Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar yarın benim sınavım var nolur bana dua edin olur mu sabah ben sınavdaykende dua edin olur mu belki dua kapıları açık olur. Yarın soracam kim dua etmemiş ermemiş yoklama alacam![]()
Kızlar yarın benim sınavım var nolur bana dua edin olur mu sabah ben sınavdaykende dua edin olur mu belki dua kapıları açık olur. Yarın soracam kim dua etmemiş ermemiş yoklama alacam![]()
Çok sağolun kızlar dualarınız için. Sınavım çok kötü geçti ben ömrü hayatımda böyle bi sınav görmedim milleti resmen döktüler. Çok moralim bozuk dün çok ağladım okadar perişan oldum ki ders çalışırken günlük 3 saat uykuyla ayakta duruyordum yavruma ilgilenemedim 2 ay evden dışarı çıkmadım bilmediğim yoktu bu sefer iyi hazırlanayım yeter artık dedim ama olmadı. Kitapla alakası yoktu sınavın sanki kim 500 milyar istere katılmıştım(
Çok sağolun kızlar dualarınız için. Sınavım çok kötü geçti ben ömrü hayatımda böyle bi sınav görmedim milleti resmen döktüler. Çok moralim bozuk dün çok ağladım okadar perişan oldum ki ders çalışırken günlük 3 saat uykuyla ayakta duruyordum yavruma ilgilenemedim 2 ay evden dışarı çıkmadım bilmediğim yoktu bu sefer iyi hazırlanayım yeter artık dedim ama olmadı. Kitapla alakası yoktu sınavın sanki kim 500 milyar istere katılmıştım(
Düşe kalka büyüyorlar,çocuklarını yaşıyorlar ne güzel.Eskiden bizim olduğumuz gibi...Ben de bayramı bekliyorum İst.da ailemin yanına gideyim de oğluşumu bırakayım bahçeye koşturup dursun ben de onu izlemenin keyfini çıkartayımkızlar biz yine babaannelere taşındık
çünkü bizim evde yani apartmanda sıkıldılar
hak veriyorum onlara
kayınvalidemlerin evi müstakil
çocuklar yemin ediyorum size sadece yatmaya giriyorlar eve
mahallede sıcak bir hava var
herkes birbirini tanıyor
ve hala herkesin kapısı gün içinde hep açık
ne kadar güzel değil mi?
çok çocuk var
çocukların peşinde koşarken çok düşüyorlar
dizleri yüzüldü, düştükleri için ikisinin de dudağı patladı
eren yere kapaklandı
yavrumun burnu bize yüzüldü
her yerleri kabuk bağladı
ama çok mutlular
sabah uyanır uyanmaz ayakkabılarını ellerine almış geldiler
akabı giy, hadi annem diyorlar
ama ben çok dağıldım
her bir şeyimiz poşet içinde
ramazan bitene kadar buradayız sanırım
kızlar biz yine babaannelere taşındık
çünkü bizim evde yani apartmanda sıkıldılar
hak veriyorum onlara
kayınvalidemlerin evi müstakil
çocuklar yemin ediyorum size sadece yatmaya giriyorlar eve
mahallede sıcak bir hava var
herkes birbirini tanıyor
ve hala herkesin kapısı gün içinde hep açık
ne kadar güzel değil mi?
çok çocuk var
çocukların peşinde koşarken çok düşüyorlar
dizleri yüzüldü, düştükleri için ikisinin de dudağı patladı
eren yere kapaklandı
yavrumun burnu bize yüzüldü
her yerleri kabuk bağladı
ama çok mutlular
sabah uyanır uyanmaz ayakkabılarını ellerine almış geldiler
akabı giy, hadi annem diyorlar
ama ben çok dağıldım
her bir şeyimiz poşet içinde
ramazan bitene kadar buradayız sanırım
canım tüm spor mağazaları gezdim neredeyse
mavi, levis, loft,little big...
şortlar ya çok kısa, ya da diz altında
sadece colin's de var aradığım gibisi
giydim hoş oldu, açık ve koyu renk var
yırtık kendinden
ama orada asıl beğendiğim kot yelek oldu
gidersen bir de ona bak canım
Kızlar lor peyniri ile tost denediniz mi hiç kuzulara?