kızlar bugün gidebildik doktora,sadece öksürüğümüz var bikaç gündür,boğazında ciğerlerinde kulağında bişey yokmuş alerjikmiş yine, 3 ay kullanacağımız alerji ilacımızı 2buçuk aylıkken bıraktık bitince yenisini almadık 4.ye, bir haftadır falan kullanmıyoduk, ona 15 gün daha devam edin dedi bi tek onu verdi başka ilaç kullanmasına gerek yok dedi... kan idrar testlerimizi 12.ayda istemişti daha hala yaptırmadık d vitamini kullanıyo mu dedi, hayır dedim 1 yaşından sonra çok seyrek verdim bayadır da hiç vermiyorum dedim, kan değerlerine bi baksak ona göre bıraksak iyi olur dedi sonra yürürken falan görünce çok sağlam basıyo değerleri iyidir dedi bıngıldağı da kapanmış..
konuşma için bu çağda 5-6 kelime söylemesi normal dedi...
güneş kremini sordum, öğleden önce ve öğlen 4ten sonra hiç gerek olmadığını, öğlen saatlerinde çıkmamız gerekirse ilk yarım saat sürmememizi çünkü güneş kreminin d vtamini alımını da engelleyeceğini yarım saatlik güneşin ona yeteceğini ondan sonra krem sürmemizi söyledi, marka sordum trukid ve la roche posayı sordum trukidi bilmiyodu doğrudur iyidir olabilr dedi, la roche posay için de biliyorum iyi bi marka çocuk ürünü varsa olabilir ama biotherm in kremini önerdi o yeterli gelir bu da dedi...
sütü sordum günde 200ml içirebiliyorum yeter mi dedim, yeter dedi, günde yoğurt ve peynir de dahil 3000ml yeter dedi, sütü sabah kahvaltısıyla ve muzlu süt olarak verebildiğimi bibereon almadığını söyledim meyveyle ver ama kahvaltıda yumurta veriyosan kahvaltıda süt verme yumurtadaki demiri azaltıyo dedi hiç aklıma gelmemişti,hatta etli yemeğin yanında hep ayran içeriz içmemek lazım dedi... demir içeren besinlerin yanında süt ürün verme dedi...
şimdilik aklıma gelenler bunlar kızlar...
sağ ol canım güzel bilgiler için
kızının da her şeyi normalmiş
oh miss gibi
bu gece öksürük iyice zorladı bizi gece bi gıcık tuttu uyutup yerine yatıramadım bizim yanımıza aldık yine uyumuyo ağlıyo öksürüyo, yatakta ayağımda salladım hep tabi ben uyuyamadım kızım da hep öksürdü emzik fırladı ben taktım ağzına ayılmadan devam etti böyle sabah oldu hep... sabah da bezi dolmuş değiştirdim ikimiz de uykuluyduk yattık yanyana bikaç sn. öncesinde kontrol ettim o da uyumak üzereydi kapattım gözlerimi uykusuzluktan hemen dalmışım kızım da döne döne uyur hep bir gürültü fırladım yok yatakta düşmüş yavrum yine parkenin üzerine hem de alnının üstüne sanırım alnı kızardı baya daha yanaktaki mrarığımız geçmeden, çok ağladı nasıl üstüste damlıyo gözyaşları içini titrete titrete ağladı, başka bişey yok gibi kusma falan bişey olmadı uyumadı da daha, Allah korusun yavrularımızı nasıl korktum nasılbi gürültüydü...
offffff çok geçmiş olsun
ben de ereni iki kere düşürdüm
o korkuyu yakından tanıyorum