2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
ama bu ovulasyon testım. Reglımn bugun 2.gnü karamel rengınde degısk sarı akıntım geldı nedır bu kızlar nasol pozıtf cıktı

kan testi yaptır bence emin olmak için ama yine de o leke hamile değil anlamına gelmiyo benim de hamile kaldığım ay o tarz bi leke gelmişti ve o yüzden beklemiyodum ...

canım üzülüyorum ben de sen böyle şeyler yazdıkça,Allah 2 yavruna da şifa sana da güç sabır versin... senden yine hep güzel haberler okuyalım...

kan testi yaptır bence emin olmak için ama yine de o leke hamile değil anlamına gelmiyo benim de hamile kaldığım ay o tarz bi leke gelm
canım bende sasırdm o akıntı bu belırtı cok düşünmedıgım halde.. Bakalım ne cıkıcak testte. Hayal kırıklıgına ugradıgm ıcn daha önce yaptırmıyorum hemen testı. Idrar testınde bakıcam. Akıntının devamı gelmezse yaptırablırım ama..

Çok geçmiş olsun yavrulara canım Allah onlara acil şifa sanada bol sabır versin inşallah...hastalıkları insanı ne kadar üzüyor değilmi onlara bişey olmasın ben hasta olayım diyor insan...en kısa zamanda geçecektir umarım..

Kızlar bugün yazmıstım görenler vardır. Regl gecıkmesının 2,günü kahverengı akıntı geldı. Ve az önce kahverengı ve su gıbı pembe akıntı geldı peceteye silince bune demek kızlar ????

burnu tıkalı değil en azından görünmüyor bişey burun akıntısıda yok ama bır hırıltı oluyor emerken ve bazen yatarken uyurken...bir operasyonla hallediliyormuş ama ben bundan korkuyorum zaten küçük kuzunun bir operasyon gecirmesini istemem..

büyüdükçe düzene girer diye düşünüyordum ama bir düzen kuramadık hala...uyku saatleri değişiyor bazı gece çok uyanıyor bazı gece az..bu aralar pek yemeklede arası yok eskısı gibi severek yemiyor zorla oyunlarla ancak...gecen yazda böyle yapmıştı süt dahil hiç birşey yememişti cok üzülüp aglamıstım..umarım gene yapmaz öyle....

Kızlar bugün yazmıstım görenler vardır. Regl gecıkmesının 2,günü kahverengı akıntı geldı. Ve az önce kahverengı ve su gıbı pembe akıntı geldı peceteye silince bune demek kızlar ????

Yanıtım seni rahatlatmayacak ama inan ki hiç bi fikrim yok.:26:
Dileğim, istiyorsan eğer, hamile olmandır.

Cnm ben gebelik testi yaptın zannettim dikkatli okumamışım.benim de hamilelikten önce kahve leke gelmişti. Hayırlısı olur inş. Hakkında.

Cnm ben gebelik testi yaptın zannettim dikkatli okumamışım.benim de hamilelikten önce kahve leke gelmişti. Hayırlısı olur inş. Hakkında.

inş canım ya yarın test yapıcam inş. Heyecanla beklıyorum kasıgımda arada hafıf batma var bıde karnımı garıp hıssedıyorum :)

Canım, okulda detaylı yazamadım ama inan aklımdasın gülüm.
O yaşadıklarını, hissettiklerini, eli kolu bağlı çaresizliklerini ve Allah'a tazarrularını çok çok iyi biliyorum.
Canım, doktorun da onaylamış, elbette onun dediği ve senin tercihlerin doğrudur da serum alsaydı keşke yavrucak.
Biz Gökalp'i hastaneye yatırdığımızda geceli gündüzlü iki serum almıştı. Akşam vakti doktor vizite çıktığında Gökalp kıpır kıpırdı.
Biz de bir an evvel eve dönmek istiyorduk.
Doktorumuz "Bak şuna maşallah, iyileşmiş ya bu" dedi taburcu etti bizi.
Ertesi gün eski haline benzer şekilde geri döndü.
Serum günü kurtardı anlayacağın.
Su bile içmezken beslendi kuzum serumla.
Bir günün beyliği beyliktir ya hani.
En azından yavrucak gıdasız kalmaz, daha hafif atlatır diye düşünüyorum.

Hadi nolur güzelim, yaz şuralara tekrar çocukların haşarılıklarından ötürü haşatının çıktığını.
Yaz tekrar, "ay yorgunluktan pilim bitti, koşturmaktan peşlerinden" diye.

kızlar nerdesiniz....

papatya iyileşmedi mi yavrular...

yaz geldi burası da tatile girdi gibi...

