- 31 Ekim 2010
- 2.284
- 12
- 358
kaç haftalık olacak gülüm 3 gün sonra...
canımsın bende kimsecikler görmedi sandım
cumartesi gidicem doktorun önceki söylediğine göre hesap yapınca 7-7,5 haftalık oluyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaç haftalık olacak gülüm 3 gün sonra...
canımsın bende kimsecikler görmedi sandım
cumartesi gidicem doktorun önceki söylediğine göre hesap yapınca 7-7,5 haftalık oluyor.
arkadaşlar bende sağ tarafımda kesikli kesikli hafif bir ağrım var. kasıklarda değil. ara ara gelip geçiyo. bacaklarda da hafif bi kramp var. siz de de öylemi? ayrıca midem de bulanmıyo. hatta hiç ekmek yemek istemiyorum. dü canım yoğurt çekti.:))) ayrıca beslenmeleriniz nasıl? ner yiyip içiyorsunuz. bunları da paylaşsak ne güzel olur.
Canıımmm aynı benım gıbııı ayy suan o gunler geldı aklıma aglamaktan yzamıyorum senı cok ıyı anlıyorum benımkıde 6 hafta 4 gunlukte kalmıstı ben 9 haftaya kadar bekledım ama sonuc malesef bozuk gebelık 6 subatta kuretaj oldum rabbim hayırlısını versın ama ben ne kadar canlanmasını ıstesemde yınede bır tarafım hayırlısını ıstıyordu zaten saglam bebek tutunur belkı sakat olacak belkı hastalıklı olacak yınede şukret ve hayırlısını ıstee ama bılıyorumkı cok zorrr YARABBİ TAŞA CAN VERDİĞİN GİBİ BEBEĞİNEDE CAN VER YARABBİ HAYIRLISIYLA...
anladım canım rabbim sabırlar versin..Tesellilerimiz şefaatleri.inş orda buluşmak nasip olsun.Allahım oğluna ve kardeşine uzun uzun ömürler versin ... sen kaç yaşındasın ?
inş salı gününde bebeğini görürsün canım.. bulantın ne zman başladı ?
ooo maşallah allah daim etsin inş canım.
canım önce bi kendini üzme, bilmiyoruz ki hiç ne olduğunu.bulantıların kesildiğine aldırış etme bebeğin seninledir inş.dua edelim bırakmamış olsun seni.olur ki inş olmasın rabbim esirgesin ama bişey için uyarmak istiyorum seni, bebeğinin kalbi atmazsa nolur pıhtılaşma testi yaptır, bu sebepten ötürü atış olmuyo ve gelişim geriliği olabiliyor.tedavisi var iğneyle.inş bebeğin senledir canım..
ben hiç bişey yiyemiyorum yaa (( canım istiyoda yiyemiyorum bulantımda yok.sebebim şu pıhtılaşmam ileri düzeyde sanırım protein dietim var.et balık tavuk köfte süt yoğurt bakliyat hepsi yasak.yani bakliyatlar için günlük 3 kaşık etler için 30 gr köfte için 1 adet vermiş.bebek nasıl beslenecek sebze meyceyle bilmiyorum artık ama öğle arası kaytarıyorum mecburen.nerden bulayım ben sebze yemeğini birde soğanı asla yiyemem.onu koyuyor içine bu yiyecekleri yersemde bebeğin hayatınıda bazı konularda tehlikeye atabilirm
arkadaşlar bende sağ tarafımda kesikli kesikli hafif bir ağrım var. kasıklarda değil. ara ara gelip geçiyo. bacaklarda da hafif bi kramp var. siz de de öylemi? ayrıca midem de bulanmıyo. hatta hiç ekmek yemek istemiyorum. dü canım yoğurt çekti.:))) ayrıca beslenmeleriniz nasıl? ner yiyip içiyorsunuz. bunları da paylaşsak ne güzel olur.
anladım canım rabbim sabırlar versin..Tesellilerimiz şefaatleri.inş orda buluşmak nasip olsun.Allahım oğluna ve kardeşine uzun uzun ömürler versin ... sen kaç yaşındasın ?
