2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Kendı hatalarını duzeltmek ıcın hemen öncelık yapmıslar bosuna bekletıyorlar aslında hemen cıkan sey bır suru kan tahlılı beklıyorla rsonra toptan yolluyorla tek tek ugrasmak ıstemıyorlar bazen acıl dıyor ya doktorlar nasıl hemen sonucu alıyoruz onun gıbı yanı bılmıyorumda benım bılgım böyle ınsallah hakkında hayırlısı canım...

canım sence 15dk çıkması normalmi
bide snn bebek kaç haftalık şuan bnm adet 6 gün geçti

Nerden bakıyorsun nette ne yazıyorsun bılgı verırmısın sekerlık

canım sence 15dk çıkması normalmi
bide snn bebek kaç haftalık şuan bnm adet 6 gün geçti

Bana dr dedıgıne gore 7 haftalıgım ama gunumden 2 gun buyukmus bebek ne demekse ustune gormus olabılırım belkı bılmıyorum kafam karısık:44:

he hee ne güzel hem aynı şehirde hemde doğum zamanımız nerdeyse aynı gün doğumevi ayrı bi eziyet bende bi daha gitmeyi düşünmüyorum korucukta süha bey varmış bende onu duydum ona gideceğim inşallah sonra da özel bi doktor bulmak istiyorum...

Süha beyıde duydum cok ıyıymıs dusurebılırsen ıyı bende hergun bakıyorum ama hep dolu 182 arayın dıyorlar daha cabuk bulunuyormus bırde neresındensın ben camılı 1 de yenı kent parkın hemen dıbındeyım bekarlık evımde devogluydu vıb te calısıyordum garın orda belkı senınde bıletını kesmısımdır

ben aldım randevumu çok şükür biraz bekleyeceğim randevu için ama ne yapalım. ben merkezde oturuyorum ankara caddesinde.bilet kesme işi zor bi ihtimal otobüsle şehir dışına pek çıkmışlığım yok çünkü

Anammm kac sayfa konuştunuz o kadar sayfayı tobeeler olsun okuyamamm

Merhaba kızlar... Nasılsınız? Benim tatil iyi gidiyor.. Ortalama 2-3 hafta daha tatildeyim...
Konuya gelelim... Doktordan geldim... Kesemi de gördüm, bebişi de gördüm, kalp atışlarını da duydum... Bilginiz olsun dedim...
Siz neler yapıyorsunuz?

Tepkine çok güldüm... Ben her gün girmeye çalışıyorum. Gene okuyamıyorum... Arada "iyi akşamlar" ya da "iyi günler" dileyip gözüme takılan birkaç mesaja cevap yazdım..

anneler öyle.oğlumda o kadar yedirdiki annem başka şehirdeydim bana bakmaya geldi...27 kilo aldım bebeğim 3100 doğdu manda olmamla kaldım anlayacağın nn
çok dikkat etmeliyim ben o zaman ama onlar verdikçe benim iştahım dahada açılıyo yani yedikçe yiyesim geliyo benim yaaa:18:

al benden de o kadar vallaaa

çeneler düşmüş iyice kıslaarrr...
bende okumaya çalıştım ama yapamadım,oturamıyorum fazla,,belim ağrıyor...
sen nasılsın tatlım iyi mi durumun?

bugün kendimi daha iyi hissediyorum...
yarın tekrar dr kontrolum var
dua edelim birbirimize inşallahh
Rabbim korktuklarımızla imtihan etmesin bizleri inşallahhh...

hmmmm bilmiyorum ki gülüm bizim doktor güzel bilgilendiriyo bidaha gittiğinde ayrıntılı bilgi iste bence:26:

Sevincimi paylaşan herkese teşekkürler arkadaşlar.Ben de sizlerin güzel haberlerinizin takipçisiyim,aynı zamanda duacısıyım da...Bu topikten marta kadar hep güzel haberler duyulsun,bolca sevinçler,umutlar paylaşılsın,paylaşıldıkça çoğalsın inşallah...Yaz tatili sebebiyle iş arkadaşlarımdan,memleketimde yaşamayışım nedeniyle de ailemden uzakta geçirdiğim şu hassas dönemde burada olmak ve varlığınızı hissetmek gerçekten çok motive edici.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…