caım ya aslında ben kan verdigimde 1,5 saatte çıkıyo sonucu bu sefer verdigim unutmuşlar ben labaratuara gittim kanı hemen makinaya attı ve 15dk alacaksn dedi şaşırdım acaba diyorum yanlışlıkmı oldu doktorda öyle olabilir dedi inşallah öyledr sizcede öyle bişey olabilirmi
Kendı hatalarını duzeltmek ıcın hemen öncelık yapmıslar bosuna bekletıyorlar aslında hemen cıkan sey bır suru kan tahlılı beklıyorla rsonra toptan yolluyorla tek tek ugrasmak ıstemıyorlar bazen acıl dıyor ya doktorlar nasıl hemen sonucu alıyoruz onun gıbı yanı bılmıyorumda benım bılgım böyle ınsallah hakkında hayırlısı canım...
1 hafta falan dese tamamda dün cuma gel dedi ben cumartesi gidicem.
biraz önce kese büyüklüğüne baktım.7,99 dan 17,99 olmuş 10 günde.
nette baktım 20mm üzerinde görünüyormuş diyorlar doktor onu mu bekliyor acaba :44:
canım sence 15dk çıkması normalmi
bide snn bebek kaç haftalık şuan bnm adet 6 gün geçti
Nerden bakıyorsun nette ne yazıyorsun bılgı verırmısın sekerlık
adapazarlıyım canım benım doktorum dogum evındekı gunay dumandı onunla tedavı gorup hamıle kaldım sonra benım yasım 42 oldugu ıcın dedımkı daha özele gıdeyım doga tıp merkezınde yenı cmaının orda orhan hayrı mete dıye bır dr var ona gıttım cok memnun kaldım bır kafa anlatamam esprıler o bıcım ınsanı nasıl rahatlatıyo sımdılık ona devam edecem testler falan cok pahallı olursa korucuktakı serhan arıf cıvrıoglu varmıs profosor ondan sıra bulabılırsem ona devam ederım ama ona ulasmak cok zor bılmıyorum cunku onumuzde coook testler olacak altından kalkabılırmıyız bılmıyorum hayırlısı artık...
Bana dr dedıgıne gore 7 haftalıgım ama gunumden 2 gun buyukmus bebek ne demekse ustune gormus olabılırım belkı bılmıyorum kafam karısık:44:
he hee ne güzel hem aynı şehirde hemde doğum zamanımız nerdeyse aynı gündoğumevi ayrı bi eziyet bende bi daha gitmeyi düşünmüyorum korucukta süha bey varmış bende onu duydum ona gideceğim inşallah sonra da özel bi doktor bulmak istiyorum...
son adet tarihin ney acaba bnm 12 haziran
Süha beyıde duydum cok ıyıymıs dusurebılırsen ıyı bende hergun bakıyorum ama hep dolu 182 arayın dıyorlar daha cabuk bulunuyormus bırde neresındensın ben camılı 1 de yenı kent parkın hemen dıbındeyım bekarlık evımde devogluydu vıb te calısıyordum garın orda belkı senınde bıletını kesmısımdır
canım sence 15dk çıkması normalmi
bide snn bebek kaç haftalık şuan bnm adet 6 gün geçti
canımsın sağol teyzesi....sizlerde bebeişlerinizle seneye ktlarsınız inşallah....
Anammm kac sayfa konuştunuz o kadar sayfayı tobeeler olsun okuyamamm
anneler öyle.oğlumda o kadar yedirdiki annem başka şehirdeydim bana bakmaya geldi...27 kilo aldım bebeğim 3100 doğdu manda olmamla kaldım anlayacağın nn
Anammm kac sayfa konuştunuz o kadar sayfayı tobeeler olsun okuyamamm
çok dikkat etmeliyim ben o zaman ama onlar verdikçe benim iştahım dahada açılıyo yani yedikçe yiyesim geliyo benim yaaa:18:
hmmmm bilmiyorum ki gülüm bizim doktor güzel bilgilendiriyo bidaha gittiğinde ayrıntılı bilgi iste bence:26:bizim doktor 4 haftalık görnüyor dedi ama + kaç olduğunu filan söylemedibir dahaki gidişte bir daha bakınca ne kadar çıkcak acep :44: mm olarak nette bulduğum hesaplama da sat la aynı çıktı çözemedim ki:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?