• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Bir de biraz once oglumla kuru uzum yedik baya bi. Bn ustten attim o yedi:))

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    3,2 MB · Görüntüleme: 132
kilar napiosunuz. dunden beri yalniziz oglumla esim persembe aksami gelicek:( o gelince biraz o ilgileniodu ben bulasiklari falan yikiyodum iyi oluyodu dun niloya actim artik is yaptirmayinca ben de o arada yikadim bulasiklari

Bir de biraz once oglumla kuru uzum yedik baya bi. Bn ustten attim o yedi:))
sweet85 sen daha sık uğra buralara ya :)
biz iki tane olunca yemekte oyuna pek ihtiyacımız olmuyor
birbirlerine yetiyorlar şimdilik:)

kilar napiosunuz. dunden beri yalniziz oglumla esim persembe aksami gelicek:KK43: o gelince biraz o ilgileniodu ben bulasiklari falan yikiyodum iyi oluyodu dun niloya actim artik is yaptirmayinca ben de o arada yikadim bulasiklari

kızlar ben şimdiye kadar hiç televizyon izletmedim neredeyse
yani illaki tv açıyoruz evde ama onlar hiç oralı olmuyorlardı,
yada azcık baksalar hemen kapatıyorduk tv yi
geçen açtım , yanıma oturttum ikisini
ama hiç izlemediler, sonra başka zaman tekrar açtım çocuk kanallarını , yine izlemediler
sanırım oyun kurmaları, beraber olmaları en büyük etken

canım senin bızdık kreşe gidiyordu değil mi?
iki dil arasında bocalıyor mu?

sweet85 sen daha sık uğra buralara ya :)
biz iki tane olunca yemekte oyuna pek ihtiyacımız olmuyor
birbirlerine yetiyorlar şimdilik:)

kızlar ben şimdiye kadar hiç televizyon izletmedim neredeyse
yani illaki tv açıyoruz evde ama onlar hiç oralı olmuyorlardı,
yada azcık baksalar hemen kapatıyorduk tv yi
geçen açtım , yanıma oturttum ikisini
ama hiç izlemediler, sonra başka zaman tekrar açtım çocuk kanallarını , yine izlemediler
sanırım oyun kurmaları, beraber olmaları en büyük etken

canım senin bızdık kreşe gidiyordu değil mi?
iki dil arasında bocalıyor mu?

tabi yetiyorlardi o afancanlar birbirlerine ne yapsinlar tv yi:) bn de acmiyorum gun boyu ancak bzmkilerle kameradan konusuyoruz. oyalamaya calisiyorum. acik olursa bisey bakmak istiyor zaten birakiyor oyunu. uzun surmuyor tabi sonra yine devam oyuna:)
bu sene evdeyiz cnm bn calismiyorum krese vermedim. o yuzden pek ingilizce duymuyor. carsiya cikinca her gordugune hay deyip duruyo sadece:)

Kizlar mutfakta isim olunca kizimda tabureye cikip tezgaha erisiyor, onune bir legen su, pet sise, kasik filan koyuyorum, saatlerce suyla oynuyor. Hatta salata yaparken birlikte yikiyoruz malzemeleri,bir yandan yikiyor, bir yandanda yiyor:) mutfakta iki onluk var, birini onun onune bagliyorum, daha onunkini baglarken digerini gosterip anneee diye bagiriyor, o da annenin demek:) hem gozumun onunde oluyor, hemde cok seviyor zaten suyu,oynuyor, oyalaniyor...

