kızlar derin çok kötü düştü bu akşam,çok korktum...
avmdeydik ben mağazları dolaşıyodum babasıyla markete indi,bebek arabası bende kalmıştı oturmuyodu içinde,markette market arabasının içine koymuş eşim,arkasını dönüp alışveriş yaparken derin aşağı sarkılıp düşmüş yere,tam düşüş anını görmüş tutmaya fırsat olmamış, aradı beni hemen derin düştü gel diye arkadan da derinin ağlama sesleri,aşağıya nasıl indiğimi anlatamam,aklımdan neler geçiyo tahmin ettim market arabasından düştüğünü kesin kanamıştır kafası diyorum neler geçiyo aklımdan merak edip arasam mı diyorum aramıyayım çocukla ilgilensin tel.lla ilgilenmesin diyorum,beni beklemeseler hemen hastaneye gitseler diyorum bi yandan dua okumaya çalışıyorum kafamdan bunca şey geçerken okuyamıyorumyarım kalıyo tekrar başlıyorum,dizlerim uyuştu yoluntamamını koşamıycam sandım sankigünlerdir su içmemişim gibi nefesim kurudu anlatamam,marketinin önündedirler diye düşünüyodum bakınıyorum yoklar içeri bi baktım kasadalar derin kucağında ağlamıyo iyi de görünüyo,ben başladım ağlamaya koltuklar vardı hemn oraya attım kendimi yanlarına gitmeden bakıyorum bi yandan derine de,hemn su içtim gerçekten dilim damağım kurudu,derin de ağladı beni görünce,sıradan çıkıp geldiler yanıma,ben ağlıyorum diye kucağıma gelip bikaç kere öptü beni,bakıyo yüzüme öpüyo dudağımdan,yavrum benim,çok kötü oldum,ağız çene bölgesinde bi yanağında baya kızarıklar var yüzüstü düşmüş yüzü vurmuş... kızlar oturtmayın market arabasına,sakın,bırakın koşsun rafları dağıtsın biz de peşlerinden koşalım düzeltelim napalım...
bununla da bitmedi,eve geldik sandalyede ayakta duruyodu yine düştü duvarla sandalye arasındakafa dvara vurdu,babasına emanet etmiştim yine mutfaktayken işim vardı,bu sefer birbirimize girdik üstüne,anlatamıyorum,yani nasıl bakması gerektiğini anlatamıyorum,hemen savunma hemen karşı sıçrama...
Allah korusun hepsini...