2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...


  • Ankete Katılan
    472
Haftaya gidicem dr a bi sorayim canim. Benim sac dokulmesi ve tirnakmkirilmasi cok fazlaydi o yuzden erken vermisti eleviti kullanmaya baslayinca kesildi ikiside.aslinda bicok seyi yemeye calisiyorum ama yetmiykr demekki.

Canin ben carpinti bas agrisi gibi sikayetlerle gittim ama evde tansiyon aletim vardi yani dr a bu sikayetlerim var ama ayni zamanda tansiyonum hep yuksek dedim ona gore tahlil yapip tani koymalari kolay oldu. Ama bazi kisilerin ancak gebelik zehirlenmesi olunca ortaya cikabiliyormus. Belki anlik bi sismedir.mesela dun tuzu fazla kacirdiysan bugun fazladan 1 kilo zaten iynar tartida . Ama yarinda ayniysa bence bi dr unla gorus tatlkmmonemli bisey cunku
 
Biz park yataktan sonra korkuluklu yatak almistik kizima ve resmini koydugunuz yatak gibi yapmistik. Hala oyle. Bi tarafinin demirlerini cikardik bizim yataga yanastirdik iyice gerci yanimizda yatmasi bazen sikici olabiliyor ama genel olarak guzel bisey.
 
Bendede basladi erken dogum kurtlari :)) her an dogurabilirmisim gibi geliyo vede dogumdan acaip korkuyorum.. Bir dogumyapmis oldugum halde paranoya yaptim kendi kendime.
 
arkadaslar 100gr seker testi sonucumu yaziyorum. bana verilen deger aralari nette olanlardan cok farkli. sizin doktorlariniz ne dedi yazabilirmisiniz. kontrolum cumaya. tedirgin oldum baya.
aclik 61
1. saat 162
2. saat 153
3. saat 137
bana verilen kagitta ise normal degerler aclik 65-100, 1. saat 40-200 , 2. saat 40-140, 3. saat 40-110 diyor. kisideye gore normal degerler degisir mi acaba?
 
Selammmmm
Maşallah maşallah Allah muhabbetimizi arttırsın


Canı. Hayırlısı olsun hakkında. Başka zamana inşallah daha güzel yerleri kazanırsın



Hoşgeldiiiiinnnnnnn
Ne güzel gezip tozup geldin
Bilinçli geçici seniiiiiiiii



Ben de clexane kullanıyorum bir aydır kullanıyorum. Doktor yatmam gerektiğini söylediği için kan pıhtılaşması olmasın diye. Coraspin hiç kullanmadım...




EDLİN cim her şey önümüze gelecek amaaa... Gezmek de vardı tabi
Vücut yatmaya alıştığından mıdır nedir doktora gidince bile yoruluyorum ben.
Perşembe kontrolum var bakalım ne diyecek
Bu sefer çok heyecanlıyım
Oğluşum Kocamana olduğu



Doktor yürüyüş tehlikeli demiyorsa yürü tatlım. Kasıklar da alışırsın bir hafta da
Hem büyük olsun görüş ne olacak. Demek ki senin iç karnın küçükmüş dışa vurmuş
Öyle derler yaniiii



Benim kürek ağrım beni öldürecek çoooook ağrıyor


Evet hamilelikte hastalık hiç çekilmiyor. 5 günde iyileşecekler insan olıyor15 gün. Bir ay olacak bademciğim halaaaa inmedi:18:

yatak ne güzelllllmişşşşş


kizlar hickiriklari hissetmeye baslayan var mi bu arada? boyle kalp atisi gibi, seyirme gibi, ritmik ama hafif bir hareket oluyo, benimki hickiriyo mesela su anda oy mincik mincik yapicam ben onu hele bi dogsun kuzu hayirlisiyla insallah

Ay ben onu hissetmedim hiç. Bi kulak vereyim oğluşumaaaaa


Günaydın çıtı pıtı hanımmmm
Bebekler gidince sende kilo falan kalmaz
Ben 58 ike hamile kaldım şimdi 65 im ama göstermiyorum hiç. Doktor da öyle dedi. Ben biraz alsaydım diyordum kilo basenlerden falan


Daha söylemediler mi cinsiyetiniiii
Aaaaaaa

2013 canım listelerin için teşekkür ederiz. Mucuk mucuk
 
merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum. henüz nasıl kullanacağımı çözemedim forumu. bugün gebeliğimde altıncı ayı bitirdim. yedinci aydan 1 gün aldım. bebeğim kız ve doğum tarihi 27 mart.
 
Kızlar bir sorum olacak. Bir arkadaşım söylemişti bebeğin 40 ı çıkmadan karınca yağı sürülürse kıl tüğ az oluyormuş. Ne diyorsunuz buna
 
kızlaar sizinde içinize kurt düştümü galiba erken doğacak diye bana sanki 39. Haftayı göremeyeceğin gibi geliyor yahu :)

bende o kurt kaynıyo ama en kötüsü son haftalara kadar çalışmak istediğim için o yüzden korkuyorum. ya erken gelirse diye.

neyse rabbim hayırlı saatte hayırlı doğum versin. geldi mi durmuyo zaten. dün kadın çinde otobüste doğuruyodu yaa

bende iş yerinde masanın altında doğurup gidiveririm eve töbelerr olsunn allam sen koruu:18:
 
 

100 gr şeker sonucuma baktım da en yüksek değerler şöyle

açlık 115
1.saat 180
2.saat 155
3.saat 140

yani sonuçlar bu değerlerden düşük olmalı diyor benim sonuçta..değişebiliyor demekki oranlar.ama çok fark yok :44:
 
merhabalar hamişllerrrr.....

nasılsınız,biz iyiyz oğluşumla çok şükür....

sudecim paylaştığın yatak çok güzelmiş,çok beğendim gerçekten.
 

saolasin cnm cvbin icin. evet internette baktigim degerlerde hep boyle ama bana verilen normal degerler farkli o yuzden kafam karisti.
 
selam cici anneler ve sevimli minnak bebişleri hepimiz iyiyiz inşallah herşey yolunda gitsin bu arada erken doğum benimde korkulu rüyam :18::18::18: inşallah tüm bebişler vaktinde ve sağlıklıca gelsinler
 
saolasin cnm cvbin icin. evet internette baktigim degerlerde hep boyle ama bana verilen normal degerler farkli o yuzden kafam karisti.

sanırım en doğru cevabı doktorun verecektir.cumaya kadar bekleme tedirgin olduysan doktoruna gidip sonuçları göster hemen.
ben sonuçları alır almaz çaldım kapısını sordum hemen değerler nasıl diye.normal deyince rahatladım..
 
erken vakitsiz doğum benimde korkulu rüyam oldu kaç gündür uyku tutmuyor Allah korusun inşallah miadı dolduğunda 9 ayını bir doldursunlar da öyle doğsunlar inşallah bebişlerimiz doğumdan değil de erken doğurmaktan korkuyorum :18::18:
 
ben doğumdan korkmuyorum ama erken doğum korkutuyor tabiki beni.Yavrum sağlıkla gelişsin,zamanında gelsin ya da en azından 38.haftadan önce gelmesin inşallah.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…