• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
bende braun un blendar ı var canım, 8 yıldır, çok sık kullanmazdım eskiden ama yaklaşık 10 aydır en aktif ben kullanıyorumdur heralde, tavsiye ederim :)

Sadece blendar mı yoksa mikseri falan da var mı canım?En son kullandığımda mikser falan da vardı o yüzden ekstradan mikser almamıştım ben de. Ya da mikseri ayrı mı alsam napsam bilemedim ki :26:

bu minik şey de benim sıpam.

nasılsınız kızlar görüşmeyeli hayırlı ramazanlar hepimize.

benim minnak memnun bezinden hiç çiş kaka falan demiyor. ama ben tuvalete gidince ilğiyle geliyor çiş sesini duyunca ağlamaya başlıyor. beni suyla oynuyorum sanıyor:23:
Oyyy maşallah sana Allahım nazarlardan korusun.Yalnız bu gözlerle çok canlar yakar söyliyim :))

$10458014_10152512295447970_2774664345921753613_n.webp$10509496_10152512295267970_312313906878378599_n.webp

Bu da benim oğluşun son hali...Sıcaklardan su kurbağasına döndü iyice :)

27 ekimde 8 biticek bizim de, nice mutlu seneleriniz olsun canım kocaman ailenle...
yani grubun en yaşlısı pardon yaş almışı benim sanırım :) sormadan söyleyeyim 33...

canım ben de epey yaş almışlardanım
seninle aynıyız canım
hepimizin sağlıklı, çoluğuyla çocuğuyla nice yıllarımızın olsun işallah

Sen ne pozitif ne içten bi insansın ya senin yazını okuyunca bile mutlu oluyorum gerçekten.çok samimi ve içtensin. Seviyorum seni;)

$indir.webp
Sadece blendar mı yoksa mikseri falan da var mı canım?En son kullandığımda mikser falan da vardı o yüzden ekstradan mikser almamıştım ben de. Ya da mikseri ayrı mı alsam napsam bilemedim ki :26:

Oyyy maşallah sana Allahım nazarlardan korusun.Yalnız bu gözlerle çok canlar yakar söyliyim :))

bundan canım benimki, rondo ve blendar özelliği var mixer yok... ama kalite olarak braunu tavsiye ederim ben aylardır günde bikaç kez kullanıyorum meyvesine çorbasına kahvaltısına, yoğurt haricinde herşeyine...

Eki Görüntüle 1174429 Eki Görüntüle 1174430

Bu da benim oğluşun son hali...Sıcaklardan su kurbağasına döndü iyice :)

ama sisin gözlere de maşallah yani...
gerçekten 2013 şubat-mart bebekleri çok mu güzel ne... maşallah hepsine... gülmek, neşe ne de yakışıyo onlara, Allah hep yüzlerini güldürsün inşallah...

brc canım mikseri de varmış şimdi mesajı gönderince resmi tekrar görünce farkettim, uykusuzluktan oruçtan hala kendime gelemedim heralde, evet hatırladım bende de o parça vardı ama hiç kullanmadığım için ortalıkta değil ondan aklıma gelmedi, ben mikseri normal çift taraflı ayrı bi mikser kullanıyorum çünkü, bu tek çırpıcı..

oy kızlar sormayın. çok cadı bu kız. minnak boyuyla sitenin bütün çocuklarını koşturuyor peşinden. bi görseniz çete reisi gibi. birinin ilgisi başka yöne kaysın hemen gidiyo boynuna sarılıyo yine koşturuyo peşinden. çok canlar yakar diyenlere katılıyorum çok işveli:)) nazını görseniz yanaklarını sevmekten koparasınız gelir...

bu mart bebekleri hakkaten çok güzel yaa. ben bizim çocuklardan başkasını beğenmez sevimli bulmaz oldum:))))

hep mutlu hep sağlıklı olsunlar inşallah. başka dileğim yok allahtan. papatya sen nasılsın ikizlerinle. sen varya yanmışsındır bu ramazan. bende bi tane bi de ev oruç derken sekizi zor ediyorum. sende yorgunluk iki kat:)) allah sabır versin::)) tabi hepimize:)

arkadaşım doğum yaptı emmiyor diye sağıp biberonda veriyor. ya yanlış değil mi bana mı öyle geliyor. ikna edemedim kızı.

bunun dışında bir de sürmeliyi merak ediyorum. bi de asyaseyhanın bebişi yeme problemi yaşıyordu çok önceleri. aşabildi mi acaba diyorum

