bende seni göremedim ya faklı gruplardan mı bahsediyoruz
Subat & Mart 2013 Anneleri benim üye olduğum canım 744 üyeli olan, bi de 2013 Şubat ve Mart Anneleri var sanırım 237 üyeli sanırım sen o gruptasın,ama ne kadar kalabalık olursa o kadar karşı görüş ve bahsettiğin sorunlar oluyo...
Bugün işyerinde bi arkadaşımla tartıştım. (Ki belirteyim işyerinde birileriyle çok az tartışmışlığım vardır.) Konu kızımın hala benimle aynı odada yatması. ÇOK YANLIŞMIŞ!!!. Çok sinirlendim. Kime göre neye göre yanlış. Hem diyelim yanlış yapıyorum da ben senin fikrini soruyor muyum? Çok kozdom çok… kızlar sizin aranızda bi de aynı yatakta yatanlar var. Onu duysa heralda sizi annelikten menedecek… hey allahım ya!!!
ben tv da bi uzmandan dinlemiştim 2 yaşına kadar özellikle çalışan annelere yanlarında yatırmalarını öneriyodu özgüvenlerinin gelişmesi için... ben de kızımı uyutup kendi odasında kendi yatağında yatırıyorum önce,sonra gece bizimki de bizim yatağa geliyo,kendi yatağına yatırdıkça uyanıyo sinirleniyo çocuğun da uykusu bölünüyo alıyorum bizim yatağa uykuya devam,sabaha kadar uyandıkça sallayıp uyutuyorum hep yanımızda,napıyım yani ağlata ağlata odasında mı bırakayım çocuğu,çocuğa biz zararı değil faydası olduğunu düşünüyorum ben bu çağda,varsa bi zararıanne babaya,zaten uzmanlar da artık bunu söylüyo
hoşgeldin,
Benim facebook hesabım yok. O nedenle grupta da değilim. Ama merak ediyorum. Ordaki muhabbetler, paylaşımlar nasıl diye? Tatsız bişeyler mi oldu? Merak ettim…
çok daha fazla deneyim paylaşım bilgilendirme yardım alma soru sorma imkanı oluyo ama bi o kadar da eleştiri yargılama olabiliyo,bazen saygısızlık derecesinde bazen ukalalık kıvamında...
Bir kadinin anneligini sorgulamak bana terbiyesizlik gibi geliyor dogruyu soylemek gerekirse çocuğum olduktan sonra hemcinslerimin ne kadar fena olabileceklerini gordum. Kimseye dusmez anneligi sorgulamak ya ben kendi adima cocugumla aksama kadar beraberim ama toplasan 1 saat oyun oynatabilirim. Hepimiz calisiyor da olsak ev hanimiyiz üstünden de yapsak yapmamiz gereken isler var. Cocuklarin banyosu var yemegi var parki var... hangimizin annesi bizimleoturdu oyun oynadi kaliteli zaman gecirebildi tv hic izletmedi ayni oda da yatirmadi... bunlara ragmen annemizi baska birine.degisirmiyiz onun gibi seveni bulabilir miyiz? Ben cok goruyorum sosyal medyada yok soyle kaliteli zaman geciriyoruz yok bu krese goturuyorum yok odasinda yatiririm ama içki sofralarina oturtmaktan rahatsiz olmuyor bardagi evladina iciriyormus gibi yapip resmini cekmekten utanmiyor...
ben oğlumu yataginda uyutuyorum ama gece yanıma almami istiyor aliyorum sabah benden once kalkip yuzumu oksuyor ve gulumsuyor simdi soylesinler bundan buyuk haz var mi? 3 sene sonra bugunleri ozlemicem diyecek var mi? Herseyin zamani.var.arkadaslar sabir sabir.sabir.diliyorum herkese...
baştan sona katılıyorum canım,hakikaten öyle,evet ben de evdeyim,kızımla oyun da oynuyorum kucağıma da alıyorum seviyorum eğleniyoruz bahçeye parka da götürüyorum bakımı yemesi içmesiyle de ilgileniyorum ama hakikaten öyle her an her dakika onunla oynayamam ki,yapılacak bi sürü şey var sonuçta o da benimle doğal günlük yaşama eşlik edicek kimi zaman izleyip gözlemleyip öğrenecek kimi zaman yanımda yakınımda olması daha tehlikeli olacaksa evet tv da izleyecek. sanki eleştirdikçe mükemmel hissedenler var kendilerini, ama yok öyle bişey,bazen gülümsüyorum kızmak yerine..
eleştiren mükemmel eleştirilen kötü anne değil yani yok öyle bi düz mantık...
gece çok uyandı hepimiz doğru düzgün uyuyamamıştık sabah 11e yakın uyandık derinle,kızım uyandırdı beni,uyanmış bana huh huuu, huh huuu yapıyo öyle uyandım o güzel yüzüne gülümseyen suratına bakıp, geçti gitti uykusuzluk kalkıp bunu anlatasım geldi eşime anlattım gerçekten var mı böyle mutluluk, şimdi nesi yanlışmış yanımda yatmasının o mutlu ben mutlu... ha yatırdığım gibi deliksiz uyuyup yatağında uyansa ne güzel olur ama biz böyle de mutluyuz..