• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Benim oğlumda kıskançlık yok ama o da bi bebek ağlarsa dudakları büküyor. Bazen yüksek seste de ağlamaklı oluyor bi de çabuk korkuyor ben de burcuna bağlıyorum:) ama ben kızınca hiç oralı olmuyor hayırdan anlamıyor yaramazlığa tam gaz devam ediyor

bizimki de öyle ben mutfaktayım mesela oturma odası da hemen yanında mutfağın..koltuk tepesine çıkmış tüle asılmaya çalışıyor ama afacanlık sesleri geliyor kulağıma tahmin ediyorum bir şey yaptığını içeri bir giriyorum kafa arkada gelmemi ve ona tepki vermemi bekliyor sıpa :)

Yarın da bizim evlilik yıldönümümüz 4 bitiyor maşallah diyeyim hayatımın en güzel 4 yılı geçti inşallah bundan sonra da böyle devam eder

Maşallah ne güzel senelerimiz artıyor evlilikte..Allah ayırmasın..
Bizde 7 senedir evliyiz..ben 24 yaşındayım.erken evlendim ben:17::17:

Sen ne pozitif ne içten bi insansın ya senin yazını okuyunca bile mutlu oluyorum gerçekten.çok samimi ve içtensin. Seviyorum seni;)
Ay ay ay, cannanım, ben şimdi sana methiyeler düzmez, bol fahriyeli kasideler yazmaz mıyım :) Nasıl şımardım bi bilsen :)
Çok teşekkür ederim iyi niyetlerin için. Doğrudur, bardağın dolu tarafını görmek isterim hep. Zira hayat yeterince boş.
Ama sandığın gibi de süt liman değilim, bi bilsen.
Eşim ramazanda "dikkat ölüm tehlikesi" levhasıyla dolaşır desem yeridir :) Ben de mümkün olduğunca sabretmeye çalışırım.
Lakin bugün öyle olmadı. Akşam iftar hazırlarken Gökalp elindeki nesneyi TV'ye vuruyordu, yapma etme dedim, sonra birden parladım, elindekini alıp yere attım ve bağırdım :14:
Yavrum dondu kaldı, ilk kez oldu böyle bişey. Eşim de kızdı bana. "Elbette bağıracaksın, kızacaksın, ama ses tonuna dikkat et, nasıl ürperdi yavrucak" dedi.
Oy oy oy :14: :14: :14:

oy kızlar sormayın. çok cadı bu kız. minnak boyuyla sitenin bütün çocuklarını koşturuyor peşinden. bi görseniz çete reisi gibi. birinin ilgisi başka yöne kaysın hemen gidiyo boynuna sarılıyo yine koşturuyo peşinden. çok canlar yakar diyenlere katılıyorum çok işveli:)) nazını görseniz yanaklarını sevmekten koparasınız gelir...

bu mart bebekleri hakkaten çok güzel yaa. ben bizim çocuklardan başkasını beğenmez sevimli bulmaz oldum:))))

hep mutlu hep sağlıklı olsunlar inşallah. başka dileğim yok allahtan. papatya sen nasılsın ikizlerinle. sen varya yanmışsındır bu ramazan. bende bi tane bi de ev oruç derken sekizi zor ediyorum. sende yorgunluk iki kat:)) allah sabır versin::)) tabi hepimize:)

arkadaşım doğum yaptı emmiyor diye sağıp biberonda veriyor. ya yanlış değil mi bana mı öyle geliyor. ikna edemedim kızı.

bunun dışında bir de sürmeliyi merak ediyorum. bi de asyaseyhanın bebişi yeme problemi yaşıyordu çok önceleri. aşabildi mi acaba diyorum

şifa nasılsın. iki kız süper olmuş mis gibi destek.. öpüyorum hepinizi

Canım yaa, kesinlikle emzirmek için uğraşmalı, bence de yanlış, çok da ısrar doğru değil ama kestirip atmamalı.
Bizim bir arkadaşın ikizleri vardı. İkizlerden biri emmeyi bırakınca diğerine hakkı geçmesin deyip onun da sütünü kesmişti. Çok kızmıştım ama, neylersin bizlerin de hataları diz boyu.
Elhamdülillah canım, düzeldi oğlum. Kuş kadar doğduğunda "Ay hep sen yemişsin, hiç bebeği beslememişsin" diyenler şimdi "ne yediriyorsun buna" diyorlar. Her gün kuzu çevirme yapıyorum, haberleri yok:27:

