2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Öğlen uykusuna vukuatsiz yattı kızım. 1 saatten fazla disardaydik. Evden çıkarken yaptı, gelince yine yaptı. Bugün daha iyiyiz ama daha kaka yapmadı. Kakayi da lazimliga yaparsa sorunu Yüzde elli halletmiş olacağız sanırım.

Uykudan altı kuru kalktı, ama lazimliga oturmak istemedi. Cinsini yaparsan sana pembe şort giydirecek kızım dedim, yalvar yakar oturttum.yemek yedikten sonra kaka yapması lazım, karnım agriyor falan dedi.yine klozete oturmak ıştemedi. Bu sefer de pembe tişört giydirecek kızım dedim. Nazla niyazla mizmizlanarak oturdu. Anne cisim yok dedi, biliyorum annecim cisim yok ama kakan var, yap da parka gidelimfalan derken kakasini yaptı, bacaklarının arasından da lazimliga bakıyor bu arada. Kahkaha atmaya başladı, ne oldu annecim dedim, çikolata gibi yaptım dedi, çok şükür bu günü kazasız atlatiyoruz.

Ogrendiklerim:

Cok sık cisin var mi Diye sormayin, bikiyorlar ve antipatik geliyor.

belirli araliklarla kendiniz goturun ve bunu eğlenceli hale getirerek yapın

Çişi tahmin edemiyoruz ama kakanin zamanını az çok bildiğimizden, haydi kakayi yapalım diye belirtin.( aksi halde cisim yok diyor, ama kakan var kızım deyince yaptı. )

abartmıyorum en az 10 tane külot alin ve bu kilotlari ona beğendiğim. Ben kafama göre almıştım, sadece iki tane pembe var, hep onları giymek istiyor.

Lazimliktan ziyade klozet aparati daha mantıklı geldi, yarın onu alacagim , yine burdan yazarım sonucunu. Temizlemesi falan gıcık ve çok hijyen olmuyor, dokunuyor falan çocuk lazimliga

son olarak çok sık yazıyorum, yardımcı olmak adina, sıkıldaysaniz Lütfen yazın,

Çocuktan ziyade anne mi hazır olmalı ne :)))

çok tatlııı, bunlar tam ikiz yaaa... maşallah ikisine de...

çikolata gibi :))) çok alem yaaa... çikolatadan soğumasa bari :)

kesinlikle anne de hazır olmalı bence de...
sıkılmak mı, tam tersine merakla okuyorum canım takipteyim ben, klozet adaptörü tavsiyen mesela ilginç geldi bana acaba mı dedim ben de,alsam da onunla mı başlasam elbet lazım olucak o zaten... ama sanki gece lazımlık bize daha uygun olur gibi, çünkü Derin mutlaka uyanıyo ve mutlaka gece çiş yapıyo, ya gece de tutmak lazım ya da gece bez bağlanıcak...

bugün küvetin içine kendi bebeklik küvetini koydum içine oyuncaklar falan,ılık su da doldurdum nasıl eğlendi anlatamam ben kabinin kapağını açtıkça kapattı almayayım onu diye, kendini sırılsıklam yaptı tabi banyo yapmışcasına...

hergün yeni bişeyler söylüyo her yeni söylediğine şaşırıp mutlu oluyoruz çok tatlı oluyo yerli yerinde laflar etmeleri...
bana annecim ve çanım annem demelere başladı,nasıl hoşuma gidiyo,ama bi de kullanıyo bu durumu bi yaramazlık üstünde yakalayınca hemen anneeem çanıım annemmm diye şarkıya bbaşlıyo boynuma sarılmalar falan....

yalnız bu aralarr üzüldüğüm bişey var el ve ayak tırnaklarını yiyo hatta bitmiş diplerindeki etleri derileri de yiyo nasıl vazgeçiririm unuttururum bilmiyorum...

C
Canim kardeşimin kızı da yiyordu, hala da yiyor ama çok azalttı.doktorları onlara bunun öğrenilmiş bir davranış olduğunu birini gozlemleyerek yaptığını söylemiş. Yeme, koparma demeyecekmissin, gördüğün anda dikkatini başka yöne cekecekmissin.

