geçmiş olsun canım yeni gördüm olmamıştır bişey Derin de çok düşüyo hala da öyle benim de ayık tutamadığım oldu bişeycik olmamıştır inşallah ama insanın içi rahat etmiyo tabi...
çok dönerek uyuduğu için hala bizim yataktayken düşebiliyo hem de 3 bi tarafından o yüzden ev evlikten çıktı bizim daimi olarak salonun 3 sandalyesi yatak odasında yatağın ayak ucunda yanyana bitişik duruyo,yine salon koltuklarının büyük 6 minderi de yatağın sağlı sollu iki yanında 3erli sıra halinde dizili,anlıycan salon da yatak odası da karmakarışık,sırf bu dönme yüzünden kendi yatağında uzun süre yatamıyo zaten çarptıkça korkuluklara uyanıyo bildiğin çift kişilik karyola lazımmış bilemedim :) bizim yatakteyken de biz kıyıda köşeye yer buldukça zaten tutulmuş kalkıyoruz,çok sıkılan salona kaçıyo :)
şimdi iki gündür odasındayken kendi büyüyüen karyolasının önce içine girip sonra komodin kısmının üstüne çıkıyo düşse atlasa baya yüksek yani...
canım zor olmuş bayağı, sanırım daha öncede denemişsiniz.Umarım iğnesiz olarak derini uyutup halledebilirsiniz.neden şüphe edildi peki ? niçin gerekli bu ?bugün yine eko çekimine gittik gece uyutmadan gelin sabah uyutursunuz burda derin uykudayken deneriz demişlerdi, gece hiç uyutmamak mümkün değil 1e kadar tuttum surekli yatmak istiyo başını yastığa koyuyo sabaha kadar ayık tutmanın imkanı yoktu ben bile ayık kalabileceğime emin değildim yatırdım uyuduk 3den sonra uyanmaları başladı 5buçukta artık uyutmadım ayılttık oynadık tv izledik falan oyaladık hastaneye gittik açılmış iyice 1 saatten fazla uğraştık uyutmak için neyse uyudu bekledik biraz sonra bizi aldılar söyledik durumu,ama öyyle hafif ki uykusu bi ihtimal arabasında yatarken yapabilirler diye arabnasında uyuttuk olmazmış yatırayım dedim alır almaz açtı gözünü evde de öyledir kapar yi,ne dalar beni görünce etraf normal olunca ama orda olduğunu odayı doktoru görünce otomatik ayıldı sonrası aynı,yine bakamadılar... yine iğne yapılsın dedi bu doktor da,geçen sefer desöylendi ama yan etkileri için tereddütlerimiz var dedik fikrini sorduk burda bişeyle karşılaşmadık ama yok diyemem tabi siz karar verin dedi iyice içime sinmedi . o kadar da konuşup hazırlamaya çalışmıştım kızımı ama yine feryat figan yani... neyse biraz bekledik ama iğne hiç ama hiç içimize sinmedi bildiğiniz yeşil reçeteli uyuşturucu psikiyatrlık bi iğne yani... tekrar konuştuk doktorla önceki sonuçlarına bakıp aslında çok acil bu durumu yok biz bu durumdakileri hasta kabul etmiyoruz takip gerekli sadece bugün kontrol etsem zaten bi daha 2 sene sonrasına randevu alın derdim dedi şu an için de 6 ay sonrasına gelin iğne için haklısınız bewn de tereddüt ederdim dedi biz de 5 ay sonraya randevu aldık iyi olduğunu duyabilseydik yine iyi olucaktı ama inşallah doğru karar vermişizdir... uyku düzeni yine darmadağın tabi,orda anca yarım saatlik uykudan sonra evde yien uymadı bi türlü anca 2den sonra zar zor uyuttum yeni uyandı gece bakalım kaçta uyuyabilicez... iyi olsun da...
Tekrar geçmiş olsun cnm ya bir iki güne unutur ve elini kullanmaya başlar. ..allah beterinden korusunKızlar çok sağ olun bugun ortopediste götürdük, doktor ne oldu anlat bakalım deyince eren: karşıdan karşıya geçerken oldu, hadi çıkar alcimi dedi, doktor hemen alciyi keserek çıkardı, elle muayene yaptı, dirsekten çıkmış kolu dedi, yatırdı masaya, eliyle kolunu eğdi büktü, yerine oturttu.tipta bu cikigin adı dadı cikigi veya koruyucu anne cikigidir dedi. Aslında korumaya calisirken yapiyorsunuz dedi. Çok korktuğu ve canı yandığı için bir kaç gün elini kullanmaz dedi,, dediği gibi bugün sol elini hiç kullanmadı. Çok üzüldüm ama çok şükür tek sıkıntımız bu olsun.
sağol cnım inşallah...canım zor olmuş bayağı, sanırım daha öncede denemişsiniz.Umarım iğnesiz olarak derini uyutup halledebilirsiniz.neden şüphe edildi peki ? niçin gerekli bu ?
tam ismini bulmuşlar... çabuk iyileşir inşallah canım...Kızlar çok sağ olun bugun ortopediste götürdük, doktor ne oldu anlat bakalım deyince eren: karşıdan karşıya geçerken oldu, hadi çıkar alcimi dedi, doktor hemen alciyi keserek çıkardı, elle muayene yaptı, dirsekten çıkmış kolu dedi, yatırdı masaya, eliyle kolunu eğdi büktü, yerine oturttu.tipta bu cikigin adı dadı cikigi veya koruyucu anne cikigidir dedi. Aslında korumaya calisirken yapiyorsunuz dedi. Çok korktuğu ve canı yandığı için bir kaç gün elini kullanmaz dedi,, dediği gibi bugün sol elini hiç kullanmadı. Çok üzüldüm ama çok şükür tek sıkıntımız bu olsun.
