2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Bizim sorunlarımızdan biriside yolculuk...benim kızım hiç yerinde durmayan bir bebek sürekli koşar yürür oturup oyun oynaması yoktur yemek yerken bıle yarım saatten fazla oturmaz...arabaya bindiğinde aynı sekilde sürekli kalmak istiyor sıkılıp aglıyor oturmuyor o yuzden hıc yolculuk yapamıyoruz...hele arka koltukta tek basına oturması ımkansız gıbı hemen aglıyor öne gelmek ıstıyor ben arkaya oturdugum zaman da ben kötü oluyorum beni araba tutuyor malesef nasıl oyalanacak bilmiyorum aklıma bişey gelmedi bu konuda

kolay gelsin şimdiden herşey güzel olur umarım...bebeğin için güzel olacak bence yeşil temiz bir ortamda özgür büyüyecek cok güzel bir şans olmuş sizin için..bebeğinin şansı bence..

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır tam okuyamıyordum...
Papatya dolu dolu günlerinize çok özeniyorum,41 kere maşallah size
Yenikullanıcı resimleriniz çok güzel maşallah size
Nazlma hayırlısı olsun arkadaşım..Allah sağsalim tamamına erdirsin,darısı istediğimiz zaman bizim başımıza diyim
ErdeminE çok geçmiş olsun benim oğlum da 3 gün 3 gece ateşliydi 40,6yı bile gördük..boğazları iltihaplanmış..ama öksürük filan da hiç yoktu..
4 tane iğne yedi 4.iğneden sonra iyi olmaya başladı çok zor zamanlar geçirdik şükür Allah'a şuanda iyi..iğne bitince antibiyotik vardı ona başladık içiyor şimdi..
Cannan iğneler bitince dediğim gibi iyileşti oğlum ama dr.un verdiği antibiyotiğe gene de başladım sonradan pişman olmamak için..
Maya inşallah mercimeğin tutunur sana :Emir Bebek: Tayininiz de hayırlı olsun Allah kolaylık versin...
Biz eski usül korunuyoruz doğal yöntemle yani..ama her defasında eşime sormadan edemiyorum sızıntı yok değil mi diye

Kızlar nasıl korunuyordunuz ben de korkuyorum tam da bu durumdan. Hangi korunma yöntemi sorunlu merak ettim. :)
Canım ben çok güvenli diye kondomla korundum.zaten hamile kalma şansi 100 de 1 yazıyor. .boşmuş her şey. Allah ol diyince oluyor..

Yeni bebek haberleri var allah hayırlısını nasip etsin herşeyin...isteyen herkese hayırlı olsun tebrikler

Teşekkür ler canlar. ..in şa Allah Ceylin.Allah istediğiniz zaman sizlerede nasip etsin..

Oglum haddinden.fazla huysuzlanmaya baslayinca gittim doktora tekrar bogaz iltihabi oldugunu soyledi ve antibiyotik verdi. Diğeri vermemisti aglarsa arabada falan gezdirin demisti saka gibi. Tamam belki ilac kullanmak cok cok guzel bir sey degil ama ihtiyaci var iste cocugun. yasadigimiz ortam eskiden oldugu gibi temiz saf dogal degil ki mecbur ilaclar da care ariyoruz. Yani antibihotige başlıcaz umarim hemen iyileşir yavrum ve bütün kuzular.

Yurume konusunda icim rahatladi biraz cnm. Demek ki etraftaki yorumlara kulak tikayacakmisiz.

kek tariflerin hosuma gitti benim de.hatta verdigin linkteki sitede de guzel bi kahvaltilik kek tarifi varmis. Onu atistirmalik icin yapmayi dusunuyorum. Tesekkurler.

Bizde de durum ayni...kizim arabadan nefret ediyor. Nasil alisacak bilmiyorum. Bir ay sonra izmire gideceğiz arabayla şimdiden kara kara düşünüyorum.

Oyyyy aynı yöntem. Şimdi daha çok korktum.

Canim benim en guvenmedigim yöntem bu. Çok kişiden duydum kondomla hamile kalan. Sirf o yüzden doğumdan sonra hemen spiral taktirdim. Gerçi onun da sikintilari var. İkinci çocuktan sonra hormonlu spiral diye bisey vermiş. Onunla korunmayi düşünüyorum. Spiralin kotu etkileri bunda yokmuş.

Çok çok geçmiş olsun. Bu son hastaligi olsun kuzunun.. Korunma yönteminle ilgili: aman dikkat et. Erkeklerin isi hic belli olmuyor.

Arkadaşlar kizim iki üc haftadir öğleden sonra uykusunu uyumuyor. Sabah uykusunu ve gece uykusunu arttirdi. Toplamda yine ayni saat uyuyor ama bizim için yorucu oluyor. Hic nefes alamiyoruz. Bugün öğlen birden aksam dokuza kadar ayaktaydi. Yeni yeni yürüyor. Yurumenin tadini aldi durmuyor. Çok yoruluyoruz esimle. Bir de ben sürekli tetikteyim düşmesin diye. Gözüm hep üstünde. En çok bu yoruyor beni. Beynim hep kizimla mesgul oluyor. Sizinkiler hala gündüz iki kere mi uyuyor?

