merhaba hanımlaaaar. ben de katıldım aranızaaa.. nasılsınız.??
hoooooş geldin özge
ben hala iyiyim çok şükür
sen nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba hanımlaaaar. ben de katıldım aranızaaa.. nasılsınız.??
hayırlı olsun canım sana da valla Aralıktan beri görmüyorum çoooooooook özlemiştim hamilelikte bahanem oldu kandırdım geliyorlar
hoooooş geldin özge
ben hala iyiyim çok şükür
sen nasılsın
Merhaba arkadaslar...
Aslına bakarsanız şubat annesı olmam muhtemel ama buradakı arkadaslar, yazısmalar, bılgı paylasımı cok hosuma gıttı, benım de burda olmam da bır sakınca yoksa aranızda olmak ısterım...
Sat 9 mayıs fakat pco oldugu ıcın gec dollenme olmus, suan bebegım 7+0
Takvımlere gore ıse 8+5
Muhtemel doğum tarıhım 25 subat gıbı gozukse de marta da kayabılırım sanırım
Kendımden kısaca bahsetmem gerekırse, 9 aylık evlıyım, 25 yasındayım, pcoluyum. Evlendıgımızden berı yasmın kullanıyordum mart ayında bıraktım ılacı zaten polıkıstık over var belkı bır sene sonra bebek olur dıye fakat o ay hamıle kaldım. Kan degerlerım saglıklı artmadı ve kımyasal gebelıkle sonuclandı. Uzucu bır surectı benım ıcın... 9 Nısanda kan yolu ıle dustu, herhangı bır tıbbı mudahale gerekmedı sukur kı... Adetım 9 mayıs da gelmeyınce yıne aynı kotu tecrubeyı yasadıgımı dusunerek evde testler yaptım gun asırı ve hergun daha da koyulastı cızgım. Solugu doktorumda aldım. 4+3 te ıken kesemız gorundu 5+5 te ıken de kalp atıslarımız duyuldu...
Benım bı de soyle bır durumum var, tek kese ıcınde ıkı yolk sac kesesı goruldu. Yanı tek yumurta ıkızı... Tabı sok olduk, doktorumda bız de En son gıttıgımde bebeklerımden bırının kalp atısını duyduk fakat dıgerının kalp atımı yok bu kese zayıf, bu gebelık kendıgılınden sonlanır dedı doktorum... Rabbımden hayırlısını dılıyorum tabıkı...
Onumuzdekı hafta kontrolum var, o kadr heyecanlıyım kı anlatamam. Durup dusununce gurbet ellerde ıkı bebekle basa cıkamam gıbı gelıyor ama cıhaza gırdıgımde onun da kalp atısını duyarsam utanırım bu dusuncemden. Mevlam ne eylerse guzel eyler... Bakalım ne olacak, gebelık sonlanacak mı yoksa dıgerıne yetısecek mı, ıkısı de ıhtımal dahlınde cunku...
Hakkımızda hayırlısı ınsallah...
Rabbım hepımıze saglıklı kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah...
slm kızlar bende aranıza katıldım nasılsınız günaydınnnnnnnnn
aydasu merhaba, doğru mu hatırlıyorum acaba seni? bir derdim var kısmında bir derdini paylaşmıştın vakti zamanında. Evlenmenize, bebeğinize çok sevindim. Hayırlısı olsun inşallah.
hoş geldinnn... günaydın.. ben iyiyim, sen nasılsın?
gunaydın kızlar
cmt gunu bebegımle tanıstım kalp atıslarını duydum...
maşallah dıın dualarınızı esirgemeyin teyzeleriii
varmı benım gıbı tanısan haftasonu naptınız kızlar
allahım herkese yaşatsın super bır duygu...
ağladım cok fena..
allah saglıkla kucagımıza versın ınsallah..
Evet canım merhaba...
Masallah nasıl hatırladın...
Allah razı olsun...