Mirrors ve brc maşallah kuzularınıza bende de bir maviş var
Eki Görüntüle 1174863

cannan tebrikler ve de maşşallah kızına
ve benim de blender bozuk yeni bir tane edinmem lazım tek blender istiyorum ben mikser pek kullanmıyorum...
Ya, vallahi nazar edeceğim bu minnoşlara ben. Allahım esirge hepsini ya Rabbi. Maşallah Maşallah:nazar::nazar::nazar:

Sağolun teyzoşlar teşekkür ederiz. Bu yavruların hepsi çok tatlı maşallah bahtları da kendileri gibi güzel olur inş.
Bu arada sabah sabah nasıl mutlu oldum anlatamam. Arda'ya kahvaltısını yedirdim ortalığı toparlıyordum baktım kızarıp bozarmaya başladı hemen koştuk tuvalete.Lazımlığına oturttum bikaç saniye durdu kalkmak istedi hemen oyalanacağı bişey bulup eline verdim oturdu. Veee kakasını ve çişini yaptı :46:
Valla birgün mutluluğumun sebebinin ufak bi kaka olucağını söyleselerdi inanmazdım güler geçerdim :9:
Geçen bir yerde okumuştum. Bir anne "bebeğimden önceki hayatımda neyle seviniyor, neye üzülüyordum hiç bilmiyorum." diyordu.Çok şükür hayatımızdalar ve bizimleler.
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Kızlar bu da oğluşumla ben. Çok hoşuma gitmişti birlikteliğimiz, paylaşmak istedim.
$20140622_181935.webp

yenikullanıcı ve papatya nasılsınız biraz kendinize geldiniz mi ?

iyiyim canım
teşekkür ederim
çok şükür düzeldi kuzularım

Yarın da bizim evlilik yıldönümümüz 4 bitiyor maşallah diyeyim hayatımın en güzel 4 yılı geçti inşallah bundan sonra da böyle devam eder

inşallah bir ömür böyle devam eder

aaaaaaaaaaaa
maşallah sana canım
24 yaşında iki evlat
harika bir şey olmalı
beraber büyürsünüz annesi
hem ilerde anne kız değil de
abla kardeş gibi gezersiniz

Kızlar bu da oğluşumla ben. Çok hoşuma gitmişti birlikteliğimiz, paylaşmak istedim.
Eki Görüntüle 1175862

canım kendini öyle bir anlatıyorsun ki
basenliyim, kiloluyum vs.vs...
bu kelimeler seni tanımlamıyor haberin olsun
oğlun da sen de maşallah diyelim
çok tatlı görünüyorsunuz

Senden önce ben varım tatlım. Yaş 35 evlilik 8 temmuzda 14 bitecek :1::1::1:
yaş yakınmış da evlilikte çok kıdemliymişsin canım, ama senin ilk çocuk da değildi dimi, maşallah canım, Allah ağız tadıyla arttırsın yıllarımızı,sağlıkla,huzurla,yavrularımızla....

Benim oğlumda kıskançlık yok ama o da bi bebek ağlarsa dudakları büküyor. Bazen yüksek seste de ağlamaklı oluyor bi de çabuk korkuyor ben de burcuna bağlıyorum:) ama ben kızınca hiç oralı olmuyor hayırdan anlamıyor yaramazlığa tam gaz devam ediyor
benim kızım da hiç hayırdan anlamıyo umrında olmuyo seslenmem, son gaz devam ediyo yapacağına...

Kızlar çocuklarınız sizi ya da çok sık gördüğü sevdiği kişileri kıskanıyor mu?
Hamza dayısını ve ailesini çok sık görüyor ve onlardan herhangi biri başka bir çocuğu kucağına dahi alsa hemen suratını asıp ağlamaklı suratla yere kapaklanıyor!Aynısı ben ve babası için de geçerli..bu durum geçici midir inşallah öyledir...
bir de yanında birisi yüksek sesle konuşsun daha doğrusu bağırsın başka bir bebek ağlasın o da ağlamaya başlıyor..çok nazlı korkak diyorlar ben de o an bozuntuya vermeden balık burcu ondan diyorum ama yine de canım sıkılımıyor değil bu duruma...bir de pek öğrenmeye açık bir çocuk değil sanki bilmiyorum acaba balık yağı mı alsam beyin güçlendirsin diye?

