Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben buralardayım ama yok bi gelişme bizde anlatıcak...Herkesler tatilde mi acaba?
işte tam da beni korkutan bu sanki bizde hiç söylemezmiş gibime geliyo,yani eğitime başlasak da geceleri bağlarız sanki, bu gece bile sık sık dönüyo uyuyamıyoken bi baktım badisi sortu çarşaf ıslak bu yaz çok çiş kaçırdı beze rağmen geceleri... maşallah canım gerçekten...Gece 3.15 de anne cisim geldi deyip beni kaldırdı yavrum ve de yaptı.
Kakamizi da söyledik nihayet , 8. Günün sonunda cok şükür, sanırım bitirdik bu aşamayı da :))
cnm bz cumartesi donduk. Esin yeni eve tasinmisti gelmeden hersey ortaliktaydi. Hala yerlesemedik. Ne yorgunlugumuzu atabiliyoruz ne tamamen ev toplaniyorCanım bugün 4. Günümüz sadece iki çiş yakalayabildim, bu bile umut oldu bana.bugün hiç benzini baglamadim, bence cisini nerden ve nasıl yapacağını bilmiyor, hadi annecim yapalım deyince kaka yapacak gibi kendini kasiyor ve gelmiyor diyor. Tatile gideceğiz haftaya ve halletmek istiyorum.bir günde bir makinalik çamaşır çıkarıyor .
Kizimda zorlandım zannediyordum, oğlumu görünce kızım hiç zorlamamis diyorum.
Siz ne zaman dönüyorsunuz?
bugün yine eko çekimine gittik gece uyutmadan gelin sabah uyutursunuz burda derin uykudayken deneriz demişlerdi, gece hiç uyutmamak mümkün değil 1e kadar tuttum surekli yatmak istiyo başını yastığa koyuyo sabaha kadar ayık tutmanın imkanı yoktu ben bile ayık kalabileceğime emin değildim yatırdım uyuduk 3den sonra uyanmaları başladı 5buçukta artık uyutmadım ayılttık oynadık tv izledik falan oyaladık hastaneye gittik açılmış iyice 1 saatten fazla uğraştık uyutmak için neyse uyudu bekledik biraz sonra bizi aldılar söyledik durumu,ama öyyle hafif ki uykusu bi ihtimal arabasında yatarken yapabilirler diye arabnasında uyuttuk olmazmış yatırayım dedim alır almaz açtı gözünü evde de öyledir kapar yi,ne dalar beni görünce etraf normal olunca ama orda olduğunu odayı doktoru görünce otomatik ayıldı sonrası aynı,yine bakamadılar... yine iğne yapılsın dedi bu doktor da,geçen sefer desöylendi ama yan etkileri için tereddütlerimiz var dedik fikrini sorduk burda bişeyle karşılaşmadık ama yok diyemem tabi siz karar verin dedi iyice içime sinmedi . o kadar da konuşup hazırlamaya çalışmıştım kızımı ama yine feryat figan yani... neyse biraz bekledik ama iğne hiç ama hiç içimize sinmedi bildiğiniz yeşil reçeteli uyuşturucu psikiyatrlık bi iğne yani... tekrar konuştuk doktorla önceki sonuçlarına bakıp aslında çok acil bu durumu yok biz bu durumdakileri hasta kabul etmiyoruz takip gerekli sadece bugün kontrol etsem zaten bi daha 2 sene sonrasına randevu alın derdim dedi şu an için de 6 ay sonrasına gelin iğne için haklısınız bewn de tereddüt ederdim dedi biz de 5 ay sonraya randevu aldık iyi olduğunu duyabilseydik yine iyi olucaktı ama inşallah doğru karar vermişizdir... uyku düzeni yine darmadağın tabi,orda anca yarım saatlik uykudan sonra evde yien uymadı bi türlü anca 2den sonra zar zor uyuttum yeni uyandı gece bakalım kaçta uyuyabilicez... iyi olsun da...
