cnm hadi hayirli olsun tedavin bencede cnm dr guven. oyle dediyse dogrudur inss senin dondurulmuslarinda senin yuzunu guldursun benim gibi
neşecim senindemi dondurulmuştu benim gibimi dr güveniyorum çünki farklı bir tedevi uyguluyor dahaöncekilerden dr bana güvendedi inşallah
Hayırlı aksamlarrr kızlar
sanada iyi aksamlar cnm
sanada iyi aksamlar cnm
sagol cnm inşNasılsınnn cnmmm Rabbim bebegini saglıkla kucagına almayı nasip etsinn
Bende baskentte basladım tüp bebege adet söktürücü iciyorum iki gündür kısa protokol olacak senin nasıl olmustu hangi drdu cnm cook merak ediyorum nasıl bi tedavi olacak diye
Merhaba hanımlar, bende aranıza katıldım. 2 tane aşılamadan sonuç alamadık. Bu ay inşallah tüp bebek yapılacak, bizimki sebepsiz infertilite. Adetimin 21. Gününden beri lucrin kullanıyorum. Bugün de son adetimin 5. Günü. YArın doktora gideceğim, ultrason ve kan tahlili yapılacakmış. Beni de duâlarınızdan eksik etmeyin. Ilk tüp bebek olduğu için heyecanlıyım ve acemiyim. Yardımlarınızı esirgemeyin benden büyük ihtimal baya bi sorularım olacak :) hepimize Allah kolaylık ve evlat versin.
sagol cnm inş
benimkide kisa protokoldu ilki gonaf kullanmistim bide daha sonra olgutran ve enson catlitici igne benimki ucuncu gun embiriyosuydu cnm inan tedaviye basladinmi osure cabuk geciyor en zoru soncu beklemek inss sizinki ilkinde tutsun cnm dr tayfun bey cnm iki hafta sonra ultrasona gidecem inş
Benim drum da esra hanım cnm memnun kaldın mı peki bizim sorunumuz erkek infertilitesi bes milyon ve ileri hızlı 0
canım merhaba bende izmirdeyim sen daha önce de izmirde mi yaptırdın ve hangi merkezlerde yaptırdın ? bence tahlil içinde bekle dr'un verdiği tarihe kadar daha önceden yaptırdığında kesin bir sonuç alamıyorsun ve eğer olumsuz görürsen ister istemez canını sıkıyorsun , tutunacaksa bile boşuna stres yapıp kaybedebilrsin bebeğini Allah korusun.. en güzeli dualarla ve sabırla beklemek. Allah güzel haberler almanı , bebeğini önce karnında sonra kollarında sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım :))
bende izmirdenim smrynada yaptıracağım ilkide orda oldu ?
bence hast butun dr iyi cnm esra hanimda iyi cnm ben hast cok memnun kaldim bence iyi bi yer ayrica yenilikleri takip ediyorlar
Evet hastaneyi cok begendim zaten iyi ilgileniyolar uzun uzun konusuyolar ama ilki olunca endiseliyim tek embriyo olacak zaten bizimki
cnm allah kismet ederse olur zaten tek cift farketmez sen yeterki rahat ol en onemlisi bu bence
cnm hos geldin tedavin hayirli olsun
Öyle tabi cnm transferden sonra kac saat yattın hastanede kac yumurtan vardı benim yasım genc ama puko oldugum icin kısa protokol olacak