Bayadır yazamyorum okuyup çıkıyorum, Güvenim çok geçmiş olsun...
yeğenime doktorum güneş kremi kullandırmamıştı öğlen çıkmasın güneşe onun haricinde güneşe ihtiyacı var güneşten korunmaya değil demişti, biz de ilk fırsatta gittiğimizde doktora sorarım... güneş kremlerinin iyisi koruması yüksek olanı fısfıslı olmuyo papatyacım daha kalın katı krem oluyo, bu sene yüzümden ameliyat olduğum için ve iz kalmaması için doktor güneşe dışarıya çıkarken güneş kremi kullanmamı tavsiye ettiği için en koruyucu olanı araştırmıştık ordan biliyorum, baya baya kalın oluyo ve beyazımsı oluyo yüzüm biraz... la roche posay 50+ kullanıyorum ben yüzüme ama bebek için bi ürün değil tabi... bebek serisi var mıdır bilmiyorum eczaneden almıştım... ama kullanılıcaksa bebek ürünlerinde ben de mustelaya güveniyorum...
geçmiş olsun canım...
çok ihtiyacım var çok istiyorum ama plan yapamıyorum eşimin işlerinden dolayı... ne zaman olur bilmiyorum ama kesinlikle ihtiyacım var... bi yandan da düşünüyorum ne yer yanıma elektrikli te gözü minik ocaklardan, küçük bi tencere,kaşık,kase,blendar alsam diyorum bi de erzak :) şak değil ciddi ciddi böyle düşünüyorum :)
ben yaptırmadım yaptırmayı da dşünüyorum ama bilemiyorum ki hangi markayı yaptırsam şimdi mi 2 yaşından sonra mı tek doz mu çift doz mu...
üzüldüm canım hayırlısı ama, allah kızlarına uzun ömür versin...
her doktor 18 aya kadar eğer basabiliyosa normal olduğunu söylüyo etrafımda da duydum gördüm hiç merak etme hiç sorunsuz yürüyolar ... 14 aylık benim kızım da benimki de göstermiyo çok da üstünde durmuyorum belki biraz daha dursam söyler..
hoşgeldin sonsycim...
brc , cannan maşallah onlara, çok şekerler...
kızlar bebeklerinize güneş kremi olarak ne amayı düşünüyorsunuz?
doktoruna soran veya kullanıp memnun olan var mı?
ben geçen gün mstelanınkine baktım ama pıs pıslı değildi
karar veremedim
kızım çok beyaz benim, güneşte kremsiz mahvolur yavrum
yeğenime doktorum güneş kremi kullandırmamıştı öğlen çıkmasın güneşe onun haricinde güneşe ihtiyacı var güneşten korunmaya değil demişti, biz de ilk fırsatta gittiğimizde doktora sorarım... güneş kremlerinin iyisi koruması yüksek olanı fısfıslı olmuyo papatyacım daha kalın katı krem oluyo, bu sene yüzümden ameliyat olduğum için ve iz kalmaması için doktor güneşe dışarıya çıkarken güneş kremi kullanmamı tavsiye ettiği için en koruyucu olanı araştırmıştık ordan biliyorum, baya baya kalın oluyo ve beyazımsı oluyo yüzüm biraz... la roche posay 50+ kullanıyorum ben yüzüme ama bebek için bi ürün değil tabi... bebek serisi var mıdır bilmiyorum eczaneden almıştım... ama kullanılıcaksa bebek ürünlerinde ben de mustelaya güveniyorum...
koca kışı hasta olmadan geçirdim
şimdi feci hastayım, beynim zonkluyor resmen
okuldan geldim, hemen yatayım dedim ama uyuyamadım
şimdi zeynom uyudu, ereni de babası dışarı çıkardı ama yine uyuyamıyorum
vücudumun her bir yeri ağrıyor bu nasıl hastalık ya
geçmiş olsun canım...
kızlar tatil planlarınız nasıl?
biz eşimle şimdiye kadar çok güzel tatiller yaptık kafamıza göre ama bu sene
babaanne ve dedeyi de tatile götüreceğiz
tüm bir yıl kahrımızı çektiler diye hediye edeceğiz tatili onlara
o yüzden biraz standartımızı düşürmek zorundayız
otel, uçak bileti derken
malum 4 kişi epey bir külfetli oluyor
sürekli netten otel bakıyorum ama kafama uyan bir şey bulamıyorum, içime sinmiyor hiçbiri
bakalım kısmet...
çok ihtiyacım var çok istiyorum ama plan yapamıyorum eşimin işlerinden dolayı... ne zaman olur bilmiyorum ama kesinlikle ihtiyacım var... bi yandan da düşünüyorum ne yer yanıma elektrikli te gözü minik ocaklardan, küçük bi tencere,kaşık,kase,blendar alsam diyorum bi de erzak :) şak değil ciddi ciddi böyle düşünüyorum :)
Kızlar melencit aşısını yaptıran oldumu ben doktora sordum öteki ay getir yapalım dedi ama burda bi arkadaş markadan bahsetmişti hangisi iyi acaba ya
ben yaptırmadım yaptırmayı da dşünüyorum ama bilemiyorum ki hangi markayı yaptırsam şimdi mi 2 yaşından sonra mı tek doz mu çift doz mu...
Kızlar ben malesef meleğimi kayb ediyorum.çok üzgünüm. Allah kızlarımı bana bağışlasın.
üzüldüm canım
Merhaba arkadaşlar. Ben yazdıklarınızı her gün okuyorum. Bende 2013 mart annesiyim. 13 aylık bi kızım var. kızım hala yürümedi. normal mi?? bide kızıma gözün nerde? , Kulağın nerde diye soruyorum göstermiyor.
sizin bebekler nasıllllllll
her doktor 18 aya kadar eğer basabiliyosa normal olduğunu söylüyo etrafımda da duydum gördüm hiç merak etme hiç sorunsuz yürüyolar ... 14 aylık benim kızım da benimki de göstermiyo çok da üstünde durmuyorum belki biraz daha dursam söyler..
slm kızlar...
db55, edlin bir gün bebişleri optimuma götürsek :)
hoşgeldin sonsycim...
Bu çocuk hergün bişeylerle beni şaşırtıp güldürüyor :) Bu sabah pijamalarımı çıkarttım yatağın üstüne bıraktım kahvaltı falan ettikten sonra etrafı toparlıyorum pijamalarımı katlıycam pijamanın üstü yok. Oraya bak buraya bak yok Allahım. Bi ara da oğlumun elinde görmüştüm sanki ama bulamadım bi türlü. Pes ettim sonunda başka işlerle uğraşayım bari dedim. Bi ara çamaşır atıcam makineye çamaşır sepetini bi açtım pijamanın üstü orda :) Nasıl akıl etmiş de gidip onu oraya atmış nerden aklına gelmiş
Artık kızım ev işlerinde bana yardımcı oluyor allahım birde mutlu oluyor ki anlatamam makineye çamaşır koyacağım zaman çağırıyorum Serra gel makineye çamaşır Koyalım koşa koşa bir geliyor ben yere koyuyorum o da makineye koyuyor. Sonrada gel serelim deyince ellerini sirkeleyerek bir gelişi var ki anlatamam çamaşırları sirkeleyip bana veriyor bende asıyorum daha ben ne yapayım kızım bütün işimi yapıyor:)
brc , cannan maşallah onlara, çok şekerler...