2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Netten ifadeler indirdim kızıma onları öğretim dil çıkaran, gülen, ağlayan, öpücük aran, el sallayan resimleri gösteriyorum kızım me yapıyor diyorum aynısını yapıyor. Birde şarkılarla hareketleri öğretiyorum köpek uçmak istemiş şarkısı var ya ondaki hareketleri ve ellerim tombik tombiği öğrendik dün de patates adam oyunundaki hareketleri öğrendik siz neler yapıyorsunuz kızlar

Aynen oyle cnm. Ellerinde oynatiyolar bizi. Yulafli biskuvi almistim dun. Ben hazir atistirmaliklardan kinderin sut dilimini veriyorum ama onu almayip buskuviyi tercih etti sasirdim. Biraz da degisik seyler istiyolar. Nerde hazir gida var biliyolar sanki. evde yaptigim kurabiyesini bu kadar istekli yemez.

Darisi bizim basimiza teyzesi. Biz de emerek uyuyoruz hala. Ama kayinvalidem besiginde sallarsa uyuyo, ben sallasam uyumuyo. Nasil birakixaz diye dusunutorum kara kara. Diyorum ki 18. - 20.ay arasinda memeyi biraktirmak icin osasini da ayirayim diyorum. Ikisini birden halledebilirmiyim bilmiyorum.

Cok iyi mideye bi zarari olmuyosa ben dw 2.de denerim.

Bak sen sunlara. Kesinlikle ozlediklerine ben de inaniyorum. Kayinvaliye birakip 2 saatligine olsa ayrilayim nasil kapiya kosuyo yuzunu dayiyo kokluyo falan. Kiyamam bu yavrucaklara.
Allah kimseyi yavrusuyla imtihan etmesin.

Netten daha cok hayvan ve bebek resimlerine bakmayi seviyo. Ayrica pop muzikle kafa sallayip donerek dans etmek hosuna gidiyo.
nerden ibdirdin cnm ifadeleri biz de yapalim.

Dun sabah başıma gelen o kötu olayı anlatmak istiyorum pazar sabahı kalktım eşim oğlum mutluyuz eşim oğlumu bakkala göturdu ekmek alıp gelmişler bende patates kızartıyorum ikiside muttaga geldiler oğlum ekmek istiyo bende eşime verme kHvaltı yapmaz dedim bu arada kızaran patatesleri. Boşaltıyorum tabağa oğlum da dibimde tam tavayı ocağın ustune koyım derken yağ sıçradı oğlumun yuzune aman allahım dedim ben bu acıyla yaşayamam çocuğumun yuzu kızgın yağla eridi saniyeler saate dönuştu gemenkucak banyyoyıkDım korkudan yuzune bakamıyorum öyle bi damla falan da değil bildiğin ceviz buyukluğunde allahım yok diyorum eşime yuzu eridi çocuğun ben naapım doktora gidelim biyandan deli gibi ağlıyorum eşim bişeyi yok diyo ama ben sakin olamıyorum neyse yıkadık falan 🙈 5 dakika sonra maşşallah rabbime çok şukur hiç iz kalmadı hala şoktayım ben anlamadım nasıl oldu eminim kızgın olduğundan yuzune dökulduğunden allahım yazarken bile ölesim geliyo yemin ederim annem ölduğunde bile böyle acı yaşamadım dedim oğlumun yuzu eridi allahım halen nasıl bişey olmadı bişmiyorum melekler i korudu galiba allahım korudu ölseydim o anı görmeseydim

Allahım sana çok şukur çok şukur oğlumu bana bağışladın galiba benim nazarım değiyo oğluma rabbim eksikliğini vermesin zaten az kaldı yağı kendime dökuyodum iyiki bişey olmadı

Arkadasmdan allah razi olsun onun bebegi erkekti o da hic gaz sancisi kabzlik ne bilmiyorum kendi kendine yapiyor sende yap demisti hatta kimyon tohumunu o vermisti bana....bende simdi annelere soyluyorum.....

