canım.... ne diyeyim ki...
hiç kötüye yormamıştım ben... böyle bişey beklemiyodum... dün hep aklımdaydı ama...
üzüldüm çok... ama Allah şifasız dert vermesin, en hafifinden atlatsın inşallah, Allah bundan sonra kötü haberle karşılaştırmasın, erkenden tespit ettiniz, gereken neyse yapılıcak geçicek unutulucak ... inşallah pataloji sonucu iyi çıkar emin ol hep dua edicem... nasıl bi bekleyiş bilirim, yazıyorum ya arada, derin 5 buçuk aylıktı benzer bi kitle benim de burun kenarından alındı, doğuştan vardır o dediler içerde büyümüş hep yıllar sonra dışa vurdu tabi büyükçe bi bölge alındı benden, ama evlat bambaşka,Allah evlatlarımızla sınamasın, onlara iyilik sağlık versin... Hem küçücük bi bölge daha içerde büyüme yapmamıştır,kesinlikle iz kalmayacaktır emin ol sürekli hücreleri yenileniyo onların... Bi an önce kurtulsun yavrum hayırlısıyla...
İnsan başına geleni biliyo herkesin var bi derdi nasıl olduğunu tahmin edebiliyorum sakın yıpratma kendini, geçiyo unutuluyo,geçicek unutulucak... Derin doğduğunda ilk muayenede kalbi delik dediler 5 günlüktü daha eko çekildi hadi bi de kalbe giden damarda daralma var dendi nasıl olduğumu anlatamam, ilk muayeneden beri günlerce sabahtan akşama deli gibi ağladım, kucağımda severken emzirirken her an... gelişmezse kilo alıp büyümezse ameliyat olurmuş öyle 2 saatmiş 3 saatmiş beklemedim hep emzirdim hep emzirdim gece uyandırma acıkırsa uyanır dediler dinlemedim saat kurup uykudan alıp emzirdim ay sonunu zor ettim kilo aldı mı diye, her gelene soruyodum büyümüş mü diye, belki benim şu besleme takıntım daha o zamandan geliyo... her eko çekimine kadar acabayla yaşadım küçüldü mü diye... 1 yaşına kadar kapanabilirmiş... küçülmedi, kapanmadı... ama artmadı da çok şükür, gelişiminde de problem yaşanmadı çok şükür, 1 yaşından sonra önemi kalmadı onun artık... ama kalbe giden damarda daralma var hala, çok şükür o da ilerlemedi, ama hep takipte olucaz hep kontrollere gidiyoruz... alıştım, iyi benim evladım, hçbişey olmıycak... Allah korkutmasın... niye yazıyorum bunları, yani insan evladının sağlığıyla ilgili kötü bişey duyunca nasıl oluyo biliyorum nasıl yıpratıyo kendini biliyorum, ama yapma canım, geçiyo gidiyo,Allah geçici dert versin, hepsine şifa versin..
Hayırlı güzel haberler paylaş inşallah canım artık bizimle... İyi haberlerinizi bekliyoruz...