geçmiş olsun canım yeni gördüm olmamıştır bişey Derin de çok düşüyo hala da öyle benim de ayık tutamadığım oldu bişeycik olmamıştır inşallah ama insanın içi rahat etmiyo tabi...Sweet seni uyanık görmek şaşırttı, abd ve saat farkını unutmuşum, benim eren yataktan dustu, korkudan bekliyorum başında bir saattir, fazla uyanık tutamadım, uyudu o, allahım esirgesin ya
çooook geçmiş olsun rahatsızlık nedir bilmiyorum ama allah acil şifalar versin bu önemli durumlarda çocukların durmamasi cidden çok sıkıntılı ya...bugün yine eko çekimine gittik gece uyutmadan gelin sabah uyutursunuz burda derin uykudayken deneriz demişlerdi, gece hiç uyutmamak mümkün değil 1e kadar tuttum surekli yatmak istiyo başını yastığa koyuyo sabaha kadar ayık tutmanın imkanı yoktu ben bile ayık kalabileceğime emin değildim yatırdım uyuduk 3den sonra uyanmaları başladı 5buçukta artık uyutmadım ayılttık oynadık tv izledik falan oyaladık hastaneye gittik açılmış iyice 1 saatten fazla uğraştık uyutmak için neyse uyudu bekledik biraz sonra bizi aldılar söyledik durumu,ama öyyle hafif ki uykusu bi ihtimal arabasında yatarken yapabilirler diye arabnasında uyuttuk olmazmış yatırayım dedim alır almaz açtı gözünü evde de öyledir kapar yi,ne dalar beni görünce etraf normal olunca ama orda olduğunu odayı doktoru görünce otomatik ayıldı sonrası aynı,yine bakamadılar... yine iğne yapılsın dedi bu doktor da,geçen sefer desöylendi ama yan etkileri için tereddütlerimiz var dedik fikrini sorduk burda bişeyle karşılaşmadık ama yok diyemem tabi siz karar verin dedi iyice içime sinmedi . o kadar da konuşup hazırlamaya çalışmıştım kızımı ama yine feryat figan yani... neyse biraz bekledik ama iğne hiç ama hiç içimize sinmedi bildiğiniz yeşil reçeteli uyuşturucu psikiyatrlık bi iğne yani... tekrar konuştuk doktorla önceki sonuçlarına bakıp aslında çok acil bu durumu yok biz bu durumdakileri hasta kabul etmiyoruz takip gerekli sadece bugün kontrol etsem zaten bi daha 2 sene sonrasına randevu alın derdim dedi şu an için de 6 ay sonrasına gelin iğne için haklısınız bewn de tereddüt ederdim dedi biz de 5 ay sonraya randevu aldık iyi olduğunu duyabilseydik yine iyi olucaktı ama inşallah doğru karar vermişizdir... uyku düzeni yine darmadağın tabi,orda anca yarım saatlik uykudan sonra evde yien uymadı bi türlü anca 2den sonra zar zor uyuttum yeni uyandı gece bakalım kaçta uyuyabilicez... iyi olsun da...
çooook geçmiş olsun rahatsızlık nedir bilmiyorum ama allah acil şifalar versin bu önemli durumlarda çocukların durmamasi cidden çok sıkıntılı ya...bugün yine eko çekimine gittik gece uyutmadan gelin sabah uyutursunuz burda derin uykudayken deneriz demişlerdi, gece hiç uyutmamak mümkün değil 1e kadar tuttum surekli yatmak istiyo başını yastığa koyuyo sabaha kadar ayık tutmanın imkanı yoktu ben bile ayık kalabileceğime emin değildim yatırdım uyuduk 3den sonra uyanmaları başladı 5buçukta artık uyutmadım ayılttık oynadık tv izledik falan oyaladık hastaneye gittik açılmış iyice 1 saatten fazla uğraştık uyutmak için neyse uyudu bekledik biraz sonra bizi aldılar söyledik durumu,ama öyyle hafif ki uykusu bi ihtimal arabasında yatarken yapabilirler diye arabnasında uyuttuk olmazmış yatırayım dedim alır almaz açtı gözünü evde de öyledir kapar yi,ne dalar beni görünce etraf normal olunca ama orda olduğunu odayı doktoru görünce otomatik ayıldı sonrası aynı,yine bakamadılar... yine iğne yapılsın dedi bu doktor da,geçen sefer desöylendi ama yan etkileri için tereddütlerimiz var dedik fikrini sorduk burda bişeyle karşılaşmadık ama yok diyemem tabi siz karar verin dedi iyice içime sinmedi . o kadar da konuşup hazırlamaya çalışmıştım kızımı ama yine feryat figan yani... neyse biraz bekledik ama iğne hiç ama hiç içimize sinmedi bildiğiniz yeşil reçeteli uyuşturucu psikiyatrlık bi iğne yani... tekrar konuştuk doktorla önceki sonuçlarına bakıp aslında çok acil bu durumu yok biz bu durumdakileri hasta kabul etmiyoruz takip gerekli sadece bugün kontrol etsem zaten bi daha 2 sene sonrasına randevu alın derdim dedi şu an için de 6 ay sonrasına gelin iğne için haklısınız bewn de tereddüt ederdim dedi biz de 5 ay sonraya randevu aldık iyi olduğunu duyabilseydik yine iyi olucaktı ama inşallah doğru karar vermişizdir... uyku düzeni yine darmadağın tabi,orda anca yarım saatlik uykudan sonra evde yien uymadı bi türlü anca 2den sonra zar zor uyuttum yeni uyandı gece bakalım kaçta uyuyabilicez... iyi olsun da...
