2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...


  • Ankete Katılan
    472

Oyyy okurken yoruldum hep ben olsam dedim ( ben olsam o arada tatile gitmezdin hele çocuk aman allahım düşünemiyorum bile maşallah valla çok tebrik ettim kendimide çok kınadım üşengeç olduğum için:) ) Allah gönlüne göre versin
 
Amerika mi? Hayatin, tum duzenin degisicek desene. Hayirli olsun. Bir de tum bunlarin ustune hamilelik harika olur diyosun. Buyuk cesaret, buyuk sans. Insallah bi aksilik cikmadan toparlanir tum islerini halledersin.

teşekkürler:) hepsi bir arada çıkar biter:) bizim zaten işlerimiz hep böyle, bir yerleşelim zaten rahatlayacağız. taşınacağımız yerde evler çok büyük ve bahçeli . her yer park dolu. bir çok anne grupları var sürekli buluşuyorlar. kendim için içim buruk ama kızım için çok seviniyorum. daha özgür hareket edebilecek, daha yeşil bir alanda büyüyecek. arkadaşlarımızda var birçok aynı şehirde. bakalım. oraya gidince yazarım daha mı mutluyum yoksa depresyon damı:):)
 
Son düzenleme:

sağol canım, heyecan dorukta:):) bu arada dahası var, annemler tabiki gidene kadar gelip gidecekler , herkes vedalaşmak için gelmek istiyor. ev sürekli dolu:) tam bir curcunaaaa
 

Hep böyle oluyor galiba. Benim de ilk bebeğim tüp bebekti. İkincisine korunurken hamile kalmıştım.Hatta bu pazartesi doğum olacak. İlk kızım 14 aylık oldu.
 

cnm nereye tasiniyosunuz bn Amerikadayim belki yakinlaradir

cnm deme oyle.hissetmesin istenmedigini. bir arkadasim da oyle olmustu cok agladim demisti sonrada dusuk yapti bu sefer dustu diye cok uzuldu. Guzel olur ins hersey sen icini ferah tut
 
cnm nereye tasiniyosunuz bn Amerikadayim belki yakinlaradir


cnm deme oyle.hissetmesin istenmedigini. bir arkadasim da oyle olmustu cok agladim demisti sonrada dusuk yapti bu sefer dustu diye cok uzuldu. Guzel olur ins hersey sen icini ferah tut

Ne biliyim canım işte ani böyle oluyor insan.hayırlısı olsun
 
Hep böyle oluyor galiba. Benim de ilk bebeğim tüp bebekti. İkincisine korunurken hamile kalmıştım.Hatta bu pazartesi doğum olacak. İlk kızım 14 aylık oldu.

Evet tatlım böyle hep..çok tebrik ederim.sağlıkla al kucağına.Rabbim verdi vardir bir hayir.bu geceden tüm hayatım deyoşti kızlar gerçekten.bizim burada iyi bebek arabası şart..hem arabamızda yok.eşime kızgınım niyeyse. Ona sipariş verdim bu arabayı.Reyyan küçük daha.iku yaşı bile olmuycak.o yüzden bunu aldırıcam
 

İşte bu. .inanamıyorum ya dün neler düşünüyordum.şimdi araba bakıyorum şaka gibi
 

çok iyi görünüyodunuz canım sen de oğlun da, okumamıştım gitmeden önce...

Kızlar elim ayağım esiyor..ağlıyorum..hamileyim ben 3 ye...

ne güzel hayırlı olsun canım herşey kısmet...


Allah kolaylık versin ve Allah gönlüne göre versin canım...

Maşallah canım darısı başımıza...

Hep böyle oluyor galiba. Benim de ilk bebeğim tüp bebekti. İkincisine korunurken hamile kalmıştım.Hatta bu pazartesi doğum olacak. İlk kızım 14 aylık oldu.

sağlıkla kucağına al ikincisini de inşallah...

Eki Görüntüle 1086173
İşte bu. .inanamıyorum ya dün neler düşünüyordum.şimdi araba bakıyorum şaka gibi

şok atlatıldı bundan sonra güzel güzel hazırlanırsın işte, araba da çok güzelmiş, şimdiden güzel günlere kullanın diyeyim ben...
 
Aksam kizim fena korkuttu bizi.
Pisik olmustu, alti acik dolaniyodu yatak odasinda. Ben mutfaktayim,esim yanindaydi bi sureligine balkona cikmis. O sirada bi guzel islamis parkeyi. Ayagi kayip bazanin altina girmis. Bir baktim ki ayagi burkuk yerde oturur sekilde. Nasil agliyo ama. Kiyamadim emzirdim hemen ayagina masaj yaparak. uykusuda vardi uyuya kaldi. Uyaninda bi yuruttum falan. Cok sukur bisey yoktu. Morarma falan da olmadi.

Valla yalniz kaldiklari an ne olacagi hic belli olmuyo.
 

Canim biz yine butun gun iyiyken gece ateslendik malesef. Simdi yine yok mesela ates.
 
Merhaba arkadaşlar, Mayacım, Candaş umarım tez zamanda gebe kalırsınız. Nazlma yeni gebeliğin hayırlı uğurlu olsun. Çok güzel bir haber. İpekböceğim Allah kurtarsın. Güzel bir doğum olur umarım.
Bu hafta ikinci çocukla ilgili çok fena gaza geldim. İşyerinde tek çocuklu benden büyük iş arkadaşlarıma “neden tek çocuk yaptınız” diye sorduğumda bana “ara verdik uzun süre, sonra istedik ama yaş ilerlediği için olmadı” dediler. Ve eklediler “ikinciyi düşünüyorsan hiç bekleme” diye. Biz aslında seneye bu zamanlar korunmayı bırakmayı düşünüyorduk. Eşimle konuşurken anladım ki ikimiz de çok istekliyiz. Haziranın başında yaz tatilimizi yapıcaz. Dönüşünde spirali çıkarttırmaya karar verdik. Hatta o kadar istekliyim ki hemen de yapabilirim ama bir haftalık yaz tatilim heba olmasın istiyorum. Nasıl böyle birden karar değiştirdik anlamadım. Demek ki içimizde varmış.
 
Oy oy kızlar ne güzel haberler geliyor sizden.
İpekböceğim demek pazartesi doğum inşallah. Ay zaman nasıl geçiyor diyeceğim ama onu bir de sana sor :) Hayırlısıyla, sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini. Bizi de habersiz bırakma.
nazlma :) Sürpriz yumurtanın sürpriz annesi. Hayatın umarım hep böyle güzelliklerle değişir. Nasıl sevindim o minicik noktayı sahiplenmene, sımsıkı sarılmana ona. Analık bu. Saygıyla eğiliyorum önünde canım..
mayacım, dualarım seninle, tez vakitte konuverir inşallah omuzuna minik kuşun.
Senin de yolun açık olsun.
şulecim geçmiş olsun canım, bunlar minik kazalar. Rabbim beterinden korusun.

Ben de ikinci çocuk için arayı çok açmamayı düşünüyorum ama eşim "aman aman tek çocuk yeter" diyor. Çocuktan değil benden yılmış garibim İkinciyle huni takıp gezmemden korkuyor
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…