Yenikullanici; cok gecmis olsun canim. Allah beterinden korusun, cok sukur biseycik olmamis, biz ne kadar sakinsak da illa dusuyorlar maalesef:(

biz kendi evimize geçtik kızlar
bugün oğlumu ilk tıraşını yaptırdık, çok kısalttırmadım ama yine de bebekten ziyade bir çocuk suratı oturdu yüzüne
koltuğa falan beraber oturduk, koltuğun tam karşısına da akvaryum koymuşlar, balıkları izledi, umduğumdan kolay oldu

biz kendi evimize geçtik kızlar
bugün oğlumu ilk tıraşını yaptırdık, çok kısalttırmadım ama yine de bebekten ziyade bir çocuk suratı oturdu yüzüne
koltuğa falan beraber oturduk, koltuğun tam karşısına da akvaryum koymuşlar, balıkları izledi, umduğumdan kolay oldu
sıhhatler olsun Erene,
siz de güle güle oturun canım evinizde,kayınvalidenlerde miydiniz ki,onlar mı sizdeler şimdi yalnız değilsiniz dimi 2 çocukla..

merhaba bayanlar
bebektiler büyüdüler
kızım 18 aylık artık kendisi herşeyi yhapabiliyor neredeyse
tuvalete gtimek hariç tabi
günler çabuk geçti ne kadar güzel birbirinizden bu topikten kopmamışsınız biz face ye geçmiştik ama keşke burada kalsymışım :):)

sıhhatler olsun Erene,
siz de güle güle oturun canım evinizde,kayınvalidenlerde miydiniz ki,onlar mı sizdeler şimdi yalnız değilsiniz dimi 2 çocukla..

sağ ol canım
evet canım, kayınvalidemin evi müstakil olduğu için bahar ve yazı orada geçirdik, kışla birlikte kendi evimize geçtik
tabiki hep beraber geldik, dede ve babnnemizi de getirdik

merhaba bayanlar
bebektiler büyüdüler
günler çabuk geçti ne kadar güzel birbirinizden bu topikten kopmamışsınız biz face ye geçmiştik ama keşke burada kalsymışım :):)

hoş geldin, hamilelik arkadaşım
biz dedik size buranın tadı ayrı, gitmeyin diye :)

Yaramaz cocugum erenden herkese gunaydin teyzeleri

günaydın canım,
en az bu kadar yaramaz bir eren de bizde var inan
maşallah

ewet orada herşey bozuluyor neysem :)
ben gene geldim alın aranıza beni
burdada eskisi kadar çok olmuyor heralde paylaşım ama genede kopulmaması çok güzel

evet ben orada da varım ama burayı da hiç bırakmadım,orada çok daha fazla paylaşım oluyo kabul ediyorum ama iyi kötü bişey anlatıcak olsam burasını daha samimi bulduğum için burada anlatıyorum,belki soracak bişeyim olduğunda oraya yazabiliyorum çok daha fazla cvp alabileceğim için,ya da sorulan bişeye cvp verebiliyorum...
orada dosyalar bölümünde kadınlar kulübü arkadaşlıkları diye bi dosya var orada seni göremedim,eklese oraya kendini,tanıyalım birbirimizi,dosyaya girdiğinde yenikullanici diye beni görürsün zaten...

evet ben orada da varım ama burayı da hiç bırakmadım,orada çok daha fazla paylaşım oluyo kabul ediyorum ama iyi kötü bişey anlatıcak olsam burasını daha samimi bulduğum için burada anlatıyorum,belki soracak bişeyim olduğunda oraya yazabiliyorum çok daha fazla cvp alabileceğim için,ya da sorulan bişeye cvp verebiliyorum...
orada dosyalar bölümünde kadınlar kulübü arkadaşlıkları diye bi dosya var orada seni göremedim,eklese oraya kendini,tanıyalım birbirimizi,dosyaya girdiğinde yenikullanici diye beni görürsün zaten...
bende seni göremedim ya faklı gruplardan mı bahsediyoruz :KK49:

Bugün işyerinde bi arkadaşımla tartıştım. (Ki belirteyim işyerinde birileriyle çok az tartışmışlığım vardır.) Konu kızımın hala benimle aynı odada yatması. ÇOK YANLIŞMIŞ!!!. Çok sinirlendim. Kime göre neye göre yanlış. Hem diyelim yanlış yapıyorum da ben senin fikrini soruyor muyum? Çok kozdom çok… kızlar sizin aranızda bi de aynı yatakta yatanlar var. Onu duysa heralda sizi annelikten menedecek… hey allahım ya!!!

