2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

inşallah çok güzel sonuçlar alırsın canım Allah yardımcın olsun ... yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişsin.. bebeklerini al ve 3 gün dikkat et kendine..

bende sigara iciyodum canim ama tedavide 1 taneye dusurdum bugun opu islemim vardi benimde bakalim sonuc etkileyecekmi bende merak ediyorum aslinda hic icmemek ama tedavi stresli geciyo banada hic icme dedi dr ama birakamadim isallah emeklerimiz bosa gitmez.

İnsallahhh cnm yaaa kafamda o kadar cok soru varki bi an önce baslasam diyorum
Peki ilacları eczaneden mi alıyosun bizim özel olacak 4.500 üc binini hastane alacak 1,5 ilaclara gidecekmis

evet cnm her halde sonra sana yumurta gelistirici catlamayi engelleyici ilaclarla ve en son catlayici igneyle devam ediyorsun bildigim kadariyla igneler hep genelde gobek cevresinden oluyor cnm inss emeklerinizin mukafatini alirsiniz cnm

Amin canim insallah doktor cok kati gercekten adam 3u duysa beni keser bu gidisle epey kilo alucam zaten ignelerde sisiriyo hakkimizda hayirlisi insallah canim ben daha dun basladim ignelere heyecanli bir surec gercekten allah yardicimiz olsun

İnsallahhh cnm yaaa kafamda o kadar cok soru varki bi an önce baslasam diyorum
Peki ilacları eczaneden mi alıyosun bizim özel olacak 4.500 üc binini hastane alacak 1,5 ilaclara gidecekmis

cnm inanki basladinmi hersey tikir tikir. gidiyor benimki de ozel cnm oglum oldugu icin devlet karsilamiyor dogru biliyorsun cnm zaten hemsireler nerden alacaginizin bilgisini veriyor cnm sen onlara takilma

evet cnm her halde sonra sana yumurta gelistirici catlamayi engelleyici ilaclarla ve en son catlayici igneyle devam ediyorsun bildigim kadariyla igneler hep genelde gobek cevresinden oluyor cnm inss emeklerinizin mukafatini alirsiniz cnm

Âmin canım inşallahhhh. Normalde aşılamada gonalf kullanmıştım, onu yaparken hiç kanamıyordu, şimdi lucrine iğneyi çıkarına kanıyor nedenini de bilemedim. Her zamanki gibi yapıyorum. Hayırlısı bakalım.

meraba bende kullaniyordum tedavide azattim onceki tedavimde birakamadim bunda iki tanaye dusurdum bakalim sonuc nasil olcak

cnm inanki basladinmi hersey tikir tikir. gidiyor benimki de ozel cnm oglum oldugu icin devlet karsilamiyor dogru biliyorsun cnm zaten hemsireler nerden alacaginizin bilgisini veriyor cnm sen onlara takilma

Hmm icimi cok ferahlattın cnm yaa konusmak iyi geldi seninle
Oglun kac yasında oda tedavi ile mi oldu

Kizlar aranizda Bahceci Fulyaya giden varmi? Nolur yardim edin ya tedaviye basliycaz ama ben bi turlu karar veremiyorum. Memorial Bahceci arasinda kaldim. Goruslerinizi paylasirmisiniz benimle??

Hmm icimi cok ferahlattın cnm yaa konusmak iyi geldi seninle
Oglun kac yasında oda tedavi ile mi oldu

onemli degil cnm kafana takilan bisey olursa sorabilirsin herzaman elimden geldigince cevaplarim cnm oglum12 yasinda cnm dogal yoldan olmustu benim sonradan tuplerimde sorun cikti onun icin tupbebek yaptirdik cnm

meraba bende kullaniyordum tedavide azattim onceki tedavimde birakamadim bunda iki tanaye dusurdum bakalim sonuc nasil olcak

Sanirim transferden sonra hic icmemek lazim diye dusunuyorum en azindan 5 gun felan ilk 3 gun cok onemli dediler bana bakalim hayirlisi aklimuza baska seyler getirmeye calisalim

onemli degil cnm kafana takilan bisey olursa sorabilirsin herzaman elimden geldigince cevaplarim cnm oglum12 yasinda cnm dogal yoldan olmustu benim sonradan tuplerimde sorun cikti onun icin tupbebek yaptirdik cnm

Hmm masallahhh cnm Allah bagıslasın
Transferden sonra neler yaptın kac gün yattın neler yedin drun neler önerdi ben biraz meraklıyım da

Hmm masallahhh cnm Allah bagıslasın
Transferden sonra neler yaptın kac gün yattın neler yedin drun neler önerdi ben biraz meraklıyım da

cnm ilk ucgun yattim daha sonra ufak ev islerimi yaptim cnm ve bolbol su ictim cok ozel bisey yapmadim ama cok dua ettim cnm burdaki arkadaslardanda allah razi olsun onlarin dualariyla tabi bide

cnm ilk ucgun yattim daha sonra ufak ev islerimi yaptim cnm ve bolbol su ictim cok ozel bisey yapmadim ama cok dua ettim cnm burdaki arkadaslardanda allah razi olsun onlarin dualariyla tabi bide

Hmm anladım cnm bende yatarım zaten annemler mersinde tekim adanada gündüz hep yatarım esim isten gelince yardımcı olur bana

Hmm anladım cnm bende yatarım zaten annemler mersinde tekim adanada gündüz hep yatarım esim isten gelince yardımcı olur bana

cnm senin icin nasil rahat edecekse oyle davran zaten onemli olan senin icinin rahat etmesi cnm

Son düzenleme:
Pozitif sonuç alan arkadaslar hayırlı olsun Rabbim sağlıklı bir sekilde kucağınıza da almayı nasip etsin Rabbim İnş bizlere de nasip eder. Nesecim hiç belirtin varmıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…