belli olmaması da ilginç heyecanlı olsa gerek :44: ben çatlardım meraktan
hayırlısıyla doğsun da nasılsa hazırda kıyafet var eksiğini de tamamlarsın canım.
ben ikisinde de kan hapı kullandım canım.son aya kadarda değerlerim yüksek oluyordu.kızımdada düşmedi henüz.ferrum fort diye bi hap.gece içiyorum çünkü 2 saat öncesinde ve sonrasında çay kahve süt ve süt ürünleri tüketmek bi kısmının vücuttan atılmasına sebep oluyor.iki hapa hatta iğneye geçmek gerekiyor.kan hapı asıl anneyi korumak için veriliyor diye biliyorum kan depoları tamamen boşalmasın diyeymiş.kan değerine mutlaka bakılıyor.belki senin değerlerin çok yüksekse gerek görmemiştir.ama ani değişiklikler oluyor.özellikle bu aylarda.kramplar için magnezyum veriyo doktorlar.bi de kalsiyum kemik gelişimi için.
sağlık ocağına gidersen sana duofer diye bi kan hapı verirler ama değeri ferrumun yarısı kadar.bi de şimdi devit-3 verdiler ben doktora sordum caldvitada zaten var dedi.ayrıca kalsiyum ve d3 beraber alınmalı ayrıyken bi anlamı yok dedi.
bende doktorumun verdiklerini içiyorum sadece.devlet yeni yeni eksikleri tamamlıyor.
ben ilkindede calsiumla d3 ü de almış olmuşum yani
hiç ilaç vermeyen doktorlar da var.ama ben burda öylesine rastlamadım sadece forumda okuyorum.istersen doğal olarak nelerde varsa onlardan yersin o da fayda eder.