inş salı gününde bebeğini görürsün canım.. bulantın ne zman başladı ?
ooo maşallah allah daim etsin inş canım.
canım önce bi kendini üzme, bilmiyoruz ki hiç ne olduğunu.bulantıların kesildiğine aldırış etme bebeğin seninledir inş.dua edelim bırakmamış olsun seni.olur ki inş olmasın rabbim esirgesin ama bişey için uyarmak istiyorum seni, bebeğinin kalbi atmazsa nolur pıhtılaşma testi yaptır, bu sebepten ötürü atış olmuyo ve gelişim geriliği olabiliyor.tedavisi var iğneyle.inş bebeğin senledir canım..
ben hiç bişey yiyemiyorum yaa (( canım istiyoda yiyemiyorum bulantımda yok.sebebim şu pıhtılaşmam ileri düzeyde sanırım protein dietim var.et balık tavuk köfte süt yoğurt bakliyat hepsi yasak.yani bakliyatlar için günlük 3 kaşık etler için 30 gr köfte için 1 adet vermiş.bebek nasıl beslenecek sebze meyceyle bilmiyorum artık ama öğle arası kaytarıyorum mecburen.nerden bulayım ben sebze yemeğini birde soğanı asla yiyemem.onu koyuyor içine bu yiyecekleri yersemde bebeğin hayatınıda bazı konularda tehlikeye atabilirm
Canıımmm aynı benım gıbııı ayy suan o gunler geldı aklıma aglamaktan yzamıyorum senı cok ıyı anlıyorum benımkıde 6 hafta 4 gunlukte kalmıstı ben 9 haftaya kadar bekledım ama sonuc malesef bozuk gebelık 6 subatta kuretaj oldum rabbim hayırlısını versın ama ben ne kadar canlanmasını ıstesemde yınede bır tarafım hayırlısını ıstıyordu zaten saglam bebek tutunur belkı sakat olacak belkı hastalıklı olacak yınede şukret ve hayırlısını ıstee ama bılıyorumkı cok zorrr YARABBİ TAŞA CAN VERDİĞİN GİBİ BEBEĞİNEDE CAN VER YARABBİ HAYIRLISIYLA...
yoo gayet iyi bence..2 kat artmış daha ne olsun.göstermedin mi hiç doktora???
veeee sabırsızlık timsali olduğumu bir kez daha ispatladım,kendi doktorumla olan randevum 26'sında olmasına rağmen,sabah gözümü bugün doktora gidiyorum diyerek açtım,nöbetten çıkan eşimi daha eve girmeden aldım başka bir doktora gittik beraber.Kesemiz zaten görünmüştü yaklaşık 12 gün önce,kalp atışları içindi heyecanım.Bugün yani 7+1 itibariyle,kalp ritmimiz de izlendi Allah'ımıza şükürler olsun :) Çok sıkışık olmamama rağmen,ritmimiz duyuldu,ikinci fotomuzu da çekindik,döndük evimize tebessümle :)Darısı tüm sabırla bekleyen ve benim gibi heyecandan gün sayan tüm annelerin başına.Rabbim cümlemize tamamına ermeyi,endişesiz sorunsuz kucağımıza almayı nasip etsin dilerim.Herkese sevgiler,selamlar ...