Yaa ben de en güveniliri diye duymuştum. Oyy içim sıkıldı. Spiral ağır kaldırınca kayıyor diyorlar, doğum kontrol hapı diye hormon yüklenmek te istemiyorum, en mantıklısı buydu.

Yaa ben de en güveniliri diye duymuştum. Oyy içim sıkıldı. Spiral ağır kaldırınca kayıyor diyorlar, doğum kontrol hapı diye hormon yüklenmek te istemiyorum, en mantıklısı buydu.

bende öyle duydum..spiral agrı ve adet döneminde fazla kanama yapıyormuş...arkadasımda bu yüzden kansızlık başladı hangisi en güvenli bilmiyorum...kızlar korunurken hamile kalmış ben korunma derken doğal yöntemler diye düşünmüştüm ama degılmiş markasına göremi değişiyor nedir koruyucu diyorlar bide,nasıl güvenicez bilmem

Kızın uyku düzenini değiştiriyor demek ki gündüz uykusunu 1e indiriyor. Biz hala gündüzleri 2kere uyuyoruz. Sabah 10 gibi bi de akşam üzeri 3-4 gibi. Aman canım yorulsan da peşinde ol benim oğlum geçen düştü Allah korudu gözüne bişey olmadı. Ben de bütün gün peşindeyim şimdi. Yerde balon top falan bırakmayın. Yürüyüşleri düzelene kadar idare edicez napalım

Tekrar çok geçmiş olsun bizim hastalığmızla aynı olmuş sanırım...
Çok çok geçmiş olsun. Bu son hastaligi olsun kuzunun.. Korunma yönteminle ilgili: aman dikkat et. Erkeklerin isi hic belli olmuyor.
sağol cnm şükür geçti..haklısın evet ama o da oğluşunun emmesini kestirmek istemiyor inşallah en azından 2 yaşını doldurana dek korunabiliriz...
benim oğlum 2 kere uyuyor..Sabah 9 gibi kalkar,öğlen 12-1 gibi uyur bir de akşam üstü 4,5-5 civarı uyur saatler bazen değişiyor..akşam da 11 gibi en geç yatar..brc doğru demiş inan başlarına bir şey geldikten sonra keşke sızlanmasaydım diyorsun...

yakari benim kızım da arabada hiç durmuyo, çok uzak yerlere de gitmiyoruz yarım saatlik yolda zor tutuyorum, araba koltuğumuz var ama haalaa

kullanmaya başlamadık nedense, ben hala arka koltuktayım ve kızımı orda zaptetmeye çalışıyorum, uzun yolculuk konusu beni de düşündürüyo, yazın tatli falan olacaksa arabayla gece yolculuğu yapmak mı mantıklı olur diyorum, bi de döne döne uyumaya alışkın uyuyamazsa hepten mi huysuzlanır bilmiyorum...

metro25 biz de hala gündüzleri 2 uyku yapıyoruz ama gece uykumuz çok uzun değil geç yatıyo erken kalkıyo, bazı sabahlar 1-2 saat geç kalkarsa o gün gündüz uykularını daha kısa uyuyo ama yine de 2 kerede uyuyo genelde, çok nadir akşamüstü uykusunu uyumamak için direniyo ozaman da akşam uykusuna erken başlıyo, böyle yani bizde uyku durumları...

Ceylincim tesekkur ederim sanirim ayni hastalik size de gecmis olsun.

Metrocum bizim de uyku 1 e indi. Ama bu sabah kalktiktan sonra ki ilk uykusuna bagli cok uyursa aksam ustu ben uyumasina izin vermiyorum cunku 8 gibi gece uykusuna yatmak istiyor. Bu sefer uyursa yemegi kalıyor.

Araba yolculugunda ise uykusu varsa uyur yoksa uyumaz ama cok uzun yolculuk degilse mizmizlanmiyor. Cd ye ninni doldurmustuk onu aciyorum sakinlesiyor. Arabada yalniz oluyoruz genelde ben kullaniyorum o yuzden stres yapmamam gerek huysuzlandi diye. Yoksa sonuc daha kotu olabilir. Esim kullaniyorsa huysuzlandiginda yanina geciyorum skinti olmuyor.

Cogunlukta 2 kere uyuyoruz biz de. Oglen uykumuz uzun oluyor. En az 3 saat bize izin veriyor. Ama aksam uykusu o kadar degil. Yorgun degilse 1 saat yatta bu yarim saat bile olabiliyor. Ben de bazen evimizin onundeki parka indirip topraga falan birakiyorum. O zaman guzel uyuyo.
Yalniz sabah gec kalktiysa oglen gec yatiyo bu kez aksam uykusu aksiyo. Gece uykusuna erken yatiyo. Haliyle gece de aciktigi icin sik uyaniyo.
bizde durum boyle. Genelde 2 kere uyuyoruz gunduz.

Gündüz iki uyku hala gerci kısa oluyor 1 saat falan...öglen uyur birde aksam üstü. .

kolay gelsin şimdiden herşey güzel olur umarım...bebeğin için güzel olacak bence yeşil temiz bir ortamda özgür büyüyecek cok güzel bir şans olmuş sizin için..bebeğinin şansı bence..

Cok sagol canim iyi dileklerin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…