mERHABA CANIM benı ecelı arkadasım buraya yonlendırdı durumunu da ogrenınce yazmak ıstedım ben de genc kızlık donemımde duzensız adet goruyordum ve evlenınce duzeldı gectıgımız kıs bıraz da kılo alınca cocuk yapmaya tam karar verdık adetımın duzensızlıgı basladı mayıs ayında doktorum pco oldugumu soyledı cyclo progynova ıctım gecen ay adet oldum bu ay beklemedeyım yarın adet olmam gerekıyor normalde ama pco luların bellı olmaz bılırsın umudum var yok degıl ama korkuyorum fazla bı kılom yoktu onun uzerıne mayıstan bu yana 7 kılo verdım
daha daha vermeye devam edıyorum ve yarına bekleyıs basladı...
Oyle canı benım Allah buyuk dualarını eksık etme Allah sana da bebegını saglıklı bır sekılde kucagına almayı nasıp etsın ecelı arkadasıma da tesekkurler umut yolu sagladıgı ıcın bana cycloyu bı ay ıc dedı 3-4 ay sonra gorusucez dedı ama anlam vermedım hayırlara ınsAllah
Merhabalar arkadasım...
Prognovayı sadece bır ay mı kullandınız?
Ben o ılacın adını bıle duyunca fena oluyorum 3 yıl kullandım kılom arttı, sıvılce yaptı bana hıc yaramadı o ılaç...
Onu bırakıp yasmıne baslamıstım ve rahat etmıstım...
Umudunuzu hıc kaybetmeyın ne olur...
Hersey bahane bu dunyada yeter kı Rabbım OL desın degıl mı?
Bakın ben belkı 1 sene sonra olur umudu ıle bırakmıstım ılacı hemen o ay hamıle kaldım, demek kı hıc bırsey engel degılmıs Rabbım ıstedıkten sonra...
İnsallah en kısa surede Rabbım aratmadan sıze de bır evlat bagıslar arkadasım...
Yer gok dua uzerıne...
cnm sesı acıyor sonuna kadar duyuyorsun bız telefona cektık arada dınlıyoruz esım tele cektı goruntu ve sesı.
benden 5 tup kan ve ıdrarda aldı..ıdrar ıcındır ben 1 saat bekledımkı tuvaletım gelsın.2 sıse su ıctım meret gelmedı
beni listeden çıkarın kızlar, bebeğimi kaybettim
Allah kavuştursun.. ben en son Nisan'da görmüştüm... Sen daha kötü durumdasın. Neyse ki sayılı gün çabuk geçer.. Bir an önce kavuşursun inşallah..
benim çok mide bulantım var işyerindeyim konuşmak bile istemiyorum sanki ağzımı açsam çıkaracakmışım gibi geliyor çok kötüyüm....
benim çok mide bulantım var işyerindeyim konuşmak bile istemiyorum sanki ağzımı açsam çıkaracakmışım gibi geliyor çok kötüyüm....
canım aç karnına yada yemek yemeden önce çay içme mide bulantısına sebep oluyormuş.
neler iyi geliyor netten araştır istersen benim mide bulantısı baş dönmesi sıkıntım yok Allah yardımcın olsun
bizde yapalım eşime söyliyeyim gerçi salı eşim çalışıyo belki işe gitmez
benim yaptırdığım taahliller vardı yine yapılacaksa doktor söyleseydi sağlık ocağındada yaptırırdım ssk ile anlaşmalı ama özel hastane sinir ediyorlar beni
canım peki aç karnına gel dedi bana peki aç karnına su içip mi gittin sen :44:
çalışırken de daha zor olur canım yaaa öğretmen olunca insan rahat oluyor yani en azından şimdilik okul açılınca durum ne olur bilmiyorumj tabii:18::18:
kraker filan yesen bastırır belki canım midenin boş durmaması gerekirmiş bulansa da yemeliymişsin yoksa daha çok bulanırmış
elif sen de mi öğretmensin. oh oh ne güzell. valla hayat bize güzel şimdi de, okul acılınca nolcek acaba. ne öğretmenisin canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?