2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Sagol canim, sanada iki kere gecmis olsun. Cok sukur esine birsey olmamis, oglun da biranonce toparlar insallah...

Hayirli olsun, Allah saglikla kucagina nasip etsin insallah...

Dünden beri dinmek bilmeyen bir diş ağrısı ve onun beraberinde de baş ağrısı. Ağrıdan zar zor uykuya dalarken sık sık uyanan bir oğluş...Dayanılmaz bir diş ağrısıyla uykusuz kalan ben...Allahım ne berbat bi geceydi

mincir canım hayırlı uğurlu olsun. Anneler sürpriz bir şekilde hamile kalınca sanırım hormonlar hemen tavan yapıyor, bizler okurken seviniyoruz, sizler biraz karışık duygular yaşıyorsunuz.
Bu kaçıncı hamile Mart annesi unuttum :)
Sağlıcakla yavrunu kucaklamak nasip olsun.
Sonsuz mutluluklar dilerim.

[Aslında erru91 ve Kelebex de vardı, onları zaman zaman anımsarım. Sırra kadem bastılar. İyi olsunlar da gerisi mühim değil.]

Selam güzel bebişlerin güzel anneleri... Uzun zamandır görüşemedik. Hastalara şifa dertlilere deva olsun kandiliniz mübarek olsun. Allah ne dileğiniz duanız varsa kabul etsin inş. Bizde Cansu ile ilk tatil deneyimimizi yaşıyoruz. 4 gündür Afyon termal tatildeyiz. Bu termale çok umut bağlamıştım Cansu nun doğumdan beri geçmeyen dermatiti var sürekli kaşınma halinde. Burada düzelir diye umut etmiştim ama değişen bir şey olmadı. Kaşınmaya devam Çok şükür başka bir sağlık sorunu yok. Allahım dermansız dert vermesin. Bu sorun bile benim kafamı bu kadar yorarken büyük hastalıklarla mücadele eden annelere allahım sabır versin.

Son düzenleme:

Canım sagol iyi dileklerin için. Aslında hamile olmama sevindim ama emzirmeye devam ettiğim için yüküm arttı en fazla bi kaç ay dayanıp bıraktırırım oysaki 2 yasına kadar emzirmek isterdim bu beni çok üzdü. Bide tabi hormonlar ah o hormonlar ...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

senin de kandilin mübarek olsun canım, belki hemen etki göstermese de zaman geçtikçe iyi gelir, çok geçmiş olsun yine de...

Bualcacım, vallahi sen de aklımdan geçmiştin. Taşındılar mı, naptılar acaba
derkeennnnnnnnnnnn..
Tatil..
Oh..
Misssssssssssss :)

kızım uyurken ve emerken burnundan hırıltı gibi sesler geliyor horlama tarzı..15 gündür böyle neden acaba ya?geniz eti olabilirmi hiç bunu yaşayan varmı aranızda?

kızlar ne bitmez bir hastalıkmış ya
eren iyileşti şimdi de Zeynep hastalandı
ateşi 38 in altına düşüremiyoruz
eren ile yaşadıklarımızı sil baştan Zeyno ile yaşıyoruz
hiçbir şey yemiyorlar
şimdi de zeynonun ağzı yara
eren ağzındaki bu aft nedeniyle emziği bıraktı
tek güzel şey bu oldu bu hastalıkta
tüm gün toplasanız 3 kaşık yemek girmemiştir midesine zeynomun
bebeği yemeyen anneleri şimdi daha iyi anlıyorum

Canim nickler karismis benim oglum da yoktu kizariklik yanilmiyorsam esnemr di. insallah iyilesmistir...

Evet cnm benim oğlumundu kızarıklıklar baya bi azaldı kolunun iç tarafında çok az var doktora götürmedim geçen hafta doktor daydık artık çocuk odaya girip sedyeyi görünce çığlığı basıyo ilaç kullanmak istemedim iyi ki de götürmemişim çok şükür allah ıma iyileşti sayılır. Allahtan burda sizde görmüştüm çok paniklemedim İYİ Kİ VARSINIZ :)

inşallah yarına iyileşirler
yarın gitmemiz gereken bir kına var
çok da güzel kıyafetler aldım kuzularıma
kendime alamadım inanın kızlar
zaman bulup da
her işim sona kalıyor
böyle değildim ben eskiden
yarın alacam ve giyeceğim
tadilat gerektirmese bari kıyafet

ben kuzuların hastalığında giremedim buralara
vakit bulup da
sizler de çok az yazmışsınız ama

Papatyacım, demiştim yaa, sende mutluluklar da çift, sıkıntılar da.
Allah kolaylık ve şifa versin inşallah.

Yakaricim, sanırım pek karşılaşmamışızdır. Gökalp hasta olduğunda hırıltılar artıyordu, hatırladığım sadece bu.
Kuzum neden korktun ki geniz etinden? Hallediliyor diye biliyorum.

tahmin ettim canım kuzuların hala hasta olduğunu sen yazmadıkça buraya uğramadıkça, çok geçmiş olsun ama geçsin inşallah gerçekten... hastalıkta iştah da gidince öyle oluyo çok yıpratıcı...

inşallah canım ya...
aynen canım, sanırım hepimiz artık anneyiz ve böyleyiz, kendim en sona olduğu kadarıyla kızım en önce özene bözene...

ben kuzuların hastalığında giremedim buralara
vakit bulup da
sizler de çok az yazmışsınız ama

haklısın canım, ben de giriyorum bakıyorum sessiz sakin buralar, kimse paylaşmıyo artık gerçekten aktif yazan paylaşım yapan bikaç kişi kaldık sadece artık sessiz takipçilerin de takip edeceği çok bişey kalmıyo :) payaşalım kopmayalım birbirimize yardımımız desteğimiz oluyo...

Pek fırsat olmuyor galiba yazmaya yada kimse bu durumu yasamadı..korktum geniz etinden

yok canım biz de göğüs hırıltısı oluyo ara ara ve korkutuyo beni 2 bronşit atlattığımız için ama burunda farketmedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…