kizlar bi sey sorabilir miyim,
sat i 10 haziran olan bi kisi var listede, pelin sanrm ismi, ne zaman nasil ogrenmis hamis oldugunu? Merak ettim de sadece :)
benim de sat 15 haziran haftaya kadar beklemem lazim..
Edabuyuk canim sana da gecmis olsun.. Ben de mart ayinda dusuk yapmistim, cok uzuluyor insan.. Gecmis olsun canim
canım kan testi yaptırmıştır arkadaş adına konuşuyorum ama şüphelenmiştir.şüphen varsa yaptır...
ben de katılmak istiyorum
ne olur olsun ya hayırlısıyıla
kısmetse
canım benim rahat 1 hafta-10 güne yakındır var lekemgeçmiş olsun canım,lekelenme önemli 1 damlası bile dr. a gittin mi??? gitmediysen acil git,bendede SUyuma hamileyken olmuştu,hemen dr. gittim iyiki gelmişsin dedi,plesanta aşağıya kaymış dedi,hemen iğne yaptılar hastaneye yatırdılar 1 gün kaldım cıktım eve geldim,hapta verdi,böylelıkle durduruldu ...
evet canım yaa ne endişeler yaşadım :18: haklısın içimi ferah tutmak en güzeli :13:sağol canım, korkmuşsundur lekeden, içini ferah tut, sana da iyi dinlenmeler
ayy çok geçmiş olsun canım benim eşin iyiki müdahele etmişKandil gecesi abdest alırken tam ayaklarımı yıkayacağım esnada tutunduğum yerden elim kaydı ve resmen sırt üstü düşecekken eşim tuttu.nasıl bir hareketse belim kırıldı sandım.allahım korudu.ve o gece nasıl abarttıysam bacaklarım ve kollarım hala ağrıyor...kaygan zeminlere özellikle banyo yaparken dikkat.....
amin canım ALLAH razı olsun hepimiz Rabbime emanetiz inşallah keyifle devam etsin gebeliklerimizçok geçmiş olsun canım.allah yardımcın olsun.bebeğinle rabbime emanetsiniz....
benimde ki zaten tatlıya hep düşkünümdür sütlü tatlılar tercih et tatlım hem hafif olurCanım çok tatlı istiyorrrrrrrrrrrrrrrr allahım ya delirecem 100 kilo olacammm:2::44:
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/533495-2013-mart-anneleri-paylasim-basligi-48.html canım burda belirtmişkizlar bi sey sorabilir miyim,
sat i 10 haziran olan bi kisi var listede, pelin sanrm ismi, ne zaman nasil ogrenmis hamis oldugunu? merak ettim de sadece :)
benim de sat 15 haziran haftaya kadar beklemem lazim..
Edabuyuk canim sana da gecmis olsun.. ben de mart ayinda dusuk yapmistim, cok uzuluyor insan.. gecmis olsun canim
inşallah canım benim Yüce Rabbim hepimizin gönlünce nasip etsin hadi çokkk yakında gel müjdenle bekliyoruzben de katılmak istiyorum
ne olur olsun ya hayırlısıyıla
kısmetse
ben yarın gidiyorummmmmPazartesi kimler doktora bebisi gormeye gideceeekk ?
beeeeeeeeeeeennn
ben yarın gidiyorummmmminşallah güzel haberlerle döneriz hepimiz
ben yarın gidiyorummmmminşallah güzel haberlerle döneriz hepimiz
Pazartesi kimler doktora bebisi gormeye gideceeekk ?
beeeeeeeeeeeennn
amin canım benim ALLAH razı olsun hepimiz için duam bu yönde hep güzellikler yaşayalım sağlıkla inşallahhayırlı haberlerle dön canısım:))
amin canım benim ALLAH razı olsun hepimiz için duam bu yönde hep güzellikler yaşayalım sağlıkla inşallah
daha önce bu konu konuşuldumu bilmiyorum ama , kızlar kaç kiloyla hamile kaldınız? ben 61 le hamile kaldım şuan 62yim çok fazla iştahım açıldı ama midemde hiçbişey durmuyo sürekli bulantı var 5.haftamızdayız şimdiden kilo almaya başlamak normalmı ?
amin inşallah cümlemizeamin gülüm aminnnnnnnnnn.rabbim bizi merhametiyle sınasın inşallah
canımmm maşallah ne güzel paylaşımlarda bulunuyorsunn ALLAH razı olsunburaya bakabilirsin canım,kiloya göre hafta hafta min-max kilo alımı tablosu varöğrendiğime göre ilk üç ay toplamda 1-2 kilo alınmalıymış;
Gebelikte Kilo Alımı - jinekolog jinekoloji tv video kadın sağlığı hastalıkları doğum
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/533495-2013-mart-anneleri-paylasim-basligi-48.html canım burda belirtmişinşallah müjden olacak çok dua ediyorum düşüğün içinde geçmiş olsun bebeğin şu an seninle inşallah sağlıklı-hayırlıca kucağına almak nasip olsun bu kez inşallah
inşallah canım benim Yüce Rabbim hepimizin gönlünce nasip etsin hadi çokkk yakında gel müjdenle bekliyoruz
buraya bakabilirsin canım,kiloya göre hafta hafta min-max kilo alımı tablosu varöğrendiğime göre ilk üç ay toplamda 1-2 kilo alınmalıymış;
Gebelikte Kilo Alımı - jinekolog jinekoloji tv video kadın sağlığı hastalıkları doğum
günaydın arkadaşlar.
doktor bana sadece folik asit verdi, siz neler kullanıyorsunuz?? kullandığım folik asidin içinde b12 vitamini var bir de.