Herkese iyi akşamlar.uzun süredir foruma giremiyordum.yeni kullanıcı ve papatya yavrucuklara çok geçmiş olsun.neyseki daha iyilermiş.bunlar dışında umarım herkes iyidir.merhabalar yeniden
Ateşler içinde yaniyorlar, yazın ateş daha kötü imiş. Hem de ishaller fena halde, doktora götürdük, tatil sonrası çok sık karşılaşılan durumlarmis, çiş temiz çıktı ama kakalarinda amip çıktı, ilaç başladık, yol yorgunluğu da cabasi kizlar, yine dellendim
Kakalari su gibi gidiyor, çok sıvı aldirmaya calisiyorum. İştah da nerdeyse sıfır.
Yarın daha iyi olurlar insallah
Geçmiş olsun canım. sıvıları alsınlarda yemek olayına çok takılma.tez zamanda toparlarlar inşallahAteşler içinde yaniyorlar, yazın ateş daha kötü imiş. Hem de ishaller fena halde, doktora götürdük, tatil sonrası çok sık karşılaşılan durumlarmis, çiş temiz çıktı ama kakalarinda amip çıktı, ilaç başladık, yol yorgunluğu da cabasi kizlar, yine dellendim
Kakalari su gibi gidiyor, çok sıvı aldirmaya calisiyorum. İştah da nerdeyse sıfır.
Ateşler içinde yaniyorlar, yazın ateş daha kötü imiş. Hem de ishaller fena halde, doktora götürdük, tatil sonrası çok sık karşılaşılan durumlarmis, çiş temiz çıktı ama kakalarinda amip çıktı, ilaç başladık, yol yorgunluğu da cabasi kizlar, yine dellendim
gecmis olsun papatya kuzulara.ins hemen toparlanirlar. oglumda ishal oldu bugun. keyfi yerinde ama elh
elh geldigimizden beri oglum kendi yataginda yatiyor. bz odasinda cekyata yatiyoruz o uyuyana kadar sonra cikiyoruz odadan. gecen gun illaki ikimizide istedi odada. baktik uyumuyo yattik ses vermedik. aaa ikiside uyumus napcam ben simdi dedi cvp alamayinca. sipa ya:)
kuzum bnm yaabygün Derin de düştü aslında düşmedi hırçınlık yaparken kendini koltuktan attı büyük bi sesle alnı parkeye vurdu cevizden büyük yarım yumurta kadar şişti morardı biraz buz tutmaya çalıştıkhemen eczaneden merhem aldık sürdük gün içinde 3 kere azalıyo ama hala epeyce büyük bi şiş... çok ağladı cok canı yandı uyutmadık öğlende olmuştu 3 saat falan sonrasında iyice uykusu gelmiş 3 saate yakın uyudu ki normalde 1 buçuk saat uyur gündüzleri,öyle olunca akşam uykusuna da yeni geçti,doktora götürmedik yapıcak bişey yok diye ya o da merhem vericekti ya da hemen röntgen mr falan isterlerdi eczacı da öyle dedi içimize sinmedi bilinci yerindeydi hep ve kusma falan da olmadı bakışlar normaldi sadece kocaman bi şiş,öyle işte korktuk üzüldük baya o da korkmuş en ufak bişeyde uyanıp bişey yok bişey yok bitti bitti diye sayıkladı ağlarken de öyle diyodu hep elletmiyodu
sizede gecmis olsun cnm. artik surekli gecmis olsun der olduk birbirimize ya. buyudukce yaramazliklari artiyo ve bu gib seyler cok oluyo. Rabbim beterinden korusun bunlar geciyor bi kac gunePapatya gecmis olsun, insallah bugun daha iyilerdir. Bizde tatildeyiz simdi, senin mesaji okuyunca tatil donusu bizde hasta olurmuyuz acaba dedim
sweet sizede gecmis olsun, yedigi bisey bozmustur belki midesini.
yenikullanici gecmis olsun canim, facedede okudum mesajini, sisi inmistir insallah. Yaramazliklar artti galiba, buglemde ctesi aksam ayagini kapiya sikistirdi. Aslinda onun sucuda degildi, o tam balkondan iceri girerken biri dis kapiyi acti, cereyan yapip kapi carpti, neyseki tam kapanmadan yakaladik kapiyi ama yinede biraz bas parmagi sikismis, hemen buz koyduk ama yinede sisip morardi. Kostum hemen doktora, rontgen cekildi, cok sukur kirik cikik yokmus ama cok agladibizim tatilde olayli basladi yani...