çok geçmiş olsun cnm ya Allah beterinden saklasın. .. inş önemli birsey yoktur.Kizlar tatil icin marmariste yer ayirtmistik duramadim rezarvasyonumuzdan bir gun once geldik bir gun de Akbük de kalir gezeriz dedim. O kadar mutlulardi ki anlatamam.oglen uykusu icin otelimize geliyorduk, eren elimi birakmak istedi, nasil cekistiriyor kendini, ben de daha sıkı tuttum bilegini, çıt diye bir ses geldi.nasil aglamaya basladi anlatamam. O agliyor ben agliyorum.mugla arastirma hastanesine gittik; rontgen cekildi, bir şey yok dediler ama eren o kadar cok aglamaz dusup dizlerini siyirdiginda bile. Ortopedist yoktu, her ihtimale karsi yarim alciya aldilar. Ben yaptim ya. Nasil agladi 2 saat anlatamam.sonra sizdi aglamaktan.
cok gecmiş oldun cnm yaa. Dun bzde pikniğe gitmiştik . Bisikletini ayagımla iteklerken cok itmisim ve geri dustu. Aksam dusa soktugumda sirti kizarmisti cok uzuldum bn de bn yaptim diye. Malesef istemeden boyle seyler olabiliyor. Uzme sende kendini.Allh beterinden korusun insKizlar tatil icin marmariste yer ayirtmistik duramadim rezarvasyonumuzdan bir gun once geldik bir gun de Akbük de kalir gezeriz dedim. O kadar mutlulardi ki anlatamam.oglen uykusu icin otelimize geliyorduk, eren elimi birakmak istedi, nasil cekistiriyor kendini, ben de daha sıkı tuttum bilegini, çıt diye bir ses geldi.nasil aglamaya basladi anlatamam. O agliyor ben agliyorum.mugla arastirma hastanesine gittik; rontgen cekildi, bir şey yok dediler ama eren o kadar cok aglamaz dusup dizlerini siyirdiginda bile. Ortopedist yoktu, her ihtimale karsi yarim alciya aldilar. Ben yaptim ya. Nasil agladi 2 saat anlatamam.sonra sizdi aglamaktan.
canım dün de baktım Ereni merak edip yazmamıştın bişey,ben yoktur bişey sandım ama üzüldüm sayfayı açar açmaz en üstte daha hiçbişey okumadan Eren in alçılı kolunu görünce... hiç sen de üzme suçlama kendini bir taneyi zaptedemiyoruz gittiğimiz yöne götüremiyoruz iki tane imkansız gibi geliyo düşününce ne yapabilirdin ki, olucakmış bu kadarıyla kalsın oluyo işte istemesek de Allah beterinden korusun, röntgende de bişey çıkmamış bak,yakın zamanda biz de o yarım alçıdaydık biliyosun korkuyo insan üzülüyo ama çabuk iyileşiyolar. hele bi de tatilde can sıkıcı olmuş gerçekten üzüldüm çok geçmiş olsun canım inşallah elini kullanabilir Erenin de eğlenmesine tatilden keyif almasına engel olmaz...Kizlar tatil icin marmariste yer ayirtmistik duramadim rezarvasyonumuzdan bir gun once geldik bir gun de Akbük de kalir gezeriz dedim. O kadar mutlulardi ki anlatamam.oglen uykusu icin otelimize geliyorduk, eren elimi birakmak istedi, nasil cekistiriyor kendini, ben de daha sıkı tuttum bilegini, çıt diye bir ses geldi.nasil aglamaya basladi anlatamam. O agliyor ben agliyorum.mugla arastirma hastanesine gittik; rontgen cekildi, bir şey yok dediler ama eren o kadar cok aglamaz dusup dizlerini siyirdiginda bile. Ortopedist yoktu, her ihtimale karsi yarim alciya aldilar. Ben yaptim ya. Nasil agladi 2 saat anlatamam.sonra sizdi aglamaktan.
cok gecmiş oldun cnm yaa. Dun bzde pikniğe gitmiştik . Bisikletini ayagımla iteklerken cok itmisim ve geri dustu. Aksam dusa soktugumda sirti kizarmisti cok uzuldum bn de bn yaptim diye. Malesef istemeden boyle seyler olabiliyor. Uzme sende kendini.Allh beterinden korusun ins
Kizlar tatil icin marmariste yer ayirtmistik duramadim rezarvasyonumuzdan bir gun once geldik bir gun de Akbük de kalir gezeriz dedim. O kadar mutlulardi ki anlatamam.oglen uykusu icin otelimize geliyorduk, eren elimi birakmak istedi, nasil cekistiriyor kendini, ben de daha sıkı tuttum bilegini, çıt diye bir ses geldi.nasil aglamaya basladi anlatamam. O agliyor ben agliyorum.mugla arastirma hastanesine gittik; rontgen cekildi, bir şey yok dediler ama eren o kadar cok aglamaz dusup dizlerini siyirdiginda bile. Ortopedist yoktu, her ihtimale karsi yarim alciya aldilar. Ben yaptim ya. Nasil agladi 2 saat anlatamam.sonra sizdi aglamaktan.