2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Saol canım aslında aç durmuyorum az da olsa bir şeyler atıştırmaya çalışıyorum kansızlık var bende sanırım
evet bende öyle aç duramıyorum ve sık -sık yemeye çalışıyorum aa evet kansızlıktan da olabilir pekmez içmeye çalış , sıradaki dr kontrolün yakındır inşallah

evet bende öyle aç duramıyorum ve sık -sık yemeye çalışıyorum aa evet kansızlıktan da olabilir pekmez içmeye çalış , sıradaki dr kontrolün yakındır inşallah

Ayın 12 sinde ama böyle giderse biraz daha erken giderim sonuçta hamilelikte kansızlık kötü nede olsa kanımla besleniyor bebeğim yetersizse zararı olur diye düşünüyorum

Ayın 12 sinde ama böyle giderse biraz daha erken giderim sonuçta hamilelikte kansızlık kötü nede olsa kanımla besleniyor bebeğim yetersizse zararı olur diye düşünüyorum
evet tatlım ama ilaçlara başvurma bile pekmez çok iyi kurtarıcı bencede erkene çekmeye çalış randevunu

Sagolun canlarım inşaallahh sağlıklı bir şekilde kucağımızada alırız ...

Rabbim dayanma gücü versin. Kizlar bı ara isimlerden bahsedilmiş sanırım. Ben erkek olursa inş. Musab
Koymayı dusunuyorum.

benimde 3. hamileliğim fakat sanki ilk gibi oğlumda böyle olmamıştım baş dönmesi baş ağrısı göz kararması we en önemlisi çok uyku uyudukça uyuyasım geliyor neden acabaaa...
bu arada kızlar oruç tutuyormusunuz ben bugün doktoragittim fakat bişiy görünmedi vajinal muayenede oolmadım orucu sordum öenrmiyorum dedii :S naapmalıyım acabaaa

Aynı sorunlardan yakınıyorum şuanda oruç tutmuyorum ben dayanamam zaten gözlerim kararıyor bir şeyler yemesem daha kötü olurum

Aynı sorunlardan yakınıyorum şuanda oruç tutmuyorum ben dayanamam zaten gözlerim kararıyor bir şeyler yemesem daha kötü olurum

ilk hamileliğinse tutmamaya çalış zaten kendine güwenmiyorsan hiç tutma cnmm günahı yok bunun zatenn .. bebğe zrar werecek bişiy yaparsan günahı war .. bende tutmayacağım sanırım

Son düzenleme:
kızlar selam,
halsizlik bende de var mesela mutfağı toparlıyayım çok yorulduğumu hissediyorum yaşlanmış gibiyim.
yemek yapmakta yoruyor aslında çok severim.
bebiş görünmediği için henüz ailelerde söylemedik.
kaç gündür halsizim abim soruyor neyin var diye yoruldum grip falanmı oluyorum acaba diyorum
oruç tutmadım kızlar gün içinde fazla birşey yediğim söylenemez ama su içtim.Allah nasip ederse daha sonra telafi ederim.

selam...annemlerden yeni geldim..yaf onlarmı hamile ben mi bilemedim.bi otur diyorlar bana enerjimi kıskanıyorlarcinsiyet tahminleri almış gidiyor zannımca.hadi benide siz tahmin edin.meyveden sebzeden nefret ediyorum.uyuyamıyorum.yorgunluk yok.bazen bulantım oluyor aslında hergün varda çıkaracak kadar değil.kilo almadım vermişimkaymak ve nutella tek aşkım...yemiyorum içmiyorum.göğüsler karardı uçları büyüdüben sizi tahmin ediyorum sizde beni edin bakalım..bilene nutella

canım bende hiç yorulmuyorum ya sonradan çok ayakta kalınca belim ve kasıklarım ağrıyor...benimde sadece annem ve babam biliyor o kadar:)))

maşallah canım Allah enerjini eksik etmesin bebişinle beraber.

nutella:hakkı

ilk hamileliğinse tutmamaya çalış zaten kendine güwenmiyorsan hiç tutma cnmm günahı yok bunun zatenn .. bebğe zrar werecek bişiy yaparsan günahı war .. bende tutmayacağım sanırım
İlk bebeğim aslında çok istedim tutmayı ama o cesareti bulamıyorum kendimde

Allah hepimize kolaylık versin

yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz.rabbim tamamına erdirsin.maşşalllah çok bereketli bir topik olacağız.hamişler çok ikiz bebeişler çok...ve erkekkkkkkkkkkkk çokkkkkkkkkkkk...zamanı gelince tek tek diyeceğim:))
geçenlerde makarakukara mı niki tam aklıma gelmedi o arkadaş uğramış beni sormuş tahmin için yazısını okur okumaz kız dedim yok belirtiler erkek gibi dediler iyi bakalım dedim bugün öğrenmiş kızı olacakmış:))))ocak annelerini okuyunca tahmin ediyorum kendimce sonra girip bakıyorum hakikaten tahmin ettiğim gibi:):))bir kendimi tahmin edemiyorum ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…