aa hamilemisin :) hayırlı olsun canım ne kadarlık ? bende şimdi tedaviye başlayacağım için 6 gün evvel sütten kestim.çok zorlanacak dedim kahvaktıda 1 lokma sokmaz ağzına.akşam yemez vs.bi şansımız meyveli sütü seviyor onla kandırdık.ilk gün çok zor oldu ağlayarak uyudu gece boyu.2 gün daha iyiydi gelince emmek istedi ama yanaşmadı çok eski yöntemle bitirdik biz, saç kesip yapıştırdım bi ağzına aldı bi daha asla.burukça baktı ememeyeceğini anlayınca.açıp baktı hep.şunu deneyebilirsin kendin meyseveli süt yapıp pipet ver pipete bayılıyo meriç hiç sevmediği şeykleride onun hatrına içiyor.azaltarakta kesebilirsin öğün öğün fakat uzun sürer.zaten zamnla sütün ekşiyecek o bırakır en kötü.
erkek çocuklar çok sert sanırım meriçte bulduğuna yapıştırıyor engle olamıyorum konuşuyorum ama biraz unutuyo yine başlıyo.inş aşarsınız zamanla. evet zmanla korunmayı öğrenecek zeynepte.erene de çok geçmiş olsun demek seviyoomuş yumurtayı inş çabuk geçer peki ne zmana kadar yemeyecek ? maşallah ya ne güzel üçünüz birlikte :) sallanma olayınız içinde ayrıca tebrikler :))
ya o kadar çekinceiyim ki bu sefer yarın adet olcam cöts dr a gitmem gerek bi elim gitmedi randevu almaya, çok istiyorum hem ikizide çok istiyorum ama korkuyorum başedememkten.sabah arkamızdan ağladı resmen kaçtım

üç tane olursa nasıl olcak diyorum çokta istiyorum ikizide evet belkide tek olur ama ne bileyim korkuyorum ama korkumun bu ihtiyacın önüne geçmesinide istemiyorum kardeşi olmalı allah nasip ederse vücudum el verirse diyorum düşünüyorum en fazl 3 bilemedim 4 sene sonra oh diyeceğim bireyliklerini belli edecekler. insanlar yeiden aynı duyguları yaşamaya baişlarken ben defteri kapatacağım.evet annelik bambaşka o sevgiyle herşey olur idyorum ama düşününcede çekiniyorum işte.fakat korksamda yapacağım olacak inş bişeyler. belkide tutmayacak onuda bilmiyorum ki ama çok teşkkür ederim.bide hatırlarsın hep yazıyorum kardeşlerim ikiz benim anneminde hemen yanına taşındık o bakıyo o istiyo en çokta sağlığım el verirken büyüteyim diye.teccrüübelerinden faydalanırımda bartma be kızım diyorum :) yazarım ama yine gelişmeleri.
telşekkür ederim canım iyiyim sen nasılsın Batuhan nasıl
ya demek kesti kendinden.evet iyi emdi ama millet ağzını açınca gıcık oluyorum çok küçükmüş yuh yani iyi emdi bencede ama etkileniyorum yinede.
Batuhan napıyo sen başladın mı işe keşke görüşebilsek ya bi ankara anneleri olarak
her çocuğun gelişimi başka başka canım dr telaşlanmıyosa hiç korkma kıyaslama.en fazla 1 aya tutar başını o kadar bile beklemez.bende hatırlamıyorum ne zman tuttuğunu. allah korusun anormallik olsa zaten farkedersin telaşlanmamaya çalış
evet memeden kesilince yemeye başlıyolar kahvaltımız yoktu hala yok verirsek çikolatalı ekmek yiyo peynir yumurta zeytin vs asla yemiyor.hamileyken kesmeden emziremezsin yani sütün ekşiyomuş tadı değişiyomuş etrafımda 2 tane böyle anne var bebekleri demiş ekşi diye dr larda öyle demiş zaten.endişelenme o bırakır. en fazla 4 ayına dek mer bence kaç aylıksın bilmiyorum ama ?