Benimkiler de acayip şeyler söylemeye başladılar ve kelime hazineleri inanılmaz hızla gelişiyor.
Hepsi çok tatlı ya, hepsi yenilesi...
Bu dediğini yapmadım ama yapsam benimkilerin de hoşuna gider kesin. Zor bir anımda kurtaricim olabilir.

3. Gün güncesi

Gece çiş yapmadan uyandı, ilk çiş lazimliga, sonraki çiş de lazimliga

Amaaaaa

Bir çiş ve bir kakayi yere yaptı. ( poposu açıkta geziyordu )

Yaptıktan sonra beni çağırdı,anne yaptım temizle diye. Niye söylemiyorsunuz kızım dediğimde soyledim ya anne diyor.

cnm papatyada soylemis ama yeme falan dedikce daha cok yapar. gormustur bi sekilde birinde. hic onleyemzsen aci ojeler varya onlardan denesen

papatyacim masallah cok iyi gidiyor zeynep bak gor bi kac gune tamamen halledersiniz. bz halide denedigimizde bi hafta hic bi degisiklik olmamisti

halide geçmiş olsun ve 2.paşamız için de çok sevindim ne güzel arkadaş gibi büyüyecekler...
Haydi hayırlı uğurlu olsun.
Aslında tatilden sonraya bıraksaydın canım yolculukta zor olabilir sana
dun oglum sacina sakiz yapistirmis carsida aksama kadar sakizla dolandik.aksam cikarmaya calistik baya bir ugrastik sonunda kazidik. kafasinin bir kosesi kerik kadar bi yer kel oglusumun:) berber yoktu
bak sen yaramaza :) buz denemediniz mi sakıza ?
yerim ben sizi ne tatlısınız öyle maaşallah

iyiki yazdın canım iyi olmuş.facedeki grupta son günlerde de hep wc eğitimi konuşuluyor.ilk3-
4 gün çok sabırlı olmak gerek diyorlar gerçi sana x 2 sabır lazım.
kesinlikle katılıyorum ben henüz kendim hazır değilim eğitime :)

Dün öğlen sıcağı filan dinlemedim Hamza'yı parka götürdüm,dedim belki yorulur da öğlen uyuturken zorluk yaşamam.zira salı günü uyuturken beni ağlatacak derecede sinirlendirdi en sonunda pes ettim akşam üstü 18:20'de uyudu !
neyse parkta uzun bir süre salıncakta sallandı.indirmek istediğimde inmek istemedi.tesadüf ya yaşıtımız bir kız çocuğu geldi annesiyle..4 şubat doğumluymuş..maşallah ne güzel konuşuyor bir imrendim bir imrendim..pek te sosyal hiç yabani değil benim oğlum gibi..kız yaklaştıkça benimkine bağrındı mızmızlandı..indireyim de biraz koşsun kızla kaynaşsın dedim ama ıh ıh annesiyle biraz sohbet ettik 1 yaşından beri bezi atmışlar onlar..lazımlık almadım hiç diyor direkt wc tuttum diyor..
parktan pazara uğradık biraz gezindik eve gelmemize yakın arabasnda iyice mayışmıştı.eve geldiğimiz gibi el-yüz-ayak yıkayıp uyuttum hem de 5 dk. içerisinde :) bugün de pek yormadı sağolsun beni,belki de bir dönemdi o da öyle..
bir de akşamları tekrardan erkene çekebilsem (10:30-11:00 gibi benim erkenim) uykusunu çok iyi olacak.

Papatyacım Eren' nasıl külot aldın boxerlardan mı yoksa slip mi ?
Bir de kızlar evinizde portatif salıncak kullananız var mı tavana asıp kullanabileceğim bir şey almak istiyorum.

Bir de Hamza bugünlerde çorapsız olduğundan sanırım ki ayaklarıyla pek bir ilgili,bazen ağzına götürüyor bazen se parmaklarıyla oynuyor...

İkinci kakamiz da kiloya...
Yani bugün kakayi yakalayamadim. Sabahkinden sonra çiş kacirmadik ama makina bugünlerde günde iki defa çalışıyor.

