2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
ben yokken bissürü konuşmuşsunuz ben gelincemi kaçtınız gacılar

kizlar bi sey sorabilir miyim,
sat i 10 haziran olan bi kisi var listede, pelin sanrm ismi, ne zaman nasil ogrenmis hamis oldugunu? merak ettim de sadece :)
benim de sat 15 haziran haftaya kadar beklemem lazim..

Edabuyuk canim sana da gecmis olsun.. ben de mart ayinda dusuk yapmistim, cok uzuluyor insan.. gecmis olsun canim

canım kan testi yaptırmıştır arkadaş adına konuşuyorum ama şüphelenmiştir.şüphen varsa yaptır...

canım kan testi yaptırmıştır arkadaş adına konuşuyorum ama şüphelenmiştir.şüphen varsa yaptır...

sagol canim,
ben bekleyim en iyisi, daha once de kan testi yaptirip rezil olmuslugum var.
daha 8 gun var. belki 6 gun onceden gosteren testlerden alabilirim eczaneden.
yarin sabah sehir disina cikicas gezmeye, haftasonu orda gecicek.
o arada kafam dagilir. sonra da pazartesi filan yaparim belki.
aslinda en iyisi beklemek..
ama bu ay farkli bi seyler var sanki, sirtim belim agriyor, oncesinde kasik agrilarim da oldu.
bu arada biz 1.5 yildir bebek istiyoruz, daha yeni degil yani, bir de dusugum var.
ama sanki icimde bi his sanki bu ay degisik diyor ins dogru diyordur :)
cok saol canim cevabin icin..
her seyin hayirlisi....

Pazartesi kimler doktora bebisi gormeye gideceeekk ?

beeeeeeeeeeeennn

canım benim rahat 1 hafta-10 güne yakındır var lekem ilk 5 gün iğnem oldu fakat ğneden sonra bikaç gün lekem yoktu hatta sevinmiştim iğne etkisini gösterdi risk ortadan kalktı diye ama o bikaç günde sonra yine tekrarladı dr umu aradım zaten tedavi olmuş olduğum için günde sabah-akşam vajinal jel kullanıyorum dr um endişelenme dedi ilaçlarını düzenli kullan dedi dinlen dedi

sağol canım, korkmuşsundur lekeden, içini ferah tut, sana da iyi dinlenmeler
evet canım yaa ne endişeler yaşadım :18: haklısın içimi ferah tutmak en güzeli :13:

ayy çok geçmiş olsun canım benim eşin iyiki müdahele etmiş Rabbim korumuş seni ve bebeğini haklısın çok dikkat etmeliyiz

çok geçmiş olsun canım.allah yardımcın olsun.bebeğinle rabbime emanetsiniz....
amin canım ALLAH razı olsun hepimiz Rabbime emanetiz inşallah keyifle devam etsin gebeliklerimiz

Canım çok tatlı istiyorrrrrrrrrrrrrrrr allahım ya delirecem 100 kilo olacammm:2::44:
benimde ki zaten tatlıya hep düşkünümdür sütlü tatlılar tercih et tatlım hem hafif olur

http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/533495-2013-mart-anneleri-paylasim-basligi-48.html canım burda belirtmiş inşallah müjden olacak çok dua ediyorum düşüğün içinde geçmiş olsun bebeğin şu an seninle inşallah sağlıklı-hayırlıca kucağına almak nasip olsun bu kez inşallah

ben de katılmak istiyorum
ne olur olsun ya hayırlısıyıla
kısmetse
inşallah canım benim Yüce Rabbim hepimizin gönlünce nasip etsin hadi çokkk yakında gel müjdenle bekliyoruz

buraya bakabilirsin canım,kiloya göre hafta hafta min-max kilo alımı tablosu var öğrendiğime göre ilk üç ay toplamda 1-2 kilo alınmalıymış;
Gebelikte Kilo Alımı - jinekolog jinekoloji tv video kadın sağlığı hastalıkları doğum

amin gülüm aminnnnnnnnnn.rabbim bizi merhametiyle sınasın inşallah
amin inşallah cümlemize

canımmm maşallah ne güzel paylaşımlarda bulunuyorsunn ALLAH razı olsun

canim tesekkur ederim, orda sat 1 haziran yaziyor ki zaten 23 mayis mis aslinda.
ay neyse ben de nasil simdiden ogrendi diye merak ediyordum,
anlamis oldum,
cok saol canim :)

kilo tablosuna da baktim simdi 62 ile hamis kalsam 73e kadar cikcakmisin yine.
ay daha yeni zar zor indim 70 ten geriye.
en iyisi ben biraz daha diyetime devam edeyim..:) :)

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar.
doktor bana sadece folik asit verdi, siz neler kullanıyorsunuz?? kullandığım folik asidin içinde b12 vitamini var bir de.

Çok teşekkür ederm canım , 21 yaşındayım son adet tarihim 30 mayıs iki yıllık evliyim ilk bebişim, pazartesi bende doktora gidicem ilk defa görücem bebeğimi
Allah Yardımcımız olsun

günaydın arkadaşlar.
doktor bana sadece folik asit verdi, siz neler kullanıyorsunuz?? kullandığım folik asidin içinde b12 vitamini var bir de.

sanada günaydın canım banada folik asit verdi aynı şekilde bide progestan diye bi kapsül kullanıyorum akşamları olası düşük ihtimalini önlüyomuş Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…