- 22 Temmuz 2012
- 532
- 90
- 123
- 40
ayyyy canım nasıl buldun bunları pes valla
bugün ikizlere dedesi bir isteklerinin karşısında:
avcunuzu yalarsınız dedi
ve benimkiler tüm akşamüstünü avuç içlerini yalayarak geçirdi.
yenikullanıcı canım sana ihtiyacım yok dedim ama trendyoldan chicconun ben de 3 eşofman takımını aldım.
bunlardan:
http://www.trendyol.com/Kirmizi-Esofman-Takimi-072722/UrunDetay/26593/7072034/Anne--çocuk
http://www.trendyol.com/Chicco-Ekru-Esofman-Takimi-072721/UrunDetay/26593/7071960/Anne--cocuk?s=0
:)
çok zor olmadı canım, sonsy bu msjlar sonrası yazmamıştı uzun süre bişey bu topiğe o yüzden kolay oldu, kkda sonsy diye arattım,tüm msjlarını gör dedim,bu topiğe yazdığı son msjlara baktım, o kadar ...
baktım çok güzeller canım iyi yapmışsın kış uzun elbet giyicekler,hatta sonbahar kış ilkbahar 3 mevsim giyecekler,güle güle sağlıkla giysinler...
bak bunlar da bizimkiler... aslında istediğim 2 eşofman takımında beden yoktu ben de bunları aldım... pijamalarda da kırmızılılar güzel ama chicconun kırmızı pijaması tüy bırakıyo çarşaflarda haberin olsun geçen kıştan var bizim, scotch bright ın tüy toplayıcı yapışkanlı rulosu var ya onunla her sabah çarşafını alırım derinin emzik kullanırken saç tüy toz bırakmasın diye alışkanlığımdı,emziği sık sık düşürüyodu çünkü üzerine yapışanla hemen ağzına atmasın diye,neyse işte kıpkırmızı tüy kaplanırdı rulo,o yüzden pembe aldık pijamamızı daiben zaten yatak pijamalarını pembeli beyazlı açık renk alırım...
[/QUOTE]
Derin bebek arabaları olur ya onları kullanmayı seviyodu yeğenlerde falan var,
ama bi kere içine oturdu gerildi arabanın bacakları falan,,o yüzden cesaret edemedim market arabası alayım dedim geldi bugün kurdum,şimdi onun içine binmeye çalışıyo,ve ağlıyo,zaten tutturma huyu çok bu aralar...
ama yine de çok güzel oynuyo geziyo evde onunla tavsiye ederim...
işte bu da arabamız...
[/QUOTE]
bu oyuncağı çok beğendim, daha önce görmemiştim hiç
ama şimdi almayacağım, kış yaklaşınca sokaktan eve girince çıldırmanın eşiğine geleceklerini tahmin ediyorum
o zaman alacağım kafamdakileri ve bu oyuncağı
paylaşımın için çok sağ ol canım
canım ben hiç titiz değilimdir de eşim öyledir,o yapışkanlı ruloları da evlendikten sonra o soktu hayatımıza, her sabah yatağı onunla almak her sabah işe giderken kıyafetlerin üstünden tozları (yıkanmış olsa bile deterjan tozları giysi havları falan kalıyomuş) onunla almak falan :) neyseki kurutma makinası alınca kıyafet tozlarından kurtulduk...
Derin'den sonra yalnızca onunla ilgili şeylere karşı etrafımdakileri bunaltıcak derecede tiztiz oldum ben de...
biz yazın da evdeyiz genelde,akşamüstü 1 saat falan çıkıyoruz o kadar, siz eşofmanları bile kalın kalın almışsınız park için belli oluyo :)
oyuncak listesi benim de kafamda var canım teker teker alıcam ben de,ama öncelikle lego gibi bişey istiyorum artık zamanı gibi...
bizde daha önce de yazmıştım kalple ilgili büyüme yapmayan ufak bi delik ve bi damarda sabit bi darlık durumu var kontrolde takipteyiz bi sorunumuz yok çok şükür ama terleme sorunumuz yok canım,yani direkt bağlantılı bişey değildir, sıkıntı yapma, bi de Allah korusun öyle bişey olsa mutlaka kontrollerde muayene ediliyodur anormal bi ses duyup kalp doktoruna yönlendiriyolar...Kızımın terleme durumu hiç geçmedi.hala kafası ensesi terliyor uyurken..kışın daha az...bir forumda okudum şimdi kalpten dolayı yazan var sizlerde varmı terleme sorunu
bizde daha önce de yazmıştım kalple ilgili büyüme yapmayan ufak bi delik ve bi damarda sabit bi darlık durumu var kontrolde takipteyiz bi sorunumuz yok çok şükür ama terleme sorunumuz yok canım,yani direkt bağlantılı bişey değildir, sıkıntı yapma, bi de Allah korusun öyle bişey olsa mutlaka kontrollerde muayene ediliyodur anormal bi ses duyup kalp doktoruna yönlendiriyolar...
bugün ikizlere dedesi bir isteklerinin karşısında:
avcunuzu yalarsınız dedi
ve benimkiler tüm akşamüstünü avuç içlerini yalayarak geçirdi.
Cnm bnm oglumda cok terliyor tabi basida. Senin kadtettigin daha da farkli bisey mi bilmiorum ama arastirdikca insanin kafasi daha da karisio. Onemli bisey degildr icini ferah tut.Kızımın terleme durumu hiç geçmedi.hala kafası ensesi terliyor uyurken..kışın daha az...bir forumda okudum şimdi kalpten dolayı yazan var sizlerde varmı terleme sorunu
Evet başı daha cok tabi..uyurken bile..kafalar hep karışık canımAyyy cok konik bunlar
Cnm bnm oglumda cok terliyor tabi basida. Senin kadtettigin daha da farkli bisey mi bilmiorum ama arastirdikca insanin kafasi daha da karisio. Onemli bisey degildr icini ferah tut.
legoyu seveceğini tahmin ediyorum ben de,bizde de tran var vagonlarında bikaç lego parçası var onlarla eğleniyo,daha çok parçası olsa oynar sanki, gidelim gelelim ben de ilk lego alıcam iri parçalı olanlardan...
ev ısısı konusunda çok şanslıyız biz canım, geçen kış evde hiçbişey yakmadan 24ün altına inmiyodu evin ısısı, altkata yeni gelenin çocuğu var hep yakıyo kombiyi,önceki seneler bu kadar değildi çünkü,kızımın şansına...
ben geçen kış bile hep bitakım penye pijamayla ya da penye tulumla tuttum derini,eşofmanları da dışarıda giyer diye aldım zaten evde giyemez onları...
ütü ben de kurutma makinası aldıktan sonra bıraktım uzun zamandır yapmıyorum,sadece ütü gerektiren dışarı giysilerini...
çocukla hele 2 çocukla herşeye yetişebilmek mümkün değil,hele benimki gibi kocan varsa zaman zaman pasaklı muamelesi bile görebiliyosun biçok kişinin ortalamasından daha temiz ve düzenli olsan bile :) daha dün akşam etrafta atılmış şeyleri görünce sen bu evde atılanı düşeni eğilip almıyomusun hiç diyo,ömrüm eğilip yerden atılanı dağılanı toplamakla geçince bi de üstüne bu laf gelince patladım yani... çocuk hiçbişeyi toplu görmek istemiyo,ben oyuncaklarıtopluyorum o dağıtıyo geze geze her tarafa bişeyler bırakıyo,canı sılıkıyo çekmeceyi boşaltıyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?