bizimki kimseyi kıskanıcak kadar görmüyo canım ama bizim farkettiğimiz bişey beni başka bebekten kıskanıyo sanırım,bebeklik videosunu telefondan izletince orada benim sesimi duyunca kıskanıyo huzursuzlanıyo bana sarılıyo izlemek istemiyo devamını, galiba videodaki bebeğin kendisi olduğunu anlamıyo... balık yağı için de, içeriğine güvenilmeyenler var deniliyo yazın verilmez deniyo falan o yüzden bakık versene canım haftada 2 kere, somon veriyorum ben, 1 dilimi büyüklüğüne göre 2ye 3e bölüyorum dondurucuya atıyorum 4-5 günde bir veriyorum çorba yapıyorum patatesli soğanlı bazen de sebzeli...
yenikullanıcı ve papatya nasılsınız biraz kendinize geldiniz mi ?

derin düzeldi canım iştahımız fena değil bu aralar da ben hala aynıyım bni anca tatil kendime getirir,ramazanda iyice zorlanıyorum...

her seneniz daha da güzel geçsin canım...

Eki Görüntüle 1175862

böylesi daha güzel olmuş canım çok güzelsiniz ana oğul...

Amin canım, hakkaten maşallah sana da, gencecik anne...

Hepsini tek tek alintilayamadim ama butun bebisler cok tatli masallah, Allah hepsine upuzun bol gulucuklu bir hayat versin insallah...

günaydın arkadaşlar ..

evlilik yıldönümlerini kutlayanlar nice mutlu uzun evlilikler diliyorum.

ceylin, benim oğlumda çok kıskanıyor.teyzesini dayısını başta babasını ... hemen ağlıyor onu indir beni al diye.

nasılsınız kızlar bebekler nasıl ? meriç şu ara benden çok uzak.memeden kestik işi bitti remsen.ben alayım desem çığlığı basıyor babasından gelmiyor.kalkınca ilk onu istiyor.çok üzülüyoprum ama.tedaviyi mi hissediyor nedir ? ki hissediyor kardeşin olsunmu diyince düşünüyo kıza evet erkeğe hayır diyor başıyla.bende kızıyrum bana gelmediğinde görürsün bende kardeşlerin olunca seni almayacağım diyoruö çocuk gibi oldum cidden geçen gün hep babasına hem oğluna küstümde.hemde tedaviye başladığımızın ilk günü.acaba doru mu yapıyorum dedim kardeş istemekle.

yani bu arada demiş oldum cumartesi günü tedaviye başladık biz.tahmini pzt opu var, cuma gibide transfer olur.inş hayırlısı olur ama yine tüm bu olumsuzluklara rağmen deli cesaretiyle allahım ikiz olsun bakma gücünüde ver diyorum. bizden böyle işte. inş güzel olur herşey...

aminnn canım
ay maşallah Arda'ya,anne olunca insan pırt yapmasına bile seviniyor gülüyor ve bunun gibi daha nice örnek var.
acaba bir lazımlık ben de mi alsam?nasıl lazımlığınız sade bir şey mi yoksa janjanlılardan mı?
Valla canım ben sade bişey aldım ya benim oğlanın ne yapacağı belli olmaz. Gider o kadar para verir janjanlılardan alırım inat eder oturmaz yazık günah olur.Uygun fiyata normal bişey aldım ben de.Buna biraz alışsın daha sonra klozet aparatlarından almayı düşünüyorum bakalım. Sen de bitane al dene bakalım. Baktın ağlıyor oturmak falan istemiyor zorlamazsın biraz daha ertelersin.En azından hazır mı değil mi onu öğrenmiş olursun.

