yeni kullanıcı canım sayfamızı mis gibi kızınla süsledin valla
maşallah kızıma
o cebi işlemeli pembe tişörtün bizde de 3 rengi var
beyaz, nar çiçeği ve sarı :)
biz bugün 18.ay aşılarımızı olduk
iki bacaktan bir de ağızdan olmak üzere 3 tane
akılları iyice eriyor artık
çok ağladılar, hemşireye saldırdılar falan
ama çabuk teskin oldular
kızım 77cm 9.5 kilo
oğlum ise 10.5 kilo 80 santim olmuş
persentilleri epey düşük ama yapacak bir şey yok
çok şükür sağlıklılar
hemşire dil gelişimlerini çok beğendi
hemşire ilk iğneyi yaptı
"yapma acıdı " diye bağırınca benimki çok şaşırdı hemşire ablamız
sağlık ocağından elini uzatıp "anne tut" dedi benim kuşum
kim kaka yaptı kızım diyorum
anne diye cevap veriyorlar
aaaaa suyu kim döktü buraya diyorum
babaanne diyorlar
ha bire uyduruyorlar her şeyi
evet canım sen stoğunu erken yapmıştın ben yeni yeni topluyorum biliyosun... aslında böyle daha iyi oldu bizim için yoksa bazı şeyler küçük gelip elimde patlıyabilirdi,bi sene öncesinden değil de bi sezon öncesinden buldukça mağzalardan ya da böyle internetten toplamak daha mantıklı bizim için,3 ayda bir beden atar ya çocuklar bedenler hep öyledir bizde öyle olmadı daha ileri bedenler giyiyoruz o yüzden tahmn edemeyebiliyorum bi sene sonraki halini... seneye giysin diye aldığım yazlıkları bile giydiriyorum eh fena durmuyo korkuyorum seneye olmazsa diye giydiriyorum şimdiden, olursa seneye de giysin olmazsa içimde kalmaz en azından...yenikullanıcı
canım indirimi gördüm ama o kadar kışlık kıyafet var ki
alayım mı almayayım mı kararsız kaldım, yoksa fiyatları çok uygun
derinin boyuna da kilosuna da maşallah canım
tatile nereye gidiyorsunuz?
ben 50 faktörlük sebamed güneş koruyucu aldım, şükür hiç yanmadılar
güneş yanığında çok korktuğu için genelde etkili güneş ışığında tişört giydirdim
kumda oynamaya bayıldılar
kova kürek vs... mutlaka al
iki çeşit simit aldım ama ikisini de kullanmadılar
molfix in deniz bezi var ya onlardan aldım, mayo almamıştım, onu da gayet güzel kullandık
suyun içinde dahi olsa kakayı dışarı çıkarmadı
açık havada iştahları da çok açıldı
durmadan yemek istediler bir şeyler
canım son ana bırakan ben değilim eşim :) son ana kadar indirimli beğendiği otel bekleyecekmiş içine sinen bişey olmazsa 1-2 seçeneği var zaten onlardan biri olucak,evet canım biz de bebek dostu otellere bakıyoruz yemek menüsünden çok oyun alanlarının falan daha kapsamlı olması açısından odada beşik falan da oluyomuş onlarda,bi de bebek dostu olsun çok bebek olsun hem çok arkadaş olsun hem de diğer tatilciler kızımdan rahatsız olmasın :) aslında bebek menüsü olmaması çok problem değil benim için,nasılsa blendarım var :) haşlanmış sebze de olur zaten hep et köfte balık falan da... çorba da veririm... yemektezorlanıcamı sanmam... ama yanımda götürüceklerim var tabi... pınarın minik bebek sütlerinden,kendi tuzsuz katkısız zeytinimizden,kuruyemişlerimizden götürücem... meyve falan da sorun olmaz... bi tek yoğurt problem olucak gibi onu da bisüre yemiycek napalım... ama aklıma gelen bişey var bulursak yakınlardan pınar organik alır odadaki dolaba koyar bi hafta veririm :) herşeyi tasarladım aslında yani...Yenikullanici
canim acik bufelerinde bebek menusu secenegi sunan oteller var bi arastir istersen. Açıkçası senin herhangi bir seyi son ana birakmis olmana sasirdim hep planli programli olmana alismisim. :)
