ayy canim cooookkk gecmis olsun anne nazari cok degermis dikkat et allah tekrar yasatmasin boyle seylerDun sabah başıma gelen o kötu olayı anlatmak istiyorum pazar sabahı kalktım eşim oğlum mutluyuz eşim oğlumu bakkala göturdu ekmek alıp gelmişler bende patates kızartıyorum ikiside muttaga geldiler oğlum ekmek istiyo bende eşime verme kHvaltı yapmaz dedim bu arada kızaran patatesleri. Boşaltıyorum tabağa oğlum da dibimde tam tavayı ocağın ustune koyım derken yağ sıçradı oğlumun yuzune aman allahım dedim ben bu acıyla yaşayamam çocuğumun yuzu kızgın yağla eridi saniyeler saate dönuştu gemenkucak banyyoyıkDım korkudan yuzune bakamıyorum öyle bi damla falan da değil bildiğin ceviz buyukluğunde allahım yok diyorum eşime yuzu eridi çocuğun ben naapım doktora gidelim biyandan deli gibi ağlıyorum eşim bişeyi yok diyo ama ben sakin olamıyorum neyse yıkadık falan 🙈 5 dakika sonra maşşallah rabbime çok şukur hiç iz kalmadı hala şoktayım ben anlamadım nasıl oldu eminim kızgın olduğundan yuzune dökulduğunden allahım yazarken bile ölesim geliyo yemin ederim annem ölduğunde bile böyle acı yaşamadım dedim oğlumun yuzu eridi allahım halen nasıl bişey olmadı bişmiyorum melekler i korudu galiba allahım korudu ölseydim o anı görmeseydim
eren emzik müptelası
versem ağzına 24 saat emer
Zeyno sadece uyurken istiyor
eren şimdi emi demeyi öğrenmiş
ortalıkta görmeye görsün hemn istiyor
oyunla falan unutturup ağzından alyorum
şimdi bıraktırmaya teşebbüs bile edemem
zamanı gelince bırakırlar diyorum
üzerinde durmuyorum hiç
canim uzulme, bende kreslerde buyudum annem de hep soyler hicbir zaman dogru duzgun yemegini yedirmezlerdi diye ama bende buyudum gittim koskoca kadin oldum iste:) biliyorum zor birsey cocugu baskasina birakip gidiyoruz artik nasil bakiyorlarsa ama baska sansimiz yok ne yapalim.
benim sana bir sorum olacakti. simdi burada bakicimizla hallediyorduk ama benim kizim tuvalete yapiyor kakasini ve cogu zaman cisinide. Amerika'da krese gondermeyi dusunuyorum . orada oturanlar kreste 2 yasindan sonra cocuklari tutarlar tuvalete seninkini tutmazlar dedi moralim bozuldu. cocuk o kadar alismisken altina zorla yapsin istemem. yapmaz da zaten aglar durur yaziksizin kreste bu konuda ne yapiyorlar? bir bilgin var mi?
Canım benim küçük oğlum tam bir emzik tutkunuydu. 2 yaşına kadar emdi, konuşurken ağzından çıkarıp söyleyeceğini söyleyip geri ağzına koyardı. Birgün hiç aklımda yokken balkondan bakarken aniden aşağı düşürdü.Aşağıda otların arasında ben görüyorum ama o görmedi birde kedi var hemen düştüğü yerde. Dedimki annecim bak kedi aldı emziğini biraz da o emsin. Sonra kedi kayboldu. Aldım götürdüm düştüğü yere baktı bulamayınca kabul etti. Mucize gibi birşey ama bir daha istemedi.Zamanı gelince bırakır yani...
kızlar bebeklerinize güneş kremi olarak ne amayı düşünüyorsunuz?
doktoruna soran veya kullanıp memnun olan var mı?
ben geçen gün mstelanınkine baktım ama pıs pıslı değildi
karar veremedim
kızım çok beyaz benim, güneşte kremsiz mahvolur yavrum
Benim kızımda buğday tebliğ ama Güneş'te gezmelerden kapkara oldu öğrenirsen yazırmısın canım buarada çok geçmiş olsun dikkat et yavrularada geçmesin
Kızlar ben malesef meleğimi kayb ediyorum.çok üzgünüm. Allah kızlarımı bana bağışlasın.
Kızlar ben malesef meleğimi kayb ediyorum.çok üzgünüm. Allah kızlarımı bana bağışlasın.
Önceden kafamızın estiği yere gider güzel güzel tatilimizi yapardık ama bu sene hem çocuk var hem eşimin işleri belli olmuyor o yüzden plan falan yapamıyoruz maalesef. O kadar da ihtiyacım var kikızlar tatil planlarınız nasıl?
biz eşimle şimdiye kadar çok güzel tatiller yaptık kafamıza göre ama bu sene
babaanne ve dedeyi de tatile götüreceğiz
tüm bir yıl kahrımızı çektiler diye hediye edeceğiz tatili onlara
o yüzden biraz standartımızı düşürmek zorundayız
otel, uçak bileti derken
malum 4 kişi epey bir külfetli oluyor
sürekli netten otel bakıyorum ama kafama uyan bir şey bulamıyorum, içime sinmiyor hiçbiri
bakalım kısmet...
Merhaba arkadaşlar. Ben yazdıklarınızı her gün okuyorum. Bende 2013 mart annesiyim. 13 aylık bi kızım var. kızım hala yürümedi. normal mi?? bide kızıma gözün nerde? , Kulağın nerde diye soruyorum göstermiyor.
sizin bebekler nasıllllllll
cnm bzm kreste 18 aydan sonra 3 yasina kadar toddler bolumunde kaliyor cocuklar. o bolumden sonra tuvalet molalari veriyolar cocuklara. mesela bi tane var nerdeyse 3 yasinda ama altina yapiyor degistiriyorlar. bilmiyorum gondericegin kres yapar mi ama o egitimi senin evde vermen gerekiyor derler cocuk kucuk oldugu icin. sen de calisicakmisin yoksa cocuk kreste olsun istedigin icin mi birakiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?