Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar meraba ikinci denemeye hemen başlanıyormu yoksa beklemek mi gerekiyor acaba ..
cnm bence en az iki adet donemi gecir derim hem vucudun dinlenir hem ruhun bence bu tupbebek isi bence aceleye gelmiyor bide iyice bi yeniden bi tedavi ol bence neden olmadigina dair
haklısın canım aslında bana kalsa 5 ayda ara veririm ama yaşım oldu 35
iyi akşamlarrrrr
Acaba tedavide hamile kaldın ve kanamayla yada düşük mü yaptın ki bence doktorunla irtibata geç 2 güne betahcg ye tekrar baktır,allah allah hayırdır inş?sonucu bildir canımmerhaba arkadaşlar.benim geçtiğimiz cumartesi günü transferim olacaktı ama ohss geliştiği için malesef gerçekleşemedi. doktorum clexane iğne verdi. dün 4üncü iğnemi vurdum akşam üstü şiddetli derecede kanamam oldu.ama nasıl kanama kocaman parçalar geldi.yaklaşık 7 saat boyunca bu şiddetli kanama sürdü. acile gittim kan aldılar herhangi bir problem görünmüyo ama kendi doktorunuza görünseniz daha iyi olur dediler.bu arada beta hcg değerimde 177,6 çıktı .aklıma kimyasal gebelik olup onun attığımda geliyo.yada acaba kan sulandırıcı iğnedenmi kaynaklanıyodur diye düşünüyorum. böyle durumla karşılaşan var mı aranızda.
Ayrıca maradespina arkadaş ile ayni gun başlamış bulunuyoruz kalbimdesin arkadaşa çok teşekkür ediyorum ♥
arkadaslar bugun testimi tekrarkadim cok sukur hersey yolunda iki hafta sonra ultrasona cagirdi dr insss boyle devam eder. darisi butun hepinize insss
Acaba tedavide hamile kaldın ve kanamayla yada düşük mü yaptın ki bence doktorunla irtibata geç 2 güne betahcg ye tekrar baktır,allah allah hayırdır inş?sonucu bildir canım
canım ya bu dönme yasin ne demek... ilk defa duyuyorum...
insss cnm senin bat ayin kaciydi benimki 26 cnm bana iki tane dondurulmus transfer edildi cnmBenimde haftaya ultrason var inş birbirimize güzel haberler veririzzz canım kaç adet transfer oldu sana
cnm hadi hayirli olsun tedavin bencede cnm dr guven. oyle dediyse dogrudur inss senin dondurulmuslarinda senin yuzunu guldursun benim gibimerhaba arkadaşlar bu gün adetimin ikinci günü ve tedavim başladı tek sorun tiroit bezlerim yavaş çalışıyormuş dahiliyeye yönlendirdi neyse dr buay yumurta larımı toplıycağını biray ara verip tırasferi sonra yapacağını söyledi neden diye sorduğumda vücütaki bütün ilaç kalıntılarından temizlelenip normale dönmesi ve başarı şaşını artırdığı için dedi veeeee ikitane tırasfer edeceyini söyledi biraz üzüldüm aslında ara vericeyini duyunca ama başarı şansı dahayüsekmiş madem gec olsun güç olmasın bebişlerim gelsinde sonunda iki ay daha beklerim ben on yıl beklemişim allahım bu son olsun inşallah siz nedersiniz kızlar
selam millet, evden çıkıcam birazdan.... dualarınızda beni de unutmayın kızlar :)
cnm hayirli olsun tedavin inss bebislerin simsiki tutunsunlar annesine
yarın inşaallah senin için güzel olucakkkkkyarın test günüm..napıcamki..heyecanlıyım..çok meraktayım..
negatif olacaksa hiç bilmemek istiyorum,böyle kendimi hamile sanmak güzel..
kafam karışık..umutsuz değilim..ama beklemek zor..:26: