Yenikullanici
Evde hiçbir şeyi kaldirmadim canım,ama bu zeynep için geçerli olabilir. Zeynep toplamda iki çiş bir kaka yaptı evde ve hepsi de halisiz yere denk geldi. Ama eren dört cişin 2 sini haliya diğerlerini de balkona kaçırdı. Ve o kadar umursamazdi ki. Sanki hiçbir şeyin farkında değildi. Eren in eğitiminde toplayabilirim. Zeynebi halledip erene başlayacağım.
maşallah Zeynep e... sana da tabi canım, hiç kolay değil eminim,ben bu aralar çok bunalıyorum hiç ama hiç dinlemiyo bezini değiştiremiyorum gelmiyo bi şekilde yatırdıysam çıkarınca bağlatmıyo... çişe alışsın istiyorum bugün yine yapması muhtemel saatte kaka yap çiş yap kızım diye oturuyo itiraz etmiyo bekledik gelen giden yok kalkınca bezi tekrar bağlaması yine bi sorun, sonrasında yapmış... uyutmak da bi sorun gece uykusunda değil ama gündüz uykusunda yine bi şımarmalar bi inat falan hiç üstüne gitmedim bugün 4ten sonra uyumayı kabullendi... yemek yemesi tam bi problem şu an her öğünde en sevdiği şeyde bile şımarıp zorluyo bugün o konuda da üstüne gitmedim sırf ilgileneyim ısrar edeyim diye sevdiği halde yarım bıraktı ısrar etmedim bıraktım zor kalktı mama sandalyesinde ağlaya bağıra istiyo ki ısrar edeyim istediklerini yapayım bu saat oldu kahvaltı bi kaç kaşık meyve ve de 1 bardak kefirle duruyo uyuyo zaten,akşam bi kase yemeğini yerse ne ala yemezse yine ısrar etmiycem çünkü gerçekten sevdiği şeyler veriyorum ve acıktığına eminim öğün aralarını iyice açtım, aşmamız lazım çünkü gerçekten çok yoruluyorum...5.Gün
Kızlar şu geçirmez alezlerden aldım yataklarına, bizim yatağa da aldım, yanımıza geliyorlar diye. Zeynebi sadece külot ve tişört ile yatirdim ve tertemiz uyandı.
Israrla lazimliga oturmuyordu, sabah gittim, klozet aparati aldım, çok sevdi, lazim ligi kaldırdım, kesinlikle daha hijyenik. Tavsiye ediyorum, tasinacaksa bile bir yere hem daha kolay.
Ve bizden güzel bir haber,
Zeynep iki kaka ve iki çişinde de anne çişim geldi dedi ve koştu tuvalete. Büyük kısmını hallettik sanırım, şükürler olsun
4. Gün:
Gece çiş yapmadan tertemiz uyandık,
Kaka yapmadı bugün
Cinsini parkta altına kaçırdı
Onun haricinde vukuatimiz yok ama yeni bir gelişme olarak 4 gün boyunca hiç cisini söylemedi, hep ben zamanıdır deyip goturuyordum lazimliga, yatmadan önce anne işiyorum dedi, yapma dedim, tuvalete koştum, tuvalete yapti, bence bu en büyük adimimiz oldu 4 gün boyuncaki.
Bir de lazimliga yapmicam annenin tuvaletine yapacam diyor, yapıyor da.
5.Gün
Kızlar şu geçirmez alezlerden aldım yataklarına, bizim yatağa da aldım, yanımıza geliyorlar diye. Zeynebi sadece külot ve tişört ile yatirdim ve tertemiz uyandı.
Israrla lazimliga oturmuyordu, sabah gittim, klozet aparati aldım, çok sevdi, lazim ligi kaldırdım, kesinlikle daha hijyenik. Tavsiye ediyorum, tasinacaksa bile bir yere hem daha kolay.