biz iyiyiz ama nedensiz bi iştahsızlık var bugün bişey yemek istemeiyo üstüne gitmedim şimdilik sabah kahvaltı yapıp muzlu sütle uyudu sonrasına çorbasını hiiiç içmedi vermedim bahçeye indik 1 tanecik bebe bisküvisi yedi aşağıda yanıma almıştım aç indirdim diye, çıkınca en sevdiği şey yoğurdu vereyim dedim kavanozun yarısına gelmeden braktı üstelemedim döküp saçıyoruz ve sinir yapıyo iyice terletiyo kendini, öylece uyudu... havalardan sıcaktan galiba uyku süreleri de kısaldı öğlen uykusunu 1 buçuk saate yakın uyurdu son zamanlarda 1 saate indirdi bugünse yarım saatte uyandı... şimdi azıcık yoğurttan sonra uyudu ... biraz önce o uyurken yerde dergiyi gördüm kaldırıyodum ki baya bi kemirmiş bakındım etrafta atılmış kağıt parçası var mı diye yok, yani yemiş, çok canım sıkılıyo bunu yapmasına, tanıtım broşürü gibi bişey,o kadar zararlı boyalar kullanılıyo ki, pütürlü yemeyen ağzına yiyecek sürmeyen kızım bunları yutmak için özel çaba sarfediyo...
bu arada alerjik dedkleri öksürüğümüz hala geçmedi çok sık değil ama devam ediyo yani... yarın götürmek istiyorum doktora...
kızlar klıma geldi facede yazıldı, kan testinde kalsiyyum fazlalığı falan çıkabiliyomuş, sonuçta kuruyemişlerde yumurta beyazında falan da kalsiyum var bi de fazla süt tüketince mi oluyo tam anlamadım ama kantestimizi yağtırmadık ya aklıma takıldı yarın onu da yaptırmak istiyorum... fazlası böbrekte taş falan yaparmış...

Canım bilirsin gerçi ama bizimkiler oral dönemde. Yani herşeyi ağzına alıp tanıma dönemi. Ne yaparsak yapalım bu dönemde bebişlerimiz bunu yaşamalı. Çok canını sıkma ortada daha faydalı yiyecek bulundur. Kuru meyveler Cansu yu bayağı oyalıyor. Ama Cansu da aynı eline aldığı herşeyi ağzına da mutlaka götürüyor. Çok tehlikeli ve zararlı değilse bir tepki vermemeye çalışıyoruz aksi takdirde daha fazla yapmaya çalışıyor. Baktık devam ederse dikkatini başka yöne çekmeyi deniyoruz.

Son düzenleme:

yiyecek kesinlikle oyalamıyo benimkini canım, öcü gibi davranıyo yiyeceklere çok komik, hep gözüm üstünde aslında ama yine de arada oluyo böyle, çok sağlıksız o boyalar kokuları bile çok kötü ama oldu bi kere...

Kizimin favorisi firin bu ara. Onceleri surekli dugmeleriyle oynuyodu, calistirmasin diye asla fisini takili birakmiyorum artik. Simdide ne bulursa firina koyup kapagini kapatiyor. Bide buyuk bir is yapmis gibi kendini alkisliyor. Oyuncaklari, yiyecekler, tabak, bardak, cay tepsisi... eline ne gecerse kisacasi. Sabah esim telefonunu mutfakta birakmis, kizim bulmus, bende gotur babaya ver dedim, alip gitmisti mutfaktan. Sonra esim telefonunu aramaya basladi, mutfakta degil, aldi goturdu burdan diyorum bende. Sonra caldirdi, baktik firinin icinde caliyor. Geri getirip onu da firina atmis. Bigun farketmeden calistirip biseyleri pisiricez ama hadi bakalim:)))

ama çok şeker :)
bizimki fırının açılabilir bişey olduğunu bilmiyo hala, yanında hiç açmıyorum...
salonda konsolun da kapaklarını hiç açmıyorum onları da keşfedemedi,ilgi hala çekmecelerde...

Dün bir yazı okuduö güneş kremleri kanserojen miş çocuklara sürmemeşiymişiz güneşte zararlı tabi...uzun kollu paçalı giydirin buyuk sapka takın hiç biyer i görünmrsin yazıyordu. ..anca aksam 10 15 dakka yetermiş güneş görse...ams sahıl kenarında yazlık yerde cocugu butum gün evde nasıl tutacagızki??? Evde buyuyen cocuklar daha cok hasta oluyor ilerde. ..siz neler yapıyorsunuz güneş için?

Salonun kapaklari cekmeceleri bende pek acmiyorum, bizimkide kesfedemedi hala onlari ama mutfak cekmecelerini ve tezgah alti dolaplari bosaltiyor surekli. Bide gecen birlikte camasir attik makinaya, hemen banyo dolabinida kesfetmis o ara. Banyo kapisini acik bulursa orayida acip kocaman yumusaticiyi zar zor salona tasiyor:)))

Bide gecen gun caydanligin sadece ustuyle ihlamur kaynatmistim, ictik filan, sonra masanin ustunde unutmusum onu. bikac saat sonra kizim gormus, uzanip almaya calisirken kafasindan asagi doktu hepsini. Sonra cok kizdim kendime ya sicak olsaydi, neden o kadar kenarda birakmisim diye

Acikcasi ben cok bisey yapmayi dusunmuyorum. Tatilde semsiye altinda oynatmaya calisip, birde tsortunu filan giydiricem omuzlari yanmasin diye o kadar. Belki sadece omuzlari icin krem alabilirim ama onuda her disari cikardigimda degilde sadece deniz kenarinda kullanirim. Belki size yanlis gelebilir ama ben soyle dusunuyorum: bizde cocuk olduk, ayni gunesin altina ciktik, saatlerce oynadik, yandik. Cok sukur birseyimizde yok suan. O yuzden kizim icinde abartili seyler yapmiyorum hicbirzaman...

Yok yanlış gelmiyor bende sokakta oynayarak büyüyen bir cocuktum her yaz deniz kenarına giderdik..cok fazla koruyucu kremde kullanmazdım...ama artık eskisi gibi degıl zararlı hersey diyorlar..uzun kollu giydirsrm sıcaklar terler iyice. Semsiye altında oturup oynamaz illa koşacak gezecek ne yapcam bilmem. ...c

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…