Sen ne pozitif ne içten bi insansın ya senin yazını okuyunca bile mutlu oluyorum gerçekten.çok samimi ve içtensin. Seviyorum seni
Ay ay ay, cannanım, ben şimdi sana methiyeler düzmez, bol fahriyeli kasideler yazmaz mıyım :) Nasıl şımardım bi bilsen :)
Çok teşekkür ederim iyi niyetlerin için. Doğrudur, bardağın dolu tarafını görmek isterim hep. Zira hayat yeterince boş.
Ama sandığın gibi de süt liman değilim, bi bilsen.
Eşim ramazanda "dikkat ölüm tehlikesi" levhasıyla dolaşır desem yeridir :) Ben de mümkün olduğunca sabretmeye çalışırım.
Lakin bugün öyle olmadı. Akşam iftar hazırlarken Gökalp elindeki nesneyi TV'ye vuruyordu, yapma etme dedim, sonra birden parladım, elindekini alıp yere attım ve bağırdım

Yavrum dondu kaldı, ilk kez oldu böyle bişey. Eşim de kızdı bana. "Elbette bağıracaksın, kızacaksın, ama ses tonuna dikkat et, nasıl ürperdi yavrucak" dedi.
Oy oy oy
oy kızlar sormayın. çok cadı bu kız. minnak boyuyla sitenin bütün çocuklarını koşturuyor peşinden. bi görseniz çete reisi gibi. birinin ilgisi başka yöne kaysın hemen gidiyo boynuna sarılıyo yine koşturuyo peşinden. çok canlar yakar diyenlere katılıyorum çok işveli:)) nazını görseniz yanaklarını sevmekten koparasınız gelir...
bu mart bebekleri hakkaten çok güzel yaa. ben bizim çocuklardan başkasını beğenmez sevimli bulmaz oldum:))))
hep mutlu hep sağlıklı olsunlar inşallah. başka dileğim yok allahtan. papatya sen nasılsın ikizlerinle. sen varya yanmışsındır bu ramazan. bende bi tane bi de ev oruç derken sekizi zor ediyorum. sende yorgunluk iki kat:)) allah sabır versin::)) tabi hepimize:)
arkadaşım doğum yaptı emmiyor diye sağıp biberonda veriyor. ya yanlış değil mi bana mı öyle geliyor. ikna edemedim kızı.
bunun dışında bir de sürmeliyi merak ediyorum. bi de asyaseyhanın bebişi yeme problemi yaşıyordu çok önceleri. aşabildi mi acaba diyorum
şifa nasılsın. iki kız süper olmuş mis gibi destek.. öpüyorum hepinizi
Canım yaa, kesinlikle emzirmek için uğraşmalı, bence de yanlış, çok da ısrar doğru değil ama kestirip atmamalı.
Bizim bir arkadaşın ikizleri vardı. İkizlerden biri emmeyi bırakınca diğerine hakkı geçmesin deyip onun da sütünü kesmişti. Çok kızmıştım ama, neylersin bizlerin de hataları diz boyu.
Elhamdülillah canım, düzeldi oğlum. Kuş kadar doğduğunda "Ay hep sen yemişsin, hiç bebeği beslememişsin" diyenler şimdi "ne yediriyorsun buna" diyorlar. Her gün kuzu çevirme yapıyorum, haberleri yok
Mirrors ve brc maşallah kuzularınıza bende de bir maviş var
Eki Görüntüle 1174863
cannan tebrikler ve de maşşallah kızına
ve benim de blender bozuk yeni bir tane edinmem lazım tek blender istiyorum ben mikser pek kullanmıyorum...
Ya, vallahi nazar edeceğim bu minnoşlara ben. Allahım esirge hepsini ya Rabbi. Maşallah Maşallah

Sağolun teyzoşlar teşekkür ederiz. Bu yavruların hepsi çok tatlı maşallah bahtları da kendileri gibi güzel olur inş.
Bu arada sabah sabah nasıl mutlu oldum anlatamam. Arda'ya kahvaltısını yedirdim ortalığı toparlıyordum baktım kızarıp bozarmaya başladı hemen koştuk tuvalete.Lazımlığına oturttum bikaç saniye durdu kalkmak istedi hemen oyalanacağı bişey bulup eline verdim oturdu. Veee kakasını ve çişini yaptı

Valla birgün mutluluğumun sebebinin ufak bi kaka olucağını söyleselerdi inanmazdım güler geçerdim
Geçen bir yerde okumuştum. Bir anne "bebeğimden önceki hayatımda neyle seviniyor, neye üzülüyordum hiç bilmiyorum." diyordu.Çok şükür hayatımızdalar ve bizimleler.