şifa nasılsın. iki kız süper olmuş mis gibi destek.. öpüyorum hepinizi

oy kızlar sormayın. çok cadı bu kız. minnak boyuyla sitenin bütün çocuklarını koşturuyor peşinden. bi görseniz çete reisi gibi. birinin ilgisi başka yöne kaysın hemen gidiyo boynuna sarılıyo yine koşturuyo peşinden. çok canlar yakar diyenlere katılıyorum çok işveli:)) nazını görseniz yanaklarını sevmekten koparasınız gelir...

bu mart bebekleri hakkaten çok güzel yaa. ben bizim çocuklardan başkasını beğenmez sevimli bulmaz oldum:))))

hep mutlu hep sağlıklı olsunlar inşallah. başka dileğim yok allahtan. papatya sen nasılsın ikizlerinle. sen varya yanmışsındır bu ramazan. bende bi tane bi de ev oruç derken sekizi zor ediyorum. sende yorgunluk iki kat:)) allah sabır versin::)) tabi hepimize:)

arkadaşım doğum yaptı emmiyor diye sağıp biberonda veriyor. ya yanlış değil mi bana mı öyle geliyor. ikna edemedim kızı.

bunun dışında bir de sürmeliyi merak ediyorum. bi de asyaseyhanın bebişi yeme problemi yaşıyordu çok önceleri. aşabildi mi acaba diyorum

tekrar tekrar maşallah canım kızına,çok sevimli gerçekten....
arkadaşının bebeği emmiyosa bebek aç kalmasın sağsın bence de canım, benim kızım da ilk doğduğunda bikaç gün her iki tarafı da emiyodu sonra birden sağ tarafı emmemeye başladı kesinlikle ağzını sürmüyodu, doktor tavsiyesiyle sağıp biberonla verdik hep o göğsü,ama her emzirmede hep o tarafı da hem önce hem en sonunda emzirmeyi denedim ta ki bikaç ay sonra onu da tekrar emmeye başlayıncaya kadar, ısrarla emzirmeye çalışsın ama emmiyosa sağsın versin ki doysun çocuk anne sütüyle,ama bizim doktorumuz biberona alışıp emmeyi bırakmasın diye kendiliğinden damlamayan anne memesine yakın biberonlardan tavsiye etti, medela calma diye bi model almıştık 60tl falandı o zaman...

Mirrors ve brc maşallah kuzularınıza bende de bir maviş var
$10311021_10152477755703958_7278496484726269365_n.webp

cannan tebrikler ve de maşşallah kızına
ve benim de blender bozuk yeni bir tane edinmem lazım tek blender istiyorum ben mikser pek kullanmıyorum...

Cnm benim Teyzem doğum yaptı doktor biberon kesinlikle verme demiş o da sağıp şırıngayla veriyo doktor öyle önermiş

Mirrors ve brc maşallah kuzularınıza bende de bir maviş var
Eki Görüntüle 1174863

cannan tebrikler ve de maşşallah kızına
ve benim de blender bozuk yeni bir tane edinmem lazım tek blender istiyorum ben mikser pek kullanmıyorum...

maşallah Hamze Eymen e de,hakketen ne kadar çok maviş bebek de varmış...

Cnm benim Teyzem doğum yaptı doktor biberon kesinlikle verme demiş o da sağıp şırıngayla veriyo doktor öyle önermiş

biberona kolaya alışmasın diye önermiyolar çekme emme refleksi azalmasın meme emmeyi bırakmasın diye, ama şırıngayla da daha kolaya alışmaz mı ki, benim kullandığım biberona baya bi güç sarfedip emmesi çekmesi gerekiyodu sütün gelmesi için anne memesinden emer gibi, yani delikten hemen damlamıyodu normal biberonlar gibi, sanki böyle bişey daha mantıklı gibi... bikaç ay sağmıştım ben sürekli olarak tek göğsümü, ve hem diğer göğsümü emzirdim hem onu sağdıp biberonla verdim ve memeyi bırakmadı hiç hatta sonradan diğer göğse de alışınca sağmayı bırakmıştım...

brc canım mikseri de varmış şimdi mesajı gönderince resmi tekrar görünce farkettim, uykusuzluktan oruçtan hala kendime gelemedim heralde, evet hatırladım bende de o parça vardı ama hiç kullanmadığım için ortalıkta değil ondan aklıma gelmedi, ben mikseri normal çift taraflı ayrı bi mikser kullanıyorum çünkü, bu tek çırpıcı..

Teşekkür ederim canım. Ben de genelde elimde çırpıyorum valla o yüzden mikseri iyi kötü iş görsün yeterli. Blendar ve doğrayıcısı daha önemli.

Sağolun teyzoşlar teşekkür ederiz. Bu yavruların hepsi çok tatlı maşallah bahtları da kendileri gibi güzel olur inş.
Bu arada sabah sabah nasıl mutlu oldum anlatamam. Arda'ya kahvaltısını yedirdim ortalığı toparlıyordum baktım kızarıp bozarmaya başladı hemen koştuk tuvalete.Lazımlığına oturttum bikaç saniye durdu kalkmak istedi hemen oyalanacağı bişey bulup eline verdim oturdu. Veee kakasını ve çişini yaptı :46:
Valla birgün mutluluğumun sebebinin ufak bi kaka olucağını söyleselerdi inanmazdım güler geçerdim :9:

Sağolun teyzoşlar teşekkür ederiz. Bu yavruların hepsi çok tatlı maşallah bahtları da kendileri gibi güzel olur inş.
Bu arada sabah sabah nasıl mutlu oldum anlatamam. Arda'ya kahvaltısını yedirdim ortalığı toparlıyordum baktım kızarıp bozarmaya başladı hemen koştuk tuvalete.Lazımlığına oturttum bikaç saniye durdu kalkmak istedi hemen oyalanacağı bişey bulup eline verdim oturdu. Veee kakasını ve çişini yaptı :46:
Valla birgün mutluluğumun sebebinin ufak bi kaka olucağını söyleselerdi inanmazdım güler geçerdim :9:

aminnn canım
ay maşallah Arda'ya,anne olunca insan pırt yapmasına bile seviniyor gülüyor ve bunun gibi daha nice örnek var.
acaba bir lazımlık ben de mi alsam?nasıl lazımlığınız sade bir şey mi yoksa janjanlılardan mı?

Kızlar çocuklarınız sizi ya da çok sık gördüğü sevdiği kişileri kıskanıyor mu?
Hamza dayısını ve ailesini çok sık görüyor ve onlardan herhangi biri başka bir çocuğu kucağına dahi alsa hemen suratını asıp ağlamaklı suratla yere kapaklanıyor!Aynısı ben ve babası için de geçerli..bu durum geçici midir inşallah öyledir...
bir de yanında birisi yüksek sesle konuşsun daha doğrusu bağırsın başka bir bebek ağlasın o da ağlamaya başlıyor..çok nazlı korkak diyorlar ben de o an bozuntuya vermeden balık burcu ondan diyorum ama yine de canım sıkılımıyor değil bu duruma...bir de pek öğrenmeye açık bir çocuk değil sanki bilmiyorum acaba balık yağı mı alsam beyin güçlendirsin diye?

Kızlar çocuklarınız sizi ya da çok sık gördüğü sevdiği kişileri kıskanıyor mu?
Hamza dayısını ve ailesini çok sık görüyor ve onlardan herhangi biri başka bir çocuğu kucağına dahi alsa hemen suratını asıp ağlamaklı suratla yere kapaklanıyor!Aynısı ben ve babası için de geçerli..bu durum geçici midir inşallah öyledir...
bir de yanında birisi yüksek sesle konuşsun daha doğrusu bağırsın başka bir bebek ağlasın o da ağlamaya başlıyor..çok nazlı korkak diyorlar ben de o an bozuntuya vermeden balık burcu ondan diyorum ama yine de canım sıkılımıyor değil bu duruma...bir de pek öğrenmeye açık bir çocuk değil sanki bilmiyorum acaba balık yağı mı alsam beyin güçlendirsin diye?

Benim oğlumda kıskançlık yok ama o da bi bebek ağlarsa dudakları büküyor. Bazen yüksek seste de ağlamaklı oluyor bi de çabuk korkuyor ben de burcuna bağlıyorum:) ama ben kızınca hiç oralı olmuyor hayırdan anlamıyor yaramazlığa tam gaz devam ediyor

27 ekimde 8 biticek bizim de, nice mutlu seneleriniz olsun canım kocaman ailenle...
yani grubun en yaşlısı pardon yaş almışı benim sanırım :) sormadan söyleyeyim 33...

Senden önce ben varım tatlım. Yaş 35 evlilik 8 temmuzda 14 bitecek :1::1::1:

Son düzenleme:
Back