- 22 Temmuz 2012
- 532
- 90
- 123
- 40
kızlar nerdesiniz....
papatya iyileşmedi mi yavrular...
yaz geldi burası da tatile girdi gibi...
biz iyiyiz ama nedensiz bi iştahsızlık var bugün bişey yemek istemeiyo üstüne gitmedim şimdilik sabah kahvaltı yapıp muzlu sütle uyudu sonrasına çorbasını hiiiç içmedi vermedim bahçeye indik 1 tanecik bebe bisküvisi yedi aşağıda yanıma almıştım aç indirdim diye, çıkınca en sevdiği şey yoğurdu vereyim dedim kavanozun yarısına gelmeden braktı üstelemedim döküp saçıyoruz ve sinir yapıyo iyice terletiyo kendini, öylece uyudu... havalardan sıcaktan galiba uyku süreleri de kısaldı öğlen uykusunu 1 buçuk saate yakın uyurdu son zamanlarda 1 saate indirdi bugünse yarım saatte uyandı... şimdi azıcık yoğurttan sonra uyudu ... biraz önce o uyurken yerde dergiyi gördüm kaldırıyodum ki baya bi kemirmiş bakındım etrafta atılmış kağıt parçası var mı diye yok, yani yemiş, çok canım sıkılıyo bunu yapmasına, tanıtım broşürü gibi bişey,o kadar zararlı boyalar kullanılıyo ki, pütürlü yemeyen ağzına yiyecek sürmeyen kızım bunları yutmak için özel çaba sarfediyo...
bu arada alerjik dedkleri öksürüğümüz hala geçmedi çok sık değil ama devam ediyo yani... yarın götürmek istiyorum doktora...
kızlar klıma geldi facede yazıldı, kan testinde kalsiyyum fazlalığı falan çıkabiliyomuş, sonuçta kuruyemişlerde yumurta beyazında falan da kalsiyum var bi de fazla süt tüketince mi oluyo tam anlamadım ama kantestimizi yağtırmadık ya aklıma takıldı yarın onu da yaptırmak istiyorum... fazlası böbrekte taş falan yaparmış...
Yemiş demek hıı, vay danacık cay :)
Kizimin favorisi firin bu ara. Onceleri surekli dugmeleriyle oynuyodu, calistirmasin diye asla fisini takili birakmiyorum artik. Simdide ne bulursa firina koyup kapagini kapatiyor. Bide buyuk bir is yapmis gibi kendini alkisliyor. Oyuncaklari, yiyecekler, tabak, bardak, cay tepsisi... eline ne gecerse kisacasi. Sabah esim telefonunu mutfakta birakmis, kizim bulmus, bende gotur babaya ver dedim, alip gitmisti mutfaktan. Sonra esim telefonunu aramaya basladi, mutfakta degil, aldi goturdu burdan diyorum bende. Sonra caldirdi, baktik firinin icinde caliyor. Geri getirip onu da firina atmis. Bigun farketmeden calistirip biseyleri pisiricez ama hadi bakalim:)))
Bizde de keşfetmediği bir yer vardı, koca danam, onu da hallettti :)
Kumandayı kalorifer peteğinin arkasına atmaya bayılıyor, daha doğrusu eline ne geçerse oraya tıkıştırıyor da favorimiz kumanda.
Ben de bazen almaya üşenip ekranın sağ arkasındaki tuştan kapatıyordum. Her seferinde bakıyor, dokunmaya çalışıyor, bulamıyordu.
Dün yaşasın, yuppiii :) Buldu, oynadı da oynadı. 335. kanala gelmiş, demek ki 299 sefer basmış :)
Dün bir yazı okuduö güneş kremleri kanserojen miş çocuklara sürmemeşiymişiz güneşte zararlı tabi...uzun kollu paçalı giydirin buyuk sapka takın hiç biyer i görünmrsin yazıyordu. ..anca aksam 10 15 dakka yetermiş güneş görse...ams sahıl kenarında yazlık yerde cocugu butum gün evde nasıl tutacagızki??? Evde buyuyen cocuklar daha cok hasta oluyor ilerde. ..siz neler yapıyorsunuz güneş için?
Kızlar biz deniz kenarındayız ama deniz kültürümüz yok. Herhalde bu yaşıma kadar anca diz kapaklarıma kadar girmişliğim vardır :)
Ayrıca hem -korkar- hem de pek -sevmem- denizi.
Nedendir bilmem.
Papatyaaacıkkkk.
Nasıl oldun?
Nasıl oldular?
Nasıl oldunuz?
Pufffff