evet bende öyle aç duramıyorum ve sık -sık yemeye çalışıyorumSaol canım aslında aç durmuyorum az da olsa bir şeyler atıştırmaya çalışıyorum kansızlık var bende sanırım
evet bende öyle aç duramıyorum ve sık -sık yemeye çalışıyorumaa evet kansızlıktan da olabilir pekmez içmeye çalış , sıradaki dr kontrolün yakındır inşallah
Bende baygınlık hali var ayağa kalkınca başıma ağrı giriyor gözlerim kararıyor geçer dedim ama neredeyse 1 haftadır böyle benim gibi olan var mı ?
evet tatlım ama ilaçlara başvurma bile pekmez çok iyi kurtarıcıAyın 12 sinde ama böyle giderse biraz daha erken giderim sonuçta hamilelikte kansızlık kötü nede olsa kanımla besleniyor bebeğim yetersizse zararı olur diye düşünüyorum
ben varımmm.Aynısı benim de başıma geliyo
Geçmiş olsun sen doktora gittin mi canım
sağol tatlım sana da geçmiş olsun.Halsizlik göz kararması için diyorsan gitmedim doktora :)
Benim kisi dayanılacak gibi değil miğde bulantısı bir taraftan baş dönmesi halsizlik ne zaman normale dönecem ben
valla benim tahminime göre daha başındayız 10 hafta filan sürüyormuş bunlardüne göre bugün daha hassastım bakalım yarın nasıl olcam
benimde 3. hamileliğim fakat sanki ilk gibi oğlumda böyle olmamıştım baş dönmesi baş ağrısı göz kararması we en önemlisi çok uyku uyudukça uyuyasım geliyor neden acabaaa...
bu arada kızlar oruç tutuyormusunuz ben bugün doktoragittim fakat bişiy görünmedi vajinal muayenede oolmadım orucu sordum öenrmiyorum dedii :S naapmalıyım acabaaa
Aynı sorunlardan yakınıyorum şuanda oruç tutmuyorum ben dayanamam zaten gözlerim kararıyor bir şeyler yemesem daha kötü olurum
kızlar selam,
halsizlik bende de var mesela mutfağı toparlıyayım çok yorulduğumu hissediyorum yaşlanmış gibiyim.
yemek yapmakta yoruyor aslında çok severim.
bebiş görünmediği için henüz ailelerde söylemedik.
kaç gündür halsizim abim soruyor neyin var diye yoruldum grip falanmı oluyorum acaba diyorum
oruç tutmadım kızlar gün içinde fazla birşey yediğim söylenemez ama su içtim.Allah nasip ederse daha sonra telafi ederim.
selam...annemlerden yeni geldim..yaf onlarmı hamile ben mi bilemedim.bi otur diyorlar bana enerjimi kıskanıyorlarcinsiyet tahminleri almış gidiyor zannımca.hadi benide siz tahmin edin.meyveden sebzeden nefret ediyorum.uyuyamıyorum.yorgunluk yok.bazen bulantım oluyor aslında hergün varda çıkaracak kadar değil.kilo almadım vermişim kaymak ve nutella tek aşkım...yemiyorum içmiyorum.göğüsler karardı uçları büyüdü ben sizi tahmin ediyorum sizde beni edin bakalım..bilene nutella
İlk bebeğim aslında çok istedim tutmayı ama o cesareti bulamıyorum kendimdeilk hamileliğinse tutmamaya çalış zaten kendine güwenmiyorsan hiç tutma cnmm günahı yok bunun zatenn .. bebğe zrar werecek bişiy yaparsan günahı war .. bende tutmayacağım sanırım
kızlar selam,
halsizlik bende de var mesela mutfağı toparlıyayım çok yorulduğumu hissediyorum yaşlanmış gibiyim.
yemek yapmakta yoruyor aslında çok severim.
bebiş görünmediği için henüz ailelerde söylemedik.
kaç gündür halsizim abim soruyor neyin var diye yoruldum grip falanmı oluyorum acaba diyorum
oruç tutmadım kızlar gün içinde fazla birşey yediğim söylenemez ama su içtim.Allah nasip ederse daha sonra telafi ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?