Bende 3temmuz günü büyük bir şokla öğrendim enfeksiyon geçirmiştim 3hafta önce kontrole gittim ve 5haftalık ganime olduğum söylendi . Sok oldum fakat çok mutluyum. Ilk gebelik heyecanım :) Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza alcamiz günleride nasip eylesın inşallah hayırlısıyla ve sağlıkla.
canım inşallah çok uzun yola çıkmıyorsundur ve dr un müsade verdi demi tatil için :26: sağsağlim gidip dönersiniz inşallah hadi iyi eğlenceler
biraz uzun olacak ama değecek. Tokat'tan uçakla İStanbul'a geçecez, oradan da arabayla Altınoluk inşallah... İstanbul'da doktor kontrolü var... Doktorum müsaade ediyoe çünkü gittiğim yerde de kadın doğumcu var, hem de çok yakınım.. Kendisi babam olur... Doktorumun içi rahat bu yüzden.. Düşündüğün ve iyi dileklerin için teşekkür ederim...
Gunaydin anne adaylari
Bugun ilk doktor randevum var. Sat 3 haziran. 1 hafta once ogrendim hamileligimi, doktorum degerim 1500'un ustune cikinca gitmemi istedi. O yuzden bekledim. O da kismetse bugun.
Gerginim ama cok. Gece de uyudum uyandim hep. Hayirlisiyla bugun kesecegi gorseydik.
.
günaydın canım.. şimdiden hayırlı olsun... ben de randevumdan bi gece önce uyuyamamıştım... bu gece inşallah deliksiz uyursun
ay baban kadin dogumcu mu? ne guzel, eve ultrason cihazi almayi dusundugumuz su gunlerde buyuk sans :))
ALLAH'ım,üzülmekten,kederlenmekten,aciz düşmekten,tembellikten,korkaklıktan,cimrilikten,bo rcun ağır gelmesinden,yaşlılığın ve insanların üstün gelmesinden sana sığınırım.ALLAH'ım yine ben,kabir azabından,ölümün ve dirilmenin fitnesinden ve rezil bir hayat geçirmekten sana sığınırım...Burdaki temiz kalpli kullarının gönlündeki yatan her neyse sen bilirisin tez zamanda kabul eyle YARABBİ...
Merhaba arkadaslar...
Aslına bakarsanız şubat annesı olmam muhtemel ama buradakı arkadaslar, yazısmalar, bılgı paylasımı cok hosuma gıttı, benım de burda olmam da bır sakınca yoksa aranızda olmak ısterım...
Sat 9 mayıs fakat pco oldugu ıcın gec dollenme olmus, suan bebegım 7+0
Takvımlere gore ıse 8+5
Muhtemel doğum tarıhım 25 subat gıbı gozukse de marta da kayabılırım sanırım
Kendımden kısaca bahsetmem gerekırse, 9 aylık evlıyım, 25 yasındayım, pcoluyum. Evlendıgımızden berı yasmın kullanıyordum mart ayında bıraktım ılacı zaten polıkıstık over var belkı bır sene sonra bebek olur dıye fakat o ay hamıle kaldım. Kan degerlerım saglıklı artmadı ve kımyasal gebelıkle sonuclandı. Uzucu bır surectı benım ıcın... 9 Nısanda kan yolu ıle dustu, herhangı bır tıbbı mudahale gerekmedı sukur kı... Adetım 9 mayıs da gelmeyınce yıne aynı kotu tecrubeyı yasadıgımı dusunerek evde testler yaptım gun asırı ve hergun daha da koyulastı cızgım. Solugu doktorumda aldım. 4+3 te ıken kesemız gorundu5+5 te ıken de kalp atıslarımız duyuldu...
Benım bı de soyle bır durumum var, tek kese ıcınde ıkı yolk sac kesesı goruldu. Yanı tek yumurta ıkızı... Tabı sok olduk, doktorumda bız deEn son gıttıgımde bebeklerımden bırının kalp atısını duyduk fakat dıgerının kalp atımı yok bu kese zayıf, bu gebelık kendıgılınden sonlanır dedı doktorum... Rabbımden hayırlısını dılıyorum tabıkı...