Nice uzun sevgi dolu yıllarınız olsun canım :nazar::nazar:

Geçen bir yerde okumuştum. Bir anne "bebeğimden önceki hayatımda neyle seviniyor, neye üzülüyordum hiç bilmiyorum." diyordu.Çok şükür hayatımızdalar ve bizimleler.
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Aynen öyle canım. Biz eşimle severek evlendik. bütün ailemi,dostlarımı herşeyi bırakarak sırf onun için başka bi şehre geldim ama bu evlat sevgisi var ya bambaşka bişeymiş bambAŞKa. Çok şükür iyi ki varlar :nazar:

Eki Görüntüle 1175862

Maşallah size :nazar::nazar:

günaydın arkadaşlar ..

evlilik yıldönümlerini kutlayanlar nice mutlu uzun evlilikler diliyorum.

ceylin, benim oğlumda çok kıskanıyor.teyzesini dayısını başta babasını ... hemen ağlıyor onu indir beni al diye.

nasılsınız kızlar bebekler nasıl ? meriç şu ara benden çok uzak.memeden kestik işi bitti remsen.ben alayım desem çığlığı basıyor babasından gelmiyor.kalkınca ilk onu istiyor.çok üzülüyoprum ama.tedaviyi mi hissediyor nedir ? ki hissediyor kardeşin olsunmu diyince düşünüyo kıza evet erkeğe hayır diyor başıyla.bende kızıyrum bana gelmediğinde görürsün bende kardeşlerin olunca seni almayacağım diyoruö çocuk gibi oldum cidden geçen gün hep babasına hem oğluna küstümde.hemde tedaviye başladığımızın ilk günü.acaba doru mu yapıyorum dedim kardeş istemekle.

yani bu arada demiş oldum cumartesi günü tedaviye başladık biz.tahmini pzt opu var, cuma gibide transfer olur.inş hayırlısı olur ama yine tüm bu olumsuzluklara rağmen deli cesaretiyle allahım ikiz olsun bakma gücünüde ver diyorum. bizden böyle işte. inş güzel olur herşey...

Allah gönlüne göre versin canım, bi de oğluşuna küsme annesi ya, kardeşlerini kıskandırma...

Allah gönlüne göre versin canım, bi de oğluşuna küsme annesi ya, kardeşlerini kıskandırma...

aslında şakasına diyorum tabi ama hissettiğini düşünüyorum dememeye çalışıyorum bazen farkedemiyorum filan. amin canım

brc_ canım sende mi tuvalet eğitimine başladın * bende alcam bebek klozeti bu aralar ama inatlaşcak giib geliyor ve konuşanlardan alayım diyorum belki heveslenirse diye

brc_ canım sende mi tuvalet eğitimine başladın * bende alcam bebek klozeti bu aralar ama inatlaşcak giib geliyor ve konuşanlardan alayım diyorum belki heveslenirse diye
Ben bi deneme yapayım dedim inatlaşma durumu olursa bırakıcaktım ztn ne zmn hazır olursa. Ama şimdilik iyi gidiyor gibi tabi çişini yakalayamıyorum ama kakasını anladığım gibi götürüp oturtuyorum. Ben normal bişey aldım canım nasıl tepki vereceği belli olmaz diye. Bikaç zmn sonra da klozete alıştırırsam çok rahat olucak.

Eki Görüntüle 1175862

çok güzel çıkmışsınız canım papatyaya da katılıyorum kendine haksızlık etme ;)

somonu yer mi yemez mi diye cesaret edip hiç almadım ne bileyim balık kışın yenir ya genelde..

lazımlık işini babaya söyledim de bana alaycı şekilde baktı! ah şu erkekler...
candaş Allah gönlüne göre versin hayırlısı inşallah

Ben bi deneme yapayım dedim inatlaşma durumu olursa bırakıcaktım ztn ne zmn hazır olursa. Ama şimdilik iyi gidiyor gibi tabi çişini yakalayamıyorum ama kakasını anladığım gibi götürüp oturtuyorum. Ben normal bişey aldım canım nasıl tepki vereceği belli olmaz diye. Bikaç zmn sonra da klozete alıştırırsam çok rahat olucak.

Ben üç gün kakasını anlayınca tuvalete götürdüm ama sonraki gün hadi gidelim deyip götürünce yapmadı ve o günden beri tuvalete yapmıyor inatlaştı herhalde ben de artık üstüne gitmiyorum ne de olsa küçük daha hazır değilmiş demek ki

kızlar ben çocuklarıma yeşil fasulye yedirirken zorlanıyordum
aklıma lokantalarda zeytinyağlı olarak getirilen fasulye geldi
sadece bir soğan doğradım, bol zeytinyağı ile pişirdim, sadece dibine tutmayacak kadar su koydum
az tuz ve az şeker koydum
bir çay bardağı ancak etmiştir koyduğum su
inanılmaz sevdiler
bayılarak yediler, sebze yediremiyorsanız bir de böyle deneyebilirsiniz

Back