Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN nice mutlu senelere ailenleBugün hava kapalı kasvetli benim doğum günüm bugün..kendime tatil verdim hiç bi iş yapmıyorum öylece oturuyorum kızımı uyuttum yanında oturdum..her zamanki gibi ev dagınık yapılacak cok iş var ama bugün oturacagım sadece.
Doğum günün kutlu olsunBugün hava kapalı kasvetli benim doğum günüm bugün..kendime tatil verdim hiç bi iş yapmıyorum öylece oturuyorum kızımı uyuttum yanında oturdum..her zamanki gibi ev dagınık yapılacak cok iş var ama bugün oturacagım sadece.
bak cnm gonderiorum fotolari:)canım fotoğraflarını göndersene patiklerinin... eline sağlık bu arada,güle güle sıcacık giyin...
dogum gunun kutlu olsun cnm nice senelere insBugün hava kapalı kasvetli benim doğum günüm bugün..kendime tatil verdim hiç bi iş yapmıyorum öylece oturuyorum kızımı uyuttum yanında oturdum..her zamanki gibi ev dagınık yapılacak cok iş var ama bugün oturacagım sadece.
Bugün hava kapalı kasvetli benim doğum günüm bugün..kendime tatil verdim hiç bi iş yapmıyorum öylece oturuyorum kızımı uyuttum yanında oturdum..her zamanki gibi ev dagınık yapılacak cok iş var ama bugün oturacagım sadece.
bak cnm gonderiorum fotolari:)
kızlar biz artık avm ye ve sokaklara yaya olarak çıkıyoruz, inanın daha rahat ediyoruz
arabaya binmeyecem, kemerimi bağlamayacam, arabadan indir derdi yok
oyun alanından epey keyif aldılar
binmek istedikleri oyuncaklara buna bindir, bunu istiyorum diyorlar
ama hala birçoklarına yaşları tutmuyor tabi ama kesinlikle yürüyerek gitmek çok daha kolay
bir de epeydir kuzenlerinde olan ve her seferinde binmek için kavga ettikleri bu oyuncaktan aldık
http://www.plasmacar.com.tr/products/plasmacar/plasmacar-mavi-31414
papatya50, post: 37812927, member: 256309"]
Gunaydin canim...
Biz avmye tek basimiza giderdik. arabasina koyuyordum eline de atıştırmalık veriyordum rahat ediyordum ama yaklasik 2 aydir gitmemistim. Gecen hafta sonu esimle gittik off off eren bi canavara donusmus 2 ayda. Asla araba da oturmuyor kosmak istiyor. Oyun alanina gitmek istiyor. Jetonlu arabalara jetonsuz.binmek istiyor cunku korktu. Bos bos binip incekmis hepsine. Tabi biz hevesle hepsine kart basiyoruz araba durmadan iniyor yandi kredilerimiz hep :) dedigin gibi bende artik bebek arabasiz cikarmayi dusunuyorum. Arabayi mi ereni mi tutucaz sasirdik valla.
bu arada yeni oyuncaginiz hayirli olsun guzel gunlerde kullansinlar.
canım ben de giremedim derin hasta biraz öksürüyo doktora falan da gittik...
biz de boş arabayı gezdirip bi de derinin peşinde koşturuyoduk bi süredir biz de almıyoruz arabayı...
arabanızı da güle güle kullansınlar canım...
canım geçmiş olsun
üşüttü mü kuzum?
galiba üşüttü canım,dışarda fazla kalmıştı sonrasında 2 gün burnu aktı 3.gün iyiydi sonraki gün öksürük başladı derken arttı dün doktora gittik ilaca da başladık bugün daha iyi ama sadece bikere öksürdü ve azcık burun akıntısı var yine,bakalım bu kadar ilaçla geçer inşallah ilerlerse başka bi şuruba başlıycaz...
bu arad öksürük için pekmezle çörekotu ezip veriyolardı ben de keçiboynuzu özüyle veriyorum çörekotunu ama ezmeden :) ıhlamur da yapıyorum tarçınlı karanfilli limonlu...
iştahı azaldı gayet iyiydi son zamanlarda,o yüzden her bi öğününü zorla :) veriyorum yine...
dün doktordayken boyuna kilosuna bakalımdedi,derin baktırmadı ikisine de sağolsun,kilosu için doktor bi derinle çıkmamı bi de yalnızçıkmamı söyledi tartıya,ne kadar doğru bi ölçüm oldu böyle bilmiyorum ama yarım kilo vermiş derin bu hesaba göre,gerçi çocuk ağlayıp kıpırdıyodu sürekli kucağımda...
kızlar bebeklerinizde durumlar nedir?
neden soruyorum?
bu aralar benimkiler pek bi garipler, ve sevmediğim çocuk tipine doğru hızla ilerliyorlar
sürekli bir mızmızlık hali var ve istedikleri her şeyi ağlayarak yaptırmak istiyorlar
şaka değil bazen gerçekten ağlıyorlar, gözlerinden boncuk boncuk yaş geliyor,
isteklerini yapınca anında normale dönüyorlar
hiç sevmediğim çocuk modelidir bu
karar alıyoruz, ağlarlarsa yapmayalım diyoruz, ama çok başarılı olamıyoruz,
geçen gün Zeynep uyandı, yanımda yatıyordu, yatakta doğruldu ve perdenin süsüyle oynamaya başladı
annecim düşersin falan dedim ,anlamadı tabi
ay Zeynep düşeceksin dedim
nasıl ağlamaya başladı
yataktan indir dedi, bu sefer de kapıyı aç diye nasıl ağlıyor ama
ağlarsan açmayacağım, ağlamadan güzelce söyle dedim
sustu, anne kapıyı aç dedi, kapıyı açtım, yine deliler gibi bağırarak
ağlamaya başladı, babasına gitti falan
dikkatini başka yöne çekersem hemen susuyorlar ama
bugün çok huysuzlardı ve mutsuzlardı, şimdi uyudular, ama beni mahvettiler
bu aralar yine çok yorulmaya başladım