• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Kızlar yarın benim sınavım var nolur bana dua edin olur mu sabah ben sınavdaykende dua edin olur mu belki dua kapıları açık olur. Yarın soracam kim dua etmemiş ermemiş yoklama alacam;)

Kızlar yarın benim sınavım var nolur bana dua edin olur mu sabah ben sınavdaykende dua edin olur mu belki dua kapıları açık olur. Yarın soracam kim dua etmemiş ermemiş yoklama alacam;)

Canım, inan aklımdaydın, ben de yarın görevliyim. Şimdiden ediyorum, yarın da edeceğim inşallah.
Okur musun bu satırları sınavdan önce bilmiyorum ama benim her sınavda yaptığım ritüeller var ve muhakkak işime yaradı.
Hani kağıtlar önümüze gelince:

"Ya Fettah, aç artık kapıları..
Ya Rezzak, ver nasibim ne ise..
Ya Vedûd.."

derim.

Zorlanır, bunalırsam da "La Havle Vela Kuvvete İlla Billahil Aliyyil Azim" der, medet, kudret umarım.

[Ne demiş şair "Kundurası vurmadığı zaman anmazdı Allah'ın adını." Hah, işte kunduram vurduğu zamanlarda sığınağımdır bu cümleler..]

Çok içten söylüyorum, hele sen ve ben/ bizim gibiler için - Hani bir eli yağda bir eli balda olan, annesinin kek, limonata getirdiği, tek derdi sınav olan öğrencilerden değiliz ya artık biz. Yavrularımız, boyumuzu aşan sorumluluklarımız var ya hani- Allah kat be kat yardımcımız olsun.

Atandığını da yazacaksın inşallah buralara..
İnşallah..

Canım kaç gündür her aklıma geldiğinde dua ettim senin için. Ben de bu sene sınava giricektim ama çalışmalarım yarıda kaldı olmadı maalesef. Çocuk varken pes etmemiş çalışmışsın. Umarım güzel geçmiştir. Emeğinin karşılığını fazlasıyla alırsın inşallah. Biz de güzel haberlerini duyarız burdan :16:

Canım sınavın nasıl geçti? Umarım allah gönlüne göre verir istediğin yeri kazanırsın

canım ben de yeni gördüm msjını, hep de sık ssık bakardım halbuki,inşallah iyi geçmiştir inşallah gönlüne göre bi yere atanırsın...

Çok sağolun kızlar dualarınız için. Sınavım çok kötü geçti ben ömrü hayatımda böyle bi sınav görmedim milleti resmen döktüler. Çok moralim bozuk dün çok ağladım okadar perişan oldum ki ders çalışırken günlük 3 saat uykuyla ayakta duruyordum yavruma ilgilenemedim 2 ay evden dışarı çıkmadım bilmediğim yoktu bu sefer iyi hazırlanayım yeter artık dedim ama olmadı. Kitapla alakası yoktu sınavın sanki kim 500 milyar istere katılmıştım:((

Çok sağolun kızlar dualarınız için. Sınavım çok kötü geçti ben ömrü hayatımda böyle bi sınav görmedim milleti resmen döktüler. Çok moralim bozuk dün çok ağladım okadar perişan oldum ki ders çalışırken günlük 3 saat uykuyla ayakta duruyordum yavruma ilgilenemedim 2 ay evden dışarı çıkmadım bilmediğim yoktu bu sefer iyi hazırlanayım yeter artık dedim ama olmadı. Kitapla alakası yoktu sınavın sanki kim 500 milyar istere katılmıştım:((

üzüldüm canım,emeğin boşa gitmiş, hayırlısı olsun, ne diyeyim bilemedim...

Cannan, dur hemen öyle söyleme. Sonuçları bekleyelim bir.
O da olumsuz olursa, senden kıymetli değil ya..
Bir arkadaşım, 7. senesinde atandı. Her sene ciddi çalışmayla. Kıyısından dönüyordu hep.
Tam ümidi kesmişken oldu.
Lütfen güzelim, hele bir önce sakin ol, sonrası Rabbimin işi.
Karışma.

