- 28 Mayıs 2009
- 11.309
- 137
- 413
ALLAH razı olsun tatlım amin inşallah sizlerinde güzel pıt-pıt haberleri gelsinmasallah canim ya, ne guzel, darisi basimiza insallah, amiiiiiiinnn
canım çok geçmiş olsun bende 2. tüp bebek tedavimde müjdemi gördüm seni çok iyi anlıyorum ama lütfen sitres yapma Yüce Rabbim tekrar yüzünü güldürmüş inşallah kucağına sağlıklıca almak nsip olsuntşk ederim canım içimi rahatlattın benim daha önce bir kimyasal gebeliğim oldu bu bebişimde tedavi sonucu aşılamayla oldu çok korkuyorum ters bişeyler olacak diye zaman geçsede gitsem de görsem bi an önce hayırlısıyla
ayy evet tatlım halaaa ayaklarım yere basmıyor yaaa maşallah senin 2. gebeliğinmiş hepsi ayrı heyecan işte demi inşallah sizlerinde güzel haberleri gelsin tatlımo sesi duymak süperdir. ilk kızımınkini duyduğumda hisettiğim duyguyu halen ifade edemiyorum. bakalım, 2. bebişimin kalp atışını ne zaman duyacağım... tebrikler canım.. darısı bizim başımıza inşallah
canım benim ALLAH razı olsun amin amin hepimizinki inşallah keyifle devam etsin sıkıntısızca sağlıklı-hayırlı evlatlarımızı kucaklarımıza almak nasip olsun inşallahoyy seni merak ediyordum.gözün aydın.rabbim sağlıkla kavuştursun.heyecanını ve mutluluğunu daim kılsın....
kızzz maşallah içine mi doğdu ayy nasıl heyecan yaptım bende leke var diye mi bu tahminin olduHala beklemedeyim haftaya randevu alacam inşallah.benim bebekim küçük henüz.sağ kasık ağrım var tatlı yemem deli gibi iştah açıklığı ve baş ağrısı((yürümeyede başladım malesef((şükür sıkıntı yok bakalım şimdilik rabbime emanet ettim.şimdi evdeyim okullar açılınca nasıl olacak bilmiyorum...
şifa senin bebeğin erkek olacak ilk tahmin benden olsun.görürsün bak.hepinizi dikkatle okuyorum zamanla herkesinkini bileceğim...:))))iyi geceler kuzucuklar ve anneleri.
evet kim istemez ki tahmini cinsiyet haberlerini :13: hem bizene rus takvimiymiş çin takvimiymiş biizde türk malı kayra takvimi cinsiyet tahmini var naberrr kkcanımmm nasılsın ne var yok....
yukarıdaki mesajın uzun olunca bunu alıntı yapmak istedimmm
sana bi kaç şey sorcam,
hangi diyetisyene gidiyorsun?bana randevuyu yaklaşık 1 ay sonraya verdiler de,değiştirmek istiyorum
bide kadın doğumcumuda değiştircem.farabide epidural yokmuş,ben yüksek risk grubunda olduğum için sezeryan görünüyor %90...ve genel anestezi uyguluyorlarmış.ama ben bebeğimin doğduğunu görmek ve hemen emzirmek istiyorum Allah ömür verdiyse inşallah
sen hangi hastane hangi dr a gidiosun ?neye göre tercih yaptın-yapacaksın canım*
haaa bu arada o cinsiyet tahminlerinden bende istiyorum,resmen bi meraklı melahat var karşında ona göre
ALLAH razı olsun canımmm amin inşallah hepimizin en güzel en özel en heyecanlı haberleri olacak Rabbimin izniylecanımmm nasıl sevindim nasıl duygulandım anlatamamm
maşallah barekallah sübhanallah..
Rabbim nazarlardan korusun inşallahhh....
bi iznillah bende duyarım o pıt pıt ları
ALLAH razı olsun ne kadar güzel bir paylaşımdıGökten ne yağdıda yer kabul etmedi...Toprağa ne ekildide bitmedi...Bu dünyaya kim geldide gitmedi...Hangi dert hangi sıkıntı bitmedi...Allahın mağfireti kime yetmedi...Kim allah dedi de o yetişmedi...Kim gizli gizli yalvardı da o işitmedi...Kim rabbim dedi de o buyur kulum demedi...rabbimizin buyur kulum hitabıyla müşerref olanlardan olmak duasıyla...HAYIRLI PAZARLAR...
çekirge bir sıçrar iki sıçrar üçüncüye mutlaka yakalanmaz mı kiHOŞGELDIN şekerlik teker teker buraya gelıyoruz pembiş canmıza okuyacakarada orayıda yokluyom valla sonra duramam trıplerinden
ayy bende yaa eskiden geç yatıp geç kalkardım şimdi senin gibiyim sabahın 7-8 arası bi saatte ayaktayımgünaydın arkadaşlar bende uyandım aslında uykuyu çok severim 10 11 uyurum ama artık uyuyamıyorum 8 dedimmi uyanıyorum bir daha uyku yok öğleden sonrada bir çöktürüyor sorma gitsin
canım sen topiğimizin Güzin ablasısın resmen tüm mesajların tabiki bana yazmıyorsun ama hepsi ayrı desteğin duan , moralin dolu dolu bir şekilde ALLAH razı olsunhoşgeldin canımj hayırlı olsun.sat kaç??ilk bebişmi???evet zamanla alışacaksın vazgeçilmezin yanındayken uyrken bile özlediğin olacak.yeryüzündeki en büyük aşk evlat....