:) simdiden gonlunuzce bir tatil diliyorum o zaman canim. Biz yaz basinda antalya ya 10 gunluk diye gidip sicaktan buharlasinca 5 gunde donmustuk. Sansimiza deniz de cok dalgaliydi. Heyecanla tatili bekledim gecen sene ama umdugumuz gibi olmadi malesef. Eren de sicaktan perisan oldu. Simdi hemen kar yagsin kar tatili yapalim istiyorum valla o kadar etkilendim sicaktan :)yeni post: 36736795 .!.:canım son ana bırakan ben değilim eşim :) son ana kadar indirimli beğendiği otel bekleyecekmiş içine sinen bişey olmazsa 1-2 seçeneği var zaten onlardan biri olucak,evet canım biz de bebek dostu otellere bakıyoruz yemekn çok oyun alanlarının falan daha kapsamlı olması açısından odada beşik falan da oluyomuş onlarda,bi de bebek dostu olsun çok bebek olsun hem çok arkadaş olsun hem de diğer tatilciler kızımdan rahatsız olmasın :) aslında bebek menüsü olmaması çok problem değil benim için,nasılsa blendarım var :) haşlanmış sebze de olur zaten hep et köfte balık falan da... çorba da veririm... yemektezorlanıcamı sanmam... ama yanımda götürüceklerim var tabi... pınarın minik bebek sütlerinden,kendi tuzsuz katkısız zeytinimizden,kuruyemişlerimizden götürücem... meyve falan da sorun olmaz... bi tek yoğurt problem olucak gibi onu da bisüre yemiycek napalım... ama aklıma gelen bişey var bulursak yakınlardan pınar organik alır odadaki dolaba koyar bi hafta veririm :) herşeyi tasarladım aslında yani...
bi arkadaşım bekardı o zamanlar erkek arkadaşıyla tatile gitmiş romantik romantik akşam yemeği yerken çoluk çocuk masalarına geliyomuş bebekliler çocuklulardan çok rahatsız olmuş hep o aklıma geliyo şimdi :)
evet canım sen stoğunu erken yapmıştın ben yeni yeni topluyorum biliyosun... aslında böyle daha iyi oldu bizim için yoksa bazı şeyler küçük gelip elimde patlıyabilirdi,bi sene öncesinden değil de bi sezon öncesinden buldukça mağzalardan ya da böyle internetten toplamak daha mantıklı bizim için,3 ayda bir beden atar ya çocuklar bedenler hep öyledir bizde öyle olmadı daha ileri bedenler giyiyoruz o yüzden tahmn edemeyebiliyorum bi sene sonraki halini... seneye giysin diye aldığım yazlıkları bile giydiriyorum eh fena durmuyo korkuyorum seneye olmazsa diye giydiriyorum şimdiden, olursa seneye de giysin olmazsa içimde kalmaz en azından...
antalya olucak canım ama rezervasyonumuz yok daha cuma c.tesiye kadar bekliycez son dakika fırsatları oluyo ya o zamana kadar yakaladığımız beğendiğimiz bi yere gidicez daha önce de öyle yapmıştık tatilde bile kaliteyi ucuza getirme peşindeyiz görüyosun bak :) herşey dahil otel tatili olmadıkça dinlenemem zaten, alıcam blendarımı gidicem :) yemekti falan uğraşmayayım organiğine şusuna busuna bakmadan bi hafta vericem ordan herşeyi blendardan geçirip bi bakarmışım benim kız blendarsız yemek de yermiş oralarda ah keşke...
güneş kremi daha almadım,trukid diye bi marka varmış sadece çocuklar için amerikada ödül almış falan en iyi güneş kremi diye içeriğinde kimyasal yokmuş,facedeki gruta tavsiye edilmişti,onu alıcam sanırım derin için...
biz köpekli falan şekilli simitler var ya onlardan aldık ayakları geçmeli tabi... öbür ayaklılar 11 kg en büyüğü 15kga kadar falandı hep benim tombiği taşısın diye böyle büyükçe bişey aldık... simitsiz nasıl durdular peki canım denizde hep kucakta mıydılar... kullanır mı bilmem kolluk da aldım ben ama bu sene gerek olmaz diye yelek almadım... kova setimiz var zaten parkta oynadık 1-2 kere... inşallah eğlenir...
molfixin deniz bezi varmı ben sadece huggies little swimmers ı biliydum onu alıcaktım ama kaç numara almalıyım onu bilemedim kararsızım, 7-15 ve 11-18 kg diye iki çeşidi var derin 13 kg,7-15 küçük mü gelir yoksa 11-18 büyük mü gelir bilemedim...
mayo daha kıştan almıştım ben yine chicconun indirminden internetten,bi bikini takımımız bi de tek alt bikinimiz vardı,şimdi pentinin indirminde de bi bikini takımını 11 tlye bulunca onu da aldım...
