2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

kızlar meraba ikinci denemeye hemen başlanıyormu yoksa beklemek mi gerekiyor acaba ..

kızlar meraba ikinci denemeye hemen başlanıyormu yoksa beklemek mi gerekiyor acaba ..

cnm bence en az iki adet donemi gecir derim hem vucudun dinlenir hem ruhun bence bu tupbebek isi bence aceleye gelmiyor bide iyice bi yeniden bi tedavi ol bence neden olmadigina dair

cnm bence en az iki adet donemi gecir derim hem vucudun dinlenir hem ruhun bence bu tupbebek isi bence aceleye gelmiyor bide iyice bi yeniden bi tedavi ol bence neden olmadigina dair

haklısın canım aslında bana kalsa 5 ayda ara veririm ama yaşım oldu 35 :KK43: :KK43:

merhaba arkadaşlar.benim geçtiğimiz cumartesi günü transferim olacaktı ama ohss geliştiği için malesef gerçekleşemedi. doktorum clexane iğne verdi. dün 4üncü iğnemi vurdum akşam üstü şiddetli derecede kanamam oldu.ama nasıl kanama kocaman parçalar geldi.yaklaşık 7 saat boyunca bu şiddetli kanama sürdü. acile gittim kan aldılar herhangi bir problem görünmüyo ama kendi doktorunuza görünseniz daha iyi olur dediler.bu arada beta hcg değerimde 177,6 çıktı .aklıma kimyasal gebelik olup onun attığımda geliyo.yada acaba kan sulandırıcı iğnedenmi kaynaklanıyodur diye düşünüyorum. böyle durumla karşılaşan var mı aranızda.
Acaba tedavide hamile kaldın ve kanamayla yada düşük mü yaptın ki bence doktorunla irtibata geç 2 güne betahcg ye tekrar baktır,allah allah hayırdır inş?sonucu bildir canım

arkadaslar bugun testimi tekrarkadim cok sukur hersey yolunda iki hafta sonra ultrasona cagirdi dr insss boyle devam eder. darisi butun hepinize insss

Benimde haftaya ultrason var inş birbirimize güzel haberler veririzzz canım kaç adet transfer oldu sana

semaname kullanıcısından alıntı

merhaba arkadaşlar.benim geçtiğimiz cumartesi günü transferim olacaktı ama ohss geliştiği için malesef gerçekleşemedi. doktorum clexane iğne verdi. dün 4üncü iğnemi vurdum akşam üstü şiddetli derecede kanamam oldu.ama nasıl kanama kocaman parçalar geldi.yaklaşık 7 saat boyunca bu şiddetli kanama sürdü. acile gittim kan aldılar herhangi bir problem görünmüyo ama kendi doktorunuza görünseniz daha iyi olur dediler.bu arada beta hcg değerimde 177,6 çıktı .aklıma kimyasal gebelik olup onun attığımda geliyo.yada acaba kan sulandırıcı iğnedenmi kaynaklanıyodur diye düşünüyorum. böyle durumla karşılaşan var mı aranızda.

Acaba tedavide hamile kaldın ve kanamayla yada düşük mü yaptın ki bence doktorunla irtibata geç 2 güne betahcg ye tekrar baktır,allah allah hayırdır inş?sonucu bildir canım

evet semaname ben de merak ettim durumun noldu?

canım ya bu dönme yasin ne demek... ilk defa duyuyorum...

Bu usulde yasini şerif okurken.1..Mübine geldiğinde başa geçer, bu sefer.2.ci Mübine kadar okur, tekrar başa geçer.3.cü Mübine kadar okur, başa geçer…..7ci Mübine geldiğinde artık başa geçmez ve sonuna kadar okur.

Başa dönerek okumak. ..anlatabildimmiki?

hamile kalamayan arkadaşlarımız adına çok üzüldümm gerçekten :KK43:

inş bu günleri çabuk atlatırsınız...

okuduğum bir sözü paylaşmak istedim:

Hakk şerleri hayreyler,
Sanma ki gayreyler,
Arif anı seyreyler
Mevla görelim neyler,
Neylerse güzel eyler
Sen Hakk'a tevekkül kıl,
Tefviz et ve rahat bul,
Sabreyle ve razı ol
Mevla görelim neyler,
Neylerse güzel eyler.

(İbrahim Hakkı)

ayrıca hepimize dua ediyorum:

Allah yüzümüzü güldürsün,

tüp bebek vesilesi ile Allah içimizde yeni bir can filizlendirsin,

O ol derse herşey olur

ve buna hiç birşey mani olamaz

O ol demezse de hiç birşey olmaz

ve yine buna hiç birşey mani olamaz...

Allah hayırlısı neyse bizim için onu versin

merhaba arkadaşlar bu gün adetimin ikinci günü ve tedavim başladı tek sorun tiroit bezlerim yavaş çalışıyormuş dahiliyeye yönlendirdi neyse dr buay yumurta larımı toplıycağını biray ara verip tırasferi sonra yapacağını söyledi neden diye sorduğumda vücütaki bütün ilaç kalıntılarından temizlelenip normale dönmesi ve başarı şaşını artırdığı için dedi veeeee ikitane tırasfer edeceyini söyledi biraz üzüldüm aslında ara vericeyini duyunca ama başarı şansı dahayüsekmiş madem gec olsun güç olmasın bebişlerim gelsinde sonunda iki ay daha beklerim ben on yıl beklemişim allahım bu son olsun inşallah siz nedersiniz kızlar

Benimde haftaya ultrason var inş birbirimize güzel haberler veririzzz canım kaç adet transfer oldu sana
insss cnm senin bat ayin kaciydi benimki 26 cnm bana iki tane dondurulmus transfer edildi cnm

merhaba arkadaşlar bu gün adetimin ikinci günü ve tedavim başladı tek sorun tiroit bezlerim yavaş çalışıyormuş dahiliyeye yönlendirdi neyse dr buay yumurta larımı toplıycağını biray ara verip tırasferi sonra yapacağını söyledi neden diye sorduğumda vücütaki bütün ilaç kalıntılarından temizlelenip normale dönmesi ve başarı şaşını artırdığı için dedi veeeee ikitane tırasfer edeceyini söyledi biraz üzüldüm aslında ara vericeyini duyunca ama başarı şansı dahayüsekmiş madem gec olsun güç olmasın bebişlerim gelsinde sonunda iki ay daha beklerim ben on yıl beklemişim allahım bu son olsun inşallah siz nedersiniz kızlar
cnm hadi hayirli olsun tedavin bencede cnm dr guven. oyle dediyse dogrudur inss senin dondurulmuslarinda senin yuzunu guldursun benim gibi

selam millet, evden çıkıcam birazdan.... dualarınızda beni de unutmayın kızlar :)

hiç unuturmuyuz bu gün bende kontrole gittim ama hep aklımdaydın okadar çok dua etimki sana inşallah sorunsuz geçmiştir ve birdaha yaşamazsın tedavine kaldığın yerden davam edersin canım arkadaşım:KK54:

cnm hadi hayirli olsun tedavin bencede cnm dr guven. oyle dediyse dogrudur inss senin dondurulmuslarinda senin yuzunu guldursun benim gibi[/QUOTE]

neşecim senindemi dondurulmuştu benim gibimi dr güveniyorum çünki farklı bir tedevi uyguluyor dahaöncekilerden dr bana güvendedi inşallah

X