Cnm herkesin öyle geçtiyse standard sapmadan puanlar iyi gelebilir hemen kötü düşünme

sana zor gelen sorular herkese öyle gelmiştir canım
puanlar düşmüştür o zaman
moralini sakın bozma canım
anasınıfı öğretmeni arkadaşım da aynısını söylüyor
ben böyle soru görmedim diyor
asyaseyhan demiş
bekleyelim görelim
olmazsa o zaman üzülürsün
şimdi çocuğunla bol bol ilgilen
düşünmemeye çalış

ben de sınavda gözetmen olarak görevliydim
Türkçe soruları ales tarzına dönmüş
resmen mantık soruları sormuşlardı
sistemi değiştiriyorlar sanırım

kızlar biz yine babaannelere taşındık
çünkü bizim evde yani apartmanda sıkıldılar
hak veriyorum onlara
kayınvalidemlerin evi müstakil
çocuklar yemin ediyorum size sadece yatmaya giriyorlar eve
mahallede sıcak bir hava var
herkes birbirini tanıyor
ve hala herkesin kapısı gün içinde hep açık
ne kadar güzel değil mi?
çok çocuk var
çocukların peşinde koşarken çok düşüyorlar
dizleri yüzüldü, düştükleri için ikisinin de dudağı patladı
eren yere kapaklandı
yavrumun burnu bize yüzüldü
her yerleri kabuk bağladı
ama çok mutlular
sabah uyanır uyanmaz ayakkabılarını ellerine almış geldiler
akabı giy, hadi annem diyorlar
ama ben çok dağıldım
her bir şeyimiz poşet içinde
ramazan bitene kadar buradayız sanırım

canım tüm spor mağazaları gezdim neredeyse
mavi, levis, loft,little big...
şortlar ya çok kısa, ya da diz altında
sadece colin's de var aradığım gibisi
giydim hoş oldu, açık ve koyu renk var
yırtık kendinden
ama orada asıl beğendiğim kot yelek oldu
gidersen bir de ona bak canım

Canım herkes aynı şeyi söylüyor sorular çok tuhaftı çok kötü geçti falan diye. Sıkma canını bi bekle sonuçlar açıklansın bakalım belki tahmin ettiğin gibi olmaz. Sen şimdi kpss'yi çıkar aklından kaç aydır onunla uğraşıyorsun ztn bitti gitti işte at bi kenara. Yavrunla,ailenle ilgilen tadını çıkar.

hak veriyorum onlara
herkes birbirini tanıyor
ne kadar güzel değil mi?
çok çocuk var
eren yere kapaklandı
ama çok mutlular
ama ben çok dağıldım
Düşe kalka büyüyorlar,çocuklarını yaşıyorlar ne güzel.Eskiden bizim olduğumuz gibi...Ben de bayramı bekliyorum İst.da ailemin yanına gideyim de oğluşumu bırakayım bahçeye koşturup dursun ben de onu izlemenin keyfini çıkartayım

Arda şimdide korkutmayı öğrendi.2 gündür evin içinde bizi korkutup duruyor :) Hooo yapıyor biz de korkuyormuş gibi yapıyoruz çok hoşuna gidiyor kahkahalarla gülüyor. Allahım bugünleri de gördüm çok şükür,doğduğunda çok uzak gelirdi bugünler bana.Zaman çok çabuk ilerliyor

hak veriyorum onlara
herkes birbirini tanıyor
ne kadar güzel değil mi?
çok çocuk var
eren yere kapaklandı
ama çok mutlular
ama ben çok dağıldım

evet canım gerçekten aynı bizim çocukluğumuz, çok şanslılar...

canım tüm spor mağazaları gezdim neredeyse
mavi, levis, loft,little big...
şortlar ya çok kısa, ya da diz altında
sadece colin's de var aradığım gibisi
giydim hoş oldu, açık ve koyu renk var
yırtık kendinden
ama orada asıl beğendiğim kot yelek oldu
gidersen bir de ona bak canım

ben daha çıkamadım netten baktım biraz h&m de şu http://www.hm.com/tr/product/17164?article=17164-A#article=17164-A gözüme takıldı, kısa gibi duruyo ama bi kat fazladan kıvrılmış sanırım manken üstünde ve onlar bana göre pek bi uzun bacaklı olduğu için manken üzerindeki resimlerden daha uzun duruyo bende ürünler, bu model diz üstü falandır... bunun da açık ve koyu 2 rengi var...

Gunaydin kizlar... size birsey danismak istiyorum. Bugune kadar hic cocugumun yemesine takilmadim ama yine de gun icinde neler yedigini yazip sizden destek almak istiyorum az mi yiyor acaba diye?

Sabah kahvaltisi: bi kac parca ekmekle peynirli omlet veya menemen + 1zeytin
oglen: sebzeli etli corba 1 yada yarim kase
ara ogun: meyve puresi
aksam: makarna veya pilav+yemek veya kofte yaninda 3 kasik yogurt
Yatmadan once: muhallebi
surekli de emiyor. Dedigim gibi takilmam cocugun ne kadar yedigine kilosuna cunku elhamdulillah saglikli. ne kadar isterse o kadar veriyorum ama porsiyonlari azsa zorla da olsa yediriyim mi sizce? Gece de surekli emmeye kalkinca diyorum doymuyor mu acaba?

Back