2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kızlar ya bu bulantı yavaş yavaş artar mı yoksa nasıl başladıysa öyle mi gider.2 gündür hafiften bulantılar var bugün peynir görünce kusucaktım az daha daha ne kadar arta bu

kızlar ya bu bulantı yavaş yavaş artar mı yoksa nasıl başladıysa öyle mi gider.2 gündür hafiften bulantılar var bugün peynir görünce kusucaktım az daha daha ne kadar arta bu

inşallah artmaz tek dileğimiz bu ama maallesef çoğu kişinin artarak devam ediyor (( önceki gebeliklerimde benim öyle olmuştu(( ekşi şeyler yemeye gayret etmiştim bide soda sanki benim mide bulantılarımı azda olsa hafifletiyor deneyebilirsin...

çok sağol tatlım deniycem mutlaka umarım böyle kalır artmaz :)

aslında her gebenin en çok rahatsız olduğu durumlardan biri ama bence sanırım biraz şükretmek ve iyi şeylerin habercisi olduğunu düşünmek gerekiyor doktorumda mide bulantısının olmasını tabii belli bir radde kadar iyi olarak nitelendirmişti. en son gebeliğimde ben mide bulantılarımın bittiği gün bebeğimi kaybetmiştim((

arkadaşlar herkese merhaba,
bende mart annesi olacağım allah nasip ederse :)

sat 11 haziran
kesemizi gördük,kalp atışları haftaya inşallah,

allah hepimize yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah

bugün doktora gittim ama gebeliği ultrasonda göremedi.. erken sanırım dahaa benim için..

slm kizlar
aklima takilan bir sey var cvp verirseniz sevinirim.
Protein s degerim 51.4 cikti. Dr bununnormal oldugunu soyledi ama referans degerin altinda ve arastirinca ogrendim ki kan pihtilasmasiyla ilgisi var. Sizce degerim normal mi protein s tahlili yaptiran varmi?

ayy canım sen bana erkek demiştin bakalım hayırlısı
hadi yaa senin için yaptığı yorum gözümden kaçmış demek 3 kişi olduk erkek olacağı yorumu kaptık bakalım

ah canım yaa ya bazen kokulara tahammül bile edemiyorum hafif hafif bulantılarım oluyor aratacak diye endişemde oluyor genelde hafif bi bulantı yaşıyorum ama ilerde ne olur bilmem valla :18: bende uyku hali var acayip uykucuyum bebeğimle vee bol bol bazen hafif bazen fena başağrımla meşgulüm

çok geçmiş olsun tatlım yaa inşallah bebeğin seni bırakmayacak sağlıklıca -vaktinde kucağına almak nasip olacak Rabbime emanetiz hepimiz bebeklerimizle

bugün doktora gittim ama gebeliği ultrasonda göremedi.. erken sanırım dahaa benim için..
canım vajinal muayene denedi mi dr un :26: endişe etme karından ultrasonda çok erken olduğu için görülmez

canım ya bana şimdiye kadar kan-idrar tahlili yapılmadı yarın kontrolümüz var bakalım yarın bende gelişmeleri yarın bu saatlerde bildiririm ya bence nette çok araştırma yapma sitresini katlama eğer dr undan memnun değilsen değiştir ama kafanı takma

selamün aleyküm arkadaşlarım

hayırlı-bereketli, huzurlu ramazanlar dilerim

oruç tutan karındaşlarımızı ayakta alkışlıyor ve Rabbim kabul etsin diyorum

ben tutmuyorum kaza olarak ödemek nasip olsun inşallah

yarın dr kontrolümüz var

vee çok uykum hafif başağrım var hemen çıksam iyi olacak

yeni gelen arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyorum tebriklerimi iletip kaçıyorum

Dr dan memnunum ama araştırdım ve tedirgin oldum

Bende baygınlık hali var ayağa kalkınca başıma ağrı giriyor gözlerim kararıyor geçer dedim ama neredeyse 1 haftadır böyle benim gibi olan var mı ?

Bugun en sonunda acillik oldum. Serum taktılar, midemi rahatlatmak icin ilaç verdiler.

2 kilo zayıflamışım İlk gebeliğimde ilk zamanlar kilo almıştım bundaysa zayıflıyorum.

Buarada kizlar bebeğim insan seklini almış Dr bu gebeliğin degişiksee erkektir o zaman dedi.

Yeni gelen arkadaslar hoş geldiniz.biraz daha iyi oluyum listeyi düzenliyeceğim. Nur sey Nur Bitanesi cok sevindim benim sipamda insancık olmuş.

Bugun 8 haftam bitti. İdrar verdim Pazartesi gunü sonucu alacak esim.

Benden bu kadar siz nasılsınız

Son düzenleme:
Bende baygınlık hali var ayağa kalkınca başıma ağrı giriyor gözlerim kararıyor geçer dedim ama neredeyse 1 haftadır böyle benim gibi olan var mı ?
canım geçmiş olsun tansiyonun mu düşüyor acaba ben acıktığımda öyle oluyorum bence tansiyonunu düzenli ölç bakalım ,

aleykum selam

gebelıgımız aynı gun allah saglıkla kucaklamayı da nasıb etsın..

canım çok geçmiş olsun yaa eee sürekli bulantı-kusma yaşadın zayıflaman normal bundan böyle daha iyi olursun inşallah hadi bakalım bi tosunpaşa daha geliyo demek

gecmis olsun
bebegin resimleri daha net de mi artik ne guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…