Gerçekten çok yoruldum canım, sinirlerim çok yıprandı, bayramda herkes düğün için il dışına çıktığı için ankaradan yalnizdim, çok yorulmadim ama düğün inanılmaz yorucu geçti.Hem düğün hem bayram telaşı,2 çocuk hem de ikiz, hem de yeni tuvalet eğitiminde... yaz,sıcak... kolay değil yani papatyacım... Nasıl geçti düğün bayram... Eren in tuvalet eğitimine de başladınız mı...
Canım lafta değil ınan hissederek söylüyorum, ne hissettiğini anlayabiliyorum. Zeynep de mr a gireceği zaman hafif sersemletecegimiz bir iğne yapmalıyız dediklerinde gönlüm razı olmamıştı. Uyuturum ben onu demiştim. Senin de girmem gerekecek ve gereksiz radyosyon almayın dediklerinde hiçbir şey önemli değil demiştim, onunla girmistim o aletin içine. Ama inşallah güzel sonuçları alınca bunların hiç birinin bir önemi kalmayacak. İnşallah bir daha kontrole bile cagirmazlar.canım sıkıldı bugün biraz... hatırlıyosunuzdur rutin kalp kontrolümüz oluyo kalpte ufak bi delik ve kalbe giden bi damarda daralma için, çok şükür bişeyimiz yok ama uzun aralıklarla da olsa takipteyiz,bugündü randevumuz,öyle çok ağladı ki avaz avaz yere sırtını yatırmak mümkün değil babası ayaklardan ben kolları kafayı tutuyorum dakikalarca bakmaya çalıştılar olmadı ağlarken bakılamıyo ağlarken şişme yapıp akciğer kalbin önüne geliyomuş... uyusun da çekilsin diye sakinleştirici iğne yapılsın dendi korktum içime sinmedi uykusu vardı zaten sabah erken de uyanmıştı hazır ağlayıp yorulmuşken omuzda gezdirip uyuttuk yatırıp jeli sürünce dokunur dokunmaz yine aynı... öyle böyle ağlama değil.... indaaat diye inletiyo ortalığı durmuyo... tabi sorrdular iğne yapılmadı mı diye :) hayır uyku saatiydi zaten ağlarken beklerken omuzda uyudu dedik ama doktor çekindiğimizi anladı anlayışlıydı bişey demedi bi hafta sonra gece oyalayıp uyutmayın sabah ilk gelin söyleyin sizi ilk alalım derin uykuda dedi ama yine imkansız,gece uykusu geldiğinde kendiliğinden sızar naparsam yapayım... ve ne kadar uyusa da o jeli sürüp vücudunda gezdirirken mutlaka uyanır... iğne de içime sinmiyo araştırıcam geröi bi anda pat diye yaptırmak istemedim... inşallah bişeyi yoktur ve inşallah çektirebiliriz şu filmi iğnesiz falan...
işte çocuktan çocuğa değiştiğinin tam örneği,anne aynı çocuklar aynı yaşta am biri hazır diğeri değil, bence de bi ara ver inatlaşma zamanla özenir belki Zeynebi gördükçe hem gerçekten kolay iş değil üstüste,gün içinde dağıttıklarını döküp batırrdıklarına yetişmek bile zorken bi de bu...Gerçekten çok yoruldum canım, sinirlerim çok yıprandı, bayramda herkes düğün için il dışına çıktığı için ankaradan yalnizdim, çok yorulmadim ama düğün inanılmaz yorucu geçti.
Zeynebi tamamen hallettik, hiç bir problemimiz yok ama eren hiç kolay olmadı.
3 gündür bütün cinsini yerlere yaptı, hiç tuvalete yapmadı, buna rağmen gece külot giydirdim yatirdim, yani kendimce ona sorumluluk yukledim. Ama gece 4 de bir yandım her yer ıslak.
Ama bilerek yaptığına eminim. Anne cisimi yapıyorum diyor, kakami yapıyorum diyor. Tuvalet kötü, bez güzel diyor. Hiç bir ödül ise yaramadı. öğleden sonra beşini taktım ama ınan canimugrasmaya takatim yok uğraşmaya . Bir dinleneyim halledicem onu da. Ama zeynep kadar. Kolay olmayacağı kesin.
sağol canım inşallah,bişeyimiz olmasa da iyi olduğunu duyup rahatlamak istiyo ya insan bi çekilseydi...Canım lafta değil ınan hissederek söylüyorum, ne hissettiğini anlayabiliyorum. Zeynep de mr a gireceği zaman hafif sersemletecegimiz bir iğne yapmalıyız dediklerinde gönlüm razı olmamıştı. Uyuturum ben onu demiştim. Senin de girmem gerekecek ve gereksiz radyosyon almayın dediklerinde hiçbir şey önemli değil demiştim, onunla girmistim o aletin içine. Ama inşallah güzel sonuçları alınca bunların hiç birinin bir önemi kalmayacak. İnşallah bir daha kontrole bile cagirmazlar.
