kızlar bebeklerinize güneş kremi olarak ne amayı düşünüyorsunuz?
doktoruna soran veya kullanıp memnun olan var mı?
ben geçen gün mstelanınkine baktım ama pıs pıslı değildi
karar veremedim
kızım çok beyaz benim, güneşte kremsiz mahvolur yavrum
Kızlar ben malesef meleğimi kayb ediyorum.çok üzgünüm. Allah kızlarımı bana bağışlasın.
Merhaba arkadaşlar. Ben yazdıklarınızı her gün okuyorum. Bende 2013 mart annesiyim. 13 aylık bi kızım var. kızım hala yürümedi. normal mi?? bide kızıma gözün nerde? , Kulağın nerde diye soruyorum göstermiyor.
sizin bebekler nasıllllllll
Papatyacım ben geçen yıl mustelanınkini kullandım. doktora da sormuştum iyidir kullan dedi. güneşten çok iyi koruyor. 1,5 ay Fethiyedeydik hiç yanmadı kızım. güneş kremleri ile ilgili tek sorun çocuğun yüzüne sürüyorsun ve çocuk elleriyle oğuştururken gözüne kaçıyor maalesef ve gözü yakıyor. sürekli sulanma yapıyor. ben dikkat ediyorum göz çevresine çok yakın sürmemeye ama ne yapsam yinede engel olamadım bu konuya.
Merhaba arkadaşlar. Ben yazdıklarınızı her gün okuyorum. Bende 2013 mart annesiyim. 13 aylık bi kızım var. kızım hala yürümedi. normal mi?? bide kızıma gözün nerde? , Kulağın nerde diye soruyorum göstermiyor.
kızlar nasılsınız özledim hepinizi , miniklerinizi
sabah sabah çıldırdılar benimkiler
paçalarıma sarılıp hadi diyorlar
dışarı çıkmak istiyorlar
dışarısı da soğuk, bir baktım 12 derece
ama benimkileri evde tutmak mümkün değil
kayınvalidemle hadi çıkaralım dedik, kalın giydirdik üstlerini
bindik bisikletlerimize attık kendimizi dışarı
güvercinlere yem attık, onları sevdik
anneanneye gittik, kuzenle oynadık ( o da 2 yaşında ), ortalığı birbirine kattık, ekmek aldık
döndük evimize
yataklarına yatar yatmaz uyudular yaramazlar
nasıl bir sokak sevdasıdır bu anlamadım
apartmanda insanları rahatsız etmemek için yemin ederim erenin ağzını kapatıp indirdim aşağıya
cnm gec yuruyebilir her bebek farkli takma kafana. eger bir yerlere tutunup gidiyorsa sorun yok bnce. bnm oglumda yeni yeni ogreniyor vucut organlarini. hala karistiriyor ama gozu kulagi burunu.Merhaba arkadaşlar. Ben yazdıklarınızı her gün okuyorum. Bende 2013 mart annesiyim. 13 aylık bi kızım var. kızım hala yürümedi. normal mi?? bide kızıma gözün nerde? , Kulağın nerde diye soruyorum göstermiyor.
iste kucuk gruplarda mola yok 3 yastan sonra var tuvalet molasi.belki yaparlar konusunca. sen bilirsin calisma konusunda ama burda tr den daha cok bunalirsin evde. bn calisiyorum oglum o yuzden kreste. ona da bana da iyi geliyor surekli evde olmamakcanım ben eğitimi verdim zaten o yuzden tek yapmaları gereken cocuğu tuvalete yada lazımlığa oturtmak. eğer tuvalet molası yapıyorlarsa zaten problem yok demektir:) ben ilk aylar çalışmayacağım sonrasına karar vermedim daha. benim şirketimin de tesadüfen Amerika ofisi Atlanta'da . yönetim sürekli söylüyor çalışmak istersen kapımız açık diye. hatta part time bile teklif ettiler. oraya gidince karar vereceğim koşullara göre.
kreşe yarım gün göndermek istiyorum çünkü artık kızım arkadaş istiyor. çok sosyal bir cocuk sevecektir kresi diye düsünüyorum. oncelikle oyun grupları bulmaya calısacağım eğer güzel oyun grubu bulursam zaten krese göndermem herhalde çalışmamaya karar verirsem. sen calışıyormusun?
canım doktor önerisiyle şampuanımızı değiştirip mustela kullanmaya başlamıştık
kremi de iyidir diye düşünmüştüm
hımmm aklımızda bulunsun canım
hiç düşünmemiştim
sağ ol
cnm gec yuruyebilir her bebek farkli takma kafana. eger bir yerlere tutunup gidiyorsa sorun yok bnce. bnm oglumda yeni yeni ogreniyor vucut organlarini. hala karistiriyor ama gozu kulagi burunu.
iste kucuk gruplarda mola yok 3 yastan sonra var tuvalet molasi.belki yaparlar konusunca. sen bilirsin calisma konusunda ama burda tr den daha cok bunalirsin evde. bn calisiyorum oglum o yuzden kreste. ona da bana da iyi geliyor surekli evde olmamak
evet canım 2. bebeğim bizi çok şaşırttı süpriz mucize diyoruzsifacim hayirli olsun ikinci bebek yolda demekAllah saglikla mutllukla dogurup buyutmeyi nasib etsin amin:13:
ahh Nazımm dün farketmiştim gebeliğini çok sevinmiştim :5çok üzüldüm cidden amin tatlımKızlar ben malesef meleğimi kayb ediyorum.çok üzgünüm. Allah kızlarımı bana bağışlasın.
sabah sabah çıldırdılar benimkiler
paçalarıma sarılıp hadi diyorlar
dışarı çıkmak istiyorlar
dışarısı da soğuk, bir baktım 12 derece
ama benimkileri evde tutmak mümkün değil
kayınvalidemle hadi çıkaralım dedik, kalın giydirdik üstlerini
bindik bisikletlerimize attık kendimizi dışarı
güvercinlere yem attık, onları sevdik
anneanneye gittik, kuzenle oynadık ( o da 2 yaşında ), ortalığı birbirine kattık, ekmek aldık
döndük evimize
yataklarına yatar yatmaz uyudular yaramazlar
nasıl bir sokak sevdasıdır bu anlamadım
apartmanda insanları rahatsız etmemek için yemin ederim erenin ağzını kapatıp indirdim aşağıya
cnm bebekten bebege degisir bence bireysel farkliliklar var sonucta merak etme benim komsumun yigeni de oglumdan iki hafta buyuk oglum siralarken o daha yeni ywni surunuyodu daha yeni baslamis yurumeye oglum onbir aylik yurudu cani isterse sordugum herseyi gosteriyo ama cani istemezse hic dinlemiyoMerhaba arkadaşlar. Ben yazdıklarınızı her gün okuyorum. Bende 2013 mart annesiyim. 13 aylık bi kızım var. kızım hala yürümedi. normal mi?? bide kızıma gözün nerde? , Kulağın nerde diye soruyorum göstermiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?