2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Bana da bir tahminde bulun o zaman

selam kızlar ne var ne yok görüşmeyeli?biraz okudum eskileri ama uykum geldi yarın açığı kapatıcam inşallah..
kızlar bişey yiyemiyorum ben ya,bulantım yok ama sanki hep tokum,ağzıma bişey aldığım an geri çıkarasım geliyo ve haliyle kilo veriyorum,56 ile hamile kaldım şimdi 53 kilodayım,hani korkmuyo da değilim.kendimi zorlamaya da çekiniyorum bu sefer kusmaya başlarım diye.
kasık ağrılarınız nasıl,benim bi sağ bi sol hiç durmuyo,yaramaz olucak bizimki belli oldu :)

bende yiyemiyorum ilk 3 ay benden almadığı için rahatım kasmıyorum.benimde hep sağ kasığım ağrıyor çok fena hemde halada ağrıyor((

canım bende hiç yorulmuyorum ya sonradan çok ayakta kalınca belim ve kasıklarım ağrıyor...benimde sadece annem ve babam biliyor o kadar:)))
bende söylemek istiyorum artık

İlk bebeğim aslında çok istedim tutmayı ama o cesareti bulamıyorum kendimde

Allah hepimize kolaylık versin
sağol canım hepimize inşallah

deliiiibu hakkı meslesine çok gülüyorum.bugün çok lafını ettik ya ateşli gecenin eseri ateş bebek

erkek isimleri netleşti
hakkı
ateş
bizimki nasıl bir geceydi hatırlamıyorum ismini bulurduk

bende yiyemiyorum ilk 3 ay benden almadığı için rahatım kasmıyorum.benimde hep sağ kasığım ağrıyor çok fena hemde halada ağrıyor((

Erkekk hem sen tahmin edemesende oğluşun etmiş işte kanda var demek ki kuvvetli his

he sorma..varya etrafta bilenler toplasan üç kişi hergün cinsiyet değişiyor.korkarım bebişin tersi dönecekkan yenileme,makas bıçak,rus takvimi,üç farklı cinsiyet tahmini....kocam kafayı yiyecekk delii pc de bunlara bakıyor sürekli...

kız nehir ateşi ben dimedim eceli varya o didiateşli gecenin ürünü erkek olursa ateş koyacam dedierkek olursa çınar yada eymen aşırı istiyorum...kız olursa yaren ama muhtemelen değişir.....

Ben şahsen oğlum olsun istiyorum ama eşim kız taraftarı bizde cin rus vs yaptık hepsinde kız çıktı :)

ben şahsen oğlum olsun istiyorum ama eşim kız taraftarı bizde cin rus vs yaptık hepsinde kız çıktı :)

çin takvimi güvenilir değil canım benim bebeklerde tutmadı üç çeşidi var birinde 9 ay ekliyorsun birinde marttan önceyse 2 yıl sonraysa 1 yıl birinde içinde olduğun yaşa diğerinde doldurduğu yaşa bakıyorsun falan...kan yenileme tuttu beninkilerde birde rus....
Allahımın yanında kızda çok erkek te hayırlı sağlıklı salih evlatlar versin züriyetinden ve rabbim dilerimki kimin gönlünden ne geçiyorsa onu versin inşallahhhhh....

aleyküm selam canım hoşgeldin...

slmm cnmmm

kızlar ya şuı anda buraya yazmak ble hayal gibi şükürlerr olsun sabrın sonu selametmş gerçekten
he bu arada kan yenileme ile rus ayrı şeyler mi :44:rusa da bakayım o zaman benn

kız nehir ateşi ben dimedim eceli varya o didiateşli gecenin ürünü erkek olursa ateş koyacam dedierkek olursa çınar yada eymen aşırı istiyorum...kız olursa yaren ama muhtemelen değişir.....

biliyorum canım ecelinin ateşli gecesinin ürünü
yanlış anlama yaren ismini sevmiyorum bi küçük kızda gördüm oda bi tuhaftı hep o aklıma geliyor
erkek ismi aklıma gelimiyor kız olursa nehir
Ben şahsen oğlum olsun istiyorum ama eşim kız taraftarı bizde cin rus vs yaptık hepsinde kız çıktı :)

bende kız istiyorum Allah sağlıklı bebişler bize nasip etsin :26:

Orası öyle tabi ki ayıpsız kusursuz olsun da cinsiyeti önemli değil bizim kisi oyalanma eğlenme işte tahminimi istiyorummmmmm

orası öyle tabi ki ayıpsız kusursuz olsun da cinsiyeti önemli değil bizim kisi oyalanma eğlenme işte tahminimi istiyorummmmmm

tabiki eğlence be gülümm....ah nehir ahhhhh yarenden soğuttun işte bitti yani..nehir ismine bayılırım ben....hayırlı olsun bakalım ne diyelim nasılsa pıtır pıtır dökülecek ufaklıklar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…