Sağol canım birbirimizden ne çok şeyler öğreniyoruz. Seviyorum burayı ve sizleri

İyi yapıyorsun canım elbet birgün bırakıcaklar.Ben de bi teşebbüs ettim ama sonuç hüsran.Hem oğlum yıprandı hem ben. Bütün düzen alt üst oluyor. Bazen akışına bırakmak gerekiyor.

Bu arada yine oğlumla mutfaktayız oğlum kucağımda sol kolumda birden hali kaydı ve anında yere duştum oğlumu hemen havada tuttum ikimzde sağ koluma yuklendik ve sağ orta parmağım ya kırık ya incinmiş dokunamıyorum aynı gunun akşamı yıne bi yanma vakası rabbim sen koru bizi

Çok iyi anlıyorum seni canım yakın zmnda biz de bi kaza atlattık Allah koruyor yavrucukları işte. Ama o an insan çok kötü oluyor işte ne yapıcağını bilmiyor. Hastaneye gittiğimizde insanlar çocuktan çok bana bakıyorlardı gözlerim ağlamaktan kan çanağına dönmüştü. O an yüreğime sanki bi ateş düşmüştü. Anlamıyorsun bi anda oluveriyor işte.Allah beterinden korusun canım geçti çok şükür. Bi nazar duası falan oku istersen.

Öluyoru ona sağol cnm surekli okuyoruz am rabbim korudu böyle bi acı yok akşamınada şeyi duşunuyorum bu çocuklara işkence yapanlar nasıl dayanıyolar onları idam paklar gerçekten

Öluyoru ona sağol cnm surekli okuyoruz am rabbim korudu böyle bi acı yok akşamınada şeyi duşunuyorum bu çocuklara işkence yapanlar nasıl dayanıyolar onları idam paklar gerçekten
İnsanı insan yapan değerler vicdan ve merhamet duygusudur o da olmadı herşey beklenir. Ben o haberleri duydukça gözlerim doluyor boğazıma bişey düğümleniyor bunlar nasıl yapıyorlar bilmiyorum. Hele çocuklarını bi yere bırakıp terk eden anneleri hiç anlamıyorum o ağlamaya nasıl bırakıp gidilir?İdam onlar için kurtuluş olur ancak. Bu dünyada da ahirette de misliyle çekecekler yaptıklarının cezasını.

Rastgele canım Google'da ifadeler yazdım ağlayan, gülen, dil çıkaran, öpücük atan, el sallayan ifadeleri kaydettim önce ben gösterdim sonrada ona sordum öğrendi bence eğitici bi oyun deneyin sizde

Guvenim çok çok geçmiş olsun, Allah korusun tüm yavrularımızı -ki öyle zaten-
Belli sen de çok üzülmüşsün, çok dikkat etmek lazım. Şükür ki bir şeyi yok bebeğinin.
Ben de okumaya çalışıyorum nazar duasını her gün.
Sürekli mutfakta vakit geçirdiğimiz için her an her şey tehlike arz ediyor. Ben kesinlikle uzak tutmaya çalışıyorum ama ne kadar dikkat etsem de oluyor bazı şeyler.
Geçen babası çorba ısıtmış, kendisi aldı, ben de kolumda oğlum, bir tabak daha alırken nasıl olduysa -muhtemelen Gökalp attı kendini- eli çorbanın içine girdi. Kaydı kolumdan. Sıcak diyebiliriz yemeğin ısısına. Bastı zaten feryadı.
Bulaşık makinasının içine girip tüm bıçakları almaya çalışıyor.
Tezgahın azıcık ucunda kalsa herhangi bir nesne, muhakkak uzanıp alıyor.
Ne diyeyim Rabbime emanet tüm yavrular.

Gökalp nasıl oldu canım iyi mi?