merhaba bayanlar
bebektiler büyüdüler
hoşgeldin,
Benim facebook hesabım yok. O nedenle grupta da değilim. Ama merak ediyorum. Ordaki muhabbetler, paylaşımlar nasıl diye? Tatsız bişeyler mi oldu? Merak ettim…

Bugüyerinde bi arkadaşımla tartıştım. (Ki belirteyim işyerinde birileriyle çok az tartışmışlığım vardır.) Konu kızımın hala benimle aynı odada yatması. ÇOK YANLIŞMIŞ!!!. Çok sinirlendim. Kime göre neye göre yanlış. Hem diyelim yanlış yapıyorum da ben senin fikrini soruyor muyum? Çok kozdom çok… kızlar sizin aranızda bi de aynı yatakta yatanlar var. Onu duysa heralda sizi annelikten menedecek… hey allahım ya!!!
Bir kadinin anneligini sorgulamak bana terbiyesizlik gibi geliyor dogruyu soylemek gerekirse çocuğum olduktan sonra hemcinslerimin ne kadar fena olabileceklerini gordum. Kimseye dusmez anneligi sorgulamak ya ben kendi adima cocugumla aksama kadar beraberim ama toplasan 1 saat oyun oynatabilirim. Hepimiz calisiyor da olsak ev hanimiyiz üstünden de yapsak yapmamiz gereken isler var. Cocuklarin banyosu var yemegi var parki var... hangimizin annesi bizimleoturdu oyun oynadi kaliteli zaman gecirebildi tv hic izletmedi ayni oda da yatirmadi... bunlara ragmen annemizi baska birine.degisirmiyiz onun gibi seveni bulabilir miyiz? Ben cok goruyorum sosyal medyada yok soyle kaliteli zaman geciriyoruz yok bu krese goturuyorum yok odasinda yatiririm ama içki sofralarina oturtmaktan rahatsiz olmuyor bardagi evladina iciriyormus gibi yapip resmini cekmekten utanmiyor...
ben oğlumu yataginda uyutuyorum ama gece yanıma almami istiyor aliyorum sabah benden once kalkip yuzumu oksuyor ve gulumsuyor simdi soylesinler bundan buyuk haz var mi? 3 sene sonra bugunleri ozlemicem diyecek var mi? Herseyin zamani.var.arkadaslar sabir sabir.sabir.diliyorum herkese...

Bugün işyerinde bi arkadaşımla tartıştım. (Ki belirteyim işyerinde birileriyle çok az tartışmışlığım vardır.) Konu kızımın hala benimle aynı odada yatması. ÇOK YANLIŞMIŞ!!!. Çok sinirlendim. Kime göre neye göre yanlış. Hem diyelim yanlış yapıyorum da ben senin fikrini soruyor muyum? Çok kozdom çok… kızlar sizin aranızda bi de aynı yatakta yatanlar var. Onu duysa heralda sizi annelikten menedecek… hey allahım ya!!!

bana da daha odasını ayırmadın mı falan diyorlar
ama ben hiçbir şeyi duymuyorum söz konusu çocuklarımsa
daha odamdan ayıramıyorum onları, korkuyorum benden ayrı yatmalarından, sanki yanlarında olunca her şeylerine yetebilirimmiş gibime geliyor
yatmaya yataklarında başlıyorlar, gece yatağıma alıp beraber yatıyoruz, sabah kaliteli bir uyku uyumadan uyanıyorum ama
onların kokularıyla uyanıyorum ve şu an için o kokudan ayrılmayı hiç düşünmüyorum
kim ne derse desin arkadaşım sen içinden geçtiği gibi davran

hoşgeldin,
Benim facebook hesabım yok. O nedenle grupta da değilim. Ama merak ediyorum. Ordaki muhabbetler, paylaşımlar nasıl diye? Tatsız bişeyler mi oldu? Merak ettim…
benim açımdan olmadı ama olanlarda var çok kişi gruptan kavga ile ayrıldı
görüş ayrılıkları oldu ama burada o yok

Back