Onumuzdekı hafta kontrolum var, o kadr heyecanlıyım kı anlatamam. Durup dusununce gurbet ellerde ıkı bebekle basa cıkamam gıbı gelıyor ama cıhaza gırdıgımde onun da kalp atısını duyarsam utanırım bu dusuncemden. Mevlam ne eylerse guzel eyler... Bakalım ne olacak, gebelık sonlanacak mı yoksa dıgerıne yetısecek mı, ıkısı de ıhtımal dahlınde cunku...
Hakkımızda hayırlısı ınsallah...
Rabbım hepımıze saglıklı kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah...
Hoşgeldin canım inanki heyecanla okudum paylasımını ne yazacagımı sasırdım hakkında hayırlısı olsun benım pocolu bır arkadasım var ona umut olabılırsın cok kafasına takıyor cunkü ayyyy allahım sen buyuksun senden umudunu kesenler ders olsun umudumu asla kesmedıgımsın bınlerce sukurler olsun senın kulunum
Merhaba arkadaslar...
Aslına bakarsanız şubat annesı olmam muhtemel ama buradakı arkadaslar, yazısmalar, bılgı paylasımı cok hosuma gıttı, benım de burda olmam da bır sakınca yoksa aranızda olmak ısterım...
Sat 9 mayıs fakat pco oldugu ıcın gec dollenme olmus, suan bebegım 7+0
Takvımlere gore ıse 8+5
Muhtemel doğum tarıhım 25 subat gıbı gozukse de marta da kayabılırım sanırım
Kendımden kısaca bahsetmem gerekırse, 9 aylık evlıyım, 25 yasındayım, pcoluyum. Evlendıgımızden berı yasmın kullanıyordum mart ayında bıraktım ılacı zaten polıkıstık over var belkı bır sene sonra bebek olur dıye fakat o ay hamıle kaldım. Kan degerlerım saglıklı artmadı ve kımyasal gebelıkle sonuclandı. Uzucu bır surectı benım ıcın... 9 Nısanda kan yolu ıle dustu, herhangı bır tıbbı mudahale gerekmedı sukur kı... Adetım 9 mayıs da gelmeyınce yıne aynı kotu tecrubeyı yasadıgımı dusunerek evde testler yaptım gun asırı ve hergun daha da koyulastı cızgım. Solugu doktorumda aldım. 4+3 te ıken kesemız gorundu5+5 te ıken de kalp atıslarımız duyuldu...
Benım bı de soyle bır durumum var, tek kese ıcınde ıkı yolk sac kesesı goruldu. Yanı tek yumurta ıkızı... Tabı sok olduk, doktorumda bız deEn son gıttıgımde bebeklerımden bırının kalp atısını duyduk fakat dıgerının kalp atımı yok bu kese zayıf, bu gebelık kendıgılınden sonlanır dedı doktorum... Rabbımden hayırlısını dılıyorum tabıkı...
Onumuzdekı hafta kontrolum var, o kadr heyecanlıyım kı anlatamam. Durup dusununce gurbet ellerde ıkı bebekle basa cıkamam gıbı gelıyor ama cıhaza gırdıgımde onun da kalp atısını duyarsam utanırım bu dusuncemden. Mevlam ne eylerse guzel eyler... Bakalım ne olacak, gebelık sonlanacak mı yoksa dıgerıne yetısecek mı, ıkısı de ıhtımal dahlınde cunku...
Hakkımızda hayırlısı ınsallah...
Rabbım hepımıze saglıklı kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah...
günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaar
valla yine sayfalar dolmuş da dolmuş
ben çooook mutluyum haftasonu annemler geliyor
inşaallah böyle devam ederim de ağrısız bulantısız güzel vakit geçiriririz
amiiinnnnn... mesajını okurken çok heyecenlandım. aslında benim doğumum da Şubat sonu gibi ama ultrason tarihi 6-Mart... hayırlısı ne ise o olsun canım.. birşey soracam sana "pcoluyum" derken neyi kastettin? cahilliğime ver, kusura bakmaaa
Estagfırullah olur mu oyle sey, asıl sen kusura bakma, o kadar kanıksadık kı kısa adı ıle yazıp gecıyoruz...
Pco, polısktık over sendromu demek... Yanı yumurtalıklar da bırden cok kıst bulanması sebebı ıle adet dongusunun sasması, kılo vermede gucluk gıbı durumları da beraberınde getıren bır rahatsızlık...
günaydın canım.. gözün aydın... ben de bugün annemlerin yanına gidiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?