Ben de gecen gun baktım gece bızım gece mı dıye hatta
gunaydın kızlar
ağladım cok fena..
tşk canım bende iyiyim saolasın benim doktorum 5-5,5 haftalık demişti ama burda hasaba göre 7. haftanın içinde çıkıyorum. gerçi doktorumu değiştiricem bu hafta başka doktora gidicem hiç aydınlatmadı bu doktor benide inş bu hafta gittiğimde bebeğimin kalp atışını duyarım cnm
gunaydın kızlar
ağladım cok fena..
Ben genelde okuyucuyum, pek yorum yapmam. Senin konun, duruşun olaya yaklaşımın cok hosuma gitmişti. O bölümde yorum yaptığım tek konu seninkiydi. O yüzden hatırlamak kolay oldu :)
maşallah canım bende 17 temmuzda duyucam inşallahgunaydın kızlar
ağladım cok fena..
tşk canım bende iyiyim saolasın benim doktorum 5-5,5 haftalık demişti ama burda hasaba göre 7. haftanın içinde çıkıyorum. gerçi doktorumu değiştiricem bu hafta başka doktora gidicem hiç aydınlatmadı bu doktor benide inş bu hafta gittiğimde bebeğimin kalp atışını duyarım cnm
Günaydın anne adayları...
Ben hala şoktayım, inanamıyorum..Çarşamba keseyi görünce inanıcam sanırım.
Bana böyle bi sakinlik geldi, bedenim bi yumuşadı sanki..Çok tuhafım..
Doktor a göre yarın 5 haftalık olacam .Hiç bir belirti yaşamıyorum..Siz de var mı bi belirti?
Bir de ben elevit,bebe aspirin ve progestan kullanıyorum sizler neler kullanıyosunuz?
Allah razı olsun arkadasım...
Inan o kadar ıstıyorum kı umut olmasını bırılerıne vesıle ıle de olsa...
Bekar oldugum zamanlarda ben de kafama takardım, acaba derdım, Ben hıc ıkı ay ustuste regl oldugumu bılmezdım mesela... Sonra kısır dongu, kılo aldım olmadım, olmadım kılo aldım derken 1 yıl hıc adet gormedım. Azmettım sonra 30 kılo verdım o gunden sonra hayatım degıstı, gunu gunune olmaya basladım...
Hersey bahane aslında...
Koca kaınatı bir OL emrı ıle yaratan Yaradan yeter kı ıstesın...
Rabbıme sukurler olsun...
amiiinnnn canım.. ben de bugün inşallah kalp atışlarını duyarım...
kocaman bir maşallah.
Allah bize de göstersin o günleri.
demekkı o yeterlı canım..canını neden sıkıyorsun :44:günaydın kızlar
maşallah canım bende 17 temmuzda duyucam inşallah
nasıl atıyo merak ettim doktormu söylüyo yoksa duyuyormusun
bide başka birşeyler falan yapıldı mı bana doktor idrara sıkışık gel cekup gibi yapıcaz dedi anlamadım gidince öğrenicem :26:
cnm sesı acıyor sonuna kadar duyuyorsun bız telefona cektık arada dınlıyoruz esım tele cektı goruntu ve sesı.
benden 5 tup kan ve ıdrarda aldı..ıdrar ıcındır ben 1 saat bekledımkı tuvaletım gelsın.2 sıse su ıctım meret gelmedı
benim doktorumda 5-5,5 hafta dedi cumartesi gitmiştim:44:
benim doktorumda doğru dürüst birşey söylemedi kadın çok yoğundu ama daha fazla ilgi gösterebilirdi herkes doktor şunu söyledi bunu söyledi diyor benim doktorumun tek söylediği 10 gün sonra gel canlanıyormu bakalım dedi
canım tebrikler
ben folbiol kullanıyordum nisandan beri doktor 10 gün daha kullan kontrolden sonra tekrar bakıcaz dedi
amiiinnnn canım.. ben de bugün inşallah kalp atışlarını duyarım...
kocaman bir maşallah.
Allah bize de göstersin o günleri.
insaşşalaaah duyarsın cnm hemen paylaş
amiiinn gösterir inşallaahcanımm
demekkı o yeterlı canım..canını neden sıkıyorsun :44: