• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Oğlum bu akşam ilk defa akşam yemeğinde çorba,patates,makarna ve yoğurt yedi şoklardayım :nazar:
3gündür de sallanmadan uyuyor. Umarım geçici bi dönem değildir.Yanına yatıyorum döne döne uyuyor bi de uyurken illa kolumu tutup sevicek başka türlü uyumuyor.güven eksikliğinden falan değildir di mi kızlar?

Oğlum bu akşam ilk defa akşam yemeğinde çorba,patates,makarna ve yoğurt yedi şoklardayım :nazar:
3gündür de sallanmadan uyuyor. Umarım geçici bi dönem değildir.Yanına yatıyorum döne döne uyuyor bi de uyurken illa kolumu tutup sevicek başka türlü uyumuyor.güven eksikliğinden falan değildir di mi kızlar?

maşallah ona..ölçü olarak ne kadar yedi peki ? benim oğlum da her akşam yemeğinde bizimle birşeyler yiyiyor genelde ona özel tabak yapmıyorum çorbamızdan biz verdiğimiz kadar yer yemek yada makarna-pilav da öyle..en sevdiği ekmeği yemeğe yada yoğurtda batırıp vermemiz..yoğurdundan da 5-6 kaşık en az yer..yatmadan evvel de kaşık maması yada pirinçunu veriyorum ama o da herakşam değil...hala emiyor bu arada...

kızlar bir iki gündür okuyup çıkıyorum ben de hiç yazasım yok, yorgunluk sıkılmışlık var üzerimde...
tatile çok ihtiyacım var ama bayramdan önce gidemeyiz sonrası da ne kadr sonra bakalım...
bu yorgunluk ve sıkılmışlıkla bi de ramazan oruç geçecek...
Derinin iştahsızlığı katlanarak devam ediyo, öğün azalttık onu önemsemiyodum ama artık kahvaltı haricinde ne versem ilk kaşıktan itibaren istemiyo, 1 saat uğraşıyorum yok... sinirleniyorum kızıp ona bağıramıyorum ağlıyorum... dönüyorum bi daha deniyorım olmuyo... saatlerce aç kalıyo... dün eşim işten çocuğu beslemek için yardım etmeye geldi düşünün, kahvaltıdan sonra 6 buçuk saat sonra o gelince yarım kase çorba verebildim... bakıyorum diş de gelmiyo tam bakamasam da... hasta da değil çok şükür... sıcaklara bağladım ama artıyo gitgide...
gündüz uykuları kısaldı, galiba yine sıcaktan... çabuk uyanıyo... onun odası çok sıcak, badiyle yatırıyorum örtmüyorum ama uyanıyo yarım saat snra, sonra bizim odada ayağımda sallarsam devam ediyo uyumaya, o zaman da hiçbişey yapamıyorum uyanıkken zaten bi iş yapamıyorum...
annemler de yok yazlıktalar istanbulda da yalnız kaldık...
yani çook sıkıldık...

Ayyy sen bide bana sor o sikilmayi, patliycam yakinda.bizim tatilde bayram sonra, benimde kacip gidesim bikac hafta memlekete filan ama ramazanda esimi de yalniz birakmak istemiyorum. Kizimla gezicez artik bolbol insallah...

Yeme konusunda hic israr etme canim, birak istemiyorsa yemesin. Biliyorum insanin gonlu razi olmuyor ama baska care yok inanki. Benim kizim zaten zor yiyen bir cocuk, ustune birde hasta olunca 1ay hicbirsey yemedi, sadece sut ve mama icti. Sonra onune koyduklarimizi kendi yemeye basladi, suan bizim bisey yedirmemize asla musaade etmiyor, kasikla biz bisey uzatalim agzini acmiyor kesinlikle. Onune koyuyorum, doke saca kendi yiyor. Iki gundur de masallah var, guzel yiyor. Ama kahvalti adina hicbirsey yemiyor, biz kahvalti ederken ya kuru ekmek yada salatalik yiyor sadece. Akisina biraktim artik, yoksa bende tahammul edemiyorum sinirleniyorum. Gunduz Allahtan annem bakiyor, benden daha sabirli valla, aksam anlatiyor "sunu yaptim yemedi, sonra sunu pisirdim" yedi filan diye, ben o kadar ugrasamiyorum ne yalan soyliyeyim:)

kızlar bir iki gündür okuyup çıkıyorum ben de hiç yazasım yok, yorgunluk sıkılmışlık var üzerimde...
tatile çok ihtiyacım var ama bayramdan önce gidemeyiz sonrası da ne kadr sonra bakalım...
bu yorgunluk ve sıkılmışlıkla bi de ramazan oruç geçecek...
Derinin iştahsızlığı katlanarak devam ediyo, öğün azalttık onu önemsemiyodum ama artık kahvaltı haricinde ne versem ilk kaşıktan itibaren istemiyo, 1 saat uğraşıyorum yok... sinirleniyorum kızıp ona bağıramıyorum ağlıyorum... dönüyorum bi daha deniyorım olmuyo... saatlerce aç kalıyo... dün eşim işten çocuğu beslemek için yardım etmeye geldi düşünün, kahvaltıdan sonra 6 buçuk saat sonra o gelince yarım kase çorba verebildim... bakıyorum diş de gelmiyo tam bakamasam da... hasta da değil çok şükür... sıcaklara bağladım ama artıyo gitgide...
gündüz uykuları kısaldı, galiba yine sıcaktan... çabuk uyanıyo... onun odası çok sıcak, badiyle yatırıyorum örtmüyorum ama uyanıyo yarım saat snra, sonra bizim odada ayağımda sallarsam devam ediyo uyumaya, o zaman da hiçbişey yapamıyorum uyanıkken zaten bi iş yapamıyorum...
annemler de yok yazlıktalar istanbulda da yalnız kaldık...
yani çook sıkıldık...

Bende her yemekte en az yarım saat bir saat ugrasiyorum sarkilar söyleyerek konusarak anca yiyor..cok acıkmıssa sevdıgı bişey varsa daha kolay yıyor..bazende zorlamıyorum önüne koyuyorum oynayarak yıyor az bişey...havalardan dönemsel olabilir baska bir sorunu sıkıntısı yoksa...
Gunduz uyurken bi iş yapamıyorum yanında bekliyorum hemen uyanır yoksa, uyanır gibi oldukca pışpışlıyorum
Bende cok bunaldım sıcaklar baslayınca daha yorucu olmaya basladı gündüz uykuları azaldı gece zaten kabus iyice yorulduk artık. .
Annenlerin yanına git biraz bence dinlenirsin ben öyle yapmayı düşünüyorum..

ooo maşallah oğluşa ya :)) allah nazarlardan saklasın inş durumlar kalıcı olur.

benimde oğlum 2 gündür güzel yiyor memeden kestim cidden farketti ama kahvaltı -0 desem yeri çikolta hariç yediremiyorum

!!! Şark çıbanı diye bişey çıkmış ve parklardan temaslardan bulaşabiliyomuş çok tehlikeliymiş 1 dk önce duydum .. araştırcam. off napcaz biz ya böyle sakı sakın :((( nereye kadar ...

merhaba kızlar. bende sessiz takipçilerinizdenim. sadece bir şey sormak için yazanlara sinir olunur biliyorum ama siz yinede kusura bakmayın.
benim oğlumun ön üst dişleri biraz ayrık. üst dudağının bağıda o aralığın içine girmiş. dün fark ettim. üst dudağı bir bağ ile üst iki diş arasına yapışık. dudak bağı deniliyormuş. yenikullanıcı sanki geçen böyle bir şeyden bahsetti. bu ne şimdi anlamadım ben ya. dışardan asla belli değil. dün eşime gösteremedim bile. dudağını kaldırmak gerekiyor görebilmek için. internette cerrahi küçük bir operasyonla kesiliyor falan yazıyor. konuşmayada engelmiş. canım çok sıkıldı. zaten oğlum bir kaç ay önce hidrosel ameliyat oldu. şimdi de bu. bu konu hakkında bilgisi olan var mı kızlar.

maşallah ona..ölçü olarak ne kadar yedi peki ? benim oğlum da her akşam yemeğinde bizimle birşeyler yiyiyor genelde ona özel tabak yapmıyorum çorbamızdan biz verdiğimiz kadar yer yemek yada makarna-pilav da öyle..en sevdiği ekmeği yemeğe yada yoğurtda batırıp vermemiz..yoğurdundan da 5-6 kaşık en az yer..yatmadan evvel de kaşık maması yada pirinçunu veriyorum ama o da herakşam değil...hala emiyor bu arada...

Ölçü olarak her yemekten yarım kase falan verdim. Makarnayı da önüne koydum kendi yedi doldurdu hepsini ağzına :) Biz de yemek yerken onu da doyurmaya çalışıyorum çünkü beraber yediğimizde daha çok yiyor sanki. Saat 9.30-10 gibi de devam sütünü verip uyutuyorum. Hala emzirebiliyorsan ne mutlu maşallah :nazar:

ooo maşallah oğluşa ya :)) allah nazarlardan saklasın inş durumlar kalıcı olur.

benimde oğlum 2 gündür güzel yiyor memeden kestim cidden farketti ama kahvaltı -0 desem yeri çikolta hariç yediremiyorum
Aminn canım inş. Kahvaltı bizde de zor oluyor gerçekten şekilden şekile giriyorum bişeyler yedireyim diye. Benim oğluş da tahin helvayı çok seviyor

!!! Şark çıbanı diye bişey çıkmış ve parklardan temaslardan bulaşabiliyomuş çok tehlikeliymiş 1 dk önce duydum .. araştırcam. off napcaz biz ya böyle sakı sakın :((( nereye kadar ...
Yeni hastalıklar türeyip duruyor Allah sonumuzu hayır etsin. Evden dışarı çıkaramıycaz bu gidişle çocukları :31:

Maşallah cnm...oğluna bi ayicik almani oneririm. Ona sarılıp yatar. Sen de rahat edersin. Bizim kız cok seviyor ayicigini hep ona sarilip uyuyor. Gerçekten cok işe yariyor.

İyi akşamlar kızlar
Hala emziren annelere bir sorum var.Oruç tutacak mısınız?

Ceylincim ilk iki gun tutup bi bakacağım. Birkac gunun sutume etkisi olacağını düşünmüyorum. Sonrasına ona göre karar vericem. Aslında cok istiyorum ama biraz zor olacak. Hem çalışıyorum hem emzirme hem çocuk ev derken sanırım haftasonları tutacagim.

hepimizin hayatı kısır döngüde aslında ama
bazen bu canımıza tak ediyor
ben bir annemi arıyorum
eeeeeee anne anlat, sağdan soldan ne var ne yok diyorum
bir kayınvalideme diyorum
anlat anne ne var ne yok diye
onlar da bana diyorlar
biraz da sen anlat
ben de diyorum ki hayatım çocuklar
ne yapayım, ne yedireyim
nereye götüreyim, nasıl vakit geçirelim, nasıl oyalayayım,
bir bakıyorum akşam, bir bakıyorum sabah derken 16 ay geçmiş gitmiş

derine gelince bence sıcaktan yatamıyordur canım
ben epeyce serinletmeye çalışıyorum odalarını
bir de bizim yatak odamız güneş görmüyor
onun avantajını görüyoruz şimdilik ama sıcaklar tam bastırınca kayınvalideme taşınırız bir ay kadar
çünkü onun evi yazın tam bir cennet
kızını da alıp annenlerin yazlığına kaçsanıza bir hafta kadar
ne güzel değişiklik olur hepinize

aynen canım tam bi kısır döngü, çalışmıyorum da evdeyim hep yemek hazırla yedir altını değiştir giydir bahçeye in gel uyut böyle her gün, eşimin de 1 gün izni var sadece, izne de çıkamayınca iyice bunaldım... ev serin klima var ama derinin odasına etki etmiyo cephesinden dolayı da çok sıcak öğleden sonra, uyandıktan sonra alıp bizim odada ayakta sallarsam devam ediyo uyumaya, o zaman da ben de onunla o süre içinde bağlanmış oluyorum yemek falan yapardım o uyurken ...

maşallah canım...
sanmıyorum güven eksikliğinden olduğunu aksine sevgiden bağlılıkan falandır bence, yeğenim de hep öyle uyrdu,derin de kolumu okşamayı sever...

Ayyy sen bide bana sor o sikilmayi, patliycam yakinda.bizim tatilde bayram sonra, benimde kacip gidesim bikac hafta memlekete filan ama ramazanda esimi de yalniz birakmak istemiyorum. Kizimla gezicez artik bolbol insallah...

Yeme konusunda hic israr etme canim, birak istemiyorsa yemesin. Biliyorum insanin gonlu razi olmuyor ama baska care yok inanki. Benim kizim zaten zor yiyen bir cocuk, ustune birde hasta olunca 1ay hicbirsey yemedi, sadece sut ve mama icti. Sonra onune koyduklarimizi kendi yemeye basladi, suan bizim bisey yedirmemize asla musaade etmiyor, kasikla biz bisey uzatalim agzini acmiyor kesinlikle. Onune koyuyorum, doke saca kendi yiyor. Iki gundur de masallah var, guzel yiyor. Ama kahvalti adina hicbirsey yemiyor, biz kahvalti ederken ya kuru ekmek yada salatalik yiyor sadece. Akisina biraktim artik, yoksa bende tahammul edemiyorum sinirleniyorum. Gunduz Allahtan annem bakiyor, benden daha sabirli valla, aksam anlatiyor "sunu yaptim yemedi, sonra sunu pisirdim" yedi filan diye, ben o kadar ugrasamiyorum ne yalan soyliyeyim:)

annen yanında çok şanslısın canım... yalnız olunca daha bi zor...

Bende her yemekte en az yarım saat bir saat ugrasiyorum sarkilar söyleyerek konusarak anca yiyor..cok acıkmıssa sevdıgı bişey varsa daha kolay yıyor..bazende zorlamıyorum önüne koyuyorum oynayarak yıyor az bişey...havalardan dönemsel olabilir baska bir sorunu sıkıntısı yoksa...
Gunduz uyurken bi iş yapamıyorum yanında bekliyorum hemen uyanır yoksa, uyanır gibi oldukca pışpışlıyorum
Bende cok bunaldım sıcaklar baslayınca daha yorucu olmaya basladı gündüz uykuları azaldı gece zaten kabus iyice yorulduk artık. .
Annenlerin yanına git biraz bence dinlenirsin ben öyle yapmayı düşünüyorum..

eşimi yalnız bırakmak de istemem, o da kızını akşamdan akşama görüyo o da istemez, ve orda da rahat edemem ben çok tikli pikli huysuz biriyimdir illa herşeyini kendim yapıcam deyince yine yoruluyoum dinlenemem,kalabalıkta uyku falan da şaşar iyice huzursuz olurum rahat edemem...

hiç duymadım canım ya, bi araştırayım bakıyım, daha neler çıkıcak...

merhaba kızlar. bende sessiz takipçilerinizdenim. sadece bir şey sormak için yazanlara sinir olunur biliyorum ama siz yinede kusura bakmayın.
benim oğlumun ön üst dişleri biraz ayrık. üst dudağının bağıda o aralığın içine girmiş. dün fark ettim. üst dudağı bir bağ ile üst iki diş arasına yapışık. dudak bağı deniliyormuş. yenikullanıcı sanki geçen böyle bir şeyden bahsetti. bu ne şimdi anlamadım ben ya. dışardan asla belli değil. dün eşime gösteremedim bile. dudağını kaldırmak gerekiyor görebilmek için. internette cerrahi küçük bir operasyonla kesiliyor falan yazıyor. konuşmayada engelmiş. canım çok sıkıldı. zaten oğlum bir kaç ay önce hidrosel ameliyat oldu. şimdi de bu. bu konu hakkında bilgisi olan var mı kızlar.

görüyorum canım takipte olduğunu sık sık, hoşgeldin...
çok geçmiş olsun öncelikle...
evet ben de facedeki grupta yazılınca bakayım demiştim dişleri ayrık olduğunu yazmışlardı bizim de ayrık olunca bakayım dedim, ama ayrık olmayanlar da baksın bu arada çünkü ayrık olmadan da olabiliyomuş öyle olan birisi de resim paylaştı...
bu aralar bizim de canımızı sıkan bi konu bu, ufak bişey de olsa insan sıkılıyo, inşallah bi sorun yaratmaz, hem kanama yırtılma hem de konuşm olarak da ana dişler gelene kadar bekleyebiliriz, internette ana dişler çıkarken düzelebileceği yazıyo beklenmesini tavsiye ediyolar ama düşmelerde falan yırtılabiliyomuş yine facedeki grupta bi kişinin öyle yırtıldığı yazıldı,tabi diş fırçalarken bile rahatsız edebilir,falan.. yaşadıkça görücez şimdilik acele etmeye gerek yok müdahale için, bi kişi de doktora gitti konuşmasını beklemeyi söyledi doktoru... öyle işte canım sen de danışırsın bi doktora ama henüz acele bi operasyon yaptırmaya gerek yok gibi..

Kızlar oooo, neler kaynatmışsınız. Dün yarım yamalak okudum akşam bakarım dedim.
Ters dönmüş hamamböceği gibi sızdım kaldım.
Valla ben de oflayıp puflayanlardanım.
Sıkıldım iyice.
Buralardayız şimdilik.
Adana yanıyordur, yavrum dayanamaz, götüremem. Eh, önümüz Ramazan. Sivas'a da bayrama belki.

Ceylincim, iki senedir tutmadım ben. Bu sene, emmesine rağmen tutacağım inşallah. Çok özledim çünkü.
Hem gündüzleri neredeyse emmiyor, belki bir sefer. Akşam emerek uyuyor, o da keyif uykusu.
Yani oğlumun aslında emmesine gerek yok. Oruç da onun hayatını tehlikeye sokacak bir engel arz etmiyor.
Yalan değil, nasıl yapacağım bilmiyorum. Sabah 8 gibi kalkıyor, akşam 11 gibi uyuyor.
Allah sabrını verir, diyip avutuyorum kendimi ama inan tek derdim orucu bahane edip tahammül sınırımın sıfıra inmesi.
Hem oruç tutup hem oğluma bağırıp çağıracaksam ne sevap kalacak ortada ne keyif.
Sonuç da oruç da nasip meselesi. Allah nasip ederse idrak ediyor ve iştirak ediyorsunuz.
İnşallah hepimize nasip eder de nasipleniriz.

Nasip, ne güzel bir kelime.

Tahammül dedim de..
Babamızın tahammülü -haliyle- daha az.
Ben de bu azlığı Gökalp için otorite olarak kullanıyorum.
Zira elimde olmadan onun istediğini yapıyorum.
Gökalp bir şeyi yere atınca, babamız kızıyor, kaşlarını çatıyor " yapma oğlum "diyor.
Hemen devreye giriyorum: "Babası küçük Newton o, denemeler yapıyor."
Yastıkları devirip kalorifer peteğine tırmanıp, pencereye çıkınca: "Kol ve bacak kasları gelişiyor" diyorum.
Oğlum sinirlenip mağara adamı sesleri çıkarınca: "Ses talimleri yapıyor, eh konuşacak yakında civcivim" diyorum.
Bir şeylerle oynayıp, bir yerleri karıştırıp bizi illallah ettirince: "Yaradana binlerce şükür, sağlığı yerinde, bak ne güzel elleri, ayakları. İstediğini istediği gibi yapıyor. Evladının gözüne senelerce bakıp ah bir kımıldasa diyen nice ebeveynler var" diyorum.
Bir teyzemiz vardı. Çocuğunu ablasına bırakmış, eve gelince ablası başlamış şikayete.Şöyle yaramaz, böyle huysuz. Teyzemiz: "Eee, sen o zaman engelli bir çocuk istiyorsun. Yedireyim, altını temizleyim, yatsın dursun".
Hep o gelir aklıma.

Geçen o kadar kötüydüm, ev darmadağın, eşimi aradım "Yetiş duramıyorum. Altı temiz, karnı tok, al oğluşu ben uyuyacağım"
Yattım, tam on dakika Gökalp'in ağlama sesi.
Bi hışımla kalktım.
Eşim ortalığı toplamış, bulaşıkları kenara yığmakla meşgul.
Gökalp de dibinde, yere yatmış, öyle babası almıyor diye ağlıyor.
"Ya neden ağlatıyorsun" dedim. "Sen demedin mi karnı tok, altı temiz, haylazlıktan ağlıyor"
Nitekim manzara öyleydi.:1:
Gel oğlum, yatalım dedim.
Tarihte bir ilk, hiç saati değilken uyudu.

Uzattım da, bahsettiğim tahammül sınırı bu idi. İnşallah oğlumla çok keyifli bir Ramazan geçiririz.
Düzelteyim, hepimiz.

dün birikmiş uykusuzluğunu toptan halletti kızım, akşamüstü 7 gibi uyur genelde, 19:20 de uyudu yatağında, yarım saat sonra uyandı mızmız uyumak istiyodu aldım bizim yatakta ayağımda sallıyodum baya bi süre sonra döndü indi ayağımdan yatakta döne döne 12ye kadar uyudu mızmızlanarak uyandı yoğurt yedirdim hemen altını değiştirdim salladım tekrar uyudu gece bizimle yattı tabi, sık sık uyandı ayağımda sallayıp aldım ytırdım sürekli yanıma böyle böyle sabah 7 buçuğa kadar uyudu... birikmiş iştahsızlığını daa bi halletse :)
tabi bu kadar uyumasını tercih etmiyorum insanın eli ayağı bağlanıyo...

eşimi yalnız bırakmak de istemem, o da kızını akşamdan akşama görüyo o da istemez, ve orda da rahat edemem ben çok tikli pikli huysuz biriyimdir illa herşeyini kendim yapıcam deyince yine yoruluyoum dinlenemem,kalabalıkta uyku falan da şaşar iyice huzursuz olurum rahat ibi..

Kalabalksa zor olur aynı evde. .ama senin içinde kızın içinde dinlenme hava alma vesilesi olurdu...bende eşimi bırakmak istemem ama kızım için gidicem..Istanbul gibi bi yerde yazık sıcaklar da evde hep temiz hava su deniz iyi gelicek ona da banada biraz mola olacak...

Dişleri ayrık olanların kalıcı dişleri düzgün olurmuş...o bag kalıcı dişlet cıkınca geriye kayarmış eger o zamanda kaymazsa caresine bakılıyormuş şuan çok erken bunlar için diyor doktorlar..

Kızlar oooo, neler kaynatmışsınız. Dün yarım yamalak okudum akşam bakarım dedim.
Ters dönmüş hamamböceği gibi sızdım kaldım.
Valla ben de oflayıp puflayanlardanım.
Sıkıldım iyice.
Buralardayız şimdilik.
Adana yanıyordur, yavrum dayanamaz, götüremem. Eh, önümüz Ramazan. Sivas'a da bayrama belki.

Ceylincim, iki senedir tutmadım ben. Bu sene, emmesine rağmen tutacağım inşallah. Çok özledim çünkü.
Hem gündüzleri neredeyse emmiyor, belki bir sefer. Akşam emerek uyuyor, o da keyif uykusu.
Yani oğlumun aslında emmesine gerek yok. Oruç da onun hayatını tehlikeye sokacak bir engel arz etmiyor.
Yalan değil, nasıl yapacağım bilmiyorum. Sabah 8 gibi kalkıyor, akşam 11 gibi uyuyor.
Allah sabrını verir, diyip avutuyorum kendimi ama inan tek derdim orucu bahane edip tahammül sınırımın sıfıra inmesi.
Hem oruç tutup hem oğluma bağırıp çağıracaksam ne sevap kalacak ortada ne keyif.
Sonuç da oruç da nasip meselesi. Allah nasip ederse idrak ediyor ve iştirak ediyorsunuz.
İnşallah hepimize nasip eder de nasipleniriz.

Nasip, ne güzel bir kelime.

Asyaseyhancim kayinvalidenler Sivas'ta Nerede oturuyorlar? Benim ailem kumbette oturuyor. Ben de doğma büyüme oraliyim.

12.ayda yapılması gereken kan tahlillerini bugün yeni yaptırdık, çok zordu..
sol elinden şırıngaya kan gelmedi pıhtılaşmış diye çıkardı iğneyi kan önlüğüne yere koltuğa fışkırdı kız tüp bulup tutana kadar...
sonra çocuğun elini sıka sıka damlatmaya çalıştılar tüpe, yetmedi, öbür elinden de aynı yöntemle damlata damlata aldılar...
bizden sonra 13 aylık bi bebek geldi onlar sık sık aldırıyolarmış elden pıhtılaşma oluyo koldan alın dediler koldan aldılar onun... madem öyle ikinci elden niye damlata damlata aldılar ki bizim...
çok ağladı kızım, o bebek ağlarken de gülüyodu :)

Back