• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
mERHABA CANIM benı ecelı arkadasım buraya yonlendırdı durumunu da ogrenınce yazmak ıstedım ben de genc kızlık donemımde duzensız adet goruyordum ve evlenınce duzeldı gectıgımız kıs bıraz da kılo alınca cocuk yapmaya tam karar verdık adetımın duzensızlıgı basladı mayıs ayında doktorum pco oldugumu soyledı cyclo progynova ıctım gecen ay adet oldum bu ay beklemedeyım yarın adet olmam gerekıyor normalde ama pco luların bellı olmaz bılırsın umudum var yok degıl ama korkuyorum fazla bı kılom yoktu onun uzerıne mayıstan bu yana 7 kılo verdım
daha daha vermeye devam edıyorum ve yarına bekleyıs basladı...

Merhabalar arkadasım...
Prognovayı sadece bır ay mı kullandınız?
Ben o ılacın adını bıle duyunca fena oluyorum 3 yıl kullandım kılom arttı, sıvılce yaptı bana hıc yaramadı o ılaç...
Onu bırakıp yasmıne baslamıstım ve rahat etmıstım...
Umudunuzu hıc kaybetmeyın ne olur...
Hersey bahane bu dunyada yeter kı Rabbım OL desın degıl mı?
Bakın ben belkı 1 sene sonra olur umudu ıle bırakmıstım ılacı hemen o ay hamıle kaldım, demek kı hıc bırsey engel degılmıs Rabbım ıstedıkten sonra...
İnsallah en kısa surede Rabbım aratmadan sıze de bır evlat bagıslar arkadasım...
Yer gok dua uzerıne...

Merhabalar arkadasım...
Prognovayı sadece bır ay mı kullandınız?
Ben o ılacın adını bıle duyunca fena oluyorum 3 yıl kullandım kılom arttı, sıvılce yaptı bana hıc yaramadı o ılaç...
Onu bırakıp yasmıne baslamıstım ve rahat etmıstım...
Umudunuzu hıc kaybetmeyın ne olur...
Hersey bahane bu dunyada yeter kı Rabbım OL desın degıl mı?
Bakın ben belkı 1 sene sonra olur umudu ıle bırakmıstım ılacı hemen o ay hamıle kaldım, demek kı hıc bırsey engel degılmıs Rabbım ıstedıkten sonra...
İnsallah en kısa surede Rabbım aratmadan sıze de bır evlat bagıslar arkadasım...
Yer gok dua uzerıne...
Oyle canı benım Allah buyuk dualarını eksık etme Allah sana da bebegını saglıklı bır sekılde kucagına almayı nasıp etsın ecelı arkadasıma da tesekkurler umut yolu sagladıgı ıcın bana cycloyu bı ay ıc dedı 3-4 ay sonra gorusucez dedı ama anlam vermedım hayırlara ınsAllah

cnm sesı acıyor sonuna kadar duyuyorsun bız telefona cektık arada dınlıyoruz esım tele cektı goruntu ve sesı.
benden 5 tup kan ve ıdrarda aldı..ıdrar ıcındır ben 1 saat bekledımkı tuvaletım gelsın.2 sıse su ıctım meret gelmedı
:9:

bizde yapalım eşime söyliyeyim gerçi salı eşim çalışıyo belki işe gitmez :16:

benim yaptırdığım taahliller vardı yine yapılacaksa doktor söyleseydi sağlık ocağındada yaptırırdım ssk ile anlaşmalı ama özel hastane sinir ediyorlar beni:19:

canım peki aç karnına gel dedi bana peki aç karnına su içip mi gittin sen :44:

beni listeden çıkarın kızlar, bebeğimi kaybettim

canımmmmm .. geçmiş olsun. hiç olumsuz düşünme. bu her kadının başına muhakkak gelen bir durum çünkü. bu gebeliği vücudun kabul etmemiş belli ki.nedenine geli,nce bebeğin sağlıklı olmadığı ya da engelli olabileceğinden dolayı vücut atma ihtiyacı hissediyor. bu yüzden çoğu kadın ilk birkaç ay gebe olduğunu bile hissetmeyebilirmiş. kanamanın adet olduğunu zannedermiş.sen yine şanslısın. çok bişey hissetmeden geldi başına.
ben de geçen sene aynısını yaşadım.keseyi de görmüştük ultrasonda. bebeğimi ben de tuvalette kaybettim malesef canım. hayırlısı böyleymiş. tatlım.elbette üzülecek insan. ama koyverme kendini. bebeğini 7 aylıkken kaybeden de var eline alıp 1 kere emzirdikten sonra da kaybedenler de var. bu yüzden müsterih olmaya çalış.onlar gibi olmadığın için şükret canım. ben öyle yapmıştım..

lütfen üzülme hepimizin başına böyle bir durum gelebilir hepimizin hazırlıklı olması gerekiyor,yaşayacaksa ne yapsak düşmez,ama yaşamayacaksa pamuklara sarılıp otursan yine düşer,biz keseyi gördüğümüzde doktor kalp atışı her 10 hamilelikten 4'ünde duyulmuyor bilmenizde fayda var dedi.ben şimdi çok umursamıyorum dün yaptığın aktiviteye karşı bişey olmadıysa bir daha olmaz....bebeğin yine seninle seninle olacaktır....hasretini çekeceğin duyduyu allah kulunun kalbine koymazmış....üzülme lütfen....

benim çok mide bulantım var işyerindeyim konuşmak bile istemiyorum sanki ağzımı açsam çıkaracakmışım gibi geliyor çok kötüyüm....

