2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
bende yiyemiyorum ilk 3 ay benden almadığı için rahatım kasmıyorum.benimde hep sağ kasığım ağrıyor çok fena hemde halada ağrıyor((

merhaba canım...
bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah..
canım senin oğlun olacak demedi deme
bu arada konyalımısın konyadamo oturuyorsun 42 den dolayı soruyorum =)

tabiki eğlence be gülümm....ah nehir ahhhhh yarenden soğuttun işte bitti yani..nehir ismine bayılırım ben....hayırlı olsun bakalım ne diyelim nasılsa pıtır pıtır dökülecek ufaklıklar...

ay canım ya soğuma benim fikrimdi koymak istersen koy tabi:26:

nehir mi koysak

2.bebişde de olursa tabi ırmak

erkek ismi aklıma gelmiyo hiç

kızlar çizelgede yazıyo

Bebeğiniz fıstık kabuğu içine sığacak kadar oldu ama ağırlığı henüz kabuğun içindeki fıstık kadar olmadı :)

[ı][ı]merhaba canım...
Bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah..
Canım senin oğlun olacak demedi deme
Bu arada konyalımısın konyadamo oturuyorsun 42 den dolayı soruyorum =)
[/ı][/ı]

konyalıyım ve konyada oturuyorum canım..sende mi konyadasın??hayırlı sağlıklı versin rabbim....nutelladan dolayımı erkek dedin

bende yiyemiyorum ilk 3 ay benden almadığı için rahatım kasmıyorum.benimde hep sağ kasığım ağrıyor çok fena hemde halada ağrıyor((

konyalıyım ve konyada oturuyorum canım..sende mi konyadasın??hayırlı sağlıklı versin rabbim....nutelladan dolayımı erkek dedin

ewt cnm konyada oturuyorum bende...
nutellamı isterim o ayrı tabi aynı belirtiler oğlumdayken bendede wardı sağ kasığımda hissederdim we hep ultrasonda sağdan bakardı doktor gögüs uçlarımda çok karrmıştı =)

aa süpermiş.nurda konyada..üç kişi oldukkkk..hayırlısı be gülümm.....bana gelirsin yerizzzalırım bir şişedee

benimde sol kasığımın ve sağ göğsümde damar çıktı kararmış gibi.büyüdü bide

iyi nehir gelsin pardon pırtlasınnnnn

doğum olayını henüz hiç düşünmüyorum :26:

önce hamileliğe bi alışayımda sonrası gelir

2-3 yaşına gelsin ikinciyi düşünüyorum yaş geçiyor

doğumda kolay olur inşallah pırt diye pırtlatırız

aa süpermiş.nurda konyada..üç kişi oldukkkk..hayırlısı be gülümm.....bana gelirsin yerizzzalırım bir şişedee
sewe sewe hele sen bi cinsiyeti öğren =)
benimde sol kasığımın ve sağ göğsümde damar çıktı kararmış gibi.büyüdü bide

sol kasık kız diye biliyorum canımm =)
benbde kız istiyorum yaaaaaaaaaaaa

Günaydın güzel anne adaylarııı..

Bugün yine işten yazıyorum sizlere...Hiç halim yok elim kalkmıyo hep yatasım var..Ne yazık kı çalışmak zorundayım.

DOğum izni 6 aya çıkmış söylentisi dün yine kulağıma geldi ama kesin kabul edildi mi emin olan var mı? varsa bu haber beni çok rahatlatıcak...

Belki 6 ayımı doldurduktan sonra istifamı veririm eğer durumumuz el verirse...

Kızlar ben hiç tatlı bi şey yiyemiyorum ..Meyveli yoğurt almıştım o bile tatlı geliyor yiyemiyorum..Midem bulandırıyor tatlıyı düşünmek bilee..

Günaydın kizlar
günaydın cnmm

günaydınn bebek tatlı sewmiycek demekki =)

günaydınlar...ben 8 haftanın içindeyim ama sanki 6 aylık hamile gibi karnım büyüdü. bende mi bi tuhaflık var acaba?

günaydın canım
bende aynı şekilde maalesef ki işteyim sanırım kızların bahsettiği 6 aylık izin devlet memuru olanlar için geçerli özel sektör için değil. tatlı bende de sorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…