:) simdiden gonlunuzce bir tatil diliyorum o zaman canim. Biz yaz basinda antalya ya 10 gunluk diye gidip sicaktan buharlasinca 5 gunde donmustuk. Sansimiza deniz de cok dalgaliydi. Heyecanla tatili bekledim gecen sene ama umdugumuz gibi olmadi malesef. Eren de sicaktan perisan oldu. Simdi hemen kar yagsin kar tatili yapalim istiyorum valla o kadar etkilendim sicaktan :)
Kizlar slm .
Otelden bahsediyorsunuz. Takipteyim bana da seneye için fikir vermiş olursunuz.
Papatya candaş sifaa yenikullanici erdemine ve daha aklima getiremedigim ama unutmadigim arkadaslarim kendinize iyi bakin :)
canım ben de o ayaklı simitlerden bir de klasik simitlerden aldım ama ikisi de ikisine de hiç yüz vermedi
denizden pek hoşlanmadılar canım ya
içgüdüsel olarak herhalde ya da korktuklarından hiç denizde yere basmadılar, ayaklarını karınlarına topladılar hemen
molfixi nerden uydurdum bilmiyorum canım ya
ben de huggiies aldım, 7-15 benimkilere tam oldu
derine 11-18 olur, gönül rahatlığıyla alabilirsin
canım şimdi benimkiler kahvaltılarından sonra en az iki kere kaka yapıyorlar
bezlere hep kaka yaptılar
mayo o anlamda zorlayabilir
ve fark etmezsen acayip pişik oluyor, kum, sıcak tuzlu su ve kaka birleşince berbat oluyor ya
burdayız şifacım,beni özlememişsindir :) uğra arada buraya da,ben hem facede hem burdayım :)nasılsınız kızlar özledim hepinizi
Uzun zmndır gözükmüyorsun cnm özlettin kendini vallanasılsınız kızlar özledim hepinizi
Tatile gidicek arkadaşlar iyi tatiller diliyorum size. Benim yerime de eğlenin nolur bu sene biz hiç bi yere gidemiyoruz maalesefev almaya karar verdik o yüzden kemer sıkma politikası uyguluyoruz.
İnşallah canım ama zor işlermiş bunlar ya nisandan beri ev arıyoruz birkaç tanesi tam olucak derken aksilikler çıktı olmadı bakmaya devam. Ödeme konusu benim de aklımı kurcalayıp duruyor bi de çocuk varken nasıl altından kalkıcaz diyorum ama eşim kendine güveniyor kiraya vermektense kredi öderim diyor. Bi an önce bulsak da ben de iş bakmaya başlıycam artık. Evde çok bunaldım gerçekten ama bi taraftan da oğlumu nasıl bırakıcam diyorum babannesi bakıcak gerçi ama düzeni alt üst olucak. Yani arkadaşım kafam o kadar karışık ki
inşallah gönlünüzce bir ev alırsınız
biz de alırken çok korkmuştum
acaba ödeyebilir miyiz, hayatımız çok mu kısıtlanır diye
ama Allah gerçekten yardım ediyor, ödüyorsunuz
msallh 35 egelmissin. allh sag salim kavustursun insnasılsınız kızlar özledim hepinizi
İnşallah canım ama zor işlermiş bunlar ya nisandan beri ev arıyoruz birkaç tanesi tam olucak derken aksilikler çıktı olmadı bakmaya devam. Ödeme konusu benim de aklımı kurcalayıp duruyor bi de çocuk varken nasıl altından kalkıcaz diyorum ama eşim kendine güveniyor kiraya vermektense kredi öderim diyor. Bi an önce bulsak da ben de iş bakmaya başlıycam artık. Evde çok bunaldım gerçekten ama bi taraftan da oğlumu nasıl bırakıcam diyorum babannesi bakıcak gerçi ama düzeni alt üst olucak. Yani arkadaşım kafam o kadar karışık ki
Tatile gidicek arkadaşlar iyi tatiller diliyorum size. Benim yerime de eğlenin nolur bu sene biz hiç bi yere gidemiyoruz maalesefev almaya karar verdik o yüzden kemer sıkma politikası uyguluyoruz.
benimkiler epey bir aradan sonra ikinci uyku yaptılar bugün,
sabah arkamdan çok ağlamışlar, sonra da uyumuşlar,
eeee yorulmadan yatınca da az uyumuşlar, derken gün uzadı onlara
şimdi tahminlerime göre yarım saatlik bir siestaları var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?