Canım , oğluma slip kilotlardan aldim ama şimdilik sadece süs. Bazen pijamasinın üstüne giyiyor. Bugün çocukları uyuttuktan sonra bir koşu iç çamaşırı satılan bir pasaja gittim. Kızım pembe olmayınca külot gitmiyordu.iki tane pembe buldum ve aldım, oradaki çalışan kızlar için boxser kilotu önerdi. Külot giyince elbise ya da kısa şort giydiğinde oturmayı bilmediği için uygunsuz görüntüler oluşuyordu :))) boxser külotlar o kadar güzel oldu ki, kız annelerine duyurulur. Citcitli badiler de çiş dönemi hiç kullanışlı değiller,bu yüzden atlet aldım ikisine de.çok sevindiler, ayyyy bu bile büyüdüklerini gösteriyor.

3 günü bitirdik, hala cisim veya kakam geldi demedi. Araliklarini ayarlayıp kendim götürüyorum, sıkmamak çok önemli, çünkü o anda daldığı bir şeyden kaldırıp goturunce sinirleniyor ve gitmicem diyebiliyor.

öyle yapmaya çalışıyorum ama bazen görünce dayanamıyorum söylediğim de oluyo konuştum bikaç kere neden yememesi gerektiğini üzüldüğümü falan,azaltıyo sanki.... etrafta görüyo evet ama acaba diyorum bağırıyorum ya arada çocuk stres mi yapıyo acaba...

canım halıları kaldırdın mı sen bu süreçte...

cnm papatyada soylemis ama yeme falan dedikce daha cok yapar. gormustur bi sekilde birinde. hic onleyemzsen aci ojeler varya onlardan denesen

görmedim o ojeleri hiç ama içime sinmez ki benim zararrlı bişey midir acaba diye,bayadır yaptığı bişeydi artırmıştı üzülüyodum ama bikaç gündürr azaltıyo gibi... başka odaya geçip kapıyı kapatıp ya da koltuk arkasına saklanıp uyuturken çarşafı başına örtüp yemeye falan başlamıştı... vazgeçiremezsem bi bakıcam onlara da artık...

Papatyacım Eren' nasıl külot aldın boxerlardan mı yoksa slip mi ?
Bir de kızlar evinizde portatif salıncak kullananız var mı tavana asıp kullanabileceğim bir şey almak istiyorum.

bence alma canım evde boşa kalabalık,bişey eve girince ulaşılabilir olunca zaten çok ilgilerini çekmiyo,bi de onda yalnız tutamıycaksın sallanmak isteyip başına biriniistiycek, hem maksat sallanması değil ki açık havaya gitmesi parkta,salıncağa parkta binsin bi bahaneyle dışarı çıkmış olursunuz...

çıtçıtlı badiler küçülmeye başlayınca ben de atlet külot takımlar almaya başlamıştım hem çiş eğitiminde kolay olur hem artık büyüdüler badiler küçük geliyo diye, ama bizde kullanışlı olmadı çıkar çıkar diye tutturuyo atleti açıyo bellerini falan ikna etmek için uğraşıyoruz bi de... o boxerlardan bizde de 1 tane var kesinlikle bence de çok kullanışlı bezle bile bezi tamamen kapatıyo görünmüyo daha güzel duruyo hele dediğin gibi bez kullanmayınca çok çok mantıklı ben de öyle alırım... ilk atlet külot giydirdiğimde benim de çok hoşuma gitmişti büyümüş diye...

4. Gün:
Gece çiş yapmadan tertemiz uyandık,
Kaka yapmadı bugün
Cinsini parkta altına kaçırdı
Onun haricinde vukuatimiz yok ama yeni bir gelişme olarak 4 gün boyunca hiç cisini söylemedi, hep ben zamanıdır deyip goturuyordum lazimliga, yatmadan önce anne işiyorum dedi, yapma dedim, tuvalete koştum, tuvalete yapti, bence bu en büyük adimimiz oldu 4 gün boyuncaki.

Bir de lazimliga yapmicam annenin tuvaletine yapacam diyor, yapıyor da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…