2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
canımsın bende kimsecikler görmedi sandım

cumartesi gidicem doktorun önceki söylediğine göre hesap yapınca 7-7,5 haftalık oluyor.

tamam gülüm net duyarsın hemde..telaş etme.bende cuma gidecektim 6+2 de vazgeçtim.baksana hayal kırıklığına uğramak istemiyorum.çarşamba falan giderim belki durabilirsem tabiii

ilk gebeliğimde bende de olmuştu canım sağ kasığımda kesede kasılmalar var dedi içeride kanama birikmiş demişti dr bende 8. haftama kadar beklemiştim 7.haftada olmuştu hemde doğum günümde moralimi bozmuştu ilaç verdi progestan düşük önleyici enteresan bende hiç kanama olmamıştı 1 hafta hiç kalkmıosun ihtiyaçların dışında demişti... lütfen sende canım hareketlerine dikkat et ihtiyaçların dışında ayağa kalkma bazı kasık ağrıları iyi olmayabilir

canım aynı şeyleri yaşamışız ne zor zamanlar hastanede kendime geldiğimde ağlıodum (( allah herşeyin hayırlısını ve sağlıklısını versin

canım benim bu 3.hamileliğim ama elimde kocaman bir sıfır var.yaşadıklarımı bir anlatsam((bütün testlerimi yaptırdım.pıhtılaşma yok ama pıtılaşmayla ilgili bir değer heterezigot çıktığı için doktorum her ihtimale karşı iğneye başladı..

Valla arkadaslar benım dr bana senın ılacın her saat bası çay tabagı buyuklugunde bır tabağa bır parca peynır bırkac zeytın sogus olarak bır dılım ekmek yemen lazım ve gunde 2.5 lt su ıcecen ama oyle lıkır lıkır degıl dedı 3 yudum 5 yudum gıbı mutlaka ılacın bu dedı ben ekmek yıyemıyorum ama zorla yemeye calısıyorum gunde bır bardak hıc sasmaz ıcebılıyorsanız maden suyu ıcın mıneral acısından cok saglıklı sabah namazında bır bardak sut ıcıyorum ama hazır sut degıl sutcuden alıyorum yogurt yıyemıyorsanız mutlaka ayran ıcın cok ıyı folıbolu ıstersen bırak sana faydası yok dedı ama zararıda yok bana bıraktı yanı progestan ıcıyorum yatarken dusuk rıskını kaldırıyo bırde metpamıt ıcıyorum gunde 3 dedı ama yınede ben 1 tane sabah ac karnına ıcıyorum bazende gun ıcersınde cok bulanırsa 1 tane daha ıcıyorum boyle işte bu arada mıde bulantıları ıcın sıkayet etmeyın canlarım ne guzelkı vucudunuz tepkı verıyo allahın gucune gıder mazallah kotu dusunmuyelım...:18:

Son düzenleme:

canım benim bu 3.hamileliğim ama elimde kocaman bir sıfır var.yaşadıklarımı bir anlatsam((bütün testlerimi yaptırdım.pıhtılaşma yok ama pıtılaşmayla ilgili bir değer heterezigot çıktığı için doktorum her ihtimale karşı iğneye başladı..

ilk gebeliğimde bende de olmuştu canım sağ kasığımda kesede kasılmalar var dedi içeride kanama birikmiş demişti dr bende 8. haftama kadar beklemiştim 7.haftada olmuştu hemde doğum günümde moralimi bozmuştu ilaç verdi progestan düşük önleyici enteresan bende hiç kanama olmamıştı 1 hafta hiç kalkmıosun ihtiyaçların dışında demişti... lütfen sende canım hareketlerine dikkat et ihtiyaçların dışında ayağa kalkma bazı kasık ağrıları iyi olmayabilir

canım aynı şeyleri yaşamışız ne zor zamanlar hastanede kendime geldiğimde ağlıodum (( allah herşeyin hayırlısını ve sağlıklısını versin

amin canım inşallah..hayırlısı artık..bu 3.olacak aynı şeyi tekrar yaşarsam nasıl toparlanırım bilmiyorum..(

hayırlıı olsun canmm,allah kucagna almayı nasip etsin insallahh.. :)

tamam gülüm net duyarsın hemde..telaş etme.bende cuma gidecektim 6+2 de vazgeçtim.baksana hayal kırıklığına uğramak istemiyorum.çarşamba falan giderim belki durabilirsem tabiii

