sezeryanda göbek kalır derler,normal doğum yaptım ama o göbek hala bende de var ki hamilelik öncesinde hiç de göbekli bi yapım yoktu... zayıf değilim ama çok kilolu da değilim ama şu göbek yüzünden pek çok şeyi yakıştıramıyorum ben de,bi gitse ama gitmesi için bi çabam da yok ki...
canım sen makyaj yapmasan nolucak,maşallah yani,daha önce de yazdım burda...
takipçiyim :) hep erenle gezmelerdesin ...
aslında tarif ettiğimi anlamışsınızdır hepiniz, hani çocuk sanki anneannenin babaannenin çocuğu gibi olur, anne abla gibidir hayat eskisi gibi devam eder genç kız gibi maşallah... en güzeli en takdire şayanı tabi çocularımızı ihmal etmeden kendimize de vakit ayırabilmek bakımlı olabilmek...
benim sıkıntım biraz yalnız olmak sanırım,annem de kayınvalidem de yakınlar ama biz vakit ayırıp onlara gideriz pek uğramazlar onlar diğer torunlarına bakıyolar :) torunlar yokken de onlar kendilerine vakit ayırıyolar :) eşim sadece pazar günü izinli,çıkış saatleri de geç olur çoğu zaman,eve geldiğinde de ev işlerine çok yardımcı olur sağolsun,dışarı zaten genelde ihtiyaç alışveriş için genelde akşam çıkılır,derin de geç uyuyan bi bebek,12ye kadar onunla vakit geçer hep,yani çok bi vakit kalmıyo bana,doğumdan beri kuaföre sayılı gitmişimdir,eşim bakmak zorunda,kimse kuaföre gidicektir bi işi vardır bi uğrayalım 2-3 saat demiyo yani,biz sızlanmadıkça hayat güllük gülistanlık sanıyo herkes,bi de biz vakit ayıramayıp biraz arayı açtık mı sitemler bize :) baya doluymuşum ben de :)
be de bu durumdan memnun değilim,ki eskiden çalışıyodum,saçım kıvırcık gibidir ya düzleştiriciyle fön çeker ya köpükle jöleyle kıvırcık yapardım hep uzundu,saçımın doğal halini pek bilmezlerdi,klasik giyinir hep topuklu giyer hep makyaj yapardım,hamilelikle tanıştım babetlerle hala ayağımdan çıkaramıyorum :) doğumdan sonra başedemeyip kısa kestirdim ben de,saç köpüğünü unuttum derin elliyo saçlarımı kimyasal diye,e fön çekmeye de vakit olmayınca doğal haline bi toka fırlayıveriyorum dışarıya,bi de böyle çıkmaya alışınca artık ben de yadırgamıyorum sanırım :)
kızım biraz daha büyüsün ana kız süslenicez...