kizlar selam. bi ikili test icin en dogru sonuc 12+3 dedi benim doktorum. benzer bi sey duyan var mi?
benimde doktorum dün aynı şeyi söyledi 12. haftanın içinde gelirsen çok daha iyi olur dedi ama bu hafta olayı benim çok kafamı karıştırıyor :44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar selam. bi ikili test icin en dogru sonuc 12+3 dedi benim doktorum. benzer bi sey duyan var mi?
allahım sabah giyerken normal olan etek şimdi sıktı da sıktı karnım acıdı,eve de gitmicem bu akşam ne yapıcam ben böyle fermuarı açık :18:
bende sabah işe gelirken pantolonumun düğmesini açtım valla bi yandanda fermuarı açılıp inmesin diye dua ettim iyice sıkıyor kıyafetler olmuyor artık zaten doktorum da dün dar pantolon görünce artık sıkı kıyafetler giymek yok rahat kıyafetler giy dedi o kadar midem bulandı yemek yiyemedim meyveyle beslendim ama tam 2 kilo almışım
bende böyle olmak istiyorummmm
bence bebeğe bi zararı olmuyordur şu zamanlarda ama bana baya zararı oluyor. karnımın üst kısmında hafif bi ağrı oluyordu onu sordum doktorda dar giyinme rahat giyin dedi ama bütün kıyafetler dar gelmeye başladı ki bebişten önce annesine sıkı bi alışveriş yapmak gerekecek sanırımdar pantolonlar bebişe zarar verir mi aceba baskı filan yapıyor mudur ? bir gün bende dar pantolonu giymiştim cok sıkmaz diye bütün gün düğme acık fermuar acık oturdum allahtan o gün üstümdeki uzundu da kapatıyordu
bence bebeğe bi zararı olmuyordur şu zamanlarda ama bana baya zararı oluyor. karnımın üst kısmında hafif bi ağrı oluyordu onu sordum doktorda dar giyinme rahat giyin dedi ama bütün kıyafetler dar gelmeye başladı ki bebişten önce annesine sıkı bi alışveriş yapmak gerekecek sanırım
süper ya senin bebiş benimkinden büyük. göbiş cıkmaya basladı mı ? ne güzel yaa yeni ciciler alıcaz ama göbekten dolayı ne giyiyorlarki alta hamile pantolonu filan mı var yoksa sürekli elbise mi giyicez .herkes aldıgının fotosunu koysa da ben de ordan kopya ceksem valla hiç bilmiyorum
bende sabah işe gelirken pantolonumun düğmesini açtım valla bi yandanda fermuarı açılıp inmesin diye dua ettim iyice sıkıyor kıyafetler olmuyor artık zaten doktorum da dün dar pantolon görünce artık sıkı kıyafetler giymek yok rahat kıyafetler giy dedi o kadar midem bulandı yemek yiyemedim meyveyle beslendim ama tam 2 kilo almışım
SLM kizlar nasilsiniz?
benim mide bulantilarim cok artti. Kabizlik sorunum cok sukur erik yiyerek gecti.
süper ya senin bebiş benimkinden büyük. göbiş cıkmaya basladı mı ? ne güzel yaa yeni ciciler alıcaz ama göbekten dolayı ne giyiyorlarki alta hamile pantolonu filan mı var yoksa sürekli elbise mi giyicez .herkes aldıgının fotosunu koysa da ben de ordan kopya ceksem valla hiç bilmiyorum
ayyyyyyyyy cok tatlılar bunlar yaaaaa.benim görümcenin kızı da böyle tatlı bi sarı sacları var bal köpüğü gibi bi de güzel maşallah anasına cekmiş.benimki kız olursa ve babasına cekerse süüper olur
bence bebeğe bi zararı olmuyordur şu zamanlarda ama bana baya zararı oluyor. karnımın üst kısmında hafif bi ağrı oluyordu onu sordum doktorda dar giyinme rahat giyin dedi ama bütün kıyafetler dar gelmeye başladı ki bebişten önce annesine sıkı bi alışveriş yapmak gerekecek sanırım
hoşgeldin canım.benim de midemde acayip gaz var geğirsem gececek gibi bulantı da değil tam ama acayip bişey trif edemiyorum.rahatsızlık veriyor.mide bulantısı cok yoruyor insanı Allah yardımcımız olsun.şimdide cok acıktım ama canım hiççç bişey istemiyor
canımm hayırlısı olsun belki tamamen sana benzer içine kız mı doğuyor erkek mi ?
hayırlısı sağlıklısı olsun ama bana benzemesin ya :) yani göz yapısını kaslarını ve dudaklarını benden alsın geri kalan herseyini babasından. ben bugday tenliyim ama karısık bi renk ve burnum kemerli,uzun güzel değil,hormonlarımda da sorun var galiba tüylüyüm yine de şükürler olsun rabbime kimseye muhtac değilim yasarken.eşim erkek oldugu halde onun ellerinin üstünde kıl yok bende var burnu kibarcacık kız burnu gibi güzel bi de gözleri ela ama göz yapısı küçük benimkiler badem göz denir ya öyle ama kahve
hayırlısı Allahtan tabi ama erkek olacak sanki.ilk ögrendiğimden beri hiç kız hissetmedim belli de olmaz gerci ultrasonda da erkek cıkarmıs ama dogunca bi bakarmısız kız ben şok olurum öle bişey olsa hemen dna testi yaptırırım zaten de olur mu aceba