2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

cnm hadi hayirli olsun tedavin bencede cnm dr guven. oyle dediyse dogrudur inss senin dondurulmuslarinda senin yuzunu guldursun benim gibi

neşecim senindemi dondurulmuştu benim gibimi dr güveniyorum çünki farklı bir tedevi uyguluyor dahaöncekilerden dr bana güvendedi inşallah[/QUOTE]

evet cnm benimkide dondurulmustu hem inan tedavi asamasi cok rahat

neşecim senindemi dondurulmuştu benim gibimi dr güveniyorum çünki farklı bir tedevi uyguluyor dahaöncekilerden dr bana güvendedi inşallah

evet cnm benimkide dondurulmustu hem inan tedavi asamasi cok rahat[/QUOTE]

Mrb cnmmm bende baskentte yapacam tedaviyi Allah izin verirse senin drun kimdi

Merhaba hanımlar, bende aranıza katıldım. 2 tane aşılamadan sonuç alamadık. Bu ay inşallah tüp bebek yapılacak, bizimki sebepsiz infertilite. Adetimin 21. Gününden beri lucrin kullanıyorum. Bugün de son adetimin 5. Günü. YArın doktora gideceğim, ultrason ve kan tahlili yapılacakmış. Beni de duâlarınızdan eksik etmeyin. Ilk tüp bebek olduğu için heyecanlıyım ve acemiyim. Yardımlarınızı esirgemeyin benden büyük ihtimal baya bi sorularım olacak :) hepimize Allah kolaylık ve evlat versin.

merhaba arkadaşlar inşaALLAH hepinizin keyfi yerindedir.yarın test yaptıracak arkadaşlar inşaALLAH güzel haberlerinizi alırız.transfer olan ve olacak arkadaşlarım cennet kokularını alın ve birbirinizi bırakmayın.ALLAH 'ım sen amayaa'ya yardım et ameliyatının güzel geçmesini nasip et biran önce sağlığına kavuşsunhepimizin dualarını kabul et....amiiiiiiiiiinnnnn

Nasılsınnn cnmmm Rabbim bebegini saglıkla kucagına almayı nasip etsinn
sagol cnm inş
Bende baskentte basladım tüp bebege adet söktürücü iciyorum iki gündür kısa protokol olacak senin nasıl olmustu hangi drdu cnm cook merak ediyorum nasıl bi tedavi olacak diye

benimkide kisa protokoldu ilki gonaf kullanmistim bide daha sonra olgutran ve enson catlitici igne benimki ucuncu gun embiriyosuydu cnm inan tedaviye basladinmi osure cabuk geciyor en zoru soncu beklemek inss sizinki ilkinde tutsun cnm dr tayfun bey cnm iki hafta sonra ultrasona gidecem inş

cnm hos geldin tedavin hayirli olsun

Benim drum da esra hanım cnm memnun kaldın mı peki bizim sorunumuz erkek infertilitesi bes milyon ve ileri hızlı 0

Benim drum da esra hanım cnm memnun kaldın mı peki bizim sorunumuz erkek infertilitesi bes milyon ve ileri hızlı 0

bence hast butun dr iyi cnm esra hanimda iyi cnm ben hast cok memnun kaldim bence iyi bi yer ayrica yenilikleri takip ediyorlar

bende izmirdenim smrynada yaptıracağım ilkide orda oldu ?

bence hast butun dr iyi cnm esra hanimda iyi cnm ben hast cok memnun kaldim bence iyi bi yer ayrica yenilikleri takip ediyorlar

Evet hastaneyi cok begendim zaten iyi ilgileniyolar uzun uzun konusuyolar ama ilki olunca endiseliyim tek embriyo olacak zaten bizimki

Evet hastaneyi cok begendim zaten iyi ilgileniyolar uzun uzun konusuyolar ama ilki olunca endiseliyim tek embriyo olacak zaten bizimki

cnm allah kismet ederse olur zaten tek cift farketmez sen yeterki rahat ol en onemlisi bu bence

Son düzenleme:
Kizlar aranizda sigara kullanan var mi ben gunde 1 paket icerdim doktor sigara iveceksen tedaviyi birakirim dedi hemsire 3 u gecme defi 3u gecmiyorum ama cok zor oluyo bu defa cok yiyorum ne ilacak bilmiyorum aldim canum sigara istedikce sakiz yatiyorum agzima baska sigara kullanip tedavi icin birakan var mi

cnm hos geldin tedavin hayirli olsun

Âmin canım, inşallah hepimizin tedavisi hayırlara vesile olsun. Benim ki uzun protokolmüş, şimdi ne olacak bilmiyorum. Lucrini tedavi boyunca kullanacaksın dedi hemşire, başka iğne de verecek galiba doktor, göbeğim delik delik oldu. Siz nerden yapıyorsunuz iğneleriniz? Birde kısaca ne olacak tedavi bilen varsa anlatır mı?

Öyle tabi cnm transferden sonra kac saat yattın hastanede kac yumurtan vardı benim yasım genc ama puko oldugum icin kısa protokol olacak

cnm ben iki saat yattim sonra bir saatte eve gittik biz adanada oturmuyoruz 8 yumurta toplandi cnm 6. döllenmisti. o zaman iki tane transfer edildi 4 tanesi donduruldu ikili olarak bencede senin tedavinin sekli dogru tercih inss kaliteli embiriyolarin olur cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…