Ve bizden güzel bir haber,
Zeynep iki kaka ve iki çişinde de anne çişim geldi dedi ve koştu tuvalete. Büyük kısmını hallettik sanırım, şükürler olsun
neredeyse aynı sıkıntıları yaşıyoruz yemek konusu hariç ona maaşallah diyeyim..bizde gece uykusuna geçmek te sorun maalesef bu gece artık net hatırlamıyorum gerçi ama sanırım 02:00 civarlarında uyudu! gündüz de normalde 15:00 gibi uyuması gerekirken 17:00'de uyuyup 19:30'da benim kaldırmam ile kalktı bir süre mızmızlandı kaldırdığım için beyefendi.. sinirler bizde de acayip laçkalaştı eşime de hiç rahat vermiyor akşamları sürekli onunla ilgilensin istiyor filan..kızdığımız şeyleri dikkat çekmek için yapıyor yapmadan anlamıyor..Allah sonumuzu hayra getire !maşallah Zeynep e... sana da tabi canım, hiç kolay değil eminim,ben bu aralar çok bunalıyorum hiç ama hiç dinlemiyo bezini değiştiremiyorum gelmiyo bi şekilde yatırdıysam çıkarınca bağlatmıyo... çişe alışsın istiyorum bugün yine yapması muhtemel saatte kaka yap çiş yap kızım diye oturuyo itiraz etmiyo bekledik gelen giden yok kalkınca bezi tekrar bağlaması yine bi sorun, sonrasında yapmış... uyutmak da bi sorun gece uykusunda değil ama gündüz uykusunda yine bi şımarmalar bi inat falan hiç üstüne gitmedim bugün 4ten sonra uyumayı kabullendi... yemek yemesi tam bi problem şu an her öğünde en sevdiği şeyde bile şımarıp zorluyo bugün o konuda da üstüne gitmedim sırf ilgileneyim ısrar edeyim diye sevdiği halde yarım bıraktı ısrar etmedim bıraktım zor kalktı mama sandalyesinde ağlaya bağıra istiyo ki ısrar edeyim istediklerini yapayım bu saat oldu kahvaltı bi kaç kaşık meyve ve de 1 bardak kefirle duruyo uyuyo zaten,akşam bi kase yemeğini yerse ne ala yemezse yine ısrar etmiycem çünkü gerçekten sevdiği şeyler veriyorum ve acıktığına eminim öğün aralarını iyice açtım, aşmamız lazım çünkü gerçekten çok yoruluyorum...
bu sabah yine küvetine su ve oyuncak soldurup 1 saatten fazla banyoda küvette oynattım iyi geliyo ona da bana da ben yapacağımı rahat yapıyorum o da gayet memnun halinden...
Dün günü vukuatsiz atlattik, cok sukur.
gece de problem yoktu. Ama asıl guzel olan eren kaydiragin tepesindeyken anne çişim geldi dedi. Onunla ilgilenemeyecegim icin yap annecim bezine dedim.kizimla bir hafta daha ilgilenip, davranisi iyice pekistirip ogluma baslamaliyim, bunu bir sinyal olarak algiladim :)))))
6. Gün
Kızim Çiş ve kakayi ayırt etti.
Yeni kullanıcı
Canim, kizima düğün için elbiseyi paminadan aldım, ankara da çok aradım ama nerede satıldığını bulamadım. Ben de internet üzerinden aldım n11 den.kalıpları hakkında hic bilgim yok açıkçası ve ben de minyon olduğunu göz önünde bulundururak 2 yaş aldim.. kalıpları nasıl canım ?
Telden girdiğim için kopyalayamamistim adresi.
Evet ilk verdiğin link teki elbiseyi aldım, iki yaş olur herhalde çünkü kızım çok minik. Annem chiccodan iki yaş bayramlık elbise almış, nerdeyse bileklerine geldi yavrunun. Hala zaranin 18 ay pantolonu çok rahat oluyor, gerisini sen düşün, kaldı ki zaranin kalıpları çok minik yani.
Benim gibi minik bir şey olacak herhalde. Beslenmesine de çok dikkat ediyorum ama ırsi sanırım.Yeni yeni yoğurt yemeye başladı, ben de ona seviniyorum, uzamasına yararı olur diye.
Kızlar bir aksilik olmazsa biz çiş problemini hallettik sanırım. İki gündür kazamiz yok. Bir hafta pekiştirme ardından erene odaklanacagim.