sen yine her gün işe gidiyosun daha bi iyi görünüyosundur canım,ben evde pijama eşofman her gün :)
dışarı çıkılacaksa hele bi de eşim olmıycaksa derinle yalnız olucaksam kucak istediği için hep öyle etekti elbiseydi yakası açık bişey falan yok,pantolon gömlek o kadar,düğün dernek akşam biyere gidilecekse anca kendime geliyorum eşim ilgileniyo o zaman... bir de hem anne olup hem bir o kadar şıkır şıkır hayatına devam eden anneler de var ama imrenmiyorum canım,inan hepsi bir arada olmaz,görüp bilip tanıdıklarım annelere bırakıyo çocukları gezmelerde kuaförlerde alışverişlerde, yemek yapmaya vakit ayırmak yok aç kavanozu besle,4-5 yaşında çocuğa kavanoz meyvelerden yedirdiğini gördüm niye veriyosun dedim normal meyve yemiyomuş,e normal meyveyi püre yap :) yem,yosa yemiyo deyip bırak hemen zaman harcama uyumuyosa uyumuyo deyip bırakıver kendi haline...ver eline bilg.ı tableti tel.u makyajını fönünü yap,aman çocuk tozlu ortamda alerjik büyümesin diye etrafı toparlamaya çalışma haftadan haftaya temizlikçi bekle ... o zaman süslenip püslenmeye vakit kalır,hem iyi anne olup hem de süslü püslü gezmek bence mümkün değil,bakımlı demiyorum ama fazlası için annelikten ev hanımlığından ödün vermek gerekiyo,ben çalışmadığım halde yetiştiremiyorum... reklamlarda bez 12 saat koruyo diyolar diye 12 saat poposunda bezi tutanı biliyorum koca çocuk pişik içinde ... o bile belli aralıklarla açmak istiyo zaman ayırmak istiyo,hele dışardaysan değiştirebileceğin yeri bul git falan zaman yani...
neyse canım karikatüre dönersek,eşime de gösterdim akşam,ne yani 2. de öyle olduysa 3.birisi yok mu resim eksik kalmış demesin mi,erkek bakış açısı işte :)
canım bence seninkiler bilinçli söylüyolar gibi,bizimki daha çok taklit gibi söylüyo...
valla okurken söylüyorum hep ama bi daha yazıcam,maşallah...