İmdattt kelimesini nerden öğrenmiş kuzum ya :))
cnm ins hic bisey cikmadigini duyup rahatlarsiniz. jeli surunce sabah da olsa uyanabilir. konusup anlatsan sonuna odul koysan. evde sen bisey surup oyun haline cevirsen falan. ne bilim bi sekilde ikna edip yaptirilamaz mi acaba. korkarsa yine bu sefer hicbir sekilde dra gitmek istemezcanım sıkıldı bugün biraz... hatırlıyosunuzdur rutin kalp kontrolümüz oluyo kalpte ufak bi delik ve kalbe giden bi damarda daralma için, çok şükür bişeyimiz yok ama uzun aralıklarla da olsa takipteyiz,bugündü randevumuz,öyle çok ağladı ki avaz avaz yere sırtını yatırmak mümkün değil babası ayaklardan ben kolları kafayı tutuyorum dakikalarca bakmaya çalıştılar olmadı ağlarken bakılamıyo ağlarken şişme yapıp akciğer kalbin önüne geliyomuş... uyusun da çekilsin diye sakinleştirici iğne yapılsın dendi korktum içime sinmedi uykusu vardı zaten sabah erken de uyanmıştı hazır ağlayıp yorulmuşken omuzda gezdirip uyuttuk yatırıp jeli sürünce dokunur dokunmaz yine aynı... öyle böyle ağlama değil.... indaaat diye inletiyo ortalığı durmuyo... tabi sorrdular iğne yapılmadı mı diye :) hayır uyku saatiydi zaten ağlarken beklerken omuzda uyudu dedik ama doktor çekindiğimizi anladı anlayışlıydı bişey demedi bi hafta sonra gece oyalayıp uyutmayın sabah ilk gelin söyleyin sizi ilk alalım derin uykuda dedi ama yine imkansız,gece uykusu geldiğinde kendiliğinden sızar naparsam yapayım... ve ne kadar uyusa da o jeli sürüp vücudunda gezdirirken mutlaka uyanır... iğne de içime sinmiyo araştırıcam geröi bi anda pat diye yaptırmak istemedim... inşallah bişeyi yoktur ve inşallah çektirebiliriz şu filmi iğnesiz falan...
acaba kizlar biraz daha mi kolay ogreniyor ne. ustune gidince daha kotu oluyor cnm biraz ara verip tekrar denersin. bn de eylul gibi tekrar denicem. ins bu sefer basarabiliriz bzdeGerçekten çok yoruldum canım, sinirlerim çok yıprandı, bayramda herkes düğün için il dışına çıktığı için ankaradan yalnizdim, çok yorulmadim ama düğün inanılmaz yorucu geçti.
Zeynebi tamamen hallettik, hiç bir problemimiz yok ama eren hiç kolay olmadı.
3 gündür bütün cinsini yerlere yaptı, hiç tuvalete yapmadı, buna rağmen gece külot giydirdim yatirdim, yani kendimce ona sorumluluk yukledim. Ama gece 4 de bir yandım her yer ıslak.
Ama bilerek yaptığına eminim. Anne cisimi yapıyorum diyor, kakami yapıyorum diyor. Tuvalet kötü, bez güzel diyor. Hiç bir ödül ise yaramadı. öğleden sonra beşini taktım ama ınan canimugrasmaya takatim yok uğraşmaya . Bir dinleneyim halledicem onu da. Ama zeynep kadar. Kolay olmayacağı kesin.
Canım bugün 4. Günümüz sadece iki çiş yakalayabildim, bu bile umut oldu bana.bugün hiç benzini baglamadim, bence cisini nerden ve nasıl yapacağını bilmiyor, hadi annecim yapalım deyince kaka yapacak gibi kendini kasiyor ve gelmiyor diyor. Tatile gideceğiz haftaya ve halletmek istiyorum.bir günde bir makinalik çamaşır çıkarıyor .cnm ins hic bisey cikmadigini duyup rahatlarsiniz. jeli surunce sabah da olsa uyanabilir. konusup anlatsan sonuna odul koysan. evde sen bisey surup oyun haline cevirsen falan. ne bilim bi sekilde ikna edip yaptirilamaz mi acaba. korkarsa yine bu sefer hicbir sekilde dra gitmek istemez
acaba kizlar biraz daha mi kolay ogreniyor ne. ustune gidince daha kotu oluyor cnm biraz ara verip tekrar denersin. bn de eylul gibi tekrar denicem. ins bu sefer basarabiliriz bzde
cnm ins hic bisey cikmadigini duyup rahatlarsiniz. jeli surunce sabah da olsa uyanabilir. konusup anlatsan sonuna odul koysan. evde sen bisey surup oyun haline cevirsen falan. ne bilim bi sekilde ikna edip yaptirilamaz mi acaba. korkarsa yine bu sefer hicbir sekilde dra gitmek istemez
Maşallak kuzulara.. Benimki de emziği ağzından düşürmüyor. Ön üstteki bir dişi de eğri çıktı. Konuşurken faln o dişi ykmuş gibi görünüyor. Seninkilerin dişleri düzgün mü canım?İyi bayramlar herkese
Sağlıkla mutlulukla inşallahEki Görüntüle 1585091 Eki Görüntüle 1585092 Eki Görüntüle 1585093 Eki Görüntüle 1585091
Düzgün canım dişleri ama ereninkilerin arası ayrık, onun da genetik olduğunu düşünüyorum, ailede var çünküMaşallak kuzulara.. Benimki de emziği ağzından düşürmüyor. Ön üstteki bir dişi de eğri çıktı. Konuşurken faln o dişi ykmuş gibi görünüyor. Seninkilerin dişleri düzgün mü canım?
Cnm kolay gelsin inş çabuk alisir kuzular..Bir kakanin yarisi kilota diğer yarısı klozete tüm cisler klozete, birkaç güne bitirecez inşallah...