacak cinsiyet :28: amin canım başta sağlıklı-hayırlı evlatlar nasip olsun inşallah hepimize :49::emir_bebek::nazar::38::38::38::38:

Bende İstiyorum... :17::17::17::17::17:

canımsın .elimden gelip dilimin döndüğünce destek olurum tabiii ne demek...:)))

yok cnm lekelenmeyi hiç duymadım ben yani cinsiyet olayında.benimki tamamen histir.biliyor musun ben rüya görmektende çok korkarım benim rüyalarım ters değilde aynen çıkar.sen ve bikaç kişi daha var erkek diye düşündüğüm ama sende emin gibiyim.allahım inşallah herkese gönlündekini sağlıkla verir.gerisi boşşş....
valla bende ilk duydum lekelenme genelde erkek bebişe hamile olanlarda oluyo diyen bikaç kişi oldu :44: anladım tatlım 6. hislere güvenirim ben :29::28::nazar::nazar::nazar::nazar::38: anladım bak anneminde rüyalar çıkar aynen hemde :3: kaldı 6 hafta sonra dr dan da dinleriz bakalım ne çıkacak cinsiyet :28: amin canım başta sağlıklı-hayırlı evlatlar nasip olsun inşallah hepimize :49::emir_bebek::nazar::38::38::38::38:

sabahları midem bulanıyor kafamı kaldıramıyorum.. yemeği bile çok zor yiyorum..:5:

akşamda yanıyor gaviscon şurubu kafaya dikiyorum ya daha cuma günü aldırdım buğün dibinde az bişey kaldı:25:
ayy canım yaa çok üzüldüm inşallah çabucak geçsin bi kendine gel inşallah :49::nazar::emir_bebek::38::38::38:

ayy maşallah tatlım ama ilk sayfada link varya listenin alsında ultrason resimli topiğmize de eklesene kese fotosunu :52::49::54:

Yeni gelenlere hosgeldin ve diger annelere iyi haftasonlariiiii yarin detay yazicamm:49:
Çileğim merakla bekliyorum tatlım :16:

herkese iyi akşamlar... yarın tatile çıkıyorum.. Bayramdan sonra görüşmek üzere arkadaşlar... Kendinize ve bebeklerinize dikkat edin lütfennnnnn
canım inşallah çok uzun yola çıkmıyorsundur ve dr un müsade verdi demi tatil için :26: sağsağlim gidip dönersiniz inşallah hadi iyi eğlenceler :16:

arkadaslar bisey sorucam, bu aksam yemek yaparken cam acikti, ruzgarla ocagin sicakligi karnima dogru geldi, sicakligi hissettim yani, yanma filan olmadi, acaba bi sorun olmusmudur? gerci ocaktan uzakta duruyordum ama yine de hissettim sicakligi karnimin yan tarafinda, ilk uc ayda sicakligin cok zararli oldugunu duymustum, siz ne dersiniz, cok kaygilandim:50:
ALLAH korusun canım bence evelallah Rabbimin izniyle bişi olmamış :49::nazar::38::38::38::38: takıntılısın sanırım rahat ol bence :3::16:

Herkese iyi aksamlar arkadaslar. Rabbim herkesin bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin. Bende hamilelik haberimi bugün aldım, once test yaptim cift cizgi gordum icim rahat etmedi kan testide yaptirdim degerim 205 cikti. Cok tufan bir duygu insan saskinliktan sevinemiyor bir turlu. Rabbim kalp atisinida duymayi nasip ederse kendimi gercekten hamile hissedicem insallah..
merhaba canım tebrikler hayırlı olsun ne güzel Yüce Rabbim çok bekletmeden sıkıntısızca nasip etti inşallah yarından itibaren keyfini sürmeye bak :49::52::54:

dayan dayan.bende daha gitmedim haftayı bekliyorum.ama kese için bu hafta gidebilirim.hayırlı olsun rabbim güzelliklerele karşılaştyırsın bizleri inşallah....
hadi bakalım sıra sizde hafta içi hızla hepinizden en güzel haberler gelecek :49::nazar::emir_bebek::38::38::38::38::16:

Bende 3temmuz günü büyük bir şokla öğrendim enfeksiyon geçirmiştim 3hafta önce kontrole gittim ve 5haftalık ganime olduğum söylendi . Sok oldum fakat çok mutluyum. Ilk gebelik heyecanım :) Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza alcamiz günleride nasip eylesın inşallah hayırlısıyla ve sağlıkla.

Gunaydin anne adaylari
Bugun ilk doktor randevum var. Sat 3 haziran. 1 hafta once ogrendim hamileligimi, doktorum degerim 1500'un ustune cikinca gitmemi istedi. O yuzden bekledim. O da kismetse bugun.
Gerginim ama cok. Gece de uyudum uyandim hep. Hayirlisiyla bugun kesecegi gorseydik.
.

gecmis olsun canim, once saglik tabi, ve tabiki haklisin simdiden dogumu dusunup streslenmeyelim, daha vakit var o konulara insallah:6:ama su kadarini soyliim iyiki bende bebegimde sabretmisiz, simdi sukrediyorum Allah'ima ameliyata girmedigim icin:49:

iyi tatiller:3:

teşekkür ederim canım...

Back