Allah kavuştursun.. ben en son Nisan'da görmüştüm... Sen daha kötü durumdasın. Neyse ki sayılı gün çabuk geçer.. Bir an önce kavuşursun inşallah..

sağ ol canım güzel olacak inşaallah bebişim biraz daha büyümüş olsaydı kalp atışlarını beraber duyardık ama sanırım annemler geldiğinde daha duymamış oluruz

benim çok mide bulantım var işyerindeyim konuşmak bile istemiyorum sanki ağzımı açsam çıkaracakmışım gibi geliyor çok kötüyüm....

çalışırken de daha zor olur canım yaaa öğretmen olunca insan rahat oluyor yani en azından şimdilik okul açılınca durum ne olur bilmiyorumj tabii:18::18:
kraker filan yesen bastırır belki canım midenin boş durmaması gerekirmiş bulansa da yemeliymişsin yoksa daha çok bulanırmış

canım aç karnına yada yemek yemeden önce çay içme mide bulantısına sebep oluyormuş.

neler iyi geliyor netten araştır istersen benim mide bulantısı baş dönmesi sıkıntım yok Allah yardımcın olsun :31:

canım aç karnına yada yemek yemeden önce çay içme mide bulantısına sebep oluyormuş.

neler iyi geliyor netten araştır istersen benim mide bulantısı baş dönmesi sıkıntım yok Allah yardımcın olsun :31:

ben de kendi kendime nazar değdirmekten korkuyorum valla benim de şükür sıkıntım yok biraz fazla hareket edince kasık ağrım bir de bitmyen şişlik ve gaaz sorunum var:17::17:

sabah yazlıktan işe geldik sabah arabada midem boş durmasın diye süt içtim gelince hafif kahvaltı yaptım midem kötü düşlerimi sıkıyorum geçsin diye...bebeğim benden intikam alıyor :1:dün yağmur yağarken denize girdim ve saatlerce yüzdüm....kızdı herhalde bana :1::1:

bizde yapalım eşime söyliyeyim gerçi salı eşim çalışıyo belki işe gitmez :16:

benim yaptırdığım taahliller vardı yine yapılacaksa doktor söyleseydi sağlık ocağındada yaptırırdım ssk ile anlaşmalı ama özel hastane sinir ediyorlar beni:19:

canım peki aç karnına gel dedi bana peki aç karnına su içip mi gittin sen :44:

ben ac karnına gıtmedım oyle bısıde demedı...sut ıcıp kek yemıstım mıdem bulanır ole yola cıkamam dıye.
esın yoksada sen elınde telı tut cekersın kameraya..:49:

cok cok gecmıs olsun..ılk oldugundan bır travma yasatıcak evet ama uzulme dıcem sana.cunku nısanda ayında bende 5 haftalık kesemı durumustum tuvalete hemde..ama akabınde mayısda hamıle kaldım bak..suanda sen 1 ay korun ılk adetınden sonra calısmaya basla ıkıay rotarla yetısıceksın bıze;) hıc uzulme.folıc asıte devam et.o senı toparlar.canını sıkma..martda degılde mayısda olur..artık her 3 hamılelıkten bırı oluyormus canım

çalışırken de daha zor olur canım yaaa öğretmen olunca insan rahat oluyor yani en azından şimdilik okul açılınca durum ne olur bilmiyorumj tabii:18::18:
kraker filan yesen bastırır belki canım midenin boş durmaması gerekirmiş bulansa da yemeliymişsin yoksa daha çok bulanırmış

elif sen de mi öğretmensin. oh oh ne güzell. valla hayat bize güzel şimdi de, okul acılınca nolcek acaba. ne öğretmenisin canım..

Rabbim karnınızdakileri kucağınıza almayı nasip etsin inşallahhh....

elif sen de mi öğretmensin. oh oh ne güzell. valla hayat bize güzel şimdi de, okul acılınca nolcek acaba. ne öğretmenisin canım..

edebiyat öğretmeniyim canım:16::16:
valla maaş karşılığı kadar ders almayı düşünüyorum diğer edebiyat öğretmenleri erkek zaten onların işine bile gelir benim az ders istemem:9::9::9:

Valla sakın takma denılıyor ama başa gelınce oyle olmuyor bılıyoruzkı herkes ıyı nıyetle yaklasıyor bundan sakın musterıh olma benımde basıma geldı kalp atısları duyulmadıgından dolayı begımı kurtaj yaptırmak zorunda kaldım:(psıkolojım bozuldu yardım aldım dr bana ıyı geldı ve allahın ıznıyle 5 ayın ustune tekrar hamıle kaldım ama sımdı yokmu ıcımde korkularım acaba tekrar aynı seylerı yasarmıyım dıye ıllakı oluyor inşallah mevlam korkularımızla bizleri imtihan etmez...üzülme diyecem ama boşuna biliyorum:14:

Back