tamam gülüm net duyarsın hemde..telaş etme.bende cuma gidecektim 6+2 de vazgeçtim.baksana hayal kırıklığına uğramak istemiyorum.çarşamba falan giderim belki durabilirsem tabiii
doktor biraz düşük dedi 1200 falan olması gerekiyomuş ayın 10unda 219du şimdi ise 841 ya
Valla arkadaslar benım dr bana senın ılacın her saat bası çay tabagı buyuklugunde bır tabağa bır parca peynır bırkac zeytın sogus olarak bır dılım ekmek yemen lazım ve gunde 2.5 lt su ıcecen ama oyle lıkır lıkır degıl dedı 3 yudum 5 yudum gıbı mutlaka ılacın bu dedı ben ekmek yıyemıyorum ama zorla yemeye calısıyorum gunde bır bardak hıc sasmaz ıcebılıyorsanız maden suyu ıcın mıneral acısından cok saglıklı sabah namazında bır bardak sut ıcıyorum ama hazır sut degıl sutcuden alıyorum yogurt yıyemıyorsanız mutlaka ayran ıcın cok ıyı folıbolu ıstersen bırak sana faydası yok dedı ama zararıda yok bana bıraktı yanı progestan ıcıyorum yatarken dusuk rıskını kaldırıyo bırde metpamıt ıcıyorum gunde 3 dedı ama yınede ben 1 tane sabah ac karnına ıcıyorum bazende gun ıcersınde cok bulanırsa 1 tane daha ıcıyorum boyle işte bu arada mıde bulantıları ıcın sıkayet etmeyın canlarım ne guzelkı vucudunuz tepkı verıyo allahın gucune gıder mazallah kotu dusunmuyelım...:18:
doktor biraz düşük dedi 1200 falan olması gerekiyomuş ayın 10unda 219du şimdi ise 841 ya
Git ALLAH aşkına bu doktorlar ınsana kafayı yedırtırler bende adetın 2 gun gecıkmeyle gıttım degerım 3586 cıktı bırden yuzu degıstı cok yuksek dedı ben ne korktum arastırdım ya ıkız gebelık yada mol gebelık olabılıyormus halk dılınde uzum gebelıgıde denılıyo ınsanı rahatlatmıyorlar sınırler ama cok sukur korktugum gıbı olmadı ıkızde gorunmuyor sımdılık benım sanırım buyuk ıhtımalle üstüne görme dedi baska doktora gıttım ama nasıl olur şakır şakır adet oldum bırde ben kaydedıyorum gunu gunune 31 mayıs adettım6 mayısta temızlendım 30 hazıranda beklıyordumkı olmadım 2 gun gectı 2 temmuzda baktım hamıleyım nasıl olduda ustune gordum bılmıyorum nasıp ıste o yuzden degerım yuksekmıs gnumden buyuk bebekmıs dedıgıne gore takma kafanı yaa relax ol lutfenn
Git ALLAH aşkına bu doktorlar ınsana kafayı yedırtırler bende adetın 2 gun gecıkmeyle gıttım degerım 3586 cıktı bırden yuzu degıstı cok yuksek dedı ben ne korktum arastırdım ya ıkız gebelık yada mol gebelık olabılıyormus halk dılınde uzum gebelıgıde denılıyo ınsanı rahatlatmıyorlar sınırler ama cok sukur korktugum gıbı olmadı ıkızde gorunmuyor sımdılık benım sanırım buyuk ıhtımalle üstüne görme dedi baska doktora gıttım ama nasıl olur şakır şakır adet oldum bırde ben kaydedıyorum gunu gunune 31 mayıs adettım6 mayısta temızlendım 30 hazıranda beklıyordumkı olmadım 2 gun gectı 2 temmuzda baktım hamıleyım nasıl olduda ustune gordum bılmıyorum nasıp ıste o yuzden degerım yuksekmıs gnumden buyuk bebekmıs dedıgıne gore takma kafanı yaa relax ol lutfenn
inş canm en verimli yaşlar diye düşünüyorum.bende 27 deyim.27,5 ta anneyim inş :)CANDAS 28 yaşındayım canım.29 umda anne olacağım nasipse....
anladım canım rabbim sana bağışlasın yavrunu inş kalbi atar en gönülden dileğim ...canım benim bu 3.hamileliğim ama elimde kocaman bir sıfır var.yaşadıklarımı bir anlatsam((bütün testlerimi yaptırdım.pıhtılaşma yok ama pıtılaşmayla ilgili bir değer heterezigot çıktığı için doktorum her ihtimale karşı iğneye başladı..
eceli54
sakaryalı mısın sen canım? hangi doktora gidiyorsun acaba ?
inş canm en verimli yaşlar diye düşünüyorum.bende 27 deyim.27,5 ta anneyim inş :)
anladım canım rabbim sana bağışlasın yavrunu inş kalbi atar en gönülden dileğim ...