1 hafta falan dese tamamda dün cuma gel dedi ben cumartesi gidicem.
biraz önce kese büyüklüğüne baktım.7,99 dan 17,99 olmuş 10 günde.
nette baktım 20mm üzerinde görünüyormuş diyorlar doktor onu mu bekliyor acaba :44:

ne güzel anlatmış valla doktorun imrendim, şu doktorumu değiştircem de hala karar veremedim kime gidiceğime... bana hiç bir şey anlatmadı ya adi karı bidaha beklesin ona giderim.. bi beslenme menüsü verdi salladı başından...

ben yinede kendim araştırıp dikkat ediyorum. her sabah günlük süt içiyorum öğlenleri de mutlaka yoğurt yada ayran aralarda mutlaka bol bol meyve....

doktor biraz düşük dedi 1200 falan olması gerekiyomuş ayın 10unda 219du şimdi ise 841 ya

Git ALLAH aşkına bu doktorlar ınsana kafayı yedırtırler bende adetın 2 gun gecıkmeyle gıttım degerım 3586 cıktı bırden yuzu degıstı cok yuksek dedı ben ne korktum arastırdım ya ıkız gebelık yada mol gebelık olabılıyormus halk dılınde uzum gebelıgıde denılıyo ınsanı rahatlatmıyorlar sınırler ama cok sukur korktugum gıbı olmadı ıkızde gorunmuyor sımdılık benım sanırım buyuk ıhtımalle üstüne görme dedi baska doktora gıttım ama nasıl olur şakır şakır adet oldum bırde ben kaydedıyorum gunu gunune 31 mayıs adettım6 mayısta temızlendım 30 hazıranda beklıyordumkı olmadım 2 gun gectı 2 temmuzda baktım hamıleyım nasıl olduda ustune gordum bılmıyorum nasıp ıste o yuzden degerım yuksekmıs gnumden buyuk bebekmıs dedıgıne gore takma kafanı yaa relax ol lutfenn

caım ya aslında ben kan verdigimde 1,5 saatte çıkıyo sonucu bu sefer verdigim unutmuşlar ben labaratuara gittim kanı hemen makinaya attı ve 15dk alacaksn dedi şaşırdım acaba diyorum yanlışlıkmı oldu doktorda öyle olabilir dedi inşallah öyledr sizcede öyle bişey olabilirmi

cok haklısın canmm diğer ihtimalleri hiç sölemiyorlar bile..sadece kötüyü..bnde gittigimde kese küçük dedi ama megersem günüm erkenmiş benm bisürü sorumla cabamla cevap verdi,ben sormasam aklımda bisürü soruylaa günlerin gecmesini beklicektm,allaha sükür kalp atısınıda gördük..

CANDAS 28 yaşındayım canım.29 umda anne olacağım nasipse....
inş canm en verimli yaşlar diye düşünüyorum.bende 27 deyim.27,5 ta anneyim inş :)
anladım canım rabbim sana bağışlasın yavrunu inş kalbi atar en gönülden dileğim ...

eceli54

sakaryalı mısın sen canım? hangi doktora gidiyorsun acaba ?

adapazarlıyım canım benım doktorum dogum evındekı gunay dumandı onunla tedavı gorup hamıle kaldım sonra benım yasım 42 oldugu ıcın dedımkı daha özele gıdeyım doga tıp merkezınde yenı cmaının orda orhan hayrı mete dıye bır dr var ona gıttım cok memnun kaldım bır kafa anlatamam esprıler o bıcım ınsanı nasıl rahatlatıyo sımdılık ona devam edecem testler falan cok pahallı olursa korucuktakı serhan arıf cıvrıoglu varmıs profosor ondan sıra bulabılırsem ona devam ederım ama ona ulasmak cok zor bılmıyorum cunku onumuzde coook testler olacak altından kalkabılırmıyız bılmıyorum hayırlısı artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…