Asya seyhan teşekkur ediyorum aynı bu çocuklar hep aynı ama yurumesi konuşmaya çalışması bişeyleri başarıyor olması banyo yapmak istemesi gulmesi gözlerini kapatıp ağlaması çişini yapınca titremesi altını açtığımda bana alttan bakarken gözlerinin çekimleşmesi meme emerken ellerini gözlerime sokması saçlarımı çekmesi surekli ısırıp heryerimi yemyeşil yapmasını oyun oynarken bazen çok dAlınca ağzından damlayan suyunu kızınca ayak uçlarına kadar yukselip bana sinirlenmesini herşeyini seviyorum rabbim nazarlardan saklasın hepsini aminnnnn 😇😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

Gökalp nasıl oldu canım iyi mi?
cannan canım çok teşekkür ederim. Maşallah diyeyim sağlığına dair hiç bir problem yok şükür.
O gün o kızceğiz doktorun aklına uysaydık oğlum hastanede yatacak, serum, antibiyotik alacak, kan tahlili için delik deşik olacaktı.
Sanırım ilk günkü ateşi önceki hastalığından kalan bakterileri öldürmek için yükseldi.
Babamızın beli ağrıyor, benim babamın ayağı. Aman dedim Gökalp iyi olsun da siz hasta olun zararı yok
Ama korka korka banyo yaptırıyor, korka korka kafamızı balkondan uzatıyor, azıcık ağlasa, burnu aksa ellerim titreyerek siliyorum inan :)
Allah tüm hastalara acil şifalar versin. Hele bebekleri hiç hasta etmesin.

Amin canım amin amin amin. :)
Not: O ağzından damlayan suya halk arasında "bal" deniyor

Bizde kışın çok hasta olduk benimde ödüm kopuyor en ufak bi burun akıntısında annemin eşimin başının etini yiyorum acaba yine öyle olurumu diye birde o dönem bizim en sıkıntılı olduğumuz dönemdi eşim feci bi kaza geçirdi 6 arkadaşını kaybetti gelen giden hiç bitmiyordu tanıyan tanımayan herkes geldi birde bende hasta oldum o sırada herkes eşimle ilgileniyor ben adamın yanına gidemiyorum çok zordu Allah başka dert vermesin yinede bunada şükür geçti gitti. Babana ve eşinede çok geçmiş olsun en büyük zenginlik can sağlığı

Ayni durumlar biz de zaman zaman nuksediyor. Buls.makinasini karistirmasina bayiliyo ben de tehlikeli olanlari kaldirip plastikler veriyorum oynuyor. Ocakta caydanlik gorsun ya da bi tava tencere cis diyor ama her an ne yapacaklari hic belli olmuyo. Cok cok dikkat etmek lazim artik her dopabi cejmwceyi acabiliyo artik acil dolap kilidi almam gerekiyo.
Allah korusun yavrularimizi..

Gecmis olsum tatlim. Ozellikle yanma vakalari en cok korktugum sey. Neyse atlatmissiniz sevindim.
Ben kizimi 3.ayindayken dustugu o on gozumun onune geliyo hala cok kiziyorum kendime o puseti nasil masanin ustune koydum diye.

canim uzulme, bende kreslerde buyudum annem de hep soyler hicbir zaman dogru duzgun yemegini yedirmezlerdi diye ama bende buyudum gittim koskoca kadin oldum iste:) biliyorum zor birsey cocugu baskasina birakip gidiyoruz artik nasil bakiyorlarsa ama baska sansimiz yok ne yapalim.

benim sana bir sorum olacakti. simdi burada bakicimizla hallediyorduk ama benim kizim tuvalete yapiyor kakasini ve cogu zaman cisinide. Amerika'da krese gondermeyi dusunuyorum . orada oturanlar kreste 2 yasindan sonra cocuklari tutarlar tuvalete seninkini tutmazlar dedi moralim bozuldu. cocuk o kadar alismisken altina zorla yapsin istemem. yapmaz da zaten aglar durur yazik sizin kreste bu konuda ne yapiyorlar? bir bilgin var mi?

oyyyy oyy oyy bayıldım ben müjdene maşallahhh nazımm tatlım 3. bebiş yolda haaaa sağlıkla-sıkıntısızca ve vaktinde kucakla inşallahhh ayyy çok mutlu oldum tebrik ederim kocaman öptük sizi

kızlar nasılsınız özledim hepinizi , miniklerinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…