kızlar hep diyorum ya yemediğinde zorla yediriyorum diye,aslında öyle değil yani, gerçekten yemek istemeyen bebeğe yedirmek imkansız, bizimki benimle öyle bi iletişim kurdu öyle gidiyo nazına tavına göre gidiyorum karşısında sevdiği bişey izlemeden yemez,mama sandalyesine oturmadan yemez, bikaç kaşıktan sonra burnunu sıkıp bekleyerek yer falan gibi, doktorumuz da öyle demişti anneyle böyle bi dil oluşturmuş diye... ama şimdi yeni bi moda çıkardı devam ettirirse çok fena, dün sadece bi öğünde yapmıştı bugün 3 öğünü böyle atlattık ve sonuç olarak aç yattı, ağzını sıkmıyo kapatmıyo açıyo ağzını ve verdiğimin tamamını akıtıveriyo hiçbişey yememiş oluyo,yarım paket ıslak mendili bitiriyoruz ama karnına giden bişey yok, bugün öğle uykusu öncesi geç kaldım beslemekte mama sandalyesinde uyuyakaldı yedirirken uykusunu kaçırıyorum diye sinir yaptı o yüzden böyle yaptı bıraktım yedirmedim aç uyudu, uyanınca besledim... sonra en son 6 buçuk gibi besleyip dışarı çıktık avmye gittik orda akşam çorbasını yedirirken aynısını yaptı devam edemedik yine bıraktık öylece, dedim eve gidince yer uyur artık, eve geldik sütünü veriyorum anında akıtıyo, artık istemediği için değil oyuna çevirdiği için döküyo, ağzı açık hevesle bekliyo kaşığı dil hazır ittirmeye,verir vermez akıtıyo gülüyo sürekli çok eğleniyo,bi sürü şey denedim mama sandalyesini iyice yatırdım akıtmasın diye,dilini kaşıkla bastırıp yutmasını bekledim olmuyo olmuyo, aç uyudu... bi de kötü yanı doyurmadan uyuyunca gece uyuyamıyo uyanıyo sık sık, bizim gece beslenmemiz 8 aydır yok zaten biberon almıyo, o yüzden sık sık uyanıp sabahlıycaz gibi, inşallah yarın devam etmez bu huy, Allah yardımcısı olsun yemeyen bebeği olan annelerin...