Sevincimi paylaşan herkese teşekkürler arkadaşlar.Ben de sizlerin güzel haberlerinizin takipçisiyim,aynı zamanda duacısıyım da...Bu topikten marta kadar hep güzel haberler duyulsun,bolca sevinçler,umutlar paylaşılsın,paylaşıldıkça çoğalsın inşallah...Yaz tatili sebebiyle iş arkadaşlarımdan,memleketimde yaşamayışım nedeniyle de ailemden uzakta geçirdiğim şu hassas dönemde burada olmak ve varlığınızı hissetmek gerçekten çok motive edici.
bol bol su iç, karnını şişir. yiyemezsin o zaman.. nasıl taktik ama.....
güzel çok güzelde ya benim su içince midem çok bulanıyo gomacanda göbüşüm oluyo 5 aylık gibi aynı
güzel çok güzelde ya benim su içince midem çok bulanıyo gomacanda göbüşüm oluyo 5 aylık gibi aynı
o şişlik bende de var. korkunç bir göbek var. bi de mayomla sahile iniyorum, millet 6 aylık haile sanıyordur herhalde... az önce doktordan geldim ve mide bulantısı olan hastalarına kahve-kola önerdiğini söyledi. bi de onları dene....
sende demi var canım yhaaa
peki bu göbüşler nolcak sence,bi fikrin var mı?
bi de kaç kilo aldın cnm sen?
dr afalan sordun mu bu şişliği..
sende demi var canım yhaaa
peki bu göbüşler nolcak sence,bi fikrin var mı?
bi de kaç kilo aldın cnm sen?
dr afalan sordun mu bu şişliği..
s.a arkadaslar hayrlı olsun.. bende mart annesı olacagım rabbim hepimizin yavrularını kucagımıza almaya nasip etsin..
a.s. aramıza hoş geldin. amiiiiinnnnn amiiiinnnnnnn... inşallah...
bizim kız da olsa erkekte olsa isimleri belli...allah onları isimleri ile yaşatır inşallah....
Hamişler napıyorsunuz benim canım çok sıkılıyo bebişlerinize isim düşündünüz mü
ilk bebek mi? kaç haftalık?
bizim kız da olsa erkekte olsa isimleri